- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
taylorp
senior tag
válasz
Kristof_94 #8197 üzenetére
Azért nem vitte át, mert nem volt mit átvinni, mivel már magától begyűjtötte amit te azt hittél, hogy nem. Nekem is 1000 xp-t vitt át, plusz még a rivals rewardból ami jön.
-
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #8197 üzenetére
Nekem 900 plusz a 700 rivals
Ennyi
De van megint cupa ami sok XP ad. -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #8194 üzenetére
Akkor lehet várok holnapig, ha már eddig sikerült. Legalább a live már nem lenne.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #8193 üzenetére
Igen, de azzal párhuzamosan jön a BWSL és valami Mixed liga is, csak hogy 99%ban most is szart nyiss
-
toxicjew
addikt
Természetesen Weaver jött a mai upgradeből
Gondolom az idei Tots is olyan lesz, hogy minden garantált és minden wl reward a legalsó fodder polcból dob majd...
-
Digestive
veterán
Tipikus.
Bele rajtam ezt a szutykot az sbcbe egy 86os csapattal és vissza kaptam a 86os csapat nélkül.
szerk: Látom nem vagyok ezzel egyedül.
-
raven84
senior tag
Garantáltba beleraktam shaefet, visszajött shaef. Ohhh fifa, never change!
-
dvtkfan
senior tag
válasz
toxicjew #8177 üzenetére
2x500 a napi daily login sbc-ből
2x500 a tots warm up cup-ból
5x1000 a napi play-ből
800 a weekly objectiv-bőlÍgy ez 7800 egész pontosan...
És igen a 40.szint már vagy 2-3 hete meglett, így nem is váltogattam ezeket be, mert nem volt rá szükség...
Eddig minden szezonban átjöttek, nem hinném hogy most másként lenne...
-
Szigma70
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #8180 üzenetére
Csak szeretne valaha ilyen jó focista lenni
-
LendvaiFeri1
addikt
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Sirandrish #8174 üzenetére
Be bizony...pakkokat, xp-t, mindent áthoz majd a season zárás után!
-
dvtkfan
senior tag
válasz
Sirandrish #8167 üzenetére
Pont így kell csinálni, ahogy leírtad...nem szabad claimelni, és akkor a pakkokal átviszi az xp-ket is...nálam majdnem 10k xp fog így most átjönni, ha minden jól megy...
-
gjoe
addikt
-
D.Bergkamp
csendes tag
Kolo Muani lapjában csalódtam nagyot. A 23-ban nagyon jó volt, minden meccsen jó néhányszor átkígyózott a védelmen, most meg esik-bukik, többet szagol a fűbe, mint a levegőbe... A védő csak ránéz, és esik össze, mint egy két napos parfé torta!
Ment is vissza a klubba, ott kávézgathat a 87es ikonokkal. -
gjoe
addikt
válasz
taylorp #8166 üzenetére
Ja szívtam is vele az elsőnél. Sikerült mellé választani de nem számított mert 82 helyett 81es lap lett.
Hajnalban nyitogattam még sok exchange pakkot és azokból pikket.
Sikerült valahol egy 5 perces jó szériát kiszednem. Jött kudus 2X, és santos.
Pont tegnap vettem egy szoboszlait de nekem nem jön be. Nekem nem ér semmit.
De ez a Santos nagyon jó lap. Pár meccsen próbáltam és ez tetszik.
Most azt nem tudom, hogy őt vagy lucast tegyem-e evoba.
Szoboszlai meg megy vissza a piacra.
Kudusnak meg a whipped passa zseniális, amit vele ívelek be az 90% megy a támadóhoz. -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #8161 üzenetére
Ja de pénteken jön valami mixed liga is és bwsl a PL mellé.
Szóval lesz választék bőven fodderből. Az emberek 90%a szerintem a mixedből fog nyitni valami szart. -
Sirandrish
legenda
Kérdeznék.
Hogy is lehet átvinni EXP-t az új szezonba?
Ott van a heti (amit nem claimeltem), meg ugye a garantált TOTS-os csomag, ami mellé jár még ezer EXP.
Viszont ahogy nézem ugyanakkor járnak le mint a szezon..nem tünnek majd el?
Még nem csináltam ilyet, azért érdeklődöm hogy hogy működik -
taylorp
senior tag
Az új update is jól sikerült. A pickek kiválasztásánál figyeljetek, mert nincs kijelölve akit választani szeretnétek!
SB, Rivals és WL meccsekért is 50 xp jár. -
thebigK
addikt
válasz
D.Bergkamp #8163 üzenetére
igen, a szezon végéig azthiszem, tehát még holnapig
-
Digestive
veterán
válasz
bodnar123 #8160 üzenetére
Hát nem tudom ott milyen. Én old genen tolom. Ha irányítja a játékosát akkor mindegy, h rövid vagy hosszú kapufára jön. Egy Haalanddal például 10ből 7x ő tudja elfejelni.
A legdurvább, h a kontroll beállításnál már minden autómata ember váltást kikapcsoltam és mégis levált az emberemről akivel védekezni próbálok az ellen szögletből beívelésénél.
-
Kristof_94
nagyúr
Én meghagyom a tots csomagot PL-re, mivel az XP-t is akkor váltom ki.
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive #8158 üzenetére
Ez most melyik. Nekem next genen még nem jött ilyen. Legalábbis olyan ami nem levédekezhető.
Közben a spanyol citys csaj jött a garantáltból 35. tots-nak. Ő sem éri el a 100k-t, de legalább valami más. Viszont egy 86x2ből 36-nak megjött Loftus cheek. Csak ennyi kellett a 100k pluszhoz. Mostmár csak a kérdés, Lucas-t (kp-nak elég penge lesz és hamar fejlődik) vagy Loftust evozzam (a fejlődés sokára és kérdéses).
-
toxicjew
addikt
Otamendi és Terland. Ezért aztán megérte.
-
Digestive
veterán
válasz
thebigK #8157 üzenetére
Remélem a szögletekkel csinálnak valamit. Ma már annyira felkúrtam magam rajta hogy néztem róla youtube tutorial videókat.
Azóta 10ből 6 szögletnél befejelem én is. De ez gusztustalan hogy nem lehet ellene semmit se csinálni. Meg persze van még pár szász olyan dolog amin kéne állítani.
-
thebigK
addikt
megint jött valami patch, sztem 2 hét nem telt el a legutóbbi óta
-
bodnarbenede
tag
válasz
toxicjew #8155 üzenetére
Én másodosztályban vagyok utolsó checkpointon. Soha nem játszottam többet a minimálnál, de a wl tényleg röhej. Mint írtam nemrég 10w9l állásnál vereség után kaptam 18winest 8pingel. Ő valószínűleg nagyra értékelte tudását, hiszen azt hitte egyenlő esélyekkel megyünk. Nem értem a matchmaking logikát. Szerintem teljesen random. Csak ugye egy átlagos 20-30 pinggel, átlagos tudással Riv 1.2.3. osztály, átlagos csapattal nagy eséllyel kapsz nálad rosszabb tudású, vagy körülmények között játszót. Vagy csak pc-n nem néz semmit, mivel a konzolosok java része kikapcsolta a crossplayt? Nem tudom. Egy biztos, hogy nem fair. Viszont szerintem sokaknak még nagyobb szívás a gameplay. Itt max csak az arány kérdéses. Ki hány meccsen áll a dákó rossz oldalán.
-
toxicjew
addikt
Én div 1 közepén vagyok, pár győzelemre az elite től. Szóval elméletben az átlagnál vmivel jobb játékosnak számítok (ezt így is gondolom). De a wl idén olyan szinten broken, hogy elképesztő. A matchmaking kb. rng, kikapok és nem hogy könnyebb ellenfél jönne hanem nehezebb. Kabaré. Ma estére maradt még 5 meccs arra, hogy meglegyen a 11 win. Nem lehet szavakkal leírni mekkora csalás a wl.
-
thebigK
addikt
most a rivals jutalmak is frissülnek majd? vagy az változatlan marad?
-
bodnar123
őstag
Na a level40 pick adta: toty cech dupli, ww basten ww rush... Király. Közben már 35 totsból nem jött 100k feletti... De legalább a gameplay jó. Amikor váltok egy játékosra rámegy a piros kurzor majd egy pillanatra eltűnik és kihagy. Majd vissza. Így aztán lehet védekezni, és kapásból lehet elasticoval labdát átvenni. Pedig már a játékot is újra raktam.
-
kapeti07
senior tag
Szerintem pihentetem a játékot egy időre. Ma Div3-ba szerettem volna feljutni. Kb. 2 hete próbálkozom vele. Ma is csak 1 win kellett volna, de ma sem engedte a "gép". Ilyenkor mindíg ellenszélben játszom, vagy esportoló az ellenfél. Hétvégén is volt egy meccsem amikor 2-2 volt az állás, 60. perc környékén, 11-eshez jutok, erre kilép az ellenfél. Utánna persze egymás után 3 vereség. Ennél a játéknál a szar gamplaynél csak a community a szarabb. Persze tisztelet a kivételnek.
Szóval én egy hónapra leteszem, TOTS játékosokból csak az alsó polcról jönnek playerek amik semmire nem jók. Pedig nincsennek nagy igényeim, egy Szobo-t szerettem volna, de most hagyom pihenni.
-
tenaijo
tag
Nekem ez a hétvége az idei év legrosszabb wl élménye.
Majdnem 5 óra alatt toltam le 8 meccset, 7-1-ben állok, de nem valószínű, hogy befejezem.
Mindenki kilépked döntetlennél, vagy ha felrúgja a kapura törő embert, és pirosat kap. Ha nyerek, egyből beaddol és irkálna. Két meccset vitt (volna) el az AI tizenegyesekig, ha nem lépkedtek volna ott is ki. Addig tolta a szerencsétlent, míg a szétnyert meccsen random bekotorta a gólokat, majd pause, és 20-25p ment a kukába.
8xG vs 0.6xG meccsek 80. percében néha már szinte imádkoztam, hogy ne kapjak valahogy random egy gólt amivel kiegyenlít.. Botrány.MINDENKI 4321-et tol. Ha van két gyors szélsője, akin futós ps+ és/vagy aerial+ van, a lobbed through ballt/whipped passzt nem lehet levédekezni. Ha mélyen van a védelem, ha nem, a fullback sose éri el, vagy esetleg ha lenne bármi sansza, a ps+ miatt sose nyeri az 1:1-et levegőben (kivéve ha az AI valami csoda folytán pont engem tol), manuálisan még stickkel se lehet időben beváltani rá. Mindezek után ráfekszik a nyomoronc az R1-re, 10-ből egyszer valahogy átfolyik a védőmön, majd vagy ellövi, és a FB VDS random elugrik egy tökmás irányba - mindegy húzom-e bármerre vagy sem -, vagy egy random befutónak cutback és gól. HIába védekezem le 10-ből 9x tökéletesen a szitut, ha egész meccsen ezt spameli, és egyszer összejön neki. Középpálya nincs, olyan szinten pressingel mindenki (amit állítólag már kétszer nerfeltek... Aha.. ), hogy esélytelen normálisan támadást építeni. Ha az AI úgy dönt, hogy te nem passzolsz/rúgsz gólt, akkor akár le is teheted a kontrollert... Vagy szélről-szélre ívelgetés amíg valaki nem hajlandó leszakadni a védőjéről. Ezt meg csinálja akinek... Nem vagyok pro player, de a rank 2-3 meg szokott lenni. Ami ezen a hétvégén folyik, az vegytiszta pestis.
-
bubuska10
senior tag
Ha nem gyűjtöd be a Live TOTS Daily Play-eseket, akkor azoknak az XP-jeik átvihetőek a következő Seasonre?
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sirandrish #8118 üzenetére
Ugyanez volt a terv + fejlődik + evozhatod is. De high/med, az egy jobb hátvédnál nem túl előnyös. Az evo miatt toltam vele Rivalst, a Stay back ellenére a középpálya közepén bolyongott magától.
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #8140 üzenetére
Kinyitottam a világot is. Level 30tól minden nagy packot. Minden upgradet. Minden nagyobb objective packot. Kb 100 81pick. Az eredmény: 11 Rafa mujic. Kb 7 portugál csatár. 4 schaaf(ebből utolsó 3 zsinórban. Ő az új sláger).3 weaver. 3 Merino. 2 hünc... 1 beier, terpand otamendi. Ez kb 33 tots. Egy sem jött a 100k fölöttről. Éljen a valószínűségszámítás... Gondolkodtam, hogy megtartom a packotkat pl tots-ig. Ez alapján teljesen mindegy.
-
thebigK
addikt
sajna megint 'csak' 14 win lett ez a fos, a wl pick szobo meg robinson lett, a tots pakkot még duplák miatt nem tudtam kinyitni
-
toxicjew
addikt
Nem elég, hogy broken az mmr, de a gameplay... Hát mi a bubanatos lopikula ami zajlik wlen
Nem tudom akarom e ezt csinálni minden héten tots alatt.
-
Stylerr
addikt
Ti kit Evoztok inkább? Loftus-Cheeket vagy Lucas Vazquezt?
-
stilo18
addikt
Ha piros Szoboszlait kap valaki a WL-ből, az is fejlődik?
Ott nincs a lapon felül a nyíl, hogy fejlődös, mint a kék sima tots lapnál.... -
bodnar123
őstag
11 Rafa Mujica...
Nyitott valaki ebből többet? Legalább ebbe legyen már jó az accom
a 11w player pickben is clauss volt a csúcs.
Megnéztem Boras nyitásait... Valahogy nála más a sorminta. 10ben 8 féle volt kb. Loftus Süncipő minden... -
Sirandrish
legenda
Szoboszlai a "pénzmosók" kedvence
-
Szigma70
addikt
Látszik, hogy EA szponzorált ez a LALIGA
Pont olyan a biráskodás mint a játékban.
Eddig 1 ingyen 11es, minusz piros lap, minusz 1 gól
Vicces, és csodálkozik a Real ha utálják
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem csak az nem tetszik, hogy ha evozok egy lapot, akkor a tots design eltűnik...
-
Szigma70
addikt
Mikor himi humi promó van, vagy semmi, akkor
83x10, 84x5, 84x7, 100 player, most mikor mindenki nyitna,
akkor 86x2, 2 csapatért.
Ekkora tirpák bandát -
Stylerr
addikt
Ha az új Evoba berakom Loftus-Cheeket, utána tud ugyanúgy fejlődni a bajnoki meccsek után?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #8120 üzenetére
Mégsem kell Szobo...jött egy Loftus
-
Digestive
veterán
Na ezt figyeljétek.
Volt egy régen elindított evom amiből most ez lesz ingyen.
-
Digestive
veterán
válasz
Sirandrish #8118 üzenetére
Lesz még kb 80db ugyanilyen a napokban 50k alatt.
-
Sirandrish
legenda
Szerintem megvan Cafu (91) utódja...ez a Lucas gyerek jól néz ki és igen olcsó
-
seedorf88
tag
Mi a szar van az ea app-al ? Nem jön be csak ha újra telepítem. Aztán újra indítom a gépet akkor megint nem jó.
-
thebigK
addikt
válasz
Digestive #8098 üzenetére
egyetértek, az egész egy hányás, egy nagy adag elcsalt script társaságában, 45+ 90+ kamu gólokkal, geci delay-jel, tudnám én is a fasznak kínlódok még mindig ezzel a szarral...tudnék két oldalas regény írni mekkora egy hulladék ez az egész, de értelmetlen, tudja mindenki
-
Szigma70
addikt
-
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit #8100 üzenetére
+++++++
Pontosan, Védő stylok nagyjából működnek, meg a beadás, támadók nagyon random. Relentless jó ha van, bár vannak olyan meccsek,amin a második félidő közepén mindenki liheg, pedig nem is rohanós a meccs, míg álltalában mindenki kihúzza csere nélkül. Ezt nem is értem.
Nekem 15-max 20 a pingem, de ettől függetlenül nagyon nem jó a gp. Néha kapok 30 vagy afeletti meccset, mikor már csak a meccs kell, mert megvan a win, rányomok, és a vicces az, hogy sokszor jobb a játékmenet, vagy ha nem, akkor is nekem lejt a pálya. Szerintem és sok írás szerint is sajnos a rosszabb kapcsolat felé segít a game. -
Sirandrish
legenda
Hol a Figo-m?
Bár kb egy kategória... -
gjoe
addikt
válasz
Kristof_94 #8111 üzenetére
Na akkor keress más sbct
-
Nandinagy
addikt
Elfogult vagyok meg csak div6ban próbáltam ki(fel is mentem div4ig
) de nekem tetszik. Próbáltam LB-ben meg CDM-ben is nekem CDM-ben jobban tetszett. Magas, hosszúak a lábai és odaér a labdákra szélső védőben meg jobb szeretem az 5 skillt szóval oda nekem tökéletes. Jöhetnek jobb lapok, de azt ne felejtsétek, hogy ez fejlődhet még kettőt 94es lapként meg sztem fullos lesz.
2 win(1 már megvan )
8 gól (2 már megvan)
Arsenal kövi 3 meccs: Chelsea(H),Spurs(A),Bournemouth(H) szóval szerintem 6 gólt lőnek ezen a 3 meccsen ha más nem az utolsón kitömik a Bournemouth-t ami 2 hét múlva vasárnap lesz.Ja amúgy 2-3 hét után leültem wl-zni, 14 lett. Pick Zaha, meg jött eladható Szoboszlai szóval éppen nem volt vészes a reward.
-
gjoe
addikt
Havertzet kirakta valaki? Vélemény esetleg?
Vagy tud valaki valami előrejelzést kik jönnek sbcbe?
Valamibe bele kellene raknom már a foddereket. -
törölt tag
válasz
bodnarbenede #8097 üzenetére
Persze, van hogy baromi nehéz egyáltalán a lövőhelyzetig eljutni is, mert átvenni nem tudom a labdát.
De basszus, ha 3x van csak lehetőséged egész meccsen távolról rátekerni, akkor is sokkal nagyobb eséllyel találsz be ha van finesse+, mintha nem lenne.De mindegy, kár volt ebbe belemennem.
-
Sirandrish
legenda
válasz
bodnarbenede #8101 üzenetére
Azt tudom, de a DJ bekeverhetne az én bulimba is egy Szobot
-
EA's hit
őstag
Ez a Havertz sbc megérhet ennyit? Pláne így tots alatt, amikor minden héten jön majd 3-4 hasonló lap jóval olcsóbban? Pl. Loftus-Cheek kapásból nagyon hasonló statokkal fut, és már meg is van a wl pickből. De amilyen undorító ellenfél volt a ww Havertz, mégis gondolkozok rajta. LB-be menne 89-es Davies helyére, vagy esetleg CM-be base Zico helyett. Megéri, vagy tök felesleges?
-
EA's hit
őstag
válasz
bodnarbenede #8092 üzenetére
Az a portugál farok jól megszivatott tegnap
Nyitom a 45k-s packot, fehér háttér, portugál zászló, CF, erre Eusebio helyett kisétál ez a tots pöcs, mögötte meg egy base Pires
Persze a base Eusebio sem extra már ilyenkor és nagyon max. a padra férne oda, de azért mégiscsak más érzés lett volna végre egy prémium ikont nyitni, mint egy 87-es Pirest
-
bodnarbenede
tag
válasz
Sirandrish #8099 üzenetére
Mindenkinél más a sláger
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Lenovo Thinkpad W520 alkatrésznek
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest