Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabyka95
őstag
Lautaro goljanal a kapus ugyanugy viselkedett mint a jatekban a kapusok, atment rajta a labda. Ezek utan ne mondjatok hogy nem realisztikus
-
Digestive
veterán
Nekem mind a 6 lap dupli volt.
-
Jött egy Marquinos azt hittem mekkora pull de nem úgy tűnik
-
|AP|
veterán
megvan az első fixen endgame játékosom, De Paul személyében. Eddig is brutál lap volt, de 99-esen már nem lesz túl sok ok a leváltására
-
stilo18
addikt
Na, tegnap Gakpo és Kimmich (mint értékelhető lapok) után az előbb érkezett Vini JR lapja is
-
david368
aktív tag
Tovàbbra (se) utàljatok
-
raven84
senior tag
Megcsináltam egyet, hogy nektek ne kelljen.
-
toxicjew
addikt
-
raven84
senior tag
Lesz relegation a rivalsban ea25ben, én így valszeg megveszem, már ha a gameplay nem lesz az a katasztrófa ahova a 24et peccselték.
-
bodnar123
őstag
válasz
bubuska10 #11379 üzenetére
Valószínűleg ilyet nem tudnak leprogramozni, hogy felimserje a pontos trükköt meg a gólt. Vagy túl bonyi lenne. Amúgy szerintem amiatt halott a játék mert demi pron kell megcsinálni. Az lenne a jó ha mondjuk world classon, de cserébe nagy jutalommal. Akkor lenne értelme. Így mindennél nagy időelcseszés. Pesben volt, hogy aszerint kellett minél kevesebb meccset lejátszanod a jutolomért, hogy milyen szintre állítottad.
-
EA's hit
őstag
válasz
bubuska10 #11379 üzenetére
Nem lennek meglepve, ha jovore mar benne sem lenne a moments. Lathatoan egyre jobban leszarjak, kb fel eve nem erkezett bele semmilyen content, csak ez a free kickes ujulgat mindig meg. Gondolom nem volt eleg nepszeru, szerintem jovore kiveszik.
Mondjuk a fo baj ezzel is ket dolog: a monotonitas (ugyanazokat a feladatokat kellett 128x megcsinalni - rugj 3 golt, szerelj 5-ot, stb., nem volt benne sok kreativitas, gyakorlatilag egy "celzottabb" sb lett belole), meg hogy nagyon sokat kell vele jatszani kozepes rewardokert. 55 csillag egy 50k-s pack, ami aztan Hojbjerget ad, de szenvedtel erte egy orat, hat kosz...
Kreativabb feladatokkal es ertelmes rewardokkal lenne ertelme meghagyni, de jelenlegi formajaban nem.
-
bubuska10
senior tag
válasz
toxicjew #11372 üzenetére
A Rivals biztos jobb lesz így. Eddig semmi értelme nem volt a döntetlennek.
A gyerekcipős momentsre is ráférne egy ráncfelvarrás. Szerezz 20 csillagot, és mind a 20-nál annyi a feladatod h belőj egy kapura vezetett ziccert egy rád bízott saját játékossal. Volt szerencsém kipróbálni a most ingyenes NHL 24-et (ami szintén EA-s ugye és ugyanúgy Rivals, Squad Battles és Champs is van benne). Ott a momentsben valós eseményeket kell újra lejátszani, ráadásul olyan keretet is ad hozzá külön a játékmód, akiknek a lapjai benne sincsenek a játékban a piacon vagy objectbe. Mit nem adnék egy Anglia - Magyarország reprodukcióért, ahol a teljes Aranycsapat benne van, és az a feladat h Puskással csinálj egy visszahúzós cselt és lőj és gól.
-
ThuG4LifE
senior tag
Tegnap delutan ota nagyon lehuztak a drop ratet, exchangebe valo lap is alig jon. Mondjuk mindegy, mert amugy is csak qs promokat dobalna. Oke adott egy Kantet, de hogy minden promobol csak olyan hasznalhatot ad, aki kozeppalyas vagy kapus.
Lassan vege es jon a 25 es nincs egy ertelmes tamadon, hogy legalabb kicsit elvezzem is az amugy is mocsar 30-40es pinget.
-
Digestive
veterán
válasz
EA's hit #11374 üzenetére
Én most éjjel munkában 30-50 db-os sorozatokat nyomtam. Összesen kb 300at. Volt amikor egy adagban 4 gagyi promo lap volt és még 88-91 goldok. Aztán meg volt olyan, h az 50 pickben 86os volt a legjobb. Tuti, h az adott profiloknak eleve van egy meghatározott szerencse faktora + még idő sávokban is változik a leosztás minősége. Szóval elég nehéz elcsípni a tutit.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #11368 üzenetére
Bőven elég a 100 hely. Az ilyen 78-as duplákat úgysem őrizgeti senki, vagy belevágod valami sbc-be rögtön, vagy qs. A magas ratinges dupláknak viszont eddig volt a 30 naponta 5 qs recovery, vagy az exc up, ami ugye nincs is bent mindig, és ki tudja, jövőre is lesz-e. De az 5 db qs recovery helyett a 100 az egy elég komoly ugrás lenne, normál esetben az sosem fog betelni, csak ha nagyon brutál módon grindol valaki.
-
EA's hit
őstag
Kiraktam kb. 70 picket, meg egy rakás exc upot. 2 db 88-as és 1 db 89-es gold, meg egy dupla Calafiori volt az össz termés. Így elég nehéz tolni azt a szintet, amit toxic vagy Woody nyomnak...
-
toxicjew
addikt
Alakul.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #11370 üzenetére
Mondjuk ez jogos.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #11368 üzenetére
Nyilván nem a sallangot fogjuk tárolni, de a nagy ratinges lapoknak jó lesz.
Közben jött a pickből egy Raphinha. Megy a másik Raphinha helyére. -
toxicjew
addikt
🚨 Duplicate Storage is in FC 25
FINALLY that’s a huge W 🔥Nahát, egy hasznos feature?
-
430 pick. Fabian Ruiz az egyetlen aránylag értelmes nyitás
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem eddig Kimmich volt a legjobb.
WL-ben 5 győzelemmel kezdtem, utána 6 meccsen 1 győzelem. Klasszik EA. Az 5 meccset délelőtt nyomtam, a most délután. Embertelen delay volt, a legjobb lapjaim is úgy furdultak, mint egy csuklós busz. Hányinger, de annyira már nem igzat... -
gjoe
addikt
Az idióta verjgang hogy tud örülni a kibaszott glitch szöglet goljainak. Trágya ez a játék. És a profik is ezt használják. Siralmas, szánalmas.
-
Mrguba
őstag
Nálam
Xhaka
Eriksen
Gakpo
Musiala
Pakkokbol mindd -
Sirandrish
legenda
Hát az tuti hogy sokáig nincsenek TOP lapok, mert a kövi promonál ugyanazokból jön mindig egy kicsit jobb
Bellinghamnek éppen örülök (Fifás karrierrem bőven legnagyobb nyitása), de azért nem lett sokkal keményebb a középpályám, vagy épp eddig nem volt sokkal gyengébb (attól függ hogy nézzük) -
Ja igy van
. Már kicsit se jön izgalomba az ember ha lát egy promo lapot. Semminek nincs értéke se játék se eszmei. Jó egy Bellingham.nagy nyitás faxa aztán pénteken már semmit nem jelent mert jön egy 99-es
örülni alig lehet már ha nyitsz vkit. Persze Mbappe meg Messi biztosan nem fog.
Nyitottam már vagy 8 promo lapot Eriksent 3*
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #11350 üzenetére
Szánalmas egy promo ez megint.
Nyilván aki csapatba kerülhetne az nem fog jönni.
A többi meg csak fodder. Ja és már vagy tizedszer kapnak ugyanazok a játékosok lapot. Már unalmas a kinyithatatlan mbappe. Ráadásul az egyik leggyengebb támadó volt eddig az ebn.
Cucurella is kaphatott volna kicsit jobb lapot. És még vannak a döntős csapatokban nevek akinek jarhatna jó és használható lap.
Na és yamal? Túl fiatal hogy lapot kapjon?
Vitinha sbc nem rossz de minek? Mindenkinek van kroos vagy hasonló kozeppalyasa. Így meg túl drága sbc. -
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish #11348 üzenetére
Hét meccs kispad
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #11347 üzenetére
164. pick adta az elsőt...
Kroos vissza is vonult nálam is -
Sirandrish
legenda
Eddig 150!!! pick, és legalább 50-60 csomag, és még nem láttam promo lapot!
Ilyen van??? -
toxicjew
addikt
Nekem is csak 4 fodder promo jött a 200 pickbol, a Dr rewardbol meg 9db 86x2bol meg semmi
Eleg szarnak tűnik a drop rate. Mondjuk így is fullos a csapatom...
-
Digestive
veterán
Az első 30 pickben volt 4 promo lap. A többi az fodder.
-
Sirandrish
legenda
Köszi skacok. Megnyugodtam hogy csak az én accom egy darab sz*r
-
Kristof_94
nagyúr
Trippier és Ayoze showdown egy napon, szép kis kontent egy Newcastle szurkolónak.
Bár remélem, hogy utóbbi fog fejlődni. -
válasz
Sirandrish #11334 üzenetére
Első 40. Alsó polcról bekezdtem
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Sirandrish #11334 üzenetére
Nekem 60bol jott 6 db promo, Eriksen egyedul ami “ertekelheto”, tobbi exchange.
-
raven84
senior tag
90 pickből egy Alisson dupe jött, abysmal a drop rate basszus.
-
Sirandrish
legenda
50pick...nulla promo , 42 dupla
Korábban azt hittem hogy nagyon nem adja, de úgy látom hogy az volt a csúcs amikor legalább fodderből jött promo
-
Sirandrish
legenda
válasz
toxicjew #11331 üzenetére
500 common gold lapom van jelenleg.
Kíváncsiságból kinyitottam 3 darab (tudom nem sok, de már ennyitől is falba vertem a fejem) 88as exchanges pakkot (amiből 27 player jön)...13-13 és 15 dupla volt belőlük.
Ilyen ütemben olyan 300 ilyen csomagot kéne kinyitnom ahhoz hogy 1200 common összejöjjön. Szerintem 800 körül már csak duplát adna -
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #11321 üzenetére
Az EA embere tuti.
-
raven84
senior tag
Kinyitja a pakkot, ami dupli egyből megy a pikkbe a többi a klubba, sima liba összeszedni 1000+ common lapot.
-
válasz
Sirandrish #11315 üzenetére
Szóval nem tudom milyen max ratinget rak bele én 83-ig. 84-et max 1-2 ha már utolsóba kell. De akkor is 1600 gold lap.
Hát én se vagyok semmi de nyilván toxic a Pick király
-
válasz
Sirandrish #11313 üzenetére
Ja ez számomra is hihetetlen. 300 gold common után képtelen vagyok nem duplit nyitni
-
bubuska10
senior tag
Ti mekkora jelentőséget tulajdonítotok a workrateknek hátul? Lecseréltem a high/high Koemant és Bissecket két med/highra (Lisandro Martinez, Milenkovics) és bár szarabb lapok mégis sokkal jobb lett a védelem. Lehet csak placebo hatás.
Nem szeretem h felezőig kiugrálnak press nélkül és bepasszolják a lyukba.
-
toxicjew
addikt
Mbappé has been added to come as a Team Of The Tournament
Ha esetleg vki aggódott volna, hogy nem lesznek elég jó lapok a promoban...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #11305 üzenetére
Amúgy most látom, már korábban néztem Twitchen ilyen közvetítést...
De a dropról icipicit lemaradtam -
Sirandrish
legenda
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish #11303 üzenetére
twitch/YT az eafc hivatalos csatornáján, össze is kell kapcsolni az adott platformon a fiókodat az ea fiókoddal
-
Sirandrish
legenda
Amúgy ezekhez mit és hol kell nézni?
Látom ez is ad EXP-t (a tegnapiról le is maradtam)...
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest