Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Úgy néz ki, hogy a Bundesliga Totsot pusztán a mi szavazatunk alapján fogják elkészíteni. [link]
-
homerhamm
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én inkább az EAFC Mobilet nyomom, azért legalább egy forintot se kérnek.
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nálam megy az UT xboxon, viszont az app nem.
-
Sirandrish
legenda
Remélem az objektíveken megint tolnak 1-2 napot, mert indulok lassan éjszakára, aztán megint az EA féle faszkodás miatt maradok le a napikról...
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kívánságod számukra parancs.
This maintenance has been extended. We will update once it competes.
Már nincs idő sem megadva, hogy meddig tart. Mit tudnak ennyit szerencsétlenkedni?
-
tenaijo
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Most sem jött össze az időpont nekik.

Akkor mára marad a Rocket League meg a Paukembör.
-
Aguinaga
őstag
Valami szarbantartás van? Mert nem megy az app nálam, de persze konzol közelébe se vagyok.
-
homerhamm
veterán
EAFC Mobileba mért nem tudok játékost rankupolni?
Ja, mert nincs Mascheranom.
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Akkor várok a plre én is. Remélem azok már rendes tots kártyák lesznek.
-
raven84
senior tag
Hali, hétvégén elkezdtem újra a gémet, pénteken ez a live tots a community helyett van? Vagy ki tudja?
-
Kristof_94
nagyúr
Én nem nyitok, inkább várok a PL-re. Nekem eddig 50+.
-
|AP|
veterán
válasz
kapeti07
üzenetére
én most már várok péntekig, bár inkább sok kis sz@r csomagom van. Ha sok dupli lesz akkor kirakom Cech-t, sosem árt egy ikon kapus és valószínűleg azért jobb, mint Schmeichel.
Zambrotta nálam kötelező volt, régóta szerettem volna nyitni/pickelni, ezért örültem mikor jött SBC-ben -
kapeti07
senior tag
Én sose raktam félre pakkokat, most de.
A Golazo-nál nagyon jó volt a pack weight, és néha használható lapba is bele lehetett nyitni. Most csak fodder van, de az rengeteg. Szerintem sokan nem nyitnak és emiatt több marad a vödörben. Most kiraktam Zambrottát, lehet mégis rámegyek Dinho-ra. -
gjoe
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Este első pár meccs vereség, aztán kezdtem ráérezni és este10-re meglett 8win.
Még kettő kell majd ma. Csak az embereket nem értem, miért nem lépnek ki 2-3 gól után.
Bár a gólokat sem értem mikor mennyit számol. Első félidőben rúgtam hármat.
Másodikban kaptam hármat és az ellenfél nyert 5-3ra. -
Digestive
veterán
Most nyertem az elmúlt 1,5 órában 9 meccset WL-ben, de ez a szar nem számolja.

Amúgy én péntek este óta nem nyitok és már összejött 150 pack. Pénteken lesz legalább mit nyitogatni.

-
bubuska10
senior tag
Van egy eladható toty Cech-m, mikor kéne eladni?
Rendesen bezuhant... -
gjoe
addikt
Na aki a kupában kitalálta ezt a játékmódot annak száradjon le a töke.
-
Digestive
veterán
Negyedszer adja ezt a retket, mint legjobb opció.
-
toxicjew
addikt
-
homerhamm
veterán
Végre valami értelmes nyitás.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
De legalább van Szobo, ha pedig igazak a hírek és még fejlődhet is akkor iszonyat kis lap lesz. A múltkor valamelyik friendlyben beraktam a 86-os radioactive lapját és még azzal is élmény volt játszani.
-
Digestive
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
Azt olvastam, hogy elvileg pénteken jön ez a live és az is lehet, hogy ez a community tots helyett lesz.
-
Kristof_94
nagyúr
Legalább ezt a wintert felejtenék el...
-
Digestive
veterán
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive
üzenetére
Reménytelen. Egész évben, a ts neymaron kívül egy Cafuts és a két kapus toty cech és ts casillas volt értékelhető nyitásom. Kár hogy a kapus teljesen lényegtelen. Ezt az accot tuti nem tartom meg jövőre. Hiába lehet csilliárd packot kinyitni, ha a vége ugyanúgy értelmetlen.
-
Mrguba
őstag
Tok jo ez az uj SD evo
AKit mar felevoztam is ujra lehet

-
EA's hit
addikt

Nálam így áll most a csapat, pontosan ugyanez az ingame felállás is. Essien sbc-je készül, utána felevozom, ő fogja váltani Makelelét, bár Maki is kimondottan tetszik továbbra is. Plusz ha Sandro megkapja esetleg a 2 showdown upot, utána felevozom a showdown evoban, akkor valószínűleg ő is bekerül Davies helyére. A védelemben próbáltam mostanában ww Yashing, fs Cannavarot, golazo Campbellt, kis Vidicet, Desaillyt, meg még ki tudja kiket, de az Orbán-Maldini párosnál egyik sem volt jobb.
Ez pedig az alakulóban lévő Juve-magyar csapatom
Kellenének még jó evok, de szépen alakul, Iling Junior már 5-5, Sallói 4 wf 5 sm, Kerkez 5 sm, Fagioli közel maxos passing és dribbling, Kleinheisler 5 wf. A 88 -> 89 evoban nagyon agyalok hogy Sallóit, Kleinit, Kerkezt vagy Fagiolit húzzam-e tovább. Meg igazán jöhetne egy spec Gulácsi, hogy kapusa is legyen a csapatnak 
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én 32 állok. Nyugi meglesz a vége.
Nálam sincs wl. Rivals is minél előrébb vagy annál többet ad. Azt néztem objektívben van 4000 XP nálam a napi meccsekkel, plusz jön sbbol is. És még van 2het a szezonbol.Rivals gólokat kellene termelnem még messze van a 200. Bár így is elég vízilabda merkozesek vannak. De kb minden ellenfél nyomorék.
Tegnap pár meccsen próbáltam jelezni ongollal plusz hagytam gólt lőni, de senkit nem érdekelt. Mindenki izomból nyomta. De jó érzés két gól hátrányból fordítani. -
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Fogalmam sincs
Aki végig megcsinált mindent ami xp-t adott, nyomja a wl-t (mondjuk te azt nem, és az heti asszem 1000-1100 xp), esetleg összehoz heti 3-7 wint rivalsben és pár sb-t is lejátszik, az mostanra el tudja érni simán a storyline végét, ahogy a mellékelt példa is mutatja
Nyilván ha valaki sosem wl-ezik meg mondjuk nem is rivezik, az 5 hét alatt legalább 6-8k mínusz xp. De a season végét mindig telepakolják xp-kkel, most is a daily playekkel meg a daily login sbc-kkel vagy 3-4 ezret össze lehet szedni konkrétan a semmiért. Mindig úgy csinálják, hogy a végén bárki behozhassa simán a lemaradást. -
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Ide thunder van der Sar jött belőle, gondoltam nem egy nagy pick, de azért kipróbálom a kapuban. Hát amíg bent volt, minden meccsen kikaptam a wl-ben, sorozatban azt hiszem 7x
Visszaraktam helyette Casillast, rögtön tudtam újra meccseket nyerni.Utána kész lett a storyline, az utolsó szinten járó ikon pickből dynasty Hagi, utál engem ez a szar játék

-
Digestive
veterán
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Minden tots teamben lesz minimum 1 cam legalabb ilyen statokkal. Tenyleg meg lennek lepve, ha draga lenne.
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Par 10k-nal nem lesz dragabb ez a lap igy a tots kuszoben, szoval igen, vszeg kinyitom legalabb 3x, ha meg nem, akkor megveszem. Plusz az is lehet hogy sbc/obj lesz
-
EA's hit
addikt
+1 up ha a Pool a kovetkezo 4 bajnokijabol 2-t megnyer.
+1 up ha a Pool a kovetkezo 4 bajnokijan lo 8 golt.Mindketto siman meglehet. Remelem kap csillag upot is, juliusig fixen kezdo cam-om lenne
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Persze, jövő héten community, aztán PL Tots. Nem hivatalos info de így szokott lenni.
-
gjoe
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
És van különbség? Eddig is csak goldokat nyitottál
És már tegnap reggel kezdődött. Csináltam vagy 10 exchange-t. utána ezekből pikkeket és semmi prómó lap nem esett.
Este kiraktam ikon pikket. 92es casillas.
Ebből jött cech, vds, yasin. Egy toty lapom van allison.
Lassan már full GK csapatot tudok összerakni. -
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Dehogy! Gold lapokat is lehet
-
EA's hit
addikt
Vajon ha a showdown Alex Sandrot felevozom 89-esre, utana megkaphatja majd a +2 showdown upgradet ha nyernek?
-
Sirandrish
legenda
Golazo után most tényleg TOTW-ket lehet nyitni csak??
-
bubuska10
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igaz, de a pickkel nem
-
bubuska10
senior tag
Ebben a Seasonben csak 2. alkalommal játszok majd WL-t, de sok értelme nincs ha csak egy marék gold lapot lehet nyitni (meg rosszul számolja a meccseket)
-
Kristof_94
nagyúr
Én hülye elkezdtem ma és 2-0 után nem raktam le, szóval 3-2 lett belőle. Hihetetlenül szar a gameplay, totál delay. Azt hiszem ebből most nem lesz 15 win.

Szavazásról semmi hír? Így akkor lehet csak 2 hét múlva jön az első normál csapat, ha ezt a live baromságot nem számítjuk bele. -
seedorf88
tag
Mondjuk rakhattak volna valami best of-ot a packokba a totw best of mellé mert így a kutya nem fog nyitogatni totsig.
-
toxicjew
addikt
Ez alapján érdemes most elkerülni az online részt
Egészen elképesztő, hogy vmi ennyire otvar igénytelen szar legyen. -
Bohus84
tag
Áprilisban már abba szoktam hagyni, de most tetszik a csapat. Csak wl megy, az még elszórakoztat.
-
Digestive
veterán
Én is szeretnék jelentkezni a csapat szépségversenyre.

Drogbát csak a kép kedvéért raktam oda, amúgy base Eto a csatár, mert Drogba egy kutyaszar.
-
D.Bergkamp
tag
-
Szigma70
addikt
Akkor már én is megmutizom, mivel kapok ki div5 ben

Padon még Athena ( kedvenc lapom idén ), Stanway, Akanji, Treze, Berba meg hasonlók.
Persze mindenki max chemen.
Kezdem megszokni Socratest, áttettem Finisherre, és most veri a gólokat, dribling jobb, és a pace nem hiányzik róla
-
thebigK
addikt
itt ez lesz most, dynastie Maldini elérte az 1000 meccset, úgyhogy pihenőt kap, innen sincs már nagyon hova fejleszteni TOTS-ig
-
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Töltsd már fel azt a szegény telefont
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem level 29, szóval remélem, hogy meglesz.
A csapat így néz ki. Remélem tots alatt azért fel tudom majd turbózni. Jöhetne még tots előtt egy jó evo. Ha nem, akkor elkezdem Tonalit azzal a backline evoval.
-
Dzsoki92
senior tag
20 as szinten vagyok D: xD totálra elengedtem ezt a szezont, sőt már az elözőben sem csináltam végig. Már nem görcsölök rá akkor játszok mikor van időm meg annyi amennyi jól esik. Heti 7 div meccset lenyomom aztán ennyi. WL-t sztem karacsonykor játszottam utoljára.Csapatra/ keretre nem panaszkodom, játékmenetet meg hagyjuk is

-
kapeti07
senior tag
Bár én nem bánnám ha maradna ez a Golazo a TOTS-ig. Rengeteg jó promo lapot lehetett nyitni. Már úgy éreztem mintha Futties időszak lenne.
-
thebigK
addikt
ma lesz még valami új promo, vagy mit várunk estére? fasztudja? már tots? esetleg pre-tots?
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Igazából egyiknek sem nagyon. Fossa a játék a sok playert. Mindjárt tots és tuti nyitunk jobbat mint ezek.
Válassz szimpátia alapján. Nekem vidic vagy essien opció van. Van kb 6 ugyan ilyen stattal rendelkező cbm. Így marad inkább essien. Tegnap este és ma reggel sem jött egy spec lap sem.
Amugy jöhetne már kapus evo is. Azt nagyon hanyagoljak. -
EA's hit
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Nekem megvan Desailly es Campbell is, bar csak par meccsen probaltam oket eddig. Oket tudnam evozni, vagy a kis Vidicet, akit mar otodjere nyitottam ki tegnap este. De en is nagyon gondolkozok Essienen, statokra toty Matthaus szint a csavo, viszont fs Makelele a cdm-em, nem tudom mennyire van ertelme az o helyere kirakni.
-
Digestive
veterán
40/33-as szinten vagyok a szezonban. Kell még 7500xp. 13 nap alatt az meglesz ugye?
Még pár meccs és kész lesz Kolo Muani. Kívancsi leszek mennyire hasznalható.
-
EA's hit
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Nekem a 20 vplt az elso FUT-szezonom. Abban az evben osszesen 4 Lab-m volt (leszamitva az elso par nap full kezdo csapatat): gold Sandro (akkor meg talan 85-os volt, 115k-ert vettem a jatek elejen), ot csereltem az sbc-s futmas Mendyre, akit lecsereltem a moments Sandro sbc-re, akit pedig lecsereltem nyaron az obj summer heat Mendyre. Sandro-Mendy-Sandro-Mendy, nem is kellett mas
Tenyleg zsenialis lap volt az a moments Sandro
-
Digestive
veterán
De a leges legjobb brazil lap az Teixeira volt még a 19ben!
A game changer kifejezés megtestesítője.
-
EA's hit
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Oszinten fogalmam sincs, melyiket szantak dragabbnak, de kiraktam mindkettot
Juves vagyok, szoval bar alig varom hogy Sandro vegre elhuzzon a csapatbol, de azert a jatekban orommel hasznalom, plane ha fejlodik 90-re. 4 eve volt egy moments sbc-je, az micsoda lap volt, te jo eg... csak a summer heat Mendy volt nala jobb LB abban az evben.Igaz, kozben epp keszul az 5 sm Kerkez evo, remelem a jatekot mar valami brutal 90+os, 5-5 Kerkezzel fejezhetem majd be
-
Digestive
veterán
Na a tegnapi napnak meg is lett a böjtje. A 84es packokban nem volt 86nál nagyobb fodder.
-
toxicjew
addikt
Na ez a Sandro sbc jó lesz ingyen
Összekeverték a 2 lapot és a 85os sbc adta Sandrot. Gondolom a foddert visszaküldik majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- GLS
- Építő/felújító topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest