- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsoki92
senior tag
Cafu sbc-be bele is ment
-
Dzsoki92
senior tag
TOTY HM Musiala-t használja valaki ? Most jött craftolás közben és a statokat nézve nem tűnik rossznak.
-
raven84
senior tag
Én tegnap beleraktam az időt és megcsináltam a 150 crafting upgradet. Jött egy Kane, dupe Silva, dupe Trent, meg pár 88-87-es. Van még legyártva 50 db premium upgrade lalilga meg pl, azokat elpattintom majd csütörtökön hátha addigra lesz még mibe dobálni a common lapokat.
-
homerhamm
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #6190 üzenetére
EA Play előfizetéssel ingyen.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem most egy szivatós Ederson. Mobilon elhittem...
-
Digestive
veterán
5/5 lett a toty kupa.
Ez volt az egyik. Fuh de nagyon megvertem. Csak hogy érezze a szimpátiám. -
válasz
LendvaiFeri1 #6190 üzenetére
nekem fifa 23-ból 8900,-Ftért kínálja (vagy kínálta tegnap nem néztem) az fc 24 standerdet
-
LendvaiFeri1
addikt
Akciós most valahol a játék PS5-re?
-
D.Bergkamp
csendes tag
Azért hozok ellenpéldát is: fiam acc-ján 3 Toty is jött. Nem lett pakk vásárolva, csak a kapott pakkokból nyitogatott. Ona Batlle, és Oberdorf után tegnap este 19.10kor megkapta a játék jelenlegi legjobb lapját (szerintem!! - ez szubjektív) Bonmati kisasszonyt is! Bonmati a 85+x2 pakkból sétált ki. Batlle a 85+def pakkból, Oberdorf pedig 84+x5 -ből.
Hármójuk közül Bonmatinál érezhető egyértelműen, hogy felfelé kilóg a csapatból (erősen).
Az én acc-omon továbbra is Kerr kisasszony az egyetlen Toty. Kipróbáltam Bonmatit is, és Kerr-nél is sokkal jobb. Én egyébként Bonmatit és Smith-t szeretném látni a csapatomban. -
Gaborz1
senior tag
Nálam a reggel Xavival és Bernardo Silvával indult.
-
Dzsoki92
senior tag
Milyen upgradet érdemes most csinalni ? van 1400 lapom a csomagok nyitásai után. Most már bedobnám őket valamibe mert kb minden új csomag fele dupla és már kukázom őket egyszerre. Ezt a craftingos toty-t érdemes csinálni ? Szerintem a 150 meg is lenne
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive #6184 üzenetére
Nekem reggel most adott két 87es kártyát. Volt egy Odegaardom, egy Bornze és egy harmadik. odegaard jött meg Bronze. Azért ilyen véletlent
Kettöből kétszer beletrafálni a kb 20ból
de sebaj mert megcsináltam a 86 downgradet. Adott egy Kroost. Benne égett több 85 és egy 87. Hülyének is megéri
-
Digestive
veterán
Még egy jó kis statisztika.
-
homerhamm
addikt
válasz
Sirandrish #6182 üzenetére
80-97 exchangeből ez volt a legjobb.
Persze a winter wildcards lapokat csak hányta a játék. Röhej.
-
Sirandrish
legenda
válasz
homerhamm #6177 üzenetére
Oda is összegyüjöttem 55K gemet a TOTY promora, kinyitottam 3 18,5K gemes pakkot, és a legnagyobb 89es volt..
Azóta megcsináltam legalább 50 exchanget, de még nem kaptam totyt
Hjaa, és a TOTY promonak van ez az Icon evoja. Ott kiválasztottam Cannavarot, de mivel az első a 85ös, azt be is basztam valami exchangebe, mert nem írta hogy kell a kövi lépcsőhöz, így most kuka az egész event, mert a többit már nem tudom kiszedni...
Ennyit az EA FC Mobile-ról -
toxicjew
addikt
válasz
EA's hit #6172 üzenetére
Én már ki sem nyitom a maradék csomagokat, meg amik a héten gyűlnek. Majd a kövi promora, ott legalább visszatérnek a 87+ fodderek. Mert ugye promo lap abból se fog jönni
Thebigk: persze. Mondjuk látva itt a whaleket akik milliókat basztak bele és vagy nem jött semmi, vagy csak nagyon gyengén dobta, hát bankszámla legyen a talpán amelyik bírja ezt a tempót... És ez alatt 2 hét alatt az EA vmi felfoghatatlan mennyiségű pénzt zsebelt be. Amit nem fogunk viszont látni a játékban
-
homerhamm
addikt
Mondanám, hogy gyertek EAFC Mobileozni, de az is tud unfairkedni, ha akar.
-
Chalez
őstag
Nekem egy HM Ederson jött 85x3-ból, ment is bele Eusebio SBC-be, ugyanis TOTY Alisson és SBC Lloris után minek még egy kapus...
Egyébként abban sem vagyok biztos, hogy Alisson jobb, mint Lloris -
Zimmi91
addikt
Nem toty de megadom
Menjen Alaba helyett CDMnek vagy Blanc helyett CBbe?! Ha Alaba helyére megy akkor Alaba megy CBbe Blanc helyett. -
prannk
őstag
Az miért van hogy nem lehet venni egy 86 os gold lapot?
Üres a transfer -
Aguinaga
őstag
Hát, megerősíteni tudom az elhangzottakat: egy THM TTA kivételével nem jött semmi az elrakott meg memet közben kapott pakkokból (kb. 100-120 pakk). Semmi gond, nem vártam mást, de kicsit megcsömörlöttem, még Sawát se sikerült befejezni (88, 88, 89) annyira nem adott 87 felettieket.
Lehet, pihizek pár hetet. -
bodnar123
őstag
válasz
thebigK #6162 üzenetére
Emelték a pack luckot 0,0000000000001ről 2 re.... Kinyithatod a világot is, akkor se jön semmi. Majd jön néhány hét múlva. Csak a gond,hogy egyedül a toty promo az,ami masszív jó lapot ad 3 hónapra. Szóval ha nem ekkor jön,akkor mindegy. Egy hét múlva a top játékos is fele annyit ér. Ez ilyen. A store pack is le van húzva, hogy több száz ezer forinttal érj ott valamit.
Amúgy most én is azt érzem,hogy még ezt a hetet végigcsinálom, hogy ne érezzem higy bármit is elmulasztottam, de ha nem és a supportot sem sikerül elérnem, akkor meghirdetem egy minimálárral az accot és vigye,aki akarja. Hátha. Legközelebb júniusban lenne igazán értelme az egésznek,mert akkor már tényleg közel 90%os csapatot össze lehet grindal hozni. Itt meg csak egy havi fizetéssel.
-
thebigK
addikt
-
Szigma70
addikt
Ilyen gameplay, mint amivel ezek játszanak most a twitchen, ilyen sose lesz nálam. Az egy más játék
-
v-man
őstag
Mai mystery nationt tudtok?
-
thebigK
addikt
válasz
Nandinagy #6161 üzenetére
dettó, üdv a klubban
kis gyorstalpaló mindenkinek, milyen fasza is az UT jelenleg:
szét upgradeltem az életemet az elmúlt napokban, sok százat megcsináltam, amit tudtam mindent visszaforgattam, az első nap nyitott 3db olga carmona, meg 1db bernardo silva a csúcs nyitásokat nézve. Mai napra is lett pár 85+os pakk, természetesen nulla. Segáz, van több mint egy milla coin, mivel mindenki megdrágult akit venni akartam volna, jó lesz promo packokra. Megvettem a 600k-s store packot, 0 promo lap, csak gold, meg IF. Ezen felbuzdulva mentek bele egy ikon pikkbe, akiből jött a tegnap duplák miatt kirakott Cafu, tehát egy untrade dupli termélszetesen. A maradék fél millából megvettem egy másik, 500k-s store packot, promo lap 0, csak gold (!!!!). Még IF sem volt benn. Úgyhogy eljött a pihi ideje, kicsit hanyagolom ezt a szart, nem jutalmazza ez az embert, kicsit sem. Meg annyira nem is szórakoztatja, az az igazság -
Sirandrish
legenda
Majdnem megfialtam míg kiraktam Bestet...semmi magas ratingü foddert nem kaptam, erre abból a pár pakkból amit most kaptam 7 óta, már 2 Leva jött...persze az egyik ott rohad duplaként...tök fasza ez a játék
-
Nandinagy
addikt
Kurva unalmas már ez a faszom kupa. Berakom ezt a nyomorék Loan TOTY Haalandot ha már leszopatott egész wl-ben meg ugye amúgy is kell 1, hogy majd akkor nálam is, erre egy vakegér. Kihagy minden ziccert, 15 méterről nem talál kaput. Az ellenfél meg letámad azt 1 retkes labdakihozatalnál fixen odapasszolja elé valamelyik nyomorék védőm vagy kapusom. Neki meg 1 ziccer elég mert az fix gól. A kapusom ha kihívom konkrétan nem véd hanem elcsúszik a lövő játékos mellett. Gyönyörű animáció.
Valaki megmagyarázhatná mire van egy játékosnak 5*-os gyengébb lába ha úgyis minden ki****szott helyzetben az erősebb lábát használja. Ott az üres passzsáv a bal lábának erre inkább jobbal belerúgja az első védőbe. De ha valaki megmondja, hogy tudok lábat váltani azt szivesen veszem. A szerelések ugyanez. A lehető legidiótább szögekbe próbálnak szerelni. Jobbra megy el a játékos a védőm meg csinál 1 szerelést hátra. Ott mit szerel? Hiába húzom a kart irányba ha nem befolyásolja....
-
Sirandrish
legenda
Nah elfogytak a pakkjaim...VÉGRE!
Ekkora szopást...többet nem gyűjtögetek, az ziher
A TOTY ereménye hogy kiraktam Sawat, meg Bestet...igaz, a pakkok mellett vagy 400K-t el is kellett költeni, de meglett.. -
Gaborz1
senior tag
válasz
Sirandrish #6151 üzenetére
Ha megnyugtat, Zidanet reggel óta nem tudom befejezni, úgy hogy 87,87,88,88,89 kellett és a 88,88 még mindig kell.
-
Sirandrish
legenda
Csak hogy én is vagánykodjak..
84x5..
Megjegyzem, alig van 84es playerem..
Ha tényleg vannak szerencsésebb és szerencsétlenebb accountok, akkor az enyém durván sereghajtóSzerk: A köviből jött egy Foden és egy Laporte....mindkettő dupla
-
raven84
senior tag
Haaland, Putellas grat srácok, jó lehet
Bár én cdmet és csatárt kerestem, jött egy base Vieira és egy ww salah szal én már győztesként távozom bár mi lesz. -
Gaborz1
senior tag
Megtört a jég.
7 misi -
pehaa
tag
válasz
Sirandrish #6144 üzenetére
Persze, ki van ez találva, de nem a mi javunkra.
-
bodnar123
őstag
válasz
Digestive #6140 üzenetére
Hát azért, amikor már mindent kilőttél és van pénzed lehet megteszed. A gond, hogy igazából pénzért se kapsz nagy eséllyel. Mármint igen. Ha beledobsz 2-3kilót. De azért na, 5 ezret sem ér ez a szar, nem hogy annyit. Igazából ha már annyira fizess, akkor az lenne a jó ha vehetnél egy garantált toty packot. Csak ugye, akkor hogy húznának le pl Manyről 5millát. Amúgy annyi a store pack, hogy igazából azokat is le kell húzni, különben nagyon sok toty rohangálna. És kb azokhoz van igazítva az ingyen packok esélye. Itt a gond a sok store pack. Viszont ameddig ilyen kereslet van rá úgy, hogy ez a produktum és az egész cég hozzáállása ilyen szar, addig ez így is marad. Sőt, ahogy nézzük évről évre rosszabb. Egyre kevesebb a belerakott munka, egyre trehányabbak, viszont a store egyre vastagabb. Mostmár havi egy millát is elverhetsz simán.
-
bubuska10
senior tag
Toty friendlybe azt írja több órányi próbálkozás után is hogy there was an error, és nem lehet meccset indítani. Lehet azért van mert Zalewski gold lapját evoztam TOTY HM-nek? Pedig ezt pont azért csináltam h ne kelljen venni toty lapot... Vagy másnál se indul? Mert a követelmény az h BÁRMILYEN TOTY lap, és ha beteszem Zale evos toty lapját akkor zöld lesz a követelményeknél, de vmiért mégse lehet játszani.
-
Digestive
veterán
válasz
bodnar123 #6139 üzenetére
Talán a 18-ban vettem utoljára pénzért packot. Nem most fogom újrakezdeni.
Amúgy nem értem az üzlet politikájukat. Hát nem akkor lenne kedve az embereknek méginkább költeni, ha azt látnák hogy pottyan ez az a csomagokból? Ilyen pack weight mellett akkor se vennék packot ha kényszerítenének rá.
-
raven84
senior tag
Elvileg emeltek a packweighten mist higy elnyitottunk mindent, de sztórban még vannak pakkok!
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #6128 üzenetére
Es akkor a masik veglet: most kuldte haverom, hogy elrakott 130 packot, a 20.-bol mar repult is ki Bonmati. En jarok olyan 800-1000 pack korul toty alatt, es semmi. Fair a jatek, az a lenyeg
-
Gaborz1
senior tag
Én eddig nem állok jól.
Kb 200 pakk után egy HM Musiala.
Ja meg a tegnapi 2. pick adott egy UCL Hero Viallit. -
Dzsoki92
senior tag
200 packbol semmi. Max 1-2 nagyobb fodder. Viszont tegnap cupert jaro rewardbol kisetalt
-
Sirandrish
legenda
Nah mivel lassan itt a TOTY vége (legalábbis sikerül elnyitni az összegyűjtött pakkokat), így véleményt nyilvánítanék!
Röviden tömören, rettentő nagy csalódás!
Nekem ugye ez a második Fifa-m (EA FC-m), és az első TOTY-m, nem tudom hogy mindig ilyen-e..
Azt gondoltam hogy nem lesz minden 10. pakliba TOTY, de hogy összesen kb 800 csomagba ne legyen egy se...az több mint szomorú. Tudom, raktatok be több olyan bejegyzést is hogy 1600 meg 2000 csomagból se jött egy se, de ettől csak még szomorúbb az egész.
Összesen nulla TOTY, nulla ICON (semmilyen, nem csak TOTY-s icon) és 5 darab HM jött nekem, persze ezek már nemnagyon férnek be még az én csapatomba sem, nemhogy azoknak akik a kezdetek óta tolják. Gyakorlatilag kék fodderek 1-2 kívételtől eltekintve, akik persze nem jöttek
Amit még nem értek az hogy mi a francért nem raktak be valami SBC-t, amibe ezt az irdatlan mennyiségü 83-84es playert be lehet rakni, ha 98%ban csak azokat dobják a pakkok ugyebár. Ha már itt tartunk, az azért szintén kemény hogy ennyi 83-84+os csomagból alig jön 86os vagy nagyobb. Több száz (ha nem ezer) 83+os játékost nyitottam, és alig jött ami 84 felett lett volna, és azok is mindig duplák!!!
Ez a másik. Nem értettem, ezért direkt megnéztem hogy mennyi 85, 86, 87 és 88as játékos van a játékba, és nem hittem a szememnek. Sok..mit sok...rengeteg. Mégis mindig ugyanazt a néhányat pörgeti, hogy aztán még véletlenül se bírj összekaparni egy komolyabb SBC-re..
Tudom hogy mindannyian ugyanezekkel kínlódtatok, de mivel nekem ez az "élmény" még új volt, ezért ki kellett írnom magamból! -
Krytec
tag
Úgy látszik aki nem kap toty-t azt kompenzálja az EA, én az utolsó 4 87+ icon vagy hero pickeimből BL-es Bappé, Zico, Roberto Carlos most meg
:
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94 #6120 üzenetére
Végre! Gratula. Statok alapján jól néz ki, de mint tudjuk a játékban nem ez számít hanem az animációk.
-
david368
aktív tag
Kis accounton nyitottam egy TOTY-t , Bright szemèlyèben 85x2bol , úgy hogy kb 2 hete be sem lèptem arra az accra, 700ks CB, kipróbaltam nem rossz, de gold VVD ugyanazt hozza.
Nagy accounton temérdek packból semmi érdemi nem jött a HM-eken kivul viszont így is sikerült egy komoly teamet kigrindolni:
( full chem csak appon rosszul írja) -
Kristof_94
nagyúr
Ha nem is férfi toty, de érkezett egy. Mondhatjuk, hogy révbe értem.
Jó lehet ezzel a magassággal? -
Sirandrish
legenda
Jött a napi 75os pickbol egy 93as Kane...
Alakul Best -
|AP|
veterán
válasz
raven84 #6116 üzenetére
hát azt a létező összes fronton sikerült elb@szni...
Nekem speciel ez segít abban, hogy nyugodtabban tudjam lesz@rni a játékot, ne vegyem olyan komolyan.
Az idei TOTY abban is megerősít, hogy semmi értelme pakkokat gyűjtögetni, aztán izgatottan várni a nagy pack openinget, de nem is kell feltétlenül grindolni minden szaros csomagért, mert ha úgy van, akkor azokból sem jön semmi.
Valószínűleg jövök a következő részre is, de évről-évre egyre beleszarósabban tudom felfogni (annak ellenére, hogy a függés azért megvan persze)
-
raven84
senior tag
Nevetséges, hogy a 83 84et nincs hova beforgatni. Black friday alatt volt ismételhető 85x2 toty alatt meg nem. Sikerült elbaszni az év legjobban várt promóját...
-
thebigK
addikt
az elmúlt 2 évben szerintem gyanúsan jó volt a droprate az idei évhez képest, főleg úgy hogy kb fele pakk mennyiség volt mint most, persze az is tény, hogy a csajok érkezésével több játékos is lett, de nem véletlen lőttek ki annyira a toty árak, amennyire. Az idei pack weight egy hulladék. 83-84ből bezzeg annyira ömlik a fos, hogy már suker sbc-ket kell csinálgatni, hogy legalább legyen értelme
-
prannk
őstag
Nekem jött tegnap 2 is. Egy bernardo meg 88 as olga
2 ikonból meg egy figo meg egy thunder nesta.
Inkább raktam volna ki a brunot -
Sirandrish
legenda
Jött egy Alexander Arnold is...
Nézem a Futbinen...ez tényleg ennyivel jobb lenne mint a 89es Lahm?
Vagy nem jól nézem ?Szerk: Aztán jött egy Olga is bal oldalra, de Bompastor annyira stabil hogy szerintem ő megy majd bestbe
-
Digestive
veterán
-
Atla
senior tag
Kb. 150 pack 3 nap alatt nyitottagattam,
de azokból nem, hanem a 82x20 ből. -
toxicjew
addikt
Rövidre fogom. Elnyitottam mindent, vagy 200 packot, egy db Ederson jött, semmi más
Épp hogy sikerült kikohogni Sawat... "Jó" promó volt, ennyi bőven elég is volt belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest