Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Chalez
őstag
válasz
Gaborz1
üzenetére
Igazából rengeteg időm elment vele, sőt, ha akartam egyről a kettőre jutni, muszáj volt grindelni. Sajnos nem vagyok egy skilles játékos, de amikor a passzaim sem találnak embert már, akkor úgy azért elmegy a kedvem az egésztől. Tegnap olyan gólt kaptam, hogy félpályás felívelés Mbappe-nak, és kapásból 16-ról bevágta, miközben Llorisom csak lepkézett. De sorolhatnám a Ginola-m elé teleportáló kapusoktól elkezdve...
Elég volt, úgy érzem megrekedtem, ráadásul a netem is szar, ami néha nagyon látszik.Más.
Pc-re cca. 2.5M coin eladó, aki segít eladni, azzal megfelezem a bevételt!
-
-
EA's hit
őstag
válasz
Gaborz1
üzenetére
És tényleg, Pepe nálam is Lima Ferreira lett
Biztos ez is valami tudatos dolog, véletlenül sem elbaszták...Ja, elvileg a tegnap bekerült 83+ if pickeknél valahol a leírásban tévesen 82+ szerepelt, ezért sanszosan arra is kapni fogunk kompenzációt. Én asszem 2-t raktam este, jöhet is a két új pick, az egyikben Mbappé legyen, a másikban Szobo

-
|AP|
veterán
válasz
Gaborz1
üzenetére
"Amúgy az mitől van, hogy 2 játékos kb. megegyező pace-el ellenem a támadó nagyobb ívben többet futva lehagyja a védőmet, de fordítva nem?"
Nálam ez pont fordítva van mostanában. Rodrygo SBC lapján van még egy hawk, tehát papíron 94 a pace. Ennek ellenére simán beéri bármilyen CB, még 80 alatti pace-szel is.
Semmit nem jelentenek a statok, minden a kapcsolaton múlik...
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Hobby elektronika
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen alaplapot vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viccet félretéve, a 23 után már meg se vettem a EAFC24-et, és lehet ez lesz a sorsa a 25-nek is. A mobileba meg jól elvagyok, az bőven elég. Ezt a játékot már rég
azt nagyon irigylem azt a lapot, grat!