- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutella1
őstag
Sziasztok!
Most a standard edition 13.99 euro, az ultimate 40: [link] Mivel tud többet az ultimate, ha esetleg azt venném meg? Offline játék alkalmával van az ultimate-nek valami többlete, vagy nincs semmi? Classic playerek, csapatok vannak a játékban? Illetve, EB-t lehet már játszani benne?
A válaszokat köszönöm szépen.
-
BenXL
tag
Ezt az showdown EVOt csak egy vagy tobb jatekosra is ra lehet tenni?
-
thebigK
addikt
válasz
PuffyMinnie #7195 üzenetére
pro clubs itt a topikban nem igazán aktív, pedig nagyon jó kis játékmód, én is játszottam anno, de egy idő után ugye a sima drop in meccsek unalmasak, normális társasággal az igazi
-
PuffyMinnie
tag
Ugye kerestem klubot pár hete, hogy tudnátok-e ajánlani, ami aktív. De senki nem ajánlott itt. Magyar klub az nincsen, ha van nem aktívak, vagy flegmák (tipikus) :D. Találtam egy csapatot, (külföldi) ahol 10 en vannak, de mindennap aktívak délután 17:00 tól, éjfélig, svéd, amerikai, angolok vannak benne vegyesen. Mindenki normális. Azért egymás után a 16. meccs után már elég nehéz koncentrálni :D
Nem tudom mit játszotok mi ez a sok kártya :D De az UT-t kipróbáltam még utoljára. De soha többet. Ezzel így voltam a régi fifákkal is, de a csalásokat soha nem fogják kijavítani az is biztos.
Elsőnek rúgtam 4 gólt majd félidőben kilépett és nyert.
Utána nem csinált semmit a másik rúgtam 3 gólt majd a bonz kártyáival rúgott 6-ot mintha nem is bronzok lettek volna.
Kezdés és egyből vesztettem kilépett. Ennyi ebből a szenny játékmódból! -
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #7187 üzenetére
lejátszott meccsekhez nem kell kezdenie úgytudom, csak a clean sheet-hez kell bizonyos játékperc, talán 60perc, de nem mernék megesküdni rá
ide 1 ikonból base gerrard -
tenaijo
tag
válasz
Kristof_94 #7187 üzenetére
Eddig 10-et raktam ki, úgyse tudom már mibe verni a foddert, mind base hulladék. Egyetlen "értelmes" volt köztük, egy base Kaká, de a játék ezen szakaszában az sem túl combos már.
(Mellékesen 10/3-ban base Riquelme volt)
-
EA's hit
őstag
Kiraktam 4x az uj ikon upot: base Cannavaro, base Seedorf, base Stoichkov, base Bergkamp
Hogy szakadnanak meg...
-
toxicjew
addikt
Hát csak +1et kwp Akanji, de az evoval együtt azért elég komoly kis védő lesz.
-
v-man
őstag
Na Werner lapon akár jöhet a 11 gólos szint lépés is majd. 2 meccs után 7 kész nekik....
-
Mrguba
őstag
Kinomban megvettem 750k-ert azt a csomagot ugyse erdekel.
Mondom hatha lesz benne legalabb 1 jo ikon
Hero MILITO
Hero SOksjaer
Hero Beasley
Hero Riise
Koszonjuk
Semmibol se megy a nyitas meg ebbol se
Garantalt 4 IKON vagy HERO
Vegulis osszejottTudom en vagyok a madaar
De coint nem adom el venni nem veszek senkit -
bubuska10
senior tag
Az egyik objectes amcsi csaj félkarú
-
BenXL
tag
Sziasztok, power shotnál azt ki lehet kapcsolni valahogy hogy ráközelít a játékosra lövés előtt?
-
Sirandrish
legenda
válasz
homerhamm #7166 üzenetére
Én decemberben kezdtem ugye nem megjelenéskor, meg nem játszom online
Így bírtam kb eddig. Ezt a seasont lenyomom (még 4 szint), aztán szögre akasztom a "végtelen 83x10"-es ideig szerintem. Ott megboostolom a csapatot oszt annyi.Engem a csapatépítés része érdekel/érdekelne leginkább, de több ezer packból sem nyitottam eddig semmit. Egy Cantona jött ami értékes (őt használom is), de ennyi. Pickekből rendszeresen csak a hulladékok jönnek, promokból csak az 1 pálcás sz*rok, coint gyűjteni meg lehetetlen. Legalábbis annyit amennyi 1-1 top playerre kellene..
Le a kalappal azok előtt akik azt évek óta megjelenéstől-megjelenésig képesek tolni.
Én az előzőt is a legvégén kezdtem, ezt "félidőbe" mert azthittem így kitart a végéig, de a nulla siker elég demotiváló tud lenni
A legutolsó 83x10em azért feltette a pontot az i-re..
Igen...9 dupla -
EA's hit
őstag
Ide base Figo, ww Lineker, base Schmeichel, pusztuljanak ki
-
homerhamm
addikt
Hogy bírjátok ti ezt a játékot idegrendszerrel?
-
bodnar123
őstag
Egyre jobb... Már csak távirányítással beginnerem nyomom az meccseket a daly playelért. Ebbe ez is kár.
-
EA's hit
őstag
válasz
Szigma70 #7160 üzenetére
+1. Pont most, a showdown promo miatt jutott eszembe, hogy 2 éve valahogy március vége-április eleje körül jött egy showdown McKennie sbc a Juve-Inter miatt, kiraktam, és jó pár hétig kezdő volt, szerettem is ingame, pedig maradt 89-es, nem fejlődött. Most ugyanaz a lap még a tartalékok közé sem férne be
Pedig abban az évben volt brutál jó az ikon luckom, és addigra már prime Pelével, prime Maldinivel, prime Garrinchával, prime Puskással stb. rohangáltam. De azért McKennie még hetekre befért, most meg... Néhány top lapon kívül max. olyanokért variálom meg most a csapatomat, akik kedvtelésből kerülnek be, mint pl. a múlt heti Orbán lap. De egyébként simán lehetne teljesen 90+os kezdőm és kispadom, erősebb a csapatom, mint bármelyik évben ilyenkor, de pont emiatt egyre kevésbé mozgatnak meg a packok, nyitások is.
-
Szigma70
addikt
Csak nálam van az, hogy már nem csak a játékmenet, de az sbc-k, és a nyitogatás sem mozgat meg? Belefásultam, elveszítette a varázsát?
Ez a játék eleje óta tartó lap , promó dömping olyan, mint amikor gyerekkoromban karácsonykor alig vártuk, hogy legyen banán, vagy narancs az asztalon, most meg kb. leszarom a bolt polcán. Mindennapos, elcsépelt dolog lett.
Minden posztra, helyre van legalább 3 "end game" statos playerem, aki,1-2-3éve simán játszott volna a végső csapatban, de csak sorra jönnek, jönnek, jönnek .
A nevenics akárkik novemberben ikonszintű lapokat kapnak, elérhető ikon sbc-k, ömlesztett pakkok, ingyen lapok, felhúzható lapok. 0 játékal, eredménnyel szinte fullos csapatot lehet grindolni decemberre. Aki meg tényleg beleteszi magát, hiába van igazán fullosabb csapata, a gyengébb csapatban is olyanok vannak, akik statokban ugyan olyanok. Nincs meg a csapatok közti különbség. a 200K-s csapat pont olyan élhető, mint a 20 millás. Most a játékmenetől nem is beszélek, csak az elbaszott, ömlesztett promókról.
Egyszerűen sok, túl sok ez így. Nincs meg a fokozatosság.
A kényszer" hogy szerezz egy jobbat.
Minek hajtsak egy Vierrára, egy Pelére, egy Maldínire, mikor januárban jobb statos 20K-s player hegyek vannak oda?
Egyszerűen el lett baszva. Pont mint egy matricás allbum.
Kipipálhatod, hogy nahh, ez is megvan, azt annyi.Ehhh, régen minden jobb volt
-
EA's hit
őstag
Nekem jott egy fire Son, tudja valaki hogy ez a lap miert 2,2 millio a realis ~200k-s erteke helyett?
-
Sirandrish
legenda
87x4..
Tudom hogy tudjátok, de ez a játék egy kalap sz*r -
bubuska10
senior tag
válasz
tenaijo #7150 üzenetére
Köszi, majd megnézem! Bár már szinte minden létező dolgot próbáltam
Zico van beállítva stay forwardon, ő is és Sangaré is azt csinálja amit kell, egyedül Brunot nem értem h minek rohangál rossz helyen. Bezzeg védekezéskor nem high/high, sokszor csak áll oszt les.
Amúgy lehet igazad van, tökmindegy mit állítasz, ha egyszer bugos.
Ez a promo is hidegen hagy. Max akkor lenne érdekes, ha csak vmi best of lapok jönnének, de az EAt ismerve ez kizárt.
-
toxicjew
addikt
Ezek lesznek a packokban. Illetve ma jön a Jairzinho sbc is.
-
mettek
addikt
Sziasztok!
Ha az EA korlátozza az ember fiókját, lekapcsolják a marketet az adott fiókban akkor az érvényes lesz a következő játékra is, azaz az fc25-re is? -
tenaijo
tag
válasz
bubuska10 #7149 üzenetére
A többi játékosra beállított taktikától is függ. Pl.: ha 4-2-3-1-ben a középső CAM-ot nem állítod be Stay Forward-ra, akkor workrate-től függetlenül mélyen hátrarohangál, és átáll 4-2-1-2-1-be védekezésnél a csapat, túl mélyen maradnak a CDM-ek, wingerek meg random betömörülnek középre, ha van üres terület.
Plusz néha bugos, és ingame tök máshogy helyezkednek el, ha nálad ilyesmi áll fenn, csináld meg újra ugyanazt a csapatot/felállást/taktikát. Én lecopyztam egy squadot, kicseréltem néhány játékost, hogy ne bántsam az eredetit, és a 4-3-2-1-ben középen lévő stay back/cover center Vieira random RW pozin játszott.#7146 thebigK: az egyetlen értelmes játékmód volt a kötelező 7 rivals win után, de idén legtöbbször 3-4 winnél se adja vissza a beguró árát..
-
bubuska10
senior tag
Az mitől van, h az in game CDM-ként játszatott Brunonak azt mondom h stay back + cover wing, oszt mégis mindig középen fent rohangál? Ok h high/high, de nincs feltolva a mélység meg ilyesmi, de mégis ezt csinálja. Most egy 3-2-3-2-es taktikát próbálgatok ahol Best és Dinho van a 2 szélen és szélesen kellene védekeznie a 2 védekező középpályásnak, de így tiszta harakiri.
Sangaré haverja bezzeg tudja h mi a dolga.
-
gjoe
addikt
válasz
bodnar123 #7141 üzenetére
Csak velem van a baj, hogy még a jónak sem igazán örülök. Nemrég raktam ki kantet, majd rá egy hétre nyitottam egy fire rodrit. Tegnap pedig kiesett egy 84x5bol yaya toure. Eddig ő a legnagyobb értékű lap.
Kényszerből újra kiraktam az ikon sbct. Ja kb 3 hete egy ilyenből jött yashin. Erre ma.
ja egy Toty lapot nyitottam. Alissont.
Kapus és cdm poszt már betelt. -
thebigK
addikt
az előbb draftoztam mert volt egy tokenem, az első ellenfélnél 2 dinho volt. Ezt mégis hogy? Egy thunder meg egy future stars
mellékesen, online draft megnyeréséért adott egy premium gold packot, meg 2 rare gold packot, ezért kár volt az időt belefektetni... -
seedorf88
tag
válasz
Kristof_94 #7138 üzenetére
Jön mellé valami best of ? Mert már a mostaniból kinyitottam minden szart és megvárnám a pénteket a további nyitogatással.
-
bodnar123
őstag
Na végre egy szar pick... XD
-
Digestive
veterán
válasz
thebigK #7134 üzenetére
Eto a csúcs, meg spec Kaká az idén. Szerintem mindet kiraktam amit kiadtak.
Amúgy egész jó csapatom van, szóval csak valamelyik Top ikont tudnám beépíteni. Nem is kereskedek. Alig játszok. Szóval nem vagyok ráfeszülve. Egyszerűen az basz fel, hogy kurva sok packot nyitok, mert minden lófasz sbct kirakok és semmi. Nem is semmi, hanem kritikán aluli amiket nyitok. Pedig ez egy játék. És ezzel semmire sem ösztönöznek. Hát ilyen széria után hogy is mernék packot venni pénzért... Szóval még ezt is szarul csinálják. Legalább az ilyen 85+ x20-ból dobna be egy-egy fullos lapot. De semmi. Na nem mintha költenék rá bármennyit is.
-
Kristof_94
nagyúr
Pénteken showdown promo.
-
eM'82
addikt
Ikon pick helyett csináltam pár 81+-t, aztán a sok dupla miatt a 85+-t is. Másodjára ő lett:
Egész jól adja az elmúlt 1-2 hétben. Kb azóta nem játszom WL-t. -
miro.
senior tag
Ugy unblock az egesz forumon az osszes embernek adnek egy ermet.
Hogy tudtok ennyit szopni ezzel a jatekkal.. -
Digestive
veterán
De miiiért? -
thebigK
addikt
ahogy látom néhány FF lap már fejlődött, azthittem pénteken fognak csak, Werner ingame kurvajó, ahogy Buongiorno is
-
Kristof_94
nagyúr
A mostani promo lapokból jött egy jó pár, de persze mind alsó polcos. Orbánnak azért örülök, hátha fejlődik egy párat.
-
homerhamm
addikt
-
tenaijo
tag
válasz
homerhamm #7128 üzenetére
Untrade az egész klubom, a mostani fantasy promobol is mindenkit kinyitottam a quicksell kategóriából legalább 5x. A legnagyobb egy Bompastor volt kivételesen.
Tradelhetők közül a rank 2-3 WL reward rendre még wo-t se ad (rare/ultimate pakk), ami 8X+-os csomag jön, abban is legtöbbször a lehető legkisebb rating van. Draft reward alapból gatya, rivals szintén.Baxó a csapat, nem azzal van a baj (ahogy gyakorlatilag minden második embernek, aki rendszeresen tolja), de már nincs komoly upgrade lehetőség. Annyira jó sbc-k jöttek, hogy a játék végéig elvan velük az ember, viszont így már kevesebb a motiváció. Tavaly ilyenkor lényegesen xarabb lapokból állt a teamem..
-
thebigK
addikt
mivel megint tele lettem duplákkal, meg fodderrel, elcsábultam én is egy ikon pikkre, sajna csak egy WW Klose lett belőle
-
Dzsoki92
senior tag
Kb több mint 1 hete nem játszottam ezzel a moslékkal, seasonba szerintem lvl10 nél lehetek annyira szar rewardok vannak, hogy nem erőltetem azt már, viszont a webappba napi szinten felnézek mi történt. Tegnapi 85+ pick...
-
bodnar123
őstag
Ez a durva. Régen egy ilyen packnál azért reménykedhettél. Most meg max meglepetést okozhat... De nem. A gond, hogy régen nem is nyithattál állandóan ilyen packokat. Viszont régen mondjuk fele ennyit kellett basztatni a webappot meg a jatekot. Szóval híg moslék lett a játék. Persze még így is ad annyi foddert, hogy a toty kivételével kb januárban olyan erős csapatot lehetett összerakni, ami számottevően TOTSig nem lehet erősebb.
-
Digestive
veterán
Napi fos:
Lvl15 85x7
-
Kristof_94
nagyúr
Kiraktam McManamant, aztán látom, hogy el lett cseszve a minimum ár és van vagy 5 oldalnyi 201 ezerért. Aztán végül valaki csak elvitte, szerencsém volt.
-
bodnar123
őstag
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94 #7107 üzenetére
Ez a zseniális ebben a szarban. Senki nem elégedett vele. Neked másodperces a delay. Nekem villog a kurzor, azt se tudja néha, hogy irányítom-e. Persze a delay is megvan. Nándi meg bár általában a dákó jó oldalán lehet, de mindent kihagynak a játékosai. A mási kolléga bár kinyitja a világ összes játékost, de legalább így csak még jobban érzi, hogy ebben a szarban az sem számít. Valahol ez zseniális.
-
Nandinagy
addikt
válasz
raven84 #7104 üzenetére
Pont ez a bajom, hogy minek várjam a TOTS-ot? Tavaly ilyenkor volt egy 150k-s WW Lacazettem csatárba és örültem neki. Ha ő kihagyott egy ziccert úgy voltam vele, hogy szarok rá 150k-t ér a csávó van 87es lövése kimaradhat.
De idén mire fogjam mikor 3.5 milliós Pelé van elől meg a POTM Mbappe? Ha ők kihagyják állandóan éles helyzetben az már kínos. Annál fentebb hova upgradeljek? CB-be is itt ez a Carvalho került vagy 500k-ba azt a csávó konkrétan nem bír futni. Az első 5 lépése séta, hát nagyanyám strandpapucsban lefutná.
Mindenki jön ezzel a letámadással, hogy még a cb-i is az én negyvenesemen vannak, és gyerekjáték lenne kijtászani de hát minden passzom fél méterre pattan el 95 dribblinges lapoktól. Tots alatt se jön majd jobb statokkal lap akkor meg értelmetlen. -
-
Nandinagy
addikt
Szerintem fifára ennyire korán még nem untam rá mint az idei részre pedig a csapatom idén messze a legerősebb. De legalább számítana. A játék egyszerűen nem enged ellépni az ellenféltől ha csak nincs 6 osztályni különbség. Rúgok neki egy gólt tükörsimán onnantól minden ziccerem kapufa meg mellé megy. Kapok rá egy gólt nyilván
Utána megint rögtön gólt tudok lőni és így megy tovább a meccs végéig. Nyomja mindenki ezt a full pressinget amit 1-2 hónapja simán kijátszottam ívelésekkel. Most meg vagy nem íveli át a másik oldalra mert hátba rúgja a társát vagy szimplán nem megy el addig. Pelé a csatárom ha beáll 1 védő elé, nem tudok háromszögezni mert kényszerítőben olyan pontatlan visszapasszai vannak, hogy 8 méterres félköröket kell futnom a labdáért
Nem elég jó a passza gondolom.
A WL-ben 4 olyan meccsem volt ahol 88. perc után vagy iksznél vagy hátrányban volt egy 5-10 méteres ziccer Pelé/Mbappe/Best előtt. Mindet kihagyták. 3 kapufa lett, Best meg mellé. Ez így annyira idegörlő... Izzad az ember 90 percet egy győzelemért aztán a játék úgy gondolja, hogy a 3 millás lapjaidnak 95ös lövéssel ott nem szabad gólt lőnie. Ráadásul még csak azt sem tudom mondani, hogy odahúzták a kapust. Szimplán kihagyták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest