Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
tenaijo
üzenetére
Valahogy nem igazán tudok egyetérteni ezzel az evos dologgal. Mivel Peléig nem igazán nyitottam semmit csak egy Yayat így rengeteg evot használtam.
Coronado 5/5: 1030 meccsel de még mindig kezdő, több poszton is eltud játszani a kedvenc idei lapom.
89 Havertz: 5/5, 3-400 meccsem van vele, most kiszorult de csak mert nincs szívem a 3 millás Pelét meg 1.5 millás Bestet padra rakni. Csereként még mindig fullos és mindent belő
85 Saliba: 5-700 meccsem simán volt vele, az sbc lapjára cseréltem, nagyon jó védő volt.
87 Neres: Ő is 5/5 most csere de a trivellái még mindig jók és csereként nagyon jól szuperál ugyanaz mint Havertz, Pelé meg Best/Zico miatt nem fogok kezdetni ha már drágák voltak.
Ott van meg Telles,Swava akik most cserék, de több száz meccs ment előbbibe, utóbbi meg Walkert szokta váltani aki szintén evo de kell a 4 skill a szélsővédőnek.
Athenea meg most is kezdő és megvagyok vele elégedve.Nem azt mondom, hogy kiemelkedő lapok, de pl. nekem megvan POTM Bappe meg WW CR és CR-nél az a Havertz lap pl. jobb. Mindkettő 1,90 meg 5 skill de Havertz jobban passzol meg gyorsabbnak is érződik, ráadásul a befejezései is extrák.
POTM Bappe meg érzésre semmivel sem jobb mint teszem azt Athenea vagy Neres vagy akár Coronado. Ugyanúgy kihagy néha mindent máskor meg belő mindent ahogy ezek is.Talán tényleg Bappe sebessége az ami mindenki közül kiemeli. -
tenaijo
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
'Csak hát..." a közösség nagy részének kizárólag a sztárjátékosok léteznek.

Most nyitottam egy gold Mbappet 81+ pickből. Letoltam vele 5 meccset, és ugyanaz a cheat kód, mint minden évben. Ragad a lábához a labda, minden csel sikeres, mindig visszapattan hozzá minden, nem lehet felrúgni, elnyomni, és még pressingelni is tud. 5 meccs, 11 gól WL kvaliban. El se tudom képzelni ezek után, hogy milyen lehet a TOTY verzió.. Amíg az ilyen kaliberű játékosokon nem változtatnak, kiadhatnak mellette egy 99-es Toneyt is, ha a teki mindent IS tud.

-
tenaijo
tag
válasz
bodnar123
üzenetére
Ha minden igaz, nem kapnak semmit. Pont ezért reklamáltak jópáran, hogy az EA folyamatosan nyerészkedik az "arcukon"..
Muszáj meta játékosokat berakniuk egy-egy promoba, mert különben nem vennének az emberek pakkokat. Évek óta nyílt titok, hogy a statok nem mindig fedik a valóságot. Plusz hiába upgradelsz 99-re valami gagyesz lapot, ha alapból használhatatlan a magasság/body type/playstyle-ok miatt, ugyanúgy hulladék marad.
Ámíthatja magát mindenki azzal, hogy milyen jók pl ezek a rommá fejlesztett evo lapok, de valójában alig van ami megéri a belefektetett energiát/coint/fifa pontot. -
bodnar123
őstag
Amúgy én azt is elképzelhetőnek tartom, hogy van valami pénzbeli juttatás a játékosoknak. Bár lehet nincs, mert mintha Ibra emiatt akarta volna, hogy kimaradjon. Abban esetleg látnék logikát, hogy valamennyit fizetni kell, akkor egyszerűbb ugyanazokkal. Ha ez nem, akkor csak szimplán a fifa közösség hype... Aki úgy gondolja, hogy egy-egy játékosnak külön animációja, kezelhetősége, statisztikát felülíró tulajdonságai vannak, az egy Mendy lapért képes beáldozni milliókat, miközben hasonló stattal sok olcsóbb játékos van. Erre ezek a hypolt játékosok kellenek.
Mint sejthető én nem tartozom ezek közé, így én is örülnék a változatosságnak. Bár nekem mindegy, hogy mendy vagy kis ödön van ott. Úgyis körülménytől függ, hogy épp a labda felé fut, vagy menekül tőle.
-
miro.
senior tag
Lattam fb-n az uj promot.
Megint griezmann,mendy,de ligt.. Nem unalmas mar,hogy mindig ugyanazok jonnek ki?
Ezek 40-50 jatekosbol lehozzak egesz eves promot. -
bodnar123
őstag
Amikor Digi is jó ikont nyit, akkor én is felbátorodok... Meg is csináltam és jött TTCafu...
2 milla... A dologot csúnyítja, hogy kiraktam a base verziót, ami 800k. Plusz egy stat hogyan ér 1,2 millát te jó ég 
-
thebigK
addikt
én is kiraktam 2x, base Garrincha, akinek egy hónapja még igen örültem volna, most max kispad, meg base Maldini, aki detto W lenne, ha nem lenne meg a dynastie lapja
-
Kristof_94
nagyúr
Én hülye kiraktam az ikon picket. Base Van Persie, cm Rush és GK Nistelrooy. Utóbbi lett a választottam.
-
Digestive
veterán
Hozzám az idén is megérkezett Kaká. Tavaly az első ikon sbcből jött és majdnem 1000 meccsig volt kezdő.
-
toxicjew
addikt
Nem mondhatjátok, hogy nem teszek meg mindent... De ez siralmas.
-
EA's hit
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Koszi. En mondjuk 4231-et jatszom iden, tehat 2 cdm van, ahova sem Zico, sem Zidane nem jo. A cam volt eddig ZZ, most meg Zico lesz. Regi nagy kedvencem a 41212, ott lehetne Zizou cm es Zico cam, viszont akkor a Garrincha-toty Best parosnak nem lenne igazan hely, szoval jobb hijan Zizou kerul most a padra.
Pelevel mondjuk folem lottem egy szinttel, nekem 2 eve volt meg a prime lapja, zsenialis az oreg, grat hozza
Igazabol szerintem osszessegeben messze jobb lap ingame Pele, mint Dagi, tehat a jatek legjobb lapja o. -
EA's hit
addikt
Hetek óta gondolkozok rajta, tegnap végre eldöntöttem, hogy kirakom Zicot (92-es Zidane van cam-ban, aki nagyon jó ott idén, ezért gondolkoztam annyira). Egyelőre nem kezdtem el, mert meg akartam várni a mai ikon picket. Szerencsére meg is vártam, az ikon pickből pedig megérkezett base Zico
-
EA's hit
addikt
válasz
taylorp
üzenetére
Összesen 2x lehetett kirakni. Én 2x kiraktam, az egyikben csak 87-esek voltak, a másikban volt egy 86-os is. Mi alapján kapnak az emberek 4 kompenzációt? Mások meg persze nullát, de az már meg sem lep

Mondjuk ilyenkor én valamiért mindig kicsit később kaptam meg eddig a kompenzációkat, hátha megérkezik még most is a 4 db base Rosicky.
-
seedorf88
tag
Most kaptam 4 hero picket
. Gondolom a múltkori reklamálásomra , hogy elbaszták és 86-os is jöhetett belőle
. Lucio meg Di Natale volt értékelhető másik kettő hulladék. -
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az esély mindig megvan, de nem éri meg Jackson. Mac Allister sokkal használhatóbb lap, nagyobb eséllyel.
-
Kristof_94
nagyúr
Ez a a showdown Jackson megerheti? Van esélyük nyerni?
-
kapeti07
senior tag
válasz
bubuska10
üzenetére
Nekem TS Bernardo Silva volt a rekorder 320 meccsel, de két napja beraktam egy SBC-be mivel Bruno Fernandes játszik már helyette és nem jutott szóhoz. Most DeJong TS lapja a rekorder 281 meccsel, de már ő sem játszik csak padozik.
Most jöttem rá, hogy én állandóan cserélgetem a játékosaimat.
Lehet jobb lenne egy fix team-et jól megszokni. -
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valahol - asszem a stadiumon belul - meg tudod nezni a pontos W-D-L aranyodat is.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sandros112
üzenetére
Nekem Bompastor 530 meccsel az abszolút csúcstartó.
Nála tudom megnézni hogy kb mennyi meccset játszottam összesen, mert őt nagyon nagyon az elején nyitottam, és azóta is kezdő
-
bubuska10
senior tag
válasz
Sandros112
üzenetére
Az szép!
Mondjuk én csak black fridaykor kezdtem. Itt Ronaldinho a 2. 390vmennyivel. Riisét szoktam SB-be is használni, valszeg azért több. Mennyi rivalst szoktál tolni egy héten?
Olyan soknak tűnik ez az 1903. 
-
bubuska10
senior tag
Megnéztem a statisztikákat. Tényleg ez volt az első piros lapom.
Riisevel van a legtöbb meccsem, 462. Ti hol tartotok amúgy? Ki a rekorderetek?amdboy:
- Az nemcsak a feltolt védelmi vonal miatt van, hanem mert nyomja az R1-et. Ekkor 2 emberrel csapdázod be az ellent, és mindkettővel letámadsz. Az egyik akin van a kurzor és te kezelsz, a másikra a gép megy rá.
- A kapcsolaton is múlik. Én se tudok szinte átvenni egy labdát se. Átálltam 4-2-4-re, így van esély több területre, néha még 1-2 csel is összejön szélen, véletlenül.
Az egész játékba az számít leginkább h legyen üres területed. Meg gyorsan kell játszani, nem bealvósan: ha letámad, akkor gyorsan hátra, kis guriga FIX csapattársnak, ki balszélre, ha ott is, balról átzongorázni jobbra. Ezt azért tudom mert én amikor idén átálltam next-genre, akkor ilyen 73% volt a passzpontosságom és 0-6-okkal kezdtem a WL-eket. 
- Staminát a constant press totál leszívja. Azt csak akkor, ha all-in menni kell előre a 80. percben. -
kapeti07
senior tag
-
Nandinagy
addikt
Hát erre elég nehéz válaszolni anélkül, hogy látnám-e a konkrét meccset.
Az 1.-nél általában a magasra tolt leshatár miatt van ennyire fenn minden játékosa, gondolom vegyítve a press after poss lossal meg esetenként team presst is bekapcsolhatják, de az utóbbit kétlem.
2.
Van ilyen instru, a csatároknál a get in behind, a védőket meg küldeni lehet az L1-el. De asszem D-padon is van ilyen parancs a fullbackekre.3.
Ezt nem értem. Ha labdát veszítesz mit számít hol van játékos? Ha amiatt veszítesz labdát mert van ott 3-4 játékos, akkor ne hagyd, hogy 3-4 játékos legyen rajtad
Ennyi ember akkor tud odaérni ha valaki nagyon rácsavarodik a labdára. Ha letámad az ellenfél csinálj pár keresztlabdát azzal kilehet mozgatni a letámadást és lesz területed. Annyi, hogy ehhez vagy 2 lábas szélsővédők kellenek jó passzal vagy 1 lábas de akkor mindig a jó lábával csináld a passzokat, mert másképp elfogja adni.A 4213 nem tudom mennyire működőképes taktika, nem igazán láttam még senkinél, de éppen hasonló mint a 433, csak 2 védekezőbb kp-val.
A fáradáshoz: A constant press sosem jó erre. Az a tényleg totál letámadás. Működhet egész meccsen egyébként de ahhoz csupa relentless+ playstyle játékos kell akinek szünetben maxra megy vissza a stamina. A press aftert sem ajánlom annyira. A 71es depth amit sokan használnak, de itt meg figyelni kell a védekezésre.
-Nem szabad kirontani egy középső védővel mert akkor 100 km-es lyuk van, ha felhúzod így a depth-t akkor a passzsávokat kell zárni a védőkkel pedig hátrálni. A kirontás nem opció, max a támadókkal.
A second man press idénre teljesen gatya lett, totál értelmetlen játékosokat hoz oda 2. embernek aki valóban semmit nem csinál. Amikor 2 embert hívsz az is egy esetben jó: Ha szélen hozza be a labdát, mert ott betudod csapdázni, de a pálya közepén totál értelmetlen ez, mert kitudja passzolni és -3 hátrányod lesz rögtön. -
bubuska10
senior tag
válasz
kapeti07
üzenetére
Nekem 0, azaz 0 piros lapom van idén.
Persze ez leginkább a kapcsolat milyensége miatt van, legtöbb wl meccsen annyi idő sincs, h átvegyem a labdát. Maldinivel szoktam néha becsúszni a playstyle+ miatt. Az elmúlt 3 napban nem játszottam, de majd megnézem, hátha megszán 1-2 pirossal. 
Bisseck nagy király!
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az a Putellas nagyon jó lehet, nekem a gold lapja még a mai napig be-beáll, de mióta kiraktam Zicot, azóta max. csereként.
Most Bestet próbálom kirakni, kicsit nehezen megy, alig hozzá megfelelő foddert ez a szar, pedig mégy egy WL-re is rászántam magam, de a 11 win se ad semmit, FS playerből is max.40 ezres kategória jön (persze untrade)..
Ikon nyitogatásról pláne nem is álmodhatok.
-
bodnar123
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Végül nem is írtad, hogy bepottyant a második TOTY

-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Látom megy a téma a nyitásokról meg a játékosokról de taktikáról, felállásokról egy szót sem látok jó pár oldalt visszaolvasva. Kérdeznék egy párat hátha mást is érdekelhet, de ha nem akkor remélhetőleg előrébb leszek valamivel amennyiben tudjátok a választ. Szóval próbálom pontokba szedni hátha úgy könnyebb válaszolni

1: Ahogy elkezdődik a meccs az ellenfél játékosai azonnal letámadnak engem, de olyan szinten, hogy már fent vannak szinte a tizenhatosomnál és minden emberem mellé jut egy másik, vagyis esély a passzra innentől szinte 0.
2: Az ellenfél mikor labdát szerez látom, hogy a szélső támadói és a középpályásai ( akiket nem ő irányit ) azonnal felzárkoznak a támadáshoz miközben ő viszi a labdát, próbálnak helyzetbe kerülni.
3: Ha labdát veszítek azonnal rajtam 3-4 játékos, innentől megint csak szinte lehetetlen bármit is csinálnom.
4: Stamina.. Nekem a 60. perc környékén már cserélnem kell legalább 3-at mert minimum az 50-70% staminája elfogyott az adott játékosnak ( igen még mindig minden alapon semmilyen támadást nem állítottam és mégis), nála mint ha a meccs eleje lenne.Tehát, Ezek lennének a fő kérdéseim. Amiket én próbáltam innen onnan el lesegetni:
felállásom általában: 4-2-1-3 egyéni taktikát max azt állítom, hogy az LB és RB ne fusson fel, továbbá a csatáromon van, hogy ne jöjjön vissza védekezni.
1: Erre megpróbáltam a press after prossessiont és a contant presst és azt a nagyon nagy meta Depht 71-et de kb 20-30 perc elteltével az egész csapatom kuka, nem beszélve arról, hogy vissza sem értek védekezi, tehát gyanítom nem ez a megoldás.
2-3: Hiába nyomom a gombot ( akár duplán vagy hosszan), hogy nem mennek rá az emberre, sőt valahogy vagy elfut mellette vagy egyszerűen össze vissza szaladgálnak az embereim. Támadást meg hírből sem kísérik a szélső támadóim, sok esetben meg kell várnom míg jönnek de akkor a támadásnak már fuccs is, hiszen visszazárt az ellenfél.
4: Na ez az amihez végkép lövésem sincs, hiszen ha nála nem fáradnak ( és egész meccsen hajtanak mint az állat) akkor nálam miért ha támadást állítok be?
Lehet egy kicsit hosszúra sikerült amiért elnézést, de igen megköszönném ha valaki esetleg le tudná írni a megoldásokat. Előre is köszönve
-
Bohus84
tag
Év első igazi nyitása. Ennek örülök nagyon. 85+ x 2 packból:
Ilyen most a gárda, meg vagyok elégedve:
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
kapeti07
üzenetére
Van, csak még nem használtam. Egyelőre sajnos kevés a jó lap a csapatból. Most mar jöhetne néhány promo kártya. Tavaly volt fantasy Isak, hátha idén is kap valaki. Bár a mostani forma sajnos nagy gyenge és több sérült játékos van, mint egészséges...
Köszi! Bár amilyen gameplay volt a hétvégén, lehetne akár egy full toty keretem is, nem adna pluszt. Volt ahol nemhogy delay volt, hanem konkrétan szaggatott. Nyilván nem egy hazai ellenfél ellen... -
kapeti07
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristóf úgy látom neked bejött ez a női vonal
Viszont kevésnek találom hozzád képest a Newcastle játékosokat. Nyugtass meg, hogy van egy Fun csapatod is amiben nem csak Joelington van.Amúgy gratulálok hozzá jó kis Team.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én szinte egyáltalán nem használok becsúszást. Csak a lővő gombal operálok Boxon a B gombbal. Becsúszni csak az ellenfél térfelén szoktam, ha nem labdát találok hanem a babát akkor az is sárga. Mindíg így játszottam, de a legutóbbi frissítés óta minden második Rivals meccsen kapom a pirosat.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
vagy csak szimplán húzz fel valakit evoval
Okafor,Athenea,Malard simán jók támadónak.
De ha benga csatár kell ott a Brobby-Saibari-Gertrudia trió a csapatba minden posztra ingyen. Tudom nem egy Wilson, de azért használható
Egyébként én nagyon kevés piros lapot kapok. Azért figyelek rá mikor használjam a becsúszást. Szerintem idén se volt 5-10-nél több.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem is gold VVD van, mellette toty Bright. Előbbi annyira jó, hogy nem lehet kirakni. Utóbbi szintén, nagyon sok fejes gólt szerez. Blanc van még csereként, de nagyjából ennyi, szóval nem nagy a választék. Csatárban is rotálok, most éppen Di Natale van Drogba helyett. Oda is kellene egy komolyabb nyitás.
-
kapeti07
senior tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem mosatnában 4 cb-re van szükségem, mert Rivalsban sok pirosat kapok. Szinte minden második meccsen kiállítják az egyik cb-met. Egy meg ugye mindíg elfárad. 93-as Alaba, 88-as Rio, és 87-es Saliba közzül az egyik mindíg kipontozza magát. Egyedül Cordobát nem állították még ki. De őt tartom a padon, hogyha kell akkor be lehessen hozni a CAM-om helyett.
Ti is több pirosat kaptok mostanában?
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Mondjuk Cannavaro Blancnal es Nestanal is jobb. Sot, Scholesnal meg o is jobb cm
-
pehaa
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ugyan ez a felállásom volt (Thiago - Gold VVD), Thiago-t váltotta Cannavaro, ha szögletnél megtalálod a fejét sima.
-
Szigma70
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
És gold Bappét? Még augusztusban is futtatni fogják

Más:
Legtöbbször 2 CM es alakzatban játszok.
A 2 CM-em WW Trezeguet és TT Yaya, megoldják, sőt.De annyi magas fodderem van, hogy ki kellene valakit rakni.
Sawa vagy ez a De Paul srác, vagy ki lehetne egyikük kiváltója? Valakink ötlet? -
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Könyörgöm cseréld le a gold VVD-t, nem számít mennyire op, egyszerűen tilos lenne februárban azt a szutyok lapot használni. Én még októberben sem lennék hajlandó, rosszul vagyok amikor februárban meglátom bárkinél. Fel nem tudom fogni, miért használja még bárki ilyenkor, nekem egyszerűen nem lenne hozzá gyomrom
Jóérzésű ember februárban ne használja gold VVD-t, különben megdől az utolsó csepp emberiségbe vetett hitem is

-
Sirandrish
legenda
Ezen a Cannavaron gondolkodom én is.
Gold VVD kb kirobbanthatatlannak tűnik nálam. Mellette volt a 87es Thiago Silva akit komaztam, de lecsereltem Kompany 88as lapjára ami egyáltalán nem győzött meg, így azt cseréltem Rijkaard SBC lapjára, de tőle se ajultam el.
Megerheti ez a Cannavaro, vagy rakjam vissza Thiago Silvat a francba?
-
Szigma70
addikt
válasz
Stylerr
üzenetére
Én valami csoda folytán kinyitottam Puyolt. Maldini-Blanc, vagy VVD a cb m, de ezen a kupán mondom kipróbálom a Barcast.
Bent maradt egyelőre. Az a block PS+ nagyon ott van. No meg olyan becsuszokat csinál a boxon belül, és 11 és nélkül,hogy öröm nézni. Féltem tőle, mert alacsony, meg nem meta, de miatta nem kaptam még ki. Nem mondom, hogy jobb mint VVD gold, vagy akár Blanc, de nem is rosszabb, és van benne valami íz, ami a másik 2ben nincs. Pár éve baby Blancot CDM bem imádtam -
Aguinaga
őstag
Kiraktam ezt a Kimmichet lejárat napján. Van még esély, hogy fejlődjön?
Továbbá van egy UCL Hero Lizarazum, Daviest érdemes Kimmich mellé kirakni, vagy adjak a németnek máshonnan még chemyt?
-
Stylerr
addikt
Én Puyollal szemeztem, végre használható lapnak tűnik. IRL eléggé kedveltem.
-
Dzsoki92
senior tag
Cannavaro FS lapja szerintetek mennyire megérős ?
-
homerhamm
veterán
EAFC Mobileban a holdújévi eventen mi értelme van a trainingeknek és meccseknek? Mármint az 1000 coinon kívül amit feldughatnak maguknak. TOTY eventen is csak kulát érő nyilakat kapok.
Menj anyádba ea sports fc Vancouver Kanada.
-
EA's hit
addikt
Nekem jött egy Garrincha az ikon pickből, csak hát már megvolt az öreg, köszi...
Volt mellette egy base Müller is, nyilván így őt vettem ki, de hát csak foddernek lesz már jó.Cannavarot viszont kiraktam, megnézem hogy jobb-e a ww Yashinnál.
-
eM'82
addikt
Ott vannnnn!!!!!
-
BenXL
aktív tag
85+os pickbol 3 db 85os kozul, icon pickbol base Figot tudtam valasztani
-
thebigK
addikt
megcsináltam Cannavaro 2 legnagyobb squadját, erre jött egy pickből egy ilyen FS Puyol, aki hasonló kaliber. Persze örülök, csak igy kárbament nem kevés fodder feleslegesen
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94
üzenetére
Majd ha 90+os lesz a Pick

-
toxicjew
addikt
Így látom ezt megint én nyerem. Szar geci játék.
-
Digestive
veterán
Én még válogathatok is, hogy melyik Van Nistelrooyt szeretném.
-
raven84
senior tag
Aki szerint nincs fossá manipulálva ez a játék az iszonyat naív: kinyitok mindent is....
-
BenXL
aktív tag
Nektek szokott olyan lenni hogy rivalsba bead egy szinte full gold csapatos ellenfelet, aki kb ugy jatszik mintha egy 3 éves lenne? Már nem egy ilyen volt mostanában nekem (div 3ba vagyok). Ez valamilyen beallitas naluk hogy a gép lejatssza neki a meccset vagy mi?
-
miro.
senior tag
Az,hogy a kollega sarkit az teny.
De sracok itt ki kellett adni egy sbc-t,egy jo nevu jatekossal,de nem megint 1millioert,hanem olcsobban,ezert szarabb stattokat kapott.
Ennyi.
Mikor voltak ezek a dolgok egyenesen aranyosak,vagy logikailag barmennyire is kikovetkezthetok? Soha.
A lanyokat behozva ez meg osszedolt a jatek elsonapjatol fogva.
Ugy hogy nincs itt semmi latnivalo.
-
Szigma70
addikt
válasz
david368
üzenetére
EB Mbappe?
Azt mégis meta
Igaza van a kollegának, csak nem érted miről beszél.
Sok Ikon van, aki számottevőbb játékos volt, mint a sok névtelen PL es, akik mégis alázzák statokban őket.
Az EA elértéktelenítí az ikonok többségét, mindíg ugyan az az 5-6 ikon van túltolva, akikből a lóvé jöhet.
A többi helyében én kivetetném magam a játékból.Az, hogy egy Ginola, ,Al Owairan, vagy akár egy Pina jobb legyen mint egy bármelyik ikon, az megmutatja milyen is ez a játék. Mert ha ezek jobbak, akkor minek ikon?
-
EA's hit
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hagyd ra, nem fogja fel, meg nem is akarja. Amugy is csak es kizarolag azert jar a forumra, hogy kethetente dicsekedjen a millios nyitasaival es felhuzzon par embert, nem kell vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest