Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nyertél nekem most 14 dupli rare gold volt a 20 rare goldból, de a nem duplikban is a legmagasabb egy 84-es lap volt.
Szánalmas.
-
kapeti07
senior tag
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Nekem sem tűnik rossznak, ha összehasonlítod egy Fanthasy Wernerrel majdnem azt tudja mint a német. Ha nem lenne meg Timo akkor lehet meg is csinálnám én is.
-
thebigK
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
nem rossz, de 300k-ért szerintem vannak jobb alternatívák, EVO-k.
-
D.Bergkamp
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát a cselezés nem az én asztalom, úgyhogy eldőlt!
Köszi!toxicjew: Miért mondod, hogy fos? Jónak tűnnek.
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerencsére mindkét lap fos, így nem kell agyalni melyiket rakja ki
-
Sirandrish
legenda
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Az egyik a skill moves (cselezés) a másik a weak foot (gyengébik láb)...innen már gondolom el tudod dönteni hogy melyik passzol jobban hozzád
-
D.Bergkamp
tag
A két Openda sbc-nél a gyakorlatban mit jelent az 1-1 csillag különbség? Egyáltalán ezek a csillagok mit jelentenek?
-
Sirandrish
legenda
En mar kínomban azon röhögök hogy a 82x20as packbol (a maibol) sikerül-e megdonteni a rekordomat, amiben 16 dupla volt nulla promo lappal
En nem is értem ezt. Több ezer nyitott csomag, még annál is több pick és nulla olyan lap ami endgame lenne, vagy ami az aktuális promobol esetleg a felső sorból jönne

Ha nem lennének SBCk, a csapatom 70%a még gold lenne annyira nem nyitok szart se
-
gjoe
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Évek óta egyikben sem volt semmi értelmes nálam.
De mindegy is. Ez már egy halott játék. -
D.Bergkamp
tag
Akit érint: elérhető az ehavi amazon prime csomag, bár sok köszönet nincs benne.
-
EA's hit
addikt
Jott egy 5 wf-es bd Rodrygo egy 84x5-bol. Ezen a lapon mi kerul 900k-ba, amikor pl. egy free Athenea rohogve jobb nala?
-
tenaijo
tag
válasz
kapeti07
üzenetére
Megvolt az összes verzió, a TS megélt ~300 gamet, de csak azért mert kapusra évek óta nem költök. Nálam ez a birthday VDS taktikától függetlenül random kiszaladgál, plusz amit a legjobban gyűlölök, hogy csomószor megindul, és megtorpan.. Hiába húzgálom manuálisan, onnantól verve van.. TS ilyet nem csinált soha. Ha bent marad, véd rendesen, sokszor akkor is, ha nem húzom, de azt a fire Hrádecký is ugyanúgy megtette 20k-ért.

Lloris nálam messze a legrosszabb kapus idén.
-
kapeti07
senior tag
Tegnap este 84+ beadott egy spec Van Der Sar-t. Pedig pont kapus poszton megvagyok Lloris-al. A gyorsasága miatt Sweeper keeper-t raktam rá és sokszor kiszalad és ment. Meg vagyok vele elégedve, persze van mikor lepkézik de még mindíg a legjobb kapus nálam idén. Félek VDS sebessége nem lesz elég. Valaki használta már? Nem lassú, vagy nem szabad vele kiszaladgálni és kész?
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
biztos jó az a lap, de kb a fele reális érte szerintem
-
toxicjew
addikt
Szegény Kristóf, ez a szemét játék mindig ilyen nehéz döntések elé állítja
-
stilo18
addikt
Nálam most valami átbillent...mit billent..robbant..
Az elmúlt pár napban kaptam nagyon sok jó lapot..Új De Bruyne ma, tegnap este új Benzema..Essien Toty, birthday Bergkamp, Keane....
Tartsa meg jó szokását a játék
-
Digestive
veterán
Ez is egy jó kör volt.
-
tenaijo
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Full meta, jó ps+, jó AI, sok poziban tudod játszatni.
Nyilván az is rátesz az árára, hogy top promo kártya volt, tehát alig van piacon. -
Kristof_94
nagyúr
Szokásos 11 győzelem ismét meglett. A wl campaign pick dobott egy Cole Palmert. Nem akarok hálátlannak tűnni, de nincs egy kicsit túlárazva?
-
mettek
addikt
Ezekre mit lehet mondani? …es ilyenekből egy rakat van meccsenként. Tegnap championsban zsinórban 6-7 vesztes meccsem volt. Mintha ultimate fokozatú gép ellen játszanék. Beszarás.
-
Digestive
veterán
Depay a WL-en eddig 10 meccsen 17 gól 6 asziszt.
Ma estére fanatikus ATM szurkoló leszek!
-
-
Szigma70
addikt
Nálam 89 es EVO Barrios van CDM posztban.
A csávó zseni, de azért ez a Makelele megmozgat,mivel Ikon, és igazi CDM L/H .
Bár eléggé benne vagyok már a Doktor úrban, de kiviszem mindkettőt, már úgy sincs más öröm ebben a fosban. -
bubuska10
senior tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Nekem is, gyakran nézegettem CDM-eket. Szerencsére sd+evo Sangaré bevált, de ez ár/érték arányában is jónak tűnik
Döntöttem.
Volt egy millám, nem tudtam már hetek óta elverni, most vettem egy kapust, Toty Cech-t. Magas, jó statok. Gold Alisson meg Courtois már alig védett valamit, csak ha ziccerben kihívtam.És ha már fejlődős lapok: Orbán nem úgy volt h fejlődik még egyet? Szentimentális alapon ő a csere CB-m, de már több napja ugyanazok a statjai.
-
thebigK
addikt
a jack of all trades EVO-t valaki végig tudta vinni? nem adja meg az uccsó feladatot, hogy rúgj gólt és adj asszisztot 2 meccsen, hiába van meg a gól, gólpassz, nem számolja
amúgy megvettem a legújabb scam packot a store-ból, coinból, úgyse költöm semmire, amiben garantált FB ikon van, 5* skill Blanc jött, szóval igazából win -
v-man
őstag
Nekem nem adja be a 2. Birthday daily playt, már 2x3 meccset leszenvedtem miatta...
-
toxicjew
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Sajnos ez nem konteó... Elég csak utána nézni a fantasy trackeren. Ha vki +1 upgradet kap, az úgy néz ki, hogy 4x1 és 2x2 face stat. Vagyis összesen 8. Ha viszont +2t kap, akkor 4x2 és 2x3, ami 15. Politano pl. +3at kapott, neki 3x3 és 3x4 lett. Az 21. Tehát ha egyenként kapták volna, akkor 16 és 24 kellett volna lennie. EA scam, semmi szokatlan
Rolfö is így fog járni a mai meccs után, +3at fog kapni, de lecsalnak majd belőle.De legalább a piac gyorsan reagált arra, hogy még 7ig él a Rolfö sbc, így hirtelen megindultak a fodderek
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
jaj hagyjuk már az ilyen hülye konteókat, semmi értelme
-
Kristof_94
nagyúr
Most olvastam, hogy ha több fantasy upot egyszerre kap meg egy adott játékos, akkor az rosszabb, mintha külön kapná meg őket. Elvileg úgy nem dobnak rá akkorát...
-
szabyka95
őstag
Ezt hogy reagalnatok le?
https://www.youtube.com/watch?v=GhiRsiiXKVQ -
EA's hit
addikt
Igaz hogy ott van a klubban 89-es Davies (kezdo), 90-es Urogie (csere), fantasy Rolfo (kezdo, de cm-ben), 90-es Bacha es 91-es Capdevila is (mar a padra sem fernek be), de ez a Roby Carlos sbc kotelezo, vele meg is lesz nyarig az LB-m
-
bubuska10
senior tag
Van most valami gólörömös objective?
8 meccs és mindegyiken, az összes lőtt góljánál örült az ellen
-
bodnar123
őstag
Na nem lett meg a 11 win. Utolsó meccsen épphogy kikaptam, és utolsó tíz percben hátul passzolgatott az ellenfél. Rámírt okoskodni, meg gg... Megkérdeztem mennyin áll. 17w 2l... Fair játék.
-
szabyka95
őstag
Szerintem azert raktak be ezt az olcso ikon upgrade sbc-t, mert lassan-lassan jonnek az ikon EVO-k (mid -> prime), szoval nem feltetlenul rossz az a Kaka.
En pl. ennek fenyeben raktak ki Henry-t, nem fer be, de egy evo utan jo lap lehet -
EA's hit
addikt
19x raktam ki eddig a mostani ikon upgradet. Egyetlen spec lap volt benne, egy cent Koeman, a legértékesebb lap egy base Kaka volt (3 hónapja sem fért volna be a padra sem), a legnagyobb rating egy base Müller. Base Pirlo 2x, base Hagi 2x jött. Nem túl fényes mérleg
-
toxicjew
addikt
Én meg nem tudok nyitni, mert tele az unassigned list
De hát ilyen ez a trade szakma. Mondjuk nem is viszem túlzásba a játékot, csak a kötelező minimumot hozom, szerencsére bőven van mit tolni ezen kívül és azok legalább nem ekkora geci fos játékok 
Bodnar123: úgy, hogy megint van bent egy best of. 5*SM lapok.
-
BenXL
aktív tag
Orban lapja olyan jól néz ki, főleg majd 91-esen, de mi ez az ár mellé? Stat alapján alig van jobb CB nála
-
david368
aktív tag
Na mostmàr a teamben kezd bôsèg zavara lenni, nem tudom ki legyen a kezdo 11
-
|AP|
veterán
nekem tegnap kiesett az idei első ikon: FB van Nistelrooy.
Statok alapján nem is rossz, az első használható lapjának tűnik, lehet ránézek.
Bár POTM Lewa most nagyon jó csatárban -
bodnar123
őstag
Hogy kaptam bl-es Musialat ma reggel... ?
-
Amiga
tag
PS5-ön játszva ebbe a mobil appba milyen accounttal kell belogolni? Gondolom nem a PSN felhasználónév/jelszó...?
-
david368
aktív tag
Külföldön vagyok , így csak mobilapp van fent, rànyitottam a 700ks packra, eszementul beadta
-
EA's hit
addikt
Nekem 2 jott, Gosensnek ugyanazt a lapjat sikerult 2x beadnia
De mar meg sem lep, miutan az ikon upokbol is tegnap elobb dupla Hagi, majd dupla Pirlo jott
-
Kristof_94
nagyúr
Hogy fogok én innen választani? Vártam, hogy upot kapjanak, de nem gondoltam volna mindegyikre.

-
szabyka95
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=FlH429YjRnM
Ehhez mit szoltok? rare electrum players pack
kar, hogy skippeltem
honapok ota rank1/2 t megyek, ideje volt, hogy a jatek adjon valamit
-
bubuska10
senior tag
Az elmúlt 3 éves fut karrierem alatt 0x jött icon, idén viszont másodjára nyitottam icont egy 84-es packból.
BD Klose. -
Sirandrish
legenda
Tegnap éjszakásba kolléga accján és sajátomon végig nyitogattunk, gyakorlatilag este 8tól hajnal 3ig. Nem jött semmi érdemleges.
Most a Birthday alkalmából nyitogattam 1 órácskát..
Jött egy gold VVD, egy gold Lewa, 2 Katoto, pár TOTW, egy TOTHM Musiala, és persze a Birthday sem maradhatott ki..egy Stach és egy Milinkovic Savic..
Most pár napig tuti nem nyitok megint...hagyok nektek is szemetet
-
thebigK
addikt
tudtam en h nem szabad sbc-be dobni, welcome back motherfcker
-
bubuska10
senior tag
Volt még egy kis bizodalmam a Birthday promoba de látván h ugyanazok a meta lapok jönnek megint így ez is unalmas lesz idén.
-
Amiga
tag
Én biztos mazohista vagyok, mert szeretek játszani vele.
-
toxicjew
addikt
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Hogy megveszed?
-
gjoe
addikt
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Nem vegyes. Egyöntetű a vélemény: szar.
Csak mazohistak játszanak vele.
Menekülj.
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Gaming notebook topik
- Honda topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezetékes FEJhallgatók
- XPEnology
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
van 5 ikon a klubban. Mennyi esély volt a duplara?
De hát ilyen ez a trade szakma. Mondjuk nem is viszem túlzásba a játékot, csak a kötelező minimumot hozom, szerencsére bőven van mit tolni ezen kívül és azok legalább nem ekkora geci fos játékok