Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
-
-
-
szabyka95
őstag
válasz
Bohus84
üzenetére
Nvidia control panelben allitsd be a g-sync alatt "enabled for windowed and full screen mode"
Ez a monitor freesynces, de kb ugyanaz a technologia.
Emelett:
3d settings -> manage 3d settings -> program settings -> ea sports fc 24 :
- low latency mode = on
- vertical sync = fastJatekban allitsd be:
grafika, palya stb. medium
lock to 120 fps
borderless windowed (full screen helyett)sz.r a jatek, mikro laggol high/ultran .. konzol port ez is, nincs optimalizalva
Pedig 4080 eleg kellene legyen. -
bodnar123
őstag
válasz
Bohus84
üzenetére
Ha pc-ről vagy akkor írtam tegnap. Ha konzol akkor crossplay kikapcs. Bármikor megteheted. Szóval érdemes elkezdeni. Ha vezetést szerzel akkor egyből pause, és alt tab. Vársz kb 15 másodpercet és addigra kb kidobja. Nekem csak fullscreen beállítással ment. Ha vezet akkor ugye nem számolja a meccset. Ha vezetsz akkor győzelem.
-
EA's hit
őstag
válasz
Bohus84
üzenetére
Csak van akinek hibasan
Umtiti 84-rol 86-os kellene hogy legyen, de csak 85 lett. Tierney szinten 84-rol rendesen megkapta a 86-ot. Nem is zavarna ez, ha nem lenne egy Umtiti a klubban foddernek, es nemnxitottam volna belole este egy duplat is, ami igy hibasan 85-os fodder a 86 helyett 
Egyebkent mekkora gecik, hogy az if picket is kiszedtek, igy kb eselytelen barmibol szerezni...
-
thebigK
addikt
válasz
Bohus84
üzenetére
az engem is érdekelne, hogy mit kéne beállitani, kicserélni, hogy napközben ne 5ből1 meccsen legyen nagy jóindulattal elfogadható kapcsolat, a többin meg mint a hányás, kurvára elegem van hogy minden 2bites ellen handicappel indulok, aztán megfutkoznak meg szétforognak rodrygoval, aztán megy a griddy, és elhiszik hogy kurvanagy királyok, miközben én megmozdulni nem tudok, olyan delayes mocsár szar az egész. Left stick dribbling esélytelen, komolyan nemtudom miért szopatom saját magam ezzel a szarral, mikor úgyse lesz ez jobb sose, csak a pumpa megy fel a kurvára nem fair feltételek miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nyaralás topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Arc Raiders
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
.
ez valami bug vagy mi??
Az én accountom a pénisz rossz oldalára született.