Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebigK
addikt
válasz
EA's hit #10017 üzenetére
Eltelt 10 hónap a játékból, és szerintem ez az első ilyen kötött objektív, ami a wl-re vonatkozik. Nyilván tényleg ez lenne a legtöbb játékosnak a fő játékmód ebben a szarban, ami minden évben jobban presztízsét veszti, de szerintem akkorsem a világvége, hogy júniusban, mikor már inkább kifele megy a játék, minthogy főszezonja lenne, bedobnak egy ilyen objektívet, ami megköti a kezedet a csapat kapcsán. Főleg úgy, hogy azért jópár angol lap igenis meta, Rice, Kane, Joe gomez, Hemp, Kelly, Jude, Lauren James, sokan ezeket használják is, szóval annyira azért nem egy elrugaszkodott dolog ez, mintha pl 11 dán faszkalappal kéne játszani. Nyilván ha innentől sűrűn, vagy sűrűbben jön ilyen feladat, az sok embernek nem fog tetszeni, többekközt neked sem, de én továbbra is azt mondom, hogy 10 hónappal a játék kezdete után, mikor már kb mindenkinek megvan minden meta lap, (nem csak a sokmilliós toptier lapok), olymindegy, hogy 1-1 wlre milyen ligából, nemzetből kell összerakni egy csapatot. Decemberben ez nem lett volna így, most már szerintem belefér. Amúgy meg úgysem kötelező, szóval
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3597
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest