Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi81
tag
válasz kriszbon #51867 üzenetére
Pedig jónak tűnik. Én a leader 120-hoz vettem, mert csak 2,3g kicsomagolva. (7g cakk pakk)
Szóval lehet szemcsihez is kötni vagy gépre is rakható, mint az összes dvr. Csak 5v kell neki megy 1 videó jel.
Legyen az közvetlen a kamera jele vagy a vevő jele.Más.:
A Eachine ProDVR régen nekem is szimpatikusabb volt és meg is vettem, mert jókat írtak róla és a videók is jók voltak. Majd mikor kipróbáltam és használhatatlan volt a képe azt hittem én vagyok a balfasz mert szarul kötöttem be. 1hét kemény szívás után feladtam és a neten utánnaolvasva találtam valahol hogy a régí széria jó volt de a mostani széria egy rakás szar szószerint. Nagyon zavaros a kép és emiatt szétesik. Majd megvettem az EV100-at és majd összecsináltam magam, hogy milyen jó a képe és nem kell + táp jó neki a 2s és 1 ismételm 1 kábelen képes felvenni és visszajátszani is úgy hogy a szemcsin a kimenetre van kötve. Szóval a EV100 szuper!Egy gyors video teszt a HMDVR-S -el, de majd gépen lesz az igazi, hogy milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik