Hirdetés

2024. június 8., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#17736) Jackal2 válasza Arti1 (#17727) üzenetére


Jackal2
senior tag

Az XK 250A-nál tulajdonképpen mindegy, mennyi a hatótáv, mert te még nem tudod, hogy ezekkel nem lehet monitor alapján repülni, kizárólag az orientáció belövésére jó. Ha süt a nap nem látod, ha van egy kis fény nem látod, kicsi a monitor stb, tehát így is úgy is kell a LOS valamilyen szinten, ki kell pillantani a gépre, ami fekete így meg az fogja meghatározni, hogy milyen messzire tudsz repülni.

ÉN vennék hozzá egy Tarantula távot ahogy Xdead mondja, de ugye akkor már nem 20.000. Igazából ez a 20.000 Ft-os lélektani határ nem egy szerencsés választás, mert nem nagyon vannak jó gépek ennyiért (és most ne arra gondoljunk, hogy valaki mázlival megfog egy elárazást, egy snap-upot stb.). Persze van egy csomó gép, amivel együtt lehet élni, meg el lehet velük bohóckodni, de én még mindig azt mondom, hogy 20K-ért vegyél egy NIhuiu U807-et, ha meg az már van, gyűjtsél valamilyen brushlessre.

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.