Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
Ma nekem is megszökött az U807-esem, a szelek szárnyán tovatűnt. Kerestem vagy másfél órát, de nem lett meg, még be kellett volna hatolnom egy szögesdróttal lezárt területre, de azt inkább kihagytam. Pedig már kezdtem örülni, hogy találtam egy jó kis reptető helyet egy kb. 120x160m-es mezőn lakott területen kívül, csak az a fránya szél ne kavart volna be. Egy darabig tudtam kontrollálni, aztán már távolodva nem lehetett kivenni, hogy mikor reagál a gázkarra és mikor viszi a szél, majd eltűnt a lezárt terület irányába, egy domb mögött. Bejártam a kerítésen kívüli részeket körben, így már csak bent lehet valahol. Na mindegy feladtam.
A kék X a pozícióm, a nyilak jelzik a repülési irányt, a kék területet bejártam, a sárga a gép feltételezett helye a lezárt területen.
Aki hasonlóan járt mint én, mit tett a megmaradt cuccokkal? Van ebből is bnf verzió?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Windows 11
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest