Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• NvidiaRTX

őstag

válasz twine #4848 üzenetére

Huh ez után a leírás után azt mondanám, hogy egy kacat a P4Pro v2, de azért az erős tulzás lenne. :DDD
    Én úgy nézem, hogy a P4-hez képest elég nagy előrelépés egy P4Pro v2.
    Sokkal jobb kamera, akadály érzékelők, csendesebb propok, jobb jelátvitel, nagyobb akku, stb.

Ami hátrányokat írtál nekem igazából nem jelentenek semmit mivel:
    -A sport módot csak menőzni használom max pár percig mások előtt. ;]
    -A ringlispí effekt sem nagyon érdekel mert én nem fényképezek éjjel, nappal meg a rövid záridő miatt nem problem ez.
    -Nagy szélben nem repülök mivel nem szeretek kockáztatni és az akkut sem akarom feleslegesen gyorsan lemeríteni.

Annó az álmom volt egy Inspire, megvettem és pár reptetés után rájöttem, hogy az a drón inkább csak egy nyűg, vissza sírtam a P4-et.
    Aztán a Mavic 2 a sok okos funkciójával új távlatokat nyitott meg előttem, de el kellett adnom a fent leírt okok miatt.
    Aztán végül helyre álltam anyagilag és vettem nagyon jó áron ezt a használt (7×-er volt a levegőben) P4Pro+ v2-t amit azóta én is felfrissítettem a legújabb verzióra. :K

És amiben veri a Mavic 2-t az nem más mint a 4K 60FPS.
    Az nekem KELL. A 30FPS nekem kevés főleg ha fordul az ember a drónnal iszonyat látszik, hogy ugrál a kép. A 60 pedig gyönyörűen szépen smooth. :B

Ja és a vicc, hogy a fél millás Mevik 2 Pro nem tud 4k 60FPS-t, de a Hubsan Zino 2 vagy a Skydio 2 tud és még csak negyed milla sincsen. :U

A követező drónom tuti egy Skydio lesz, ott kezdődik csak az igazi akadály kikerülés. :K

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés