- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-X
őstag
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
Ugyanigy csinalom... Mindig feltoltom oket es amikor nem hasznalom akkor magatol merulnek...
Kicsit szerintem is tul van ez lihegve. Maximum ha teljesen lemerited koppra ezeket a lithiumos akksikat, akkor lehet geb@sz! 25re van beallitva a csipogas nekem, de meg 15nel lejjebb sosem meritettem oket. Ennyi a "titok"
-
válasz
Tomjack
üzenetére
Olvastam anno ezekről a karbon propikról de volt amelyik hangosabb volt, volt amelyikkel kevesebb lett a rep idő szal én biztos nem cserélném le csak azért mert egyszer hátha neki megyek valaminek. Azért van az FMC-ba a sok tartalék propi, hogy azt használjuk.

Érdekesség:
Többször szóba került már a csoportban az akku tárolás.
Az ismerősöm akinél készültek az Air 2 képeim teljesen más "világ" van.
4 akkuja van a Zoom-hoz és mindig 100%-on tartja őket és legtöbbször a kocsijában hordja a drónt.
Persze automatán lemerülnek amikor letelik az önmerítési idő, de utána egyből feltölti őket.
Amióta megjelent a Zoom neki azóta van és mindig így csinálta és mindegyik akkuja tökéletes állapotban van pedig elég sokat használja a gépet szóval már sok töltésűek.
Tehát véleményem szerint ez az akku téma kicsit túl van lihegve. Ha valakinek hamar tönkre megy az akkuja az inkább gyári hiba mintsem rossz tárolás eredménye.
Egy a lényeg 20% alá ne vidd a kapacitást. Ennyit mondott.
-
Hát ekkora szélbe aki ki viszi a drónját az meg is érdemli ha elhagyja.
Ez már sok, még egy Inspire-el sem szállnék fel nem hogy egy ilyen kis játékkal.
Ha folyamat 25km-es szél van az nem baj de itt 45-50km-es szél lökések vannak, hazafelé úgy mozgatta a másfél tonnás kocsimat hogy öröm volt nézni.
Szal a benyomás az, hogy nagy szélben nem repülünk.
Még ha bírná is talán ha 15 perc rep idő lenne annak meg nincs értelme.
Majd talán holnap enyhébb lesz.
De még is egyfajta megnyugvást ad az, hogy nem a 700k-s drón áll ilyenkor a polcon hanem "csak" a 380k-s.
Amúgy te vettél valami extra kieget a géphez?
Én pár dolgot néztem hozzá:
[link] [link] [link] -
-
Statikus
senior tag
Első drónom az Air 2, tanulom, lenne pár kérdésem (így elsőre).
Lebegek egy fa közelében (szemre egyáltalán nem volt közel, semmi veszély). Vagy a távirányító, vagy az app halkan csipogott. Mentem tovább, abbahagyta. Mi lehetett?Képernyőn a távolság észlelése még nagyon nincs meg. Bízom is, meg nem is az első szenzorban. Ki hogy csinálja? Honnan lehet tudni egy, érezni egy képernyőn keresztül, viszonyítási pont nélkül, hogy van még 3 méter, vagy csak 1? Nem merek közel menni pld egy épület falához "vakon", kamerával, mert nem érzem.
Láttam, hogy a Go-ban van "parkolóradar" szerű távolságkijelzés, na ez nagyon jó lenne, ha lenne.
-
Celtis
veterán
Sziasztok,
Tegnap jött meg a Mavic Mini-m.
Az elődje egy Hubsan Zino volt, de sikerült nagyon jó feltételekkel váltanom. Mivel túrázásnál használom a méret volt a fő hajtóerő a váltásra. Az se volt rossz drón, de azért így személyesen is tapasztalva nagyobb a különbség, mint vártam, de azért voltak a másiknak is jó tulajdonságai, amik kicsit hiányoznak.
A szélérzékenységtől kicsit tartok, de majd kitapasztalom, hogy a gyakorlatban mit jelent.Kérdésem is lenne.
A Fly appban nagyon jónak tűnik a videó szerkesztő, de nagyon problémásnak tűnik a nagy felbontású videókat a telefonra tölteni csak a szerkesztés miatt. Tudtok ajánlani olyan videó szerkesztő appot, ami kb. hasonló tudású és könnyű kezelhetőségű? -
válasz
Tomjack
üzenetére
Csak nem bírtam ki.
Feltöltöttem, frissítettem, kimentem, felszálltam.
Hallod... naon stabil és halk és aranyos kis gép.
Ami meglepett, hogy tud RAW-ot is készíteni ez nálam nagy előny mert általában minden képemet utólag szerkesztem az én színvilágom szerint. Szóval ez egy nagy pacsi a DJI-nak, hogy egy ilyen kis gépbe is belerakta ezt.
De csak ennyi volt.
Leszálltam, behoztam és várom a holnap délutánt, hogy mehessek újra.
Samu Galaxy A70-el tökéletesen működik a DJI Fly progi.
SD kártya formázási opciót nem találtam meg igaz csak gyors átfutottam a progit.
De nagyon szokatlan még ez a "buta" Fly progi. Annyira minimalista a HUD, hogy ennyi GO után úgy érződik, mintha nem töltene be rendesen az app és hiányzik a fejléc meg minden.
De amúgy érdekes, hogy első reptetés és pl Compass calibrálást nem kért.
Mind1 azért megcsináltam nehogy felszállás után hisztizzen miatta.
Most jelenleg szélcsend van ideális reptetési idő, úgy állt a levegőben mintha oda szögezték volna.
Kipróbáltam a kézbe leszállást is, nem egyszerű elkapni a kicsikét mindig meg akar lógni és szélben még nehezebb lesz, de megoldható. Ha nem félted az ujjad akkor megoldható.
Hát egyelőre (szerencsére) csak pozitív véleménnyel vagyok róla ami nálam nagy szó egy DJI termék esetén.
Na majd holnap az okos funkciók.
-
-
-
-
Tomjack
tag
Sziasztok, Mini mellé szeretnék egy nagyobb drónt venni. Átrágtam magam és Air 2 lesz. Igaz még megvárom a júliust. Az viszont érdekelne hogy normál repülés közben is működik az elkerülő rendszer?
-
Statikus
senior tag
Sziasztok, DJI Fly kérdésem lenne. Az első-hátsó-alsó érzékelők által mért távolságokat nem lehet kijeleztetni, kiíratni valahogy? Van más APP, ami esetleg kiírja és működik Air 2-vel? Köszi
-
válasz
Predator2
üzenetére
"A jó ár/érték arány fontos."
Ha tényleg fontos lett volna akkor GoPro-t veszel nem ilyen kezdő akció kamerát a DJI-tól.
GoPro évek óta tolja ezt az ipart minden létező kieg megtalálható már hozzá amit el tudsz képzelni erre pont egy olyan cuccot veszel ami nem rég jelent meg.
Ráadásul a tudása is elmarad a GoPro-tól és még ronda is.
A kiegeket amúgy általában ezekből a kínai webshop-okból lehet "jó" áron beszerezni. De néha 1 hónapot is kell rá várni mire megjönnek.
Pár hsz-el feljebb pedig már kibeszéltük a memória kártya dolgot. Ugyan az megy bele mint a drónokba. -
mokus1
addikt
-
Predator2
addikt
Helló
Vásároltam egy DJI Action cam-et, amihez a segítségeteket szeretném kérni. Az eszközt motorozáshoz használnám.
Milyen memóriakártyát vegyek hozzá? Mi az a fő papaméter amire figyeljek a kiválasztásnál?
- Szükségem lenne egy külső töltőre, amivel az akkukat (2db) tudnám tölteni.
- Előre és hátulra is kellene egy-egy "üvegfóliára" hogy ne karcolódjon a kijelző.
- Egy kis tok/doboz hogy tárolni tudjam.Mit, honnan érdemes beszerezni? A jó ár/érték arány fontos.
THX
-
mokus1
addikt
válasz
forceberg
üzenetére
Már meg is van, 22-25 töltés közöttiek. ( már fel is tettem a mini FMC-t 145ért plusz egy sandisk memkártyát is adok hozzá, remélem hogy ez így reális ár érte)
Érdekes az aktív hűtés a mini után, hogy abban ugye semmi ilyesmi nincs. Szélben egyből éreztem, hogy sokkal stabilabb, a telefonos app is sokkal okosabb. Üzemidőben valóban gyengébb, de 15 perc nekem általában elég egy repülésre. -
BEndre34
tag
Sziasztok!
P4 drónhoz vennék második kártyát, de bizonytalan lettem.
A SanDisk Extreme 32GB microSD memóriakártya + adapter, Class 10, UHS-I, V30, A1 kártyát néztem ki (6.490 forint), de mind a bolt, mind pedig a gyártó weblapján (SanDisk) az írási sebességnél a max 60 MB/s és a 100MB/s is szerepel és nem igazán mindegy. Ha "csak" 60 az írás, akkor inkább másikat választok. Tud valaki ebben segíteni?
Illetve kinéztem egy Kingston Canvas React 32GB microSDHC memóriakártya + SD adapter, Class 10, UHS-I, U3, V30, A1 kártyát is (5.990.- forint), aminél viszont biztosan 70MB/s a max írási sebesség. Ezt is érdemes választani, vagy inkább a SanDisk?
Előre is köszönöm a segítséget! -
mokus1
addikt
Az air mennyivel bírja jobban a szelet mint a mini? Illetve kepminoseg tekintetében erezhetoen szebb az air?
-
twine
veterán
Sajnos néha előfordul hibás újonnan is...
Én egyszer konkrétan "téglába" futottam ebayen.
Zsír új bontatlan eredeti dji aksi,ami semmi életjelet nem mutatott...régi volt vagy gyárilag sz@r, nem tudom....
Szerencsére szó nélkül jött érte a futár, (a cég akitől vettem, intézte) és vitte vissza...
Kérném kellett a vissza utalást, és ismét megvásárolni...
Meg is jött az új, és rendben működött....
Kb.4-5nap volt az egész procedúra....Előfordul ilyen....
-
Geller72
veterán
-
S.J.
tag
dji akku eredeti. doboza nagyon reginek tunt. kedden viszem vissza. egy csik villog 3-4* utana semmi. be sem kapcsol.
-
Geller72
veterán
...az, hogy az van ráírva egy webshopban, hogy "Ez egy akku dji géphez, nem ugyanaz, mint az, hogy "Ez egy Dji akku".
. Ezt azért írom, mert bizony elég sok utángyártott szar van a piacon. Elvileg tudnia kellene tölteni. Ha gépbe rakod, ott az app mit mutat? Meddig van töltve, Vagy felismeri egyáltalán? Az is lehet, hogy túl van merülve, könnyen előfordulhat, hogy 3 éve egy polcon ült.. 
-
Az érdekes.
Az 5870-es akku mindegyik P4-el kompatibilis és ugyan az a töltője is.
Vagy rossz az akku vagy a csatlakozásánál van valami gond. -
S.J.
tag
sziasztok
dji phantom 4 adv. dronom van. vettem hozza egy 'Dji Akku 5870mAh für Phantom 4' -t, viszont nem tolti a toltoje. osszehasonlitottam a gyari akkuval, az kicsit kevesebb mAh -s. egymassal ezen nem kompatibilisek?
nem talalok ezze vonatkozoan irast.. -
-
redpeet
újonc
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni tőletek. Mini tulajdonos vagyok, ami alig egy éves. A drón sosem sérült gondosan vigyázok rá, illetve megfelelő tokba van mindig tárolva. A problémám az új firmware update óta áll fenn. "Motor speed errort":
Olvastam külföldi topikokat, de óta megoszlik a vélemény ezzel kapcsolatban. Valaki szerint firmware hiba, valaki szerint sérült lehet valamelyik propeller, vagy nem megfelelően volt tárolva ami miatt meglazulhatott. Én ezeket azért a saját drónom esetén kizárnám. Másnál is előfordult ez a jelenség? Szerintetek mi lehet a megoldás? -
-
válasz
thomasvold
üzenetére
-
Igen ki is próbáltam. Először is már ott kezdődtek a gondok, hogy a belépéshez ki kellett kapcsolnom a fészemen a két lépcsős azonosítást mert valamiért nem engedett belépni a GO program hiába engedélyeztem a belépést a telómon a fészbe.
Aztán miután beléptem töltött töltött valamit és egyszer csak elkezdett villogni a kijelző, ki-be kapcsolgatott.
Csak a távirányító ki-be kapcsolása oldotta meg a problémát egyszerűen mondhatjuk, hogy lefagyott a cucc.
Jó a beépített kijelző, de ha azt egy gagyi hardver-el és szoftverrel támogatják meg akkor mit sem ér. -
twine
veterán
válasz
NvidiaRTX
üzenetére
"és nem lehetett sztrímelni sem róla mert hiába van rajta android nem vitte a programokat még egy facebúkot sem."
Ezt hogy érted? a GO4 alapból tudja a youtube, és a facebook live streaminget.
Előbbit próbáltam is, utóbbit messziről kerülöm, nincs profilom sem. -
Inspire után lett Mavic 2 Zoom-om, 3kg vs ~1kg.
Tudom, hogy kompromisszumokat kell kötnöm, de több előnye lesz a cserének mint hátránya és ezért döntöttem így.
Igazából csak egy dolog lesz amit sajnálok az a beépített kijelző hiánya. Az nagyon jó volt a távon tényleg full napos időben is tökéletesen lehetett látni a kijelzőt.
De viszont baromi lassú volt mire elindult rajta a progi és nem lehetett sztrímelni sem róla mert hiába van rajta android nem vitte a programokat még egy facebúkot sem. -
válasz
Core2duo6600
üzenetére
In an Authorization Zone, all flight is restricted by default, but users can self-unlock with a DJI-verified account. These oval-shaped areas consist of two 4 km semicircles on each end of the runway that connect in the middle.
-
-
mokus1
addikt
Próbálom átmásolni a videót a mavic miniről a win10re de valamiért nem megy a drivert feltettem. De a dji vm160 driver valamiért nem megy fel. Mi lehet a baj?
-
-
duni84
aktív tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
nem tudom, hogy jól értem-e a kérdést, de pl a mavic 2 is tud "felfele nézni", tippre 45 fokban
-
twine
veterán
akkor gyakorlatilag szinte mindegyik tudja
-
zso79
őstag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Mavic Mini is tudja felfelé billenteni.
-
_seth_
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
A p3s és a mini is tudja a vízszintes sík fölé fordítani a kamerát ha engedélyezve van, de nem sokat.
-
twine
veterán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
phantom4 szériánál, és a mavic pro szériánál(is ha jól emlékszem) a beállításokban van egy olyan ,hogy "gimbal tilt limit".
Ezzel a kapcsolóval lehet be illetve kikapcsolni, a lehetőséget, hogy horizonttól fölfelé is tudd tolni a kamerát..15 vagy 30 fokkal (talán)..most fejből nem megy...
De a lényeg hogy ezeknek a kameráját tudod valamelyest följebb tolni a horizontnál
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
Melyik az a drón ha létezik ilyen, amelyik a vízszintestől felfelé is tudja fordítani a kameráját, eddig én úg tudtam, hogy a repülési irányba és függölegesen ill. a két állapot között bárhová nézhez a kamera ?
Láttam a minap egy videot a YT on, és ezért kérdezem, túl magasan volt ahhoz, hogy kézi kamerát használjon, mégis felnézett egy szikla tetejére.
-
-
-
Geller72
veterán
válasz
BEndre34
üzenetére
Nem értek egyet vele teljesen. Kezdőknek mentőöv lehet a védő. A vékony faágba nem fog elakadni, mert eltolja, elhúzza, mint a xart, vagy propközelbe érve ledarálja a prop. Viszont a vastag ág esetében és/szilárdabb tárgyaknak ütközve - pl. házfal, fatörzs, etc - simán elpukkan a prop és már oda is verte magát a gép. Minél magasabban, annál inkább törik ripityára. Én eddig kétszer akadtam el propvédős géppel, egyik esetben azonnal disarm - az a gép pont fennakadt az ágon, csak felmásztam és le tudtam venni, nem volt magasan. A másik esetben ugyanúgy disarm, és leesett, semmi baja nem lett, nem volt szintén magasan. Eddig kb. 4 Mini járt nálam, akiknek a gazdája nem bírt magával, mert kint szar idő volt, beltérben akart repülni, természetesen azonnal elindult a falnak és rotty. A négyből kettőnek azonnal lába tört, nem voltak egy méternél magasabban. Ha feltették volna a covert, max visszapattan és ennyi. Tény, hogy a P4 propvédővel már igazán batáran tud kinézni.
. Ha beltérben kell repülnöm, mindig felteszem, kint nagyon ritkán. De ettől függetlenül én akkor is javaslom, főleg a kezdőknek. -
twine
veterán
válasz
lionshamlet
üzenetére
Csak az egyenes válasz maradt ki a kérdésre, elnézést.
A guard megegyezik, ott nincs méret különbség. -
BEndre34
tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
(azt hittem, a korábbi linkben lévő csak példa volt)
Jobb esetleg a DJI sajátja lenne, de azok tényleg elég drágák újonnan. Ha használtan belefutsz és nincs nagy különbség (max 2e/darab) , akkor DJI, ha nem, akkor a Polar teljesen jó választás szerintem.Illetve teljesen jó,amit twine írt. Inkább a faág vége (és max egy új prop), mint hogy beleakadjon, mert abból drága dolog lehet.
-
BEndre34
tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Szia!
"mi a helyzet a propeller guardokkal?"
Szerintem ami tényleg felesleges pénzkidobás egy nem szobai drón esetében (és a P4 nagyon nem szobai drón) az pont a propeller guard. Nem nagyon ajánlják sehol (szerviz, hazai és külföldi fórumok) a használatát a P4 gépekre (se) pont azért, amit neked is mondtak a szervizben. Azzal a nagy géppel (tudom, mert nekem is az van) ha olyan közel vagy már, hogy a guard érne valamit, már régen rossz és nagy valószínűséggel akkor már nem is fogja megvédeni a gépet.
Nem tudom, milyen ND-t néztél és vettél-e, de ezt a pénzt inkább arra (jó / jobb minőségűre) használd fel.
-
mokus1
addikt
Sziasztok,
Ha veszek egy használt dji gépet ami pár hónapos tehát garancia van még rá de care nincsen utólag még köthetek?Illetve mi a különbség a care és a hagyományos biztosítás között? A care az általam okozott hibákra is vonatkozik? Például belerepülök egy fába?
-
twine
veterán
válasz
lionshamlet
üzenetére
Nem jó.
A pro és a sima 4-en csak ránézésre ugyanolyan a kamera.
A pro kamerája fizikailag is nagyobb,nem csak az érzékelője
-
lionshamlet
senior tag
A phantom 4-re való ND szűrők jók a Pro és a P4 alap változatára is gondolom?
Vagyis ez jó a sima P4-re?
[link] -
manokaj
tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Air 2. Elég jól tartotta magát 20 percen keresztül,pedig volt szél rendesen. Ha az időjárás engedi majd jönnek a bonyolultabb felvételek. Más :Vki talált már air2 controllerhez, bicajos tartót? Követés közben alig tudok kormányozni 😀
-
Fuhur
csendes tag
Szélállóságban a Mavic nagyon jó. Hobbi fotózáshoz is kiváló. Mivel mindkettőm van (Phantom, Mavic), én biztosan a Mavicot választanám. Jól szállítható (értem, hogy ez nem volt a fő szempont, de ki tudja, hátha egyszer hasznos lesz), nagyon jól repül (szél, pozíciótartás, újonnan a 18-20 perc simán megy kb 28-30% akkutartalékkal), vannak már "okos" szolgáltatásai is (én ezeket nem használom, de másnak hasznos lehet) és ahogy írtam a képek is jók amiket készít. Mindezt legalább Mavic Pro-ra értettem. Értelem szerűen az ettől újabb Mavic-ok kicsit még jobbak.
-
A méret, szél és kamera kérdése:
Ha most vennék drónt akkor már tuti a Mavic szériában gondolkodnék főleg a mérete miatt mivel könnyen lehet bárhová cipelni még 3 akkuval is.
Reptetés közben nem feltűnő és minőségi videókat csinál.
Vegyen az 1 colos szenzoros gépet aki azzal a felvétellel pénzt keres ugyan is nem mindig éri meg a nagyobb szenzor...
Most hétvégén vettem fel egy videót a P4Pro-val 100Mbps-el és szomorúságomra azt vettem észre, hogy a nyers felvett videón itt ott a távoli dolgok amik olyan sötétebb színűek szépen bekockásodtak. Nem vicc. A nyers 4K 60FPS videó bekockásodott. (igen elég gyors a felvételhez a mem kari ami benne van)
Amit néztem itt Mavic Air 2 nyers videót egyáltalán nem láttam ilyen fajta "hibát".
Sőt, ámultam attól a fél colos szenzoros felvételtől...
A szél?
Szélben kimenni sincsen kedvem nem hogy drónt reptetni. Egy héten ha van 3 nap szélmentes abból a 3 napból 2-n biztos hogy dolgozok és marad 1 nap a héten amikor azt mondom na most érdemes kimenni drónozni.
A többi napon a fél millás drón a polcon áldigál bent a szobában. Nagyon megéri.
Inkább egy 150-300k-s drón nézegessen addig a polcról mintegy jóval drágább amit nem is használok szinte.
Belinkeltem egy Air 2 extrém szél tesztet az engem meggyőzött, hogy nem igazán kell félteni a cuccot csak ésszel kell használni.
Utálom bevallani de sztem most egy Mavic Air 2 a legjobb választás egy kezdő drónosnak ha van pénze.
A kevesebb pénzűnek meg egy Zino 2-t ajánlok. -
twine
veterán
válasz
BEndre34
üzenetére
"Elfogultság miatt a P4-et ajánlanám"
+1 a "phantomtestüekre" ha, a méret mint írta a kolléga ,nem számít.
Van hozzá használt, gyári aksi a piacon, és jobban bírja a szelet ,mint "bármelyik" kisebb testű...
Aztán hogy, az már p4, advanced,pro az már kamera igény kérdése.... -
BEndre34
tag
válasz
leportp04
üzenetére
Szia!
Én azért vennék ebből a keretből használtat (P4 vagy Mavic pro, zoom, platinum), mert abban már FMC szettek, esetleg plusz kiegészítők is "bőven" benne szoktak lenni. Elfogultság miatt a P4-et ajánlanám.
Az eddigi vélemények tesztek alapján az új AIR 2 se lenne rossz választás, de 1 db akkuval lenne és annyi - szerintem - kevés. Plusz aksikat még csak újat tudsz venni, akkor viszont már az FMC 380e forintért, ami viszont százalékosan is rendesen megnöveli a szükséges keretet. -
manokaj
tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
https://drive.google.com/file/d/1xdo6Id9BUqeIFv4voP-u3RDVkDWbzNxW/view?usp=drivesdk
Egy kis hyperlapse.(kb 2 perc múlva elszakadt az ég 😀) -
leportp04
csendes tag
Sziasztok!
Drón vásàrlása előtt állok!
Volt anno 3 éve egy P3A sokat repültem vele de meg kellett válnom tőle mások okok miatt!
Azóta sem mondtam le a repülésről így most lehetőségem van gépet vásárolni!
A keret max 300 ezer!
Gondolkodom Phantomban is használtan mivel ebbe az árba ez fér bele illetve nézegettem a Mavicet is!
Ki mit ajánlana?
A méret annyira nem számít (nekem a P3A -val sem
volt bajom nem túrázom annyit hogy cipelni kellene)
Szeretném ha szép fotókat ,videókat készítene ,stabil legyen ,és a repülési távolság is meglegyen!
Érdemes e használatát venni vagy inkább nézzek egy új Mavicet?
Köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Crimson Desert
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Call of Duty: Warzone
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Formula-1
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.