Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz NvidiaRTX #4825 üzenetére

Gratula a géphez... ;)
    Én is azzal repülők csak nekem a "paraszt" verzió van kijelző nélküli kontrollerrel :)
    Ahogy olvaslak, nagyjából minden szavaddal egyetértek...(firmware parán kívül)
    A fotós kollégám is használ egy Mavicpro2-t. Az b@sszus úgy áll a levegőben mintha oda festették volna... :R :Y
    Ehhez képest a p4pv2 egy vidámparki ringlispíl :((
    De azt kell mondjam, szerintem a sima p4-em is stabilabban tartotta magát...
    Valaki írta itt, hogy neki áll szélben is... Azzal nincs is baj,, nyilván tartja a pozíciót az én gépem is... De nyugodt szélmentes időben megfigyelhető egy elég jelentős "mászkálás"... Isteni szerencse, hogy egyáltalán nem foglalkozom hosszú záridős fotókkal,, sőt semmilyen fotóval... Mert akkor már lehet,hogy rég intézném a gépre a garit...
    Ja nem is,, az már lejárt róla :DDD
    Firmware parához nem tudok sem pro sem kontra hozzá tenni...
    Én mindig frissítem....

Attól függetlenül hogy szeretem a V2-t nekem egy leheletnyit keserű a sima p4 után..
    A keserűség a repülési képességeiben mutatkozik az előzőhöz képest.. Kamerában nyilván jobb az "új"...
    Valahogy olyan érzésem van mintha ezzel a v2-vel valaminek/valakinek minden áron meg akartak volna felelni... Ez az állítólagos új esc, motorvezérlés, mintha lágyabb lenne, olyan "óvatosabb", és nem jó értelemben.... Simán hiszem, hogy ezzel is fogtak az aksi időn.. Lassabban pörög fel, nagyobb a "féktávja" a gépnek... Ha bele szakadok sem tudom Sport módban a hivatalos 60km/h környéki sebességet kihozni belőle... Míg a p4 kozelitoleg tudta...a v2 nem is igazán közelíti...Sport módban csökken a repülési magasság.... Ez is para, hogy folyton oda kell figyelnem, ha kimérem a fák bokrok tetejét,,, jön a verda rallyn, kapcsolok sportba, hogy legalább, egy ideig rajta legyek, :DDD aztán nem a komponálásra figyelek, hanem, hogy ne daráljam a gépet a susnyásba :(((
    Igazán erős szélben a P4-el fel tudtam ugrani a levegőbe a földről, ha volt egy pillanatnyi gyengülés...(a levegőben már vagy tartja magát, vagy én "gépészkedek" a szél ellen, de a lényeg, hogy ott már rendben van)
    V2 sokkal kisebb szélben is felborul mint a büdös bogár, ha fel akarok ugrani,,uh. Azzal már meg sem próbálom..
    Erős szélben úgy működik a start, hogy kézből engedem fel,
    Persze az agilitast lehet, illetve lehetne változtatni a karok karakterisztikájával... De ennél én több változást érzékeltem összességében...
    Mindent összevetve egy nagyon jó és szerethető gép a v2, ezeket amit leírtam szerintem nem lehet "hibakênt" vagy konstrukciós problémaként értékelni.... Inkább csak a P4-ről váltás után furcsa... És kicsit "keserű" :U
    Olyan mint egy hasonló kategóriás Subaru meg egy merci..
    A p4 nekem subarusabb volt..a v2-vel meg tuti nem érezném a kátyukat ha az úton menne... Így talán érhetőbb mit dadogok...

Használd egészséggel, sok balesetmentes levegőben töltött órát kívánok...
    Ha megengeded talán egyszer később rád írok, és összevetjük a tapasztalatainkat :R

Regény után egy szerk: :B :B :DDD
    Fókuszt legtöbb esetben automatán használom "kézi rasegítéses képernyő böködéssel" egybekötve, néz azt tapasztaltam, hogy az automatika nem mindig találja meg magától fókusz pontot... Ezért inkább biztosra megyek és bökök :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés