Hirdetés
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Nemrég repkedtem egy kicsit, de tiszta hülye volt a drón. Műholdat amit talált max 6-9 környéke volt, iránytű kalibrálást kért ami csak harmadjára sikerült, utána végül fel tudtam szállni de ott meg dobálta a strong interference hibaüzeneteket, úgyhogy inkább le is szálltam mert nem akartam kockáztatni.
Azt tudom hogy Mavic Air elég gázos ebből a szempontból, nagyon érzékeny az interferenciára, de ennyire szar a helyzet még sosem volt.
Volt akinél esetleg hasonló előfordult?Amúgy vidéken lakom, nincs semmi adótorony a közelembe, közvetlen környezetbe alig van pár helyen wifi, és mégis.
(#1991) t72killer
Mavic 2 azért már közelíti azt a szintet ami megéri a pénzét. Hiába van rajta így is nagy haszon a DJI-nak, de egy baromi jó gép lett úgy gondolom.
Azzal meg tökéletesen egyet értek hogy cserélhető obit nem valószínű hogy be fog hozni a DJI mert akkor az Inspire eladások megcsappannának azért. Phantom meg Mavic az megmarad erős középkategóriának, Inspire meg a profi szint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- További aktív témák...
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest