- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rabbitf_24: A nagy életmódváltás.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mavic 2-őt venni kezdésnek azért kicsit erősnek tűnik, de ismerek ilyen embert, még egyben van a gép. Én Sparkot vettem, erre is sajnáltam a pénzt, de nálam ez a végcél is volt egyben, nem váltok feljebb jó ideig, az biztos. Nem beszélnek a fiúk hülyeséget, tényleg nagyon szokni kell egy ilyen gépet, én is beginnerként nyomom, és néha még így is gyors. Amíg ésszel tudod irányítani, addig nincs gond, a probléma mondjuk ott kezdődik, amikor magaddal szemben akarsz leszállni vele, mondjuk egy 30 x 30 centis területre. Rögtön nem mindegy, tudod-e ösztönből, melyik a jobb és a bal.
Szóval, ha mindenképp normális gépet szeretnél, én ajánlom a sparkot, de ezt is csak propellervédőkkel, és úgy, hogy senki és semmi nincs a környéken sem. Abszolút kezdőként én is így használom néhány hete, és élhető a dolog, de dacára a kevés repült időnek, egyszer már majdnem felakadtam vele egy bokorra (bal/jobb probléma)...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen routert?
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest