Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mavic 2-őt venni kezdésnek azért kicsit erősnek tűnik, de ismerek ilyen embert, még egyben van a gép. Én Sparkot vettem, erre is sajnáltam a pénzt, de nálam ez a végcél is volt egyben, nem váltok feljebb jó ideig, az biztos. Nem beszélnek a fiúk hülyeséget, tényleg nagyon szokni kell egy ilyen gépet, én is beginnerként nyomom, és néha még így is gyors. Amíg ésszel tudod irányítani, addig nincs gond, a probléma mondjuk ott kezdődik, amikor magaddal szemben akarsz leszállni vele, mondjuk egy 30 x 30 centis területre. Rögtön nem mindegy, tudod-e ösztönből, melyik a jobb és a bal.
Szóval, ha mindenképp normális gépet szeretnél, én ajánlom a sparkot, de ezt is csak propellervédőkkel, és úgy, hogy senki és semmi nincs a környéken sem. Abszolút kezdőként én is így használom néhány hete, és élhető a dolog, de dacára a kevés repült időnek, egyszer már majdnem felakadtam vele egy bokorra (bal/jobb probléma)...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max Szinte új, gyorstöltővel, 28-hó garanciával ma csak ennyiért!!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- BOMBA ÁR! ÚJ, bontatlan Dyson V15 Origin (SV51) porszívó
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest