- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
petymeg
üzenetére
Független az aktuális témától,az utolsó mondatodra reagálva:
Ez az egyik amiért én a kezdetek óta távol tartom magam a MAvictől......
Szerintem már kiderülhetett mindenkinek, hogy ha valaki, én tényleg istenítem a céget,kedvelem a termékeiket, és hiszek a mérnökeik tudásában!Mindezek ellenére nekem van egy becsípődésem, amiből nehezen engedek...független attól igazam van e vagy sem...
Nekem egy ilyen jószágnak ne kelljen hajtogatni sem a karjait, sem a rotorjait....
Az legyen merev, és nem hajtogatható....Látom a gyakorlat is engem cáfol,,hiszen a mavic széria jó ideje a piacon van....nem olvasni "magától összecsukódó" gépekről....és nem is tartom a DJI mérnökeit hülyének...
De valahogy az én biztonságérzetem nagyobb ha nem kell hajtogatni egy efféle gépet

A másik a szél tűrése,illetve "billegés".....Én ezért, a stabilitás miatt is pártolom a Phantom széria kialakítását jobban, és ezért sem mozdított meg egy picit sem az új Mavicek bejelentése....Megnéztem mit tudnak, de meg sem mozdított....majd ha jön uj Phantom, azt biztos nagyobb izgalommal várom...
Izlések, becsípődések, és felhasználói szokások változók....nem is azért írtam mindezt mert minden szavam igaz lenne , és mindenkinek az lenne a jó...hiszen a Phantom meg szemét nagy, nehezen cipelhető....stb....
CSak a saját gondolataimat, és preferenciáimat fogalmaztam meg

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Fotók, videók mobillal
- Dell notebook topic
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest