Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
kl122
tag
válasz
zoli62
üzenetére
úgy őszintén szerinted érdekli őket? ha érdekelné őket, akkor egy év alatt nem drágították volna a kábeles digit sem telekom szintre, szerinted kicsit is érdekli őket mennyien lépnek le vagy hogy mennyien léptek le már a drágítások óta?
egyébként teljesen világos, hogy felesleges álmodozni itt egyedi csomagokról, valószinüleg az lesz, hogy felajánlják a mostani Vodafone csomagokat -20-30% kedvezménnyel azt ha nem tetszik ott az ajtó. Nekem már csak egy számom van itt már az sem sokáig, a parabolást, kábelest már több hónapja lemondtam, mert nem fogok fapados szolgáltatásért Telekomos árat fizetni.
-
zoli62
addikt
válasz
dzf007
üzenetére
Én főként egy sticket használok laptophoz, ott sajnos a max. a 3 Mbs lefelé. Telefonon talán megvan a 10 körüli érték. Egyébként emlékszem, maga a Vodafone nyilatkozta valahol, hogy nyilván az eredendően saját kártyáikon garantálják a nominálisan elérhető sávszélességet. Illetve emlékszem egy 10 Mbs korlátra is.
-
zoli62
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy azután, hogy a 170000 kártya átkerült a Vodafone hálózatára, a cellaterheltség megnőtt, így az elérhető sávszélesség még a Vodafone által garantált 3Mbs alá is csökkent, csak négy Digis kártyánál tapasztaltam ezt. Amíg a Digi a saját hálózatát használta addig ez lefelé általában 10 Mbs volt.
-
zoli62
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Természetesen gyakorlatilag én is egyetértek veled, de elviekben nem. Azért mégsem színjáték minden, a hatóság is szokott vizsgálódni, mint például most a GVH, hogy a Digi Kft. megfelelően kommunikálta-e a januári áremelést. amikor sokaknak azt az infót mondták, hogy ha hűségszerződést hosstabbítanak, akkor változatlan áron kapják a szolgáltatást Aztán persze a májusi díjkorrekciónál kiderült, hogy ez nem igaz.
-
válasz
zoli62
üzenetére
Lefedettségről írt Bubo. Nem sebességről.
Sajnos a lefedettség bizony sokszor, sok helyen nem jó irányba változott.
A sebesség meg hivatalosan 3/3 Mbit, de valójában 10/10. Gyakorlatilag pedig (mivel van vodás kártyám is) full térerő és 4g+ mellett is lehet 0.09/0.26. Ami egy vicc. -
dzf007
senior tag
válasz
zoli62
üzenetére
Nekem a munkahelyen elég jó, általában megvan a 10/5. De itthon is most jó... [kép] Amúgy 10/10 mint a redes csomagoknál.. de nekem is hogyha duplájára emelik még az is pont jó ár lenne 2 kártyánál.. Bár akkor már erősen gondolkodnék egy 50GB+ korlátlan+100sms csomagon a netfone-nál!
-
válasz
zoli62
üzenetére
Jogszabálytól eltérő, meg vizsgálja a gvh...

A jogszabályt holnap megváltoztatják, a gvh meg azt vizsgál és úgy, amit parancsba kap. Színjáték az egész. A románok kiüldözése óta tudjuk, azt csinálnak, amit akarnak. Még ezzel sem lenne problémám, ha legalább mi, előfizetők jól vagy legalább jobban járnánk. De nem így van. -
zoli62
addikt
válasz
gabor9991
üzenetére
Minden racionális érv ellenére, mint olvastad, én is bízom a nem publikus megtartó ajánlatokban, ha 4iG- nek lesz esze. Másrészt én egy zárt kiemelt Vodafone-os üzleti flottában voltam éveken keresztül 2021 januárig, amit időközben áttettek lakosságiba, aztán már ott is megindult az áremelés, pedig az egyik legnagyobb létszámú flotta volt, és persze még van is.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
gabor9991
üzenetére
Szerinted 1500-ról 3000-re emelt havidíj az durva, úgy, hogy közben a Digi lefedettsége helyett megkapod a Vodáét? Nálunk a 2 nagyobb fiamnak van net miatt Digis kártyája, de ha csak maximum duplázzák az árat az még szerintem sem gáz. Máshol ennyiért még mindig nincs publikus csomagban 30 giga net, 4 forintos percdíjjal.
-
gabor9991
addikt
válasz
zoli62
üzenetére
Vodafone basic flotta pont nem emelkedett évek óta úgyhogy már csak emiatt sem értem azt hogy így előre egymásra licitálás megy hogy mekkora áremelés lesz, miközben pont a Vodafone nem emeli a nem publikus árait.
És 170ezer ügyfél megtartásához még akár nem publikus árakat is kitalálhatnak, itt meg olvasom hogy van olyan aki szerint ha jövőre duplájára emelik a havidijat az még jónak számít. -
zoli62
addikt
válasz
gabor9991
üzenetére
Természetesen mindenki azt választja, amit akar, de a realitás azért ezt vetíti előre. Másrészt Magyarországon nagyjából minden szolgáltatónál árkartell van, azaz egyform a árszint , tehát jóval kedvezőbbet sehol nem találsz. Itt az a lényeg, hogy a fapados árak várhatóan teljesen meg fognak szűnni. Alternatívák lehetnek még a flották, de sajnos már ott is érvényben van a díjkorrekció, bármennyire is nagy létszámú is az adott flotta. (saját tapasztalat)
-
gabor9991
addikt
válasz
zoli62
üzenetére
Kicsit úgy tűnik nekem hogy nemcsak elfogadnátok hanem egyenesen szeretnétek azt hogy legalább a duplája legyen a havidíj mint amennyi eddig volt
Én, ha emelik az árát, viszem a számokat a yettelhez, ha már duplázódik a fizetendő havidíj akkor majd én eldöntöm hogy csónakra vagy hálózatfejlesztésre adok inkább
-
zoli62
addikt
válasz
slice14
üzenetére
Ez az olcsó csomag várhatóan legalább kétszer annyi lesz, mint a mostani havidíj, mint ahogy írtam. Kezdetben egy mobil díjcsomag a Diginél 1000 Ft volt, ami kb ugyanezt tudta, az a Vodafone-nál 3000 Ft körül volt nagyságrendileg. Egyébként ha teljesen összeolvad a Digi és a Vodafone, akkor is alkalmazhatnak különböző árakat. Ezt annak idején pont a médiahatóság engedte meg a Magyar Telekomnak, hogy területenként eltérő árakat alkalmazhatnak.
-
zoli62
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Jogszabálytól eltérő nem lehet az ászf-ben. A Digi januári áremelesét már vizsgálja a GVH nem megfelelő kommunikáció miatt. Sokan azt hitték, hogy januárban az a díjváltozás a díjkorrekció, mert nem mondták meg nekik egyértelműen, és ennek a tudatában írták alá az újabb hűségszerződést, ami nem garancia arra, hogy a kedvezményes díj nem változhat, lásd a májusi díjkorrekció után már mindenkinek többet kellett fizetnie, hiába van hűségszerződése. Az egészet tavaly a Yettel kezdte a céges előfizetések tervezett emeleésével, a hatóság vizsgálódott, majd jött a megegegyezés. Ezután engedélyezték jogszabályilag, hogy az évente egyszer alkalmazott díjkorrekció a hűségszerződésekre is vonatkozzon. Maga az infláció miatti díjkorrekció már régóta alkalmazható volt a határozatlan idejű szerződésekre. Más kérdés, hogy a szolgáltatók eddig mennyire éltek vele. Például a UPC ezt kimondottan alkalmazta már elég régóta.
-
zoli62
addikt
válasz
slice14
üzenetére
Azért 170000 volt Digimobilos ügyfél nem mehet mind a levesbe. Extrém esetben ennyien válthatnak, illetve mondhatják fel a szerződésüket, ha nem fogják vállalni a várhatóan minimálisan kétszeres új havidíjat. Merem remélni, ekkora ügyfélszám még a 4iG-nak is számít. Én még mindig nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy a Digimobilosoknak felajánlanak speciális díjcsomagokat, legalábbis ezt diktálná a józan ész, és tisztességes szolgáltatók így csinálják.
-
4Grider
félisten
válasz
beach head
üzenetére
Ha a külföld az EU-t jelenti, akkor 2.5-3.5 GB-ig használható, felette feláras (500 Ft/GB körül van).
Most jöttünk Horvátországból, ott nem remekelt, sőt inkább használhatatlan volt. -
beach head
senior tag
külföldön hasznalhato a digi mobil net?
ha ugen van valami hatranya, extra koltsege? -
válasz
Vagera
üzenetére
Régen azt jelentette a hűség, hogy ha "aláírod", nem változik az ár, mellette nem hagyhattad ott bármikor, mikor feljön a fejed vize.
Most azt jelenti, hogy kapsz kedvezményt, bármikor, bármennyit emelhetnek (nyílván az inflációhoz igazítva, annak mértékével) és ugyanúgy nem hagyhatod ott bármikor őket.
Szóval előre, nem! Hátra! -
kl122
tag
válasz
slice14
üzenetére
Ismét egy menedzser akinek kb nulla kapcsolata van a valósággal.
És de, a DIGI ügyfelek úgy lelépnek mint a pinty, mert senki nem fog Telekomos árat fizetni fapados szolgáltatásokért és supportért értve ezalatt a DIGI összes szolgáltatását. És ez nem jövőidő, ez már a jelen. -
slice14
veterán
-
DarkByte
addikt
-
válasz
CirrMee
üzenetére
Ahogy Mate is írta, a jogszabályok miatt valószínűleg csak a Vodafone - Digi egyesülés után lehet átvinni a Digi Mobilos ügyfeleket a Vodafonehoz, ami nem egy valóságtól elrugaszkodott feltételezés.
Korábban ezt 2024 második felére becsülte Jászai a nyilatkozatában, de kérdés mi lesz a Digi január elején lejáró névhasználati jogosultságával. Logikus lépés lehet, ha meghosszabbítják az egyesülésig.A mostani gyakori kérdés viszont megválaszolásra került Bányai nyilatkozatával, ahogyan én is mondtam itt sokszor, a "garantáljuk" szó nem azt jelenti, hogy utána megszűnik, tehát jövőre is marad a Digi Mobil, de valószínűleg áremelésre számíthatunk.
-
slice14
veterán
-
dredjudge84
őstag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Köszönöm!
Hát nem épp egy digi, vagy egy ügyfélmegtartó tarifa, de nem rossz.
-
Kronos3000
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Kedvező üzleti flotta. [link]
-
Mate
nagyúr
Amíg nem egy cég a Digi és a voda, csak a tulajdonos azonos, addig NMHH nem biztos, hogy engedi csak úgy átrakni az ügyfeleket innen-oda. Ha bármilyen korlátozás is lesz NMHH részéről, akkor simán lehet, hogy megvárják míg 1 cég lesz a kettő és nem kell előfizetőt veszteni az átrakással.
-
dzf007
senior tag
Szerintem csak áremelés lesz januártól, azaz a vodka márciustól korrigálja az árait 15,4%- al. Diginél lehet január 1.- től érvényesíti. Szerintem megvárják a 2024. Júniust utána lesz márkanév, arculat váltás. Ekkor terelnek a ONE- ba mindenkit. Persze ez csak találgatás, a jövő bizonytalan de a változás szelei már fújnak!
Mikor kell hivatalosan a január 1.- től érvénybe lévő változást bejelenteni? -
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Megbirkózik, csak nehezen. Nyílván az ajánlaton sok fog múlni. Átnéztem szinte minden más szolgáltató előfizetéses ajánlatát és ha még ezt a mostanit megdupláznák ár ügyileg, a minőséget ugye ismerjük mostmár, még akkor is ez lenne a legjobb ár-érték arányban.
Egyelőre nem látom, hogy a másik két szolgáltató kapkodna a volt digis 200 ezer+ ügyfelekből elhalászni bármennyit is. Pedig lehetne egy ilyen időszakos "jóajánlatuk", akár a Telekomnak, akár a Yettelnek. A vodáét még nem tudjuk.
Aztán kitudja, lehet, ha eljön az idő, kijönnek majd valamivel. Mert ez egy visszanem térő alkalom ügyfeleket szerezni. Főleg, hogy a vodának megvannak a gyengeségei. -
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Hát igen, ez meg már a szánalmas kategória.
Hihetetlen, hogy mennyire le van maradva fejlesztésileg a másik kettőtől. Majdnem minden csomagukon 10 mbit korlát van és még így is túlterhelt a hálózatuk, szar a hangminőség is. Kevés a torony és kevés a frekvencia rajtuk.
Pont ezért tervezem hogy a Digi Mobil megszűnése után a Yettelhez megyek 4 SIM-mel.De ettől függetlenül hülye lenne bármelyik szolgáltató lemondani 200e potenciális ügyfélről. Ha csak 2000 Ft-ot fizet mindenki (aki marad), már az hatalmas plusz bevétel.
-
-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Ameddig sokkal olcsóbb mint más, addig elviselem az alacsonyabb minőséget (egy bizonyos mértékig), de az egyszer biztos, hogy nem fogok ugyanannyit fizetni voda hálós csomagért, mint amennyiért pl. a KÜF-nél is lehet kapni Yetteles csomagokat jóval jobb minőségű hálózaton.
-
November 4. van. Úgy fest nem lesz vége a Digi Mobilnak december 31-el.
Vagy nem felmondással, hanem másfele módon bonyolítják le. -
törölt tag
A Vodafone sztm nem leépítette a hálózatát, hanem sose volt rendes 4G lefedettsége moran előtt: légy szíves hadd higgyek a saját szememnek úgy, hogy ott voltam. A cellmappert is feltelepítettem, és ugyanaz a vodás cellaazonosító szám, mint az orange. A saját vodásra pedig azt írja a cellmapper, hogy leszerelve. Amíg nem volt moran, minden szép és jó volt. A digire visszatérve: 3 állomás között oszlik meg az előfizetői szám, mindegyikhez optika van húzva, és ebből az egyiken tuti van B38 is, de lehet, hogy a másik kettőn is van. Az pedig hab a tortán, hogy pl. ismerős háza előtti villanyoszlopon is van egy minibázis (B1+B8), amire max 5 család csatlakozik. Az orange túlterhelt, a telekom pedig kb addig jó, amíg a városban vagy, mert utána a cellmapper szerint is tiszta sötétzöld és piros pöttyök halmaza a lefedettség (kevés a bázisállomásuk).
Szóval a lényeg: a Teszári féle digi kicsit másképp gondolkodik, és fejleszt. Ezt valószínűsítem, hogy lett volna Magyarországon is....ha hagyják. OFF-ot itt befejezem. -
dr9
tag
válasz
üzenetére
A Vodafone sztm nem leépítette a hálózatát, hanem sose volt rendes 4G lefedettsége moran előtt (aisemnal.ro, ancomtól hivatalos oldal), de hiába tesz digi B1+B20-at, ha az úgyis solo 15MHz, vagy ha nincs B1 jel, akkor meg már csak 5MHz.... és egyre több ember digis, és a hálózat egyre jobban terhelt. Az orange az, aki sok helyre tesz B3, vagy még ritkán de B1-et is, (+ lassan jelenik meg egyre több helyen a B28 is) de még a Telekom is csinál ilyet, csak róla már valamiért az emberek nem akarnak beszélni
(imo nem olyan rossz). Az orange 5G pedig persze fényévekre van bármelyik mással szemben...
-
kl122
tag
Engem is hivtak nálam is működik. Ezután felhivtam az ügyfélszolgálatot és a hibabejelentés időpontjára és a hibaszámra hivatkozva kötbérigényt adtam meg. Az ügyfélszolgálatos rögzítette és azt mondta jogos igény, majd kapok értesítést.
-
Most kaptam az e-mailt és az SMS-t, hogy elhárították a nem fogadott hívásról érkező SMS hibáját.
Szerk: tesztelve, végre működik!
-
zoli62
addikt
Digimobilos kártya van az iPad Air 2020 tabletemben. Mostanában már másodszor fordult elő, hogy a Vodafone hálózatán Edge-re váltott az LTE helyett. Csak pár perc, és ki/be kapcsolgatás után állt helyre az eredeti kapcsolat. A beálítások rendben. Más is tapasztalt mostanában ilyet?
-
törölt tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ismerősnél jártam Erdélyben. Kisváros....10-15 ezer lelkes.
Voda torony pont jó helyen volt, mindenhol szuper volt a jelszint. Aztán rájöttek hogy spórolni kell, és leépítették a hálózatot....ami azt jelenti, hogy az orange toronyra költöztek ez pedig bizonyos helyre (völgyek) nem "lát be" (Open RAN network sharing) , így rosszabb lett a jel. Persze nem akarok ferdíteni, mert van, ahol pont jobb lett, de így, hogy közös tornyon vannak, már csak a szolgáltatások áraiban van (ha egyáltalán van) különbség.
A digi meg mit csinált? A 3-ik tornyot üzemelte be a múlt hónapban, és sok helyen a kisvárosban megjelentek a villanyoszlopokon 2-3 szektorsugárzós Ericsson bázisok.
Szóval a diginek több állomása van, mint a két multinak.
És erre írták itt egyesek, hogy "de jó...magyar kézbe került a digi és a voda", meg "fenntarthatatlan üzleti modell volt a digié"....stb....Aham, persze. -
snooze
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
persze,de milyen áron?
-
törölt tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Menj fel a yettel oldalára, nyisd meg az ászfüket, és mondd meg légy szíves találtál-e "telenor" szókapcsolatot benne.
A névhasználat a tarifákra is vonatkozik (szerintem). Vagyis nem mehet tovább a "digimobil" név alatt....vagy arra gondolsz, hogy január 3--mal "kurtafarkúkismalac" néven fog tovább működni a tarifa, és minden más marad a régiben?
Szerintem ha már lépni kell, akkor mindent ami kell egyben letudnak. -
törölt tag
válasz
dzf007
üzenetére
mivel 2022.01.03-án adták el a digit, és mivel 2 évre kaptak névhasználatot, ezért tippel mindeni a 2024.01.01-es dátumra, mint digimobil megszűnésére. Tehát adja magát a kérdés:
-a) legkésőbb pénteken bejelentik, hogy ennyi volt a mobil, ezután vodások lesztek (a 60 napos felmondás miatt)
-b) megyegyeztek az RCS-sel további névhasználatra, január 3-tól -
törölt tag
A január 1-re bejelentett változás, gondolom keveseket érint:
A kijelölt országokban a roaming szolgáltatás nyújtása 2023. december 31-ig elérhető. 2024. január 1. napjától az érintett országokban roaming szolgáltatás kivezetésre kerül: Törökország, Moldova, Észak-Macedónia, Kína, Szerbia, Svájc,
Thaiföld.Illetve:
- a mobilos ászf-et megnyitva 21 oldal jelenik meg, miközben a dokumentum 49 oldalas kellene legyen (lap alján azt írja: 21/49)
- a 2023.12.01 módosítások listája pontnál pedig, a dátum után van egy "1"-es, ami arra enged következtetni, hogy lesz még "2" is... -
törölt tag
válasz
p.riky22
üzenetére
jaj...hát bárki tévedhet. A "román időkben" az volt a szokás, hogy az ászf ebben az időben lett publikálva. Soha nem fogom elfelejteni, amikor a kollégám mondta: "srácok, a digi bevezette az 1000-es netet....most láttam a honlapon az ászf-ben". Aztán rá 20 percre volt fent az infrán a dolgozóknak az infó
-
p.riky22
csendes tag
válasz
zelikocc
üzenetére
... de ott van az is, hogy dec31-et követően (előbb) a Vodafone ügyfelei, maaaajd a márkaváltást követően (is) a ONE előfizetői... De ez is olyan macerás, hogy ki így ki pedig úgy értelmezi. De összben ez a mondat azt jelenti számomra, hogy előbb Vodás ügyfelek leszünk, első lépésben, aztán ONE-os (persze már aki akar).
-
válasz
dzf007
üzenetére
Nincs 4g-s térerő, ezért levált 2g-re. Ennyi a történet. Látszik, hogy a vodás kártyán sincs, csak az még kínlódik. A digisvodás meg már 2g-n van.
Ha eddig volt, akkor a torony, amihez csatlakozott a problémás. Majd megjavul, vagy nem.
Ha eddig is így volt, illetve nem volt 4g, akkor semmi meglepetés. Ezért vált le 2g-re, azt talál, mert az a frekvencia jobban terjed. -
dzf007
senior tag
válasz
donjohnson
üzenetére
De általában csak az segít, a repülőgépes mód vagy az újraindítás de enélkül is működnie kellene, de sajnos 2G módba ragad.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

)