Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
-
kiss.a
tag
Sziasztok. Elmúlt hetekben botrány a digi mobil kártyám, sokszor elveszti a netet 4G helyett Edge-t próbál használni. Debrecenben lakok ahol eddig városon belül jó volt, de mostanában katasztrófa. Várjak még vele vagy cserélhetem le? Mobil net lenne a lényeg azért is volt digi kártya benne de így használhatatlan lett.
Jah és eddig 2 év alatt egyszer sem fogyott el az adatmennyiség, múlt hónapban ez is megtörtént... -
4Grider
félisten
-
392mhz
csendes tag
A Digi nem egyenlo a Vodaval mert a Digi kaftyak 3 Mbitre korlatozva roamingolnak a Voda halozatan.
-
cbmfan
senior tag
BP belváros, pár órája net nuku vagy csak EDGE. vihar bekavart voda hálózatánál?
-
MadMancs
veterán
válasz
392mhz
üzenetére
Digi = voda. Már ami a lefedettséget és a sebességet illeti.
Amit írsz az pedig egyszerűen nemmallja meg a helyét. Valótlan. Mindig minden attól függ merre jársz.
Pár hónapja Yettelt inkább kötbér fizetés mellett mondtam le mert egy használhatatlan hulladék volt (napi 250km ingázok). Ne jöjjön senki a pontokban itt ott elérhető Yettel 5G vel. Az tényleg jó. Csak nem mérvadó. Azóta Telekom és Voda használom párhuzamosan. Telekom sehol se volt jobb mint voda, kb fej fej mellett voltak. Az elmúlt pár hónapban Voda elkezdett újra fejleszteni, azóta ki merem jelenteni hogy lekörözi Telekomot.
Ismétlem, amerre én járok. Az ország más részein bőven lehet más a tapasztalat.
-
392mhz
csendes tag
Statisztikailag biztos igaz, amit írsz, de én 4 szolgáltató kártyájával egyre inkabb úgy erzem, nem veletlenul kerul a tobbi 3x-4x annyiba publikiusan.
A digi kb azt tudja ideális helyzetben, amit a yeti/tkom túlterhelt halozatnál...
Szinte mindenhol a stabilan a tkom a legjobb, aztan yeti, voda, a digi meg ballag (Bp belvaros) docog vagy halott.(balaton)
És ezt be is árazzák. -
-
392mhz
csendes tag
Balatonon kritikán aluli a DIGI net, mindig 1 MB alatt van a letöltés, de néha még a 0,5-öt sem éri el, youtube 20-30mp alatt indul legkisebb felbontással és közben akad.
Ugyanitt a Telekom tökéletes, stabil 40-60 -t tud folyamatosan.
Nem reklám, de 2090-FTért adnak 1 hétre korlátlan netet.
Nagyon gáz, hogy a meglevő digi előfizetésem mellé muszáj volt ezt is megvennem, ha használni akarom, mert a digi olcsó, de botrányosan sz@r.
(a wifi router egy samsung s5 mobil 2015-ből
) -
dr9
tag
válasz
Protonmail
üzenetére
Ez egy MTK eszköz, *#*#3646633#*#* lehet bejutni az eng módba, és ott lehetne állítani rajta az IMS beállításoknál, viszont jelenleg nincs digi kártyám, ezért nem tudok segíteni.
Meg lehet próbálni még a *#*#86583#*#*-at is, bár nem hinném, hogy fog segíteni.
-
KurtCobain
őstag
válasz
Protonmail
üzenetére
Szia!
Ez egy Redmi Note 5 Prohoz való leírás.
A helyes profilt neked kell megkeresned, amivel működik. RN5P-nál az IN_VoLTE-Vodafone profillal működik. -
-
slice14
veterán
válasz
Protonmail
üzenetére
És a VoLTE roaming-oit is tudja a készüléked? Hívásindításnál marad 4G-n a telefon?
-
Sztmargit
csendes tag
válasz
Protonmail
üzenetére
Az átállás óta hiába van bekapcsolva nálad a VoLTE funkció, az nem működik ezen a készüléken. Ez nem a szolgálató hibája, hanem a telefon gyártójáé.
Van egy ún. VoLTE roaming funkcionalitás, ami kell ahhoz, hogy a SIM-kártya szolgáltatójától független hálózaton is tudja használni a VoLTE-t.
Sajnos ez egyelőre csak a Samsung készülékeken működik, illetve ott is csak Android 10 szint felett.
Ezért jelen pillanatban hiába van a VoLTE bekapcsolva, csak 2G segítségével tudsz telefonálni. Ez megnöveli a hívásfelépítési időt, így csak hosszabb idő eltelte után van csengetési hang. A megszakadás is gyakorlatilag erre vezethető vissza, mert a Vodafone 2G-s lefedettsége ekkora kiszolgálásra képes. -
Protonmail
csendes tag
Gyakorlatilag a 2023. június 1-jei hálózati átállás óta minden hívásindításkor 10-15 másodpercet kell várni a kapcsolásra, azaz 10-15 másodpercig "néma" a vonal, csak ezt követően hallatszik, hogy a hívott félnél kicseng. Ezenfelül telefonbeszélgetés közben számos alkalommal váratlanul megszakad a hívás.
Xiaomi Redmi Note 9 készülékemen manuális hálózat-választással a "Vodafone HU 4G" van kiválasztva, illetve a VoLTE-használat is be van kapcsolva.
Mi lehet a hiba oka? -
csaszi75
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Pontosan mire gondolsz?
https://index.hu/gazdasag/2023/07/03/jaszai-gellert-nagyinterju-pro-m-rheinmetall-carpathiasat-spacecom/
"A Vodafone és a DIGI is tekintélyes szereplő a lakossági távközlési szolgáltatások területén. A tulajdonosi háttér azonos, mégsem ugyanaz a szolgáltatások minősége, eltérő az árpolitika és a működés. Várható, hogy a közeljövőben egységesíti a szolgáltatásait a két vállalat, és ugyanazt a szolgáltatást és minőséget kapjuk majd mindkét cégnél?
Egyértelműen igen. Ennek első lépéseként a DIGI-ben és a Vodafone-ban lévő lakossági üzletágainkat már ma is egy személy irányítja, kihasználva az ebben rejlő szinergiákat. Sőt az imént említett integrációs stratégiának részeként lakossági szolgáltatásainkat egy cégbe szervezzük majd várhatóan 2025. január 1-jétől. " -
csaszi75
őstag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Jah, csak kérdés, hogy mit csinálnak pontosan?
Jobb klikk és átnevezés.. vagyis csakis a cég nevet és logót cserélik le mindenhol..
Vagy képesek egy közös rendszerben integrálni a cégeket.
Ha tippelnem kellene, akkor ez elég nagy falat és nem fog menni... ezért több évet tippelek. -
csaszi75
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Sztem mindenhol erről szóltak a hírek, hogy a DIGI mobilt adják el..
A vezetékesnél meg az Invitel-DIGI-VODA témakör rajzolódik, a kérdés az, hogy mikor nevezik át az egészet ONE-ra?
1 év?
2 év?
3 év? -
Noukoum
veterán
Azért kérdeztem mert nem vagyok képben, 1 hónapos cikk és narancsmédia amit nem olvasok.
Az viszont elfogadható hogy legalább ők keresnek meg. Már az idén mit jelent? A kérdésem lényege ez is lett volna, mert már ideje volna látni valamit, de a már az idén az lehet december 29. is.
-
dredjudge84
őstag
"A legutóbbi, a DIGI mobilhálózati és torony-infrastruktúrájának, valamint a frekvenciakészleteinek eladása pedig teljes mértékben piaci tranzakció..."
Érdekes, ebből én azt olvasom ki, hogy a vezetékes részt nem adták el, csak a mobilt.
-
kl122
tag
válasz
Noukoum
üzenetére
El vagy késve valahonnan esetleg?
Le lett nyilatkozva a legilletékesebb által, hogy már az idén megkeresik ajánlatokkal a Digimobilosokat. Amúgy is év végéig élnek a mostani díjcsomagok ez is közölve lett a Vf hálózatára költözés előtt. -
ggabor02
aktív tag
Tegnap délután az Aktív50 + E5577 elvesztette a hálózatot, vissza sem jött. Majd a router újraindítása után újból regisztrált. Ezután 10-re beállt a letöltés. Nem teszteltem, csak pont töltöttem le, láttam a sebességet. Holnap bepótolom a tesztet. Hangalapú Digi kártyám már nincsen.
-
Gézengúz
addikt
Hatvan is 10/10, akkor előbb azért ment el a net és kellett a repülőgépes mód oda-vissza.
Pont tegnap hajnalban mértem egyet, mivel volt még netem bőven. -
MadMancs
veterán

Mielőtt kérdeznéd, azért wifi mert egy szappantartóban van a SIM.
-
tupacamaru
veterán
Komárom SKBM 10/5, előtte 36/20 volt.
-
Lackooo84
nagyúr
Nekem a 10/10-el semmi bajom az mindenre is elég, tökéletesen elvoltam a 10/5-el is, nekem csak azzal van bajom, hogy ha bemegyek fedett helyre, pl. egy szupermarketbe, ott már olyan gyenge a térerő, hogy a reklámújságot nem tölti be, és amíg DIGI volt ilyen probléma sosem volt vele... nekem ez a bajom...
-
MadMancs
veterán
Karcag 36/8
-
Anász
tag
Szolnok, szintén 10/10
-
balu.sch
csendes újonc
Bp 22. ker. 10/10
-
csaszi75
őstag
válasz
Noukoum
üzenetére
43317
Tutira nem fog senki semmit elárulni, majd egyszer a hírekben megjelenik.. majd utána kap mindenki SMS-t, email-t, levelet, ajánlatot.. stb..
Ügyfélmegtartót tuti csak ez után adnak..
Az alkalmazás a vezetékes cuccok miatt tuti fog élni tovább.. meg ki tudja a mobilra milyen lehetőségek lesznek.. még 1 év extra.. vagy fél év átmenet?
Többen leírták már, hogy kivárnak december végéig, hogy mi lesz az ajánlatban.. és nem ugrálnak. Addig is ketyeg az olcsó díjcsomag, bárhol csak több lenne.. -
dredjudge84
őstag
Győr is 10/10
Ugy látszik ezt a korlátot kaptuk.
-
Noukoum
veterán
Van már valami információ arról, hogy hova pakolják a régi digiseket, vagy szokásos
narancsosnincs semmink így annyit is érünk alapon majd 1 héttel előtte szólnak?Gondolom teljesen felesleges a mostani vodafone kínálatot néznem, mert jön a One (?). Vagy nem jön? Volt itt korábban, hogy érdemes lesz menni hisztizni az ügyfélmegtartó csomagért (itt tartunk 2023), gondolom azt különösen ne kérdezzem létezni fog-e egyáltalán, vagy kibasznak mindenkit mert mindegy melyik szolgáltatónál vagy, egy helyre megy?
Valami
díszpintyfontos pozíciót betöltő egyén nem fog nyilatkozni a közeljövőben? Azt láttam, hogy új lett az alkalmazás (kinek mit...), esetleg azzal a +100 000 emberrel akiket kukáznak nem akarnak foglalkozni?Vagy ne legyek ennyire hülye, térjek vissza rá karácsony után?
-
dzf007
senior tag
Bár azt nem tudom a roamingot hogyan számolja??? Csak FT- ba írja ki az internet forgalmat..Egyik kártyán még van 1.8 GB másikon 2.5GB. 5 napot voltam külföldön roamingolva..
-
wwenigma
Jómunkásember
Miskolc, 10/10-re korlátozva a szolgáltatás. Repcsi mód megvolt, 5 mérés fix.
-
domper2015
senior tag
válasz
fornettisuti
üzenetére
Megint?
-
4Grider
félisten
válasz
fornettisuti
üzenetére
Már mikor...
-
fornettisuti
veterán
Na, el is kelt a mobil infrastruktúra.
-
Az, hogy a nem túl acélos mobil üzletágát megszüntetik a Diginek, és az előfizetőknek felajánlanak valamilyen csomagot a szintén a tuljadonukba levő Vodánál még nem jelenti, hogy az egész DIGI-t átrakják a Vodához.
Azért a többi összefésülése nem egy pillanat, lásd az évek óta futó és még befejezetlen Invitel integrációt. -
Bogyi007
veterán
válasz
tibor23
üzenetére
Nincs semmi gondom a Samsung A52s 5G telefonmmal, de amióta a Digi mobilt átvette a Vodafone, azóta mind a Vodás kártyámmal és a Digissel is akár Szegeden és például Kelebián is naponta többször elveszti a hálózatot és akkor kuka a rendszer...
Január közepéig van még hűségidőm a Vodafonennál - már várom hogy ezt az egyetlen nem Telekomos érdekeltségemet is azzá tegyem...
-
törölt tag
Jázsai azt nyilatkozta, hogy januárban még nem lesz "one" brandváltás.....
Érdekes....akkor a "digi" branddel mit csinálnak? Mert 2 évre kapták meg a brandlezüllesztéséhezbocsánat használatához a jogot.
Szóval lehetőséggek:
- digit beviszik vodafone alá....egyrészt hülyeség, mert aztén fél év múlva megint brand váltás
Meg nem utolsó sorban ahhoz a voda anyacégének az engedélye kellene
- az RCS-től még kérnek halasztás, hadd használják a digi nevet (kíváncsi lennék erre Teszáriék hajlanának-e)
- lecserélik a digi brandet, és akkor már a vodát isAz utolsó tűnik a leglogikusabbnak
-
_csocso_
senior tag
Szia! Változások is vannak a jelzett információkban, nálam nem mutatja pl. a junior csomag felhasznált költségét vagy perceit.
-
gabor9991
addikt
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Igen ezen én is meglepődtem
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- BestBuy topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Meg nem utolsó sorban ahhoz a voda anyacégének az engedélye kellene