Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
mover
tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Az Invitel már jogilag sem létezik, 2022 december 31-el beolvadt a DIGI-be.
Ami most lesz, hogy a 4iG minden cégét szétszed egy központi és egy infrastruktúra cégbe. Azaz úgy borítja most egybe a távközlési cégeket, hogy valójában rögtön 2 cégbe rakja szét azokat. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ezt honnan veszed?
A 4iG az Invitech-et is megvette, amit anno leválasztottak az Invitel Digi általi felvásárlása előtt. -
snooze
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
lesz akkor káosz rendesen..
-
snooze
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
jo,csak vannak invitel pontok,amik digisek is,és ott nem biztos,hogy foglalkoznak vele..
-
snooze
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
nem emlékszem lett-e egyeztetve..mobilra is a digi pontokon lehet?
-
PLaci58
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nehéz kiismerni a szolgáltatókat 😀
-
PLaci58
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nálunk csak előfizetéses kártya volt és csak azoknak, akiknek már volt más digis előfizetésük és csak személyesen lehetett kérni.
Neten láttam több hírdetést is, hogy digis kártyát árultak, de tudtommal ezeket nem lehetett más nevére íratni. Gondolom kihoztak anno 4 ingyenes kártyát, aztán felmondták a szerződést, a bontatlan kártyákat meg el akarták adni.
A netes adategyeztetés működik mindhárom szolgáltatónál. -
PLaci58
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
A Diginél volt feltöltőkártyás lehetőség? Én csak előfizetésről tudtam.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Aha szóval ez akkor már az emelt ár amit zzole kolléga linkelt azon még 2000 , ok kösz majd így nézem a linket
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Gondolom ez nem nekem mint egyszerű felhasználónak szól.
-
snooze
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
pontosabban küf tarifa..
-
kovacss72
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Köszönöm az idézetet!
Nem arról van szó, hogy nem akarom visszaadni, hanem hogy nem kérték lemondáskor. Most viszont felhívtam őket rákérdezni, és valóban visszakérik. -
kovacss72
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Telefonon amikor lemondtam a szolgáltatást, nem kérték, hogy azt vissza kellene juttatnom.
-
stingy2
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Persze, ezért írtam, hogy mindenki maga mérlegelje, neki mi éri meg.
Nekem pl. jelen állapotában az 5G egy fillért nem ér, vowifi elméletileg Vodánál is van, Volte roaming meg márciustól off, ha kicseréled a digis kártyát vodára. (legalább is a tájékoztatóban benne van) -
zsolt_64
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Én azért kipróbálnám , mondom csak 1 kicsit... egyébként bármilyen hihetetlen Magyarországot 2014. szeptemberében érte el a defláció.(wikipedia) és [link]
4Grider: ott a pont igazad van és én 0.2% ról írtam
update : most viszont a stagfláció fenyeget, ami szerencsésen ötvözi mindkét ..fláció hátrányait
-
4Grider
félisten
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ha amiatt halasztod el a vásárlásod, mert egy év múlva 2%-al olcsóbban azt megkapod, akkor nem is igazán volt szükséged arra a dologra...
-
p.riky22
csendes tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Valóban. Bocsánat, benéztem.
Viszont ez az árkorrekciós mechanizmus mikor szűnik meg? Már unalmas és nem megszokható hogy minden évben kitalálják mennyivel emeljenek. Oké tudom honnan jön. De ki találta ezt ki? És kérdezték-e meg pl a szolgáltatók az ügyfeleket hogy ők ezt akarják-e?
És ami a legfontosabb kérdés, hogy ha egyszer eljutunk oda hogy csökkenni kezd az infláció, akkor az árak is csökkenni fognak? Végülis ez egy díjkorrekciós mechanizmus, így hívják ők akkor ennek csökkenés esetén is kellene működnie? Vagy tévedek? 🫢 -
dzf007
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Digi és a Voda is = 4iG tehát innen, de majd meglátjuk...
-
mzso
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Emlékeim szerint év végéig van joguk a Digi márkára, úgyhogy garantált a névváltás.
-
törölt tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Értem

-
Noukoum
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Csak nem tudok semmit a jelenlegi szolgáltatás jövőjéről. Hiába hordozhatom bármikor, ezek a szemetek azt csinálnak amit akarnak következmények nélkül. Utólag is simán beterhelnek.
-
törölt tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
És meddig marad meg? Hússzútávon biztos nem. Vodánál is lesz név váltás.
-
törölt tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ismerősnél jártam Erdélyben. Kisváros....10-15 ezer lelkes.
Voda torony pont jó helyen volt, mindenhol szuper volt a jelszint. Aztán rájöttek hogy spórolni kell, és leépítették a hálózatot....ami azt jelenti, hogy az orange toronyra költöztek ez pedig bizonyos helyre (völgyek) nem "lát be" (Open RAN network sharing) , így rosszabb lett a jel. Persze nem akarok ferdíteni, mert van, ahol pont jobb lett, de így, hogy közös tornyon vannak, már csak a szolgáltatások áraiban van (ha egyáltalán van) különbség.
A digi meg mit csinált? A 3-ik tornyot üzemelte be a múlt hónapban, és sok helyen a kisvárosban megjelentek a villanyoszlopokon 2-3 szektorsugárzós Ericsson bázisok.
Szóval a diginek több állomása van, mint a két multinak.
És erre írták itt egyesek, hogy "de jó...magyar kézbe került a digi és a voda", meg "fenntarthatatlan üzleti modell volt a digié"....stb....Aham, persze. -
snooze
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
persze,de milyen áron?
-
DarkByte
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Szerintem a 60 nap onnan jött, hogy arra számítunk hogy a jelenlegi szerződés mint olyan a szolgáltató oldaláról fel lesz mondva, és közben érkezik majd meg az ajánlat az új szerződésre. De természetesen nem tudunk még semmi konkrétumot, illetve szerintem nem is biztos ez a pont így érvényes erre az esetre.
"9.12.1. A Szolgáltató rendes felmondása, a szolgáltató, vagy az előfizető általi szerződésfelmondás és az előfizetői szerződés egyéb megszűnésének esetei, feltételei
A Szolgáltató jogosult az Egyedi Előfizetői Szerződést 60 napos felmondási idővel felmondani." -
vkp
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Mert nem emlékszel a néhai Westel Rádiótelefon Kft.-re (Westel 450). Ott simán kaptál egy ajánlatot, hogy átmehetsz a Westel900-hoz, vagy ahová akarsz, a telefonok mentek a kukába, a szolgáltatást meg lekapcsolták.
-
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Igen, lehet hogy ez egy jó biztosíték arra az esetre, ha elkellene hordozni a számot, mert különben megszűnne.
Aztán ha hazajössz, akkor majd viszed máshová. -
beller
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Akkor 2 vodásom lesz. Ha novemberben kiderül mi lesz, akkor még tudok intézkedni, mert csak dec. 2-án indulok.
-
dzf007
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Talán a digimobil, mint márkanév megszűnik, lejár a névhasználati idő is. Vagy új ajánlat lesz, remélem nem a Go csomagok közül egy! Remélem valami egyedi ajánlat! Vagy emelkedik a havidíj (biztos emelkedni fog) és még egy fél évet marad a "digimobil" Aztán ONE átállás lesz a vodának is...
-
gabor9991
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Kizárt hogy 200 ezer előfizetést elengednének
-
Mate
nagyúr
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ha egyáltalán már januártól lesz bármi változás.
-
dredjudge84
őstag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ezt miért nekem magyarázod? Nem én kérdeztem!!!
-
dzf007
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nekem 10/10...ennyit mérek általában. Bár beltérben most a lakásban nagyon rossz lett..Hiába panaszoltam be..
"Tisztelt Ügyfelünk!
Vodafone által kivizsgálásra került mobil bejelentése. Kérjük, engedje
meg, hogy az alábbi tájékoztatást adjuk.
Társzolgáltató jelzés szerint beltéri lefedettségi probléma, az
állomások hangolásával nem javítható. Hálózat fejlesztés nem várható.
Vodafone részéről javasolt beltéri használat esetén ablak közelében
használni az eszközt.
Kérjük levelünk szíves tudomásul vételét és megértését."Ennyi...😑
-
dzf007
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ha megszűnik, akkor azt előtte legalább 60 nappal be kell jelenteni...
-
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ezt ismerem.
Hol szerepel benne, hogy “közölték, hogy év végén majd kapunk egy ajánlatot”?
Az általad idézett mondatban sincs idő meghatározás, csak hogy majd “idővel” és közben még utal a jövő évi márkaváltásra amit 2024. második felére várnak.Nem mondom hogy nem így lesz, mert LEHET hogy így lesz, de csak LEHET.
A lényeg: ne kezeljük tényként a feltételezéseket.
Használjuk ezeket az információkat feltételes módban, mert ha valaki benéz ide, akkor kész tényként olvas el mindent, ami eléggé félrevezető.Ennyit szerettem volna ehhez.
-
dzf007
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ha nem? Mehetek amerre jobbat látok? Vagy emelik a havidíjjat? Marad a NetfONE?
-
csaszi75
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Jah, csak kérdés, hogy mit csinálnak pontosan?
Jobb klikk és átnevezés.. vagyis csakis a cég nevet és logót cserélik le mindenhol..
Vagy képesek egy közös rendszerben integrálni a cégeket.
Ha tippelnem kellene, akkor ez elég nagy falat és nem fog menni... ezért több évet tippelek. -
dredjudge84
őstag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ezt kifejtenéd?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Najó...

Azért az tényleg durva, h ma is bementem Tatán egy Pennybe és nem töltött be a reklámújság a
digisvodafos nettel... (alig volt térerő)
-
blueye
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Fizetett cikk. Hiányzik az (x) az aljáról
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
mucsgyver70
üzenetére
-
name
csendes tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
150mbit a 4g max sávszélessége. A kábeles 1000/1000 digivel se mértem ennyit.
-
mzso
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Mivel a Digivel nem volt hajlandó roaming szerződést kötni a többi szolgáltató így csak a saját tornyaikat használhatja. Nem hogy nem egyszerűbb, hanem nem létező megoldás...
-
trec12
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Szerintem a számok döntöttek. Gondolom sok-sok milliós a megtakarítás ill. még előbb tudja értékesíteni az infrastruktúrát.
-
válasz
mucsgyver70
üzenetére
erre a pár hónapra felesleges is lenne komolyabban integrálni a hálózatokat.
-
ACE-
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nem tűnik nekem úgy, hogy értesz hozzá... honnan az információid? Mi az hogy a háttérfolyamat más? Pontosan ugyanúgy biztos nem használhatják, mert a DIGI-s megoldásnak pont az a lényege, hogy egyszerűen csak egy roaming "szerződést" állítottak be a hálózatukon... és ezáltal a DIGI-s kártyát ráengedik a Vodás tornyokra...
-
ACE-
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Hát, én nem értek hozzá, de úgy gondolom a DIGI-s kártyán lévő adatok alapján a telefon a DIGI-s tornyokat fogja keresni, amik nincsenek... tehát SIM kártya nélkül max roaming-al lehet használni ezeket a kártyákat... A yettel gondolom nem úgy használja a Telekom tornyait, hogy a Telekom saját hálózatán működik, hanem vannak a fizikai tornyon saját adóegységeik. De majd az okosok megmondják.
-
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Látom népes a csapat.
Most miért engem győzkődtök?
Az összes felsorolt érvetek-et hiába mutogatom itt a telefonomnak itt vidéken.
Faca 2g-s telefon hangminőség lett és tetűlassú net.
Majd kinyomtatom neki a hsz-eiteket... ráteszem és mondom ...működj
Utánna biztos jól fog menni megint... -
mexel
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Digiset nem lehet nem? Nincs helyette új? Akkor félreértettem.
Bocsánat.
Szóval akkor konkrétan megszűnik, marad a voda. -
pilipi
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Ki említett hűséget? Kedvezmény van a többi szolgáltatás miatt
-
pilipi
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
A hűség már lejárt a elmúlt hónapban akkor emelkedett az ár, ezen csak a kedvezmény van a többi szolgáltatás miatt.
"A KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELE LEGALÁBB EGY DIGI, INVITEL VEZETÉKES VAGY MŰHOLDAS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE. " -
pilipi
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Na jó egy kis kedvezmény van, a többi szolgáltatás megléte miatt a három mobilra.
Ez a legfrissebb számla.
Emelés van benne, mert előtte még 9900 volt.
-
Bacusuz
őstag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
az mit jelent?
-
nyitom
aktív tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
A vonalas netet miért nem tartod meg? Én is ezt tettem mert a reklámokkal teletűzdelt propaganda kábeltévé felesleges volt.
-
ferfer
csendes tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
phoenix64
őstag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Amelyik routerrel mukodik az aktiv50, azzal mukodik a MAX is, ez 1000%.
-
MadMancs
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nem minden esetben.
Pl Samsung és xiaomi esetében Telekomnál van lehetőség állítani hogy mobilhálózat vagy VoWifi legyen a prio, addig digi simmel nincs.
-
csiki52
tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
én amióta létezik digimobil sima mobilnetes sim-et használok az autóban is eddig saját usb mobilstickel, most már a fejegység saját SIM foglalatában is.
Laptopon is müködött azon állitottam be. -
grey209
tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Akkor én ezt nem értem. Mi folyik itt Gyöngyösön?
Írtam egy szívhez szóló levelet a Digi-nek, hátha megsajnálnak. -
dzf007
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
De nem küldtem smst, és nem telefonáltam csak interneteztem. Csak az üdvözlő SMS volt amit küldtek, hogy üdvözölnek Szlovákiában meg a részletek...
-
MadMancs
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nem teljesen, te Wifi - VoLTE prioritást írtál.
Egyébként igen erről van szó, de ez nem wifi - VoLTE hanem wifi - mobilhálózat. Hanghívás mobilhálózaton nem csak VoLTE lehet hanem 2G is.
De végülis a kérdésre válaszoltál így, csak nem jól fogalmaztad meg, azért a félreértés
-
MadMancs
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
-
Zslt5
csendes tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nálam érdekes a szitu. Mobilok hívása megy, vezetékes matáv megy viszont digi vezetékesre inkább nem megy de ritkán van mikor igen vowifin, másik ugyanilyen telefonon is hasonló a helyzet. Új telók 2 hete jöttek kínai webshopból.
-
hallerlaller
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Az nem csak új előfizetőknek van?
-
Freddy TNT
őstag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
A csaj a pultban nem ezt állította
Amúgy se volt stick náluk épp -
viktorhu
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Amikor volt a decemberi leállás, akkor nekem a mobilnet sem ment. De látod Freddy TNT meg nem is akarja a diginet aktív 50-et használni a hangalapú csomag helyett a routerben, inkább ezen csodálkozom (szerk: pedig ugyanannyiért több netet ad).
-
kiro76
tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nálam is megjelent az aktív-hoz is a forgalmi adat. Ez tök jó, bár ezt a stick-nek a szoftvere eddig is jól mérte. A csomagválasztás viszont eltűnt.
Azért csak jó irányba faragják a rendszert!
Még az kellene, hogy a lebeszélhető perceket is mutassa a plusz-os díjcsomaghoz. -
Dracula72
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Igen. Viszont felhívtam: A hívott számon előfizető nem kapcsolható.
Már Hétfő óta választhatok előfizu csomagot. -
Soma01
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ha ezen példából indulunk ki, akkor vegyük bele azt is, hogy az az út csak egysávos és macskaköves mindenhol, ahol van. Na, ilyen útra engedjünk rá minden autót... Mi lesz ott? Valahogy korlátozni kell a résztvevők számát, mert a végén senkinek nem lesz jó. Ha lesz egy majd négysávos aszfaltozott út mindenhová, akkor már mindenki el fog férni és nem lesz dugó sem.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Eladó ÚJ ASUS - Lyra Voice AC2200 Router-Bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Amúgy se volt stick náluk épp