- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
Rodzser Mór #47402 üzenetére
Van, de valszeg botcsinálta az összes, ráadásul a kódot lehet olyan írta, aki már nem dolgozik ott... szóval lehet nem olyan egyszerű ezt megoldani... ha egyszerű lenne már feltehetően megtették volna.
-
ACE-
addikt
válasz
Rodzser Mór #47400 üzenetére
Az egyszerű programozás ára is pont annyival többe kerül, mint amennyit nem szánnak erre...
-
ACE-
addikt
válasz
Rodzser Mór #47398 üzenetére
Úgy rémlik az az adatforgalom valamilyen mértékegységben, csak gondolom nem sikerült megoldaniuk, és már nem is akarják erre a rövid időre, hogy abban jelezze.
-
ACE-
addikt
válasz
Chalkboard #47252 üzenetére
Hát a Magyarország pl. tök felesleges a végére, az nem tartozik a születési helyhez. Ennek ellenére nem biztos hogy az a gond, de felesleges hibalehetőség...
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
válasz
pentiumboi #47213 üzenetére
A kettőnek nincs sok köze hozzá... A telefonok nem azt nézik, hogy a kártya hol roaming-ol...
-
ACE-
addikt
Nekem megint nincs mobilnet, hálózat van, de adat nem jön rajta...
-
ACE-
addikt
válasz
Lackooo84 #46424 üzenetére
Na hát akkor szerencséd volt, de úgy nagy általánosságban a DIGI térerővel csak szerencsés lehettél. Vagy olyan helyen használtad nagyrészt, ahol volt rendes térerő, vagy ha nem, akkor csak szívtál vele. Nekem pl. full nulla volt a BP-Pécs vonalon, feltehetően azért, mert ott a vasútpálya elég távol van a főútvonalaktól, Hegyeshalom fele meg nem így van... De mint mondtam Pécs fele a Telekom is egy fos...
-
ACE-
addikt
válasz
Lackooo84 #46405 üzenetére
Hát nekem a Telekom pont ugyanilyen fos a Pécs-Budapest fővonalon... de ezt már korábban is írtam, nem a vonathálózatra tervezik az antennákat, hanem az úthálózatra... Ja és a MÁV-os IC wifi is Telekomos, és az sem ér szart sem... szóval önmagában ez nem jelent semmit.
Bár én Budapesten túl sokat nem mozgok, de ahova eddig mentem nem volt gond a hálózattal...
-
ACE-
addikt
Hát akkor neked pont bőven elég lenne egy Telekom maraton csomag, 4000 Ft 5 Giga net, és az neked elég lenne 8-9 hónapra, így a net 450-500 Ft lenne, de Vodafone Tuti+-ban 1 GB adat 3 hónapon keresztül 760Ft/hó lenne... 12x30 napra már csak 474Ft/hó, persze ezeket a díjakat 3 hónapra, 12 hónapra előre kell kicsengetni.
-
ACE-
addikt
válasz
Vagera #45941 üzenetére
Na most a DIGI a levelében azt írja, hogy át lehet menni a vodához azonos áron és tulajdonságokkal. Azt is írja, hogy az árakat nem érinti az inflációkövető emelés. Na most ha ezután a Voda emel 15%-al, a DIGI meg nem, akkor azt nem teszik zsebre, amit akkor kapnának az ügyfelektől... nem hiszem hogy ezt meglépik.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #45902 üzenetére
Telekom, Bp. - Pécs vasútvonal, pont ugyanúgy nincs térerő... de ennek az oka az, hogy a szolgáltatók nem a vasútvonalakra, hanem a autóutakra helyezik a hangsúlyt...
-
ACE-
addikt
válasz
zelikocc #45787 üzenetére
Na ez érdekes, az én PDF-emben ez van:
"A Vodafone Magyarország új díjcsomagot hoz létre kizárólag a DIGIMobil és DIGINet
Aktív 50 szolgáltatással rendelkező ügyfelek részére, amely tartalmazza a jelenlegi
díjcsomagjában foglalt adatkeretet és lebeszélhetőséget, kiterjedt nemzetközi roaming
lehetőségekkel, a DIGI márciustól hatályos áraival megegyező árakon. Az új
díjcsomagok 2024. március 1-től elérhetőek az Ön számára."Lehet elosztják hogy ne egyszerre rohamozzák meg a Voda ÜFSZ-okat?
-
ACE-
addikt
válasz
HettMann47 #45695 üzenetére
Képzeld, hogy minden szolgáltatónál van ilyen, nem csak a Vodánál...
-
ACE-
addikt
válasz
Lackooo84 #45648 üzenetére
Igazad van, nem töltött be, mert térerő sem volt... Nekem sincs gondom a Voda hálózatával, ahol eddig 0 DIGI volt, ott van Voda most. A sebességgel sincs gond, ez a 10/10 amire egy mobilon használni kell, tökéletes. A Vowifi meg a DIGI hálózatán vagy működött, vagy nem, és az is leginkább csak az otthonin, a nyilvános hálózatokon szinte sosem, szóval pont semmit nem ért... Ja és ha vidéken voltam ahol volt Vowifi de DIGI térerő nem, akkor úgy merült a telefon a folyamatos hálózatkeresés miatt, mint annak a rendje, de a SIM-et nem lehetett kikapcsolni, mert akkor nem volt Vowifi sem, szóval így is használhatatlan volt.
-
ACE-
addikt
válasz
zsolt_64 #45552 üzenetére
Ha valaki keveset használja, akkor simán megfelelő lehet egy Telekom feltöltős SIM 5 Giga nettel 4ezer Ft-ért. Ha csak havonta 2.5 Gigát használ el belőle, akkor már csak 2ezer/hó és nem 3ezer. De én a DIGI előtt spórolósan simán megvoltam 1 Gigával is, akkor még már csak havi ezer alatti összeg... Ez azért volt jó mert 1000-1500 Ft, de 15 Gigáig nincs komromisszum, és ott volt a 200 perc telefonálás is, ha kell (én pl. azt sem nagyon használom ki jelenleg sem). Ezért megérte a plusz kiadást, de 3ezernél már az ember meggondolja... viszont nagyon hozzászoktam, szóval ezért még marad, aztán majd meglátjuk. Nekem mondjuk nem volt gondom a roaming-al, de én leginkább Budapesten vagyok, lehet ez is számít...
-
ACE-
addikt
válasz
stingy2 #45274 üzenetére
Nem igazán értem a hsz-od, pont azt írtam hogy az ottani olcsó tarifákhoz szintén olcsók a többi szolgáltatók tarifái is. Ezért mondtam hogy itthon (még egyszer leírom, ITTHON) a DIGI túl olcsónak számított, mert a többi nem vette fel velük a versenyt...
Rossz helyen vagyok? Ez nem a MAGYAR DIGI Mobil fórum? -
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #45111 üzenetére
-
ACE-
addikt
-
-
-
-
ACE-
addikt
Számlát kiküldő e-mailben volt egy tájékoztatás hogy március 1-től lehet cserélni vodás kártyára hogy ne legyen roaming.
-
ACE-
addikt
-
ACE-
addikt
válasz
83JLBekaroj #44737 üzenetére
Hát nekem ez nem túl szimpi... Nézted már a cég székhelyét? Segítek: [link]
A céget (Mesli Kft.) 2018-ban alapították, a jelenlegi tulajdonosok és ügyvezető 2022.01.31.-től vannak a cégben...
Tavalyi adózott eredménye -16milla
A tulajdonos: Németh Sándor Tamás 60%
1072 Budapest, Rákóczi út 26. 3/11
Németh Márió Sándor 40%
2072 Zsámbék, Zártkert utca 3131/2
Ügyvezető igazgató: Németh Sándor Tamás
1072 Budapest, Rákóczi út 26.3/11 -
ACE-
addikt
válasz
zoli62 #44625 üzenetére
Dehogynem volt, amikor lejárt a hűségem és kitalálták hogy csak új előfizető köthet, akkor mindig bementem hogy lemondom, egyszer rögtön mondták, hogy mégiscsak köthetek, kövi alkalommal meg egy felmondó nyilatkozatot kértek, és másnap hívtak hogy mégiscsak köthetek hűséget azonos feltételekkel, mint az új előfizetők...
-
ACE-
addikt
válasz
this is life #44070 üzenetére
Na és órába mi a legjobb eSim-es ajánlat? A Voda Tuti100+ lehet a legjobb?
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #44017 üzenetére
Nem tudom az alábbi szövegben Te hol látod hogy a lassítás előtt is lassú volt, épp azt írta, hogy ő úgy gondolja a lassításkor lett lassabb... Így pedig tök logikátlan amit írsz...
"Döcögős lett, bár használható. Szerintem túlterhelt a cella. Melóhelyen kiválló. Itt is jó volt, mióta van a 10/10Mbps lassítás sokkal gyengébb.."
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #44013 üzenetére
Kérdés hogy ennek mi köze a lassításhoz... semmi...
-
ACE-
addikt
Nekem ma nagyon nyögvenyelős a net Budapesten...
-
ACE-
addikt
válasz
zelikocc #43666 üzenetére
Egyébként ki mondta hogy nem így van, hogy EU roaming-ban nem használható fel a 200 perc? Azt tudod hogy az EU szabályozás árhoz is köti, hogy pl. mennyit kell ingyen leforgalmazhatóvá tennie a mobilnet keretből? Lehet van ilyen a telefonra is. A lényeg hogy az átlan EU-s árakhoz képest minél olcsóbb a hazai ár, annál kevesebbet kell EU-s leforgalmazásban biztosítani... ennek utánanéztél vagy csak az NMHH-tól várod a megoldást?
-
ACE-
addikt
Te honnan veszed az információidat? Miből gondolod hogy "voda árak" lesznek? Szerinted el akarják veszteni az összes DIGI ügyfelet? A Voda amúgy is az ország legszarabb szolgáltatója kiépítettség terén, az ártól függően már nézem hogy hova fogok menni. Van pl. olyan Yettel flotta, ami 275perc belföldi beszélgetéshez ad 13GB adatot 3800 Ft-ért. Szóval ha a 15Giga meg a 200 perc megmarad, akkor max. ilyan 3000-ig emelhetik a díjat, utána már gondolkodni fogok hogy megéri-e... Meg nyilván számít az Internet is, mert Telekom is lehet előnyös a Magenta-val együtt... szóval sokmindentől függ hogy milyen árat kell meghatározniuk ahhoz, hogy megmaradjanak az ügyfelek.
-
ACE-
addikt
válasz
jonnyjoker01 #43255 üzenetére
Én 140/40-et mérek most pl...
-
ACE-
addikt
válasz
tamas.nick #43230 üzenetére
Próbáld meg átrakni a SIM-et az 1es foglalatba.
-
ACE-
addikt
Valakinek van tapasztalata mi van ha elfogy a havi keret? Használhatatlanra lassul?
-
ACE-
addikt
Na most ez azért érdekes. Csupán azért mert neked pont a közelben volt egy DIGI torony, messzemenő következtetéseket vonsz le. Van rengeteg ember akinél még hálózati lefedettség sem volt mert közel s távol nem volt egy darab torony sem, most pedig vígan használja. Akkor az mit szóljon? Azért mert a 200ezer előfizetőből van pár felhasználó aki PONT olyan helyen lakott ahol jó volt a DIGI, de Voda torony távol, még nem jelenti azt hogy az egész szar... Ezt kb. hiába jelentetted be hibára, ez NEM hiba. Szar helyen laksz, ennyi... a DIGI-s tornyok meg feltehetően nem leszerelve, hanem hasznosításra kerülnek majd...
-
ACE-
addikt
válasz
zsoltyy #42995 üzenetére
https://ematrica.nemzetiutdij.hu/
És még kényelmi díj sincs. -
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #42918 üzenetére
Ha nincs rajta forgalom, készenlétben lehet kevesebbet fogyaszt, de ahogy van adatforgalom, és egy adott egységnyi adat nem 1 mp alatt, hanem 10 mp alatt megy át, akkor ott mindjárt 10x többet fog fogyasztani... Azért jó az ilyen GPS eszközökbe, mert azok leginkább csak akkor forgalmaznak, ha valamilyen élesztő jelet küldesz rá, és akkor is minimális az adatforgalom. Ha jelentősebb mennyiségű adat megy át rajta, pl. egy nagyobb weboldal vagy akár letöltés, az sokkal több ideig tartja aktívan a csatornát, így többet fog fogyasztani. Szóval szerintem a belinkelt képhez hozzá kéne rakni azt is, hogy mennyi adatforgalmat generált az adott applikáció... le merem fogadni hogy a 2G-s sokkal kevesebbet... Youtube szerintem pl. érzékeli, hogy gyenge a mobilnet és leviszi a bitrátát, 4G-nél meg feltekeri...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Arcam AVR550 Dirac Live
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ / 13600HX 14C / 16G D5 / 1TB G4 / WS tervező
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari