Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
ggabor02
aktív tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Ja, megnéztem, csak az ország van ott.
Egyébként a rokon bejárta vele fél Európát, sehol sem volt vele semmi gondja. Imádja, nem engedi lemondani.
Ez a Digi kártya az összes tőlünk nyugatra, délre és északra található európai országban járt már.
Egy helyen nem ment neki eddig, az USA-ban. Ott sajnos nincsen roaming partner.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Nemrég volt egy körúton egyik rokonom, aki szintén nem telefonhoz értő lény. Az egyetlen megmaradt digi kártyámat ő használja. Ő sehol semmit nem állított a telefonon. Szlovákia, Csehország, Németország, majd Finnország, Svédország volt az útvonal. Az utóbbi háromban több hétig tartózkodott. Minden nap beszéltünk telefonon, semmi gondja nem volt. Ha gondolod kikeresem a számla hívásrészletező részében, hogy mit látok. Talán látszik ott hálózat? Soha sem néztem át tüzetesen.
-
ACE-
addikt
-
evbalazs
csendes tag
-
dr9
tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Azért a helyzet így utólag jobb, a vodafone előbb utóbb így is el lett volna adva, mert (végre) esik szétfele az anyacég, és sokszor nem csinálnak semmit/lustán oldja meg. Legalàbbis az utóbbi időben egyre több cellán 20MHz a B1 és B3, és nagyon lassan, DE épül a B8. Ezzel szemben pl. vodafone RO, 2019 óta moran-on kívül abszolút semmit se csinàlt és sok helyen 25MHz LTE van csak, 15MHz GSM-el néha coverage layer nélkül, de a többi vodafone leànyvállalatnál is elég rossz a helyzet (és lassan a leányvállalatok el lesznek adva, és a vodafone már csak egy emlék lesz.... ). De amúgy helyileg is, ott a Telekom HU 20MHz GSM 2024-ben, 20!!!!!, mikor pl lehetne 5MHz B8 és 30MHz 3C vagy 10MHz n3
.!!!Nem örülök annak, hogy a vodafone a 4iG kezébe került!!!, lett volna ennél biztos sokkal jobb vevő is, de ha eltekintünk arról, hogy az adataink most könnyen hozzáférhető bizonyos embereknek (nem mintha annyira érdekelné őket azért az átlagos ember, de ez akkor se jó) jobb helyzetbe van. Amióta a 4iG megvette a vodafone-t
-> lekapcsolták a 3G-t (jó igaz, ez amúgy is tervben volt)
-> elindították a B8-at
-> sok helyen, 10, 15MHz B1 vagy B3 helyett mostmár 20MHz vanA vodafone HU n78 lefedettsége a mai napig is siralmas (még olyat is hallottam, hogy valójában egy ideje csak 3 cella működik???, az elég vicces) tehát valós 5G az még mindig nem egy dolog, de mozognak. Lassan, de jobban, mint a vodafone kezében, ami hullik szét éppen.
A digi meg... Most ezt nehéz így leírni, de nem lehet tudni, hogy ha maradt volna, mi lett volna a vége, mivel a román piacot eléggé megcs*szt. Lehet lenne már jobb 5G ott is, ha a digi nem lenne, de pénz beszél..... . Ott már második helyre mászott fel, de az 5G csak n7
, (tehát jobb esetekben van vagy 250mbps) míg az orange még valahogy fen tudja tartani magát, a másik kettő már alig-alig és kezd az egész (legalábbis az én véleményem szerint) egy monopolivá válni. Igen, az árak alacsonyak, de ott az ára annak, hogy a négy közül giagbit 5G csak az orange-nál van, a vodafone meg telekom meg már alig bírja fentartani magát. Közben az emberek továbbra is tömegesen mennek át digire, és ilyenek miatt alakultak ki olyanok, hogy a másik három már 1-2€-ért is ad végtelent, csak maradj velük. Eközben megyek egy random faluba, és a Nokia RAN-ja a diginek annyira le van terhelve már, hogy full jelem van, de nem tölt be abszolút semmi, hiába van full jelem, meg B1. Mert sok felhasználó van rajta + olcsó nokia ran (idővel tuti Magyarországon is elkezdték volna használni). A hívásminőség meg a mai napig siralmas, EVS nincs, HD nincs a többi szolgáltatóval (csak digi-digi), és 2G-n meg már nem érted, hogy mit mond a másik, mert annyira sz*r a hang minőség, bárhogy is próbálkozol, és itt még gyengén fogalmaztam. Na de jó "Ki használ még 2G-t 2024-ben?" na itt a probléme, ugye ott vannak azok a digisek, akik iphone-t használnak. A diginek a mai napig NINCS CARRIER BUNDLE-je (ugyanez lenne Magyaroszágon is). Ha te magad nem mész be a beállításokba, és kapcsolod be a VoLTE-t, akkor nem fog menni, és az átlag felhasználó lehet azt se tudja, mi az, meg, hogy hogyan is kell azt bekapcsolni, ezért nem olyan ritka belebotlani olyanokba akik még most is 2G-n telefonálnak.Tehát az árak csökkentek volna, de a minőség idővel romlott volna
Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett az üzenet. De néha más oldalról is meg kell nézni a dolgokat, mert amire néha itt gondolnak, annak következményei is lettek volna, mint a román piacon.
-
-
zzola
titán
válasz
zelikocc
üzenetére
"0 fejlesztés, helyette sebesség korlát"
El vagy tévedve te is. Tavaly több mint 300 bázisállomást épített a Voda, több nagyvárosban is emelték az elérhető maximális letöltési sebességet.
Nem az M1-et kell nézni.
"az új publikus vodás csomagokra is 5 mbit korlátot tettek"
Amik a GO csomagok helyett vannak, azokra igen.
-
válasz
zelikocc
üzenetére
Kíváncsi leszek, egyáltalán kicserélik e.
Nekünk is volt több digis simmel is ilyen jellegű probléma, hogy egyszer csak nem látta a telefon. Több fajta telefonnal is fennállt a hiba. Újraindítás után meg jó volt. Random eldobta a sim kártyát. Főleg a korai simekkel volt ilyen gond. -
glaci
őstag
válasz
zelikocc
üzenetére
Voltam bent egy ügyfélszolgálaton megkérdezni, hogy most már végre tényleg jól informált legyek.
Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. Telefonáltak is valami központi helyre is érdeklődni és pontosítani, hogy biztosan jó információkat tudjanak adni nekem.
Szóval az alap felállás az az, amit mindenki is ismer, hogy sajnos nem lehet megoldani.
Amikor viszont mégis csak élhetnek ezzel az egyedi elbírálással annak pedig egy esete van. Az amikor nagyon közeli hozzátartozók között történne meg az átírás. Konkrétan a szülő - gyermek és a testvér - testvér kapcsolat az amit elfogadhatnak. (Pl. a tesóm és az élettársa között - akivel a közös gyermeküket nevelik - már nem lehetne megoldani.) Hát ennyi ... Köszönöm mindenkinek, aki próbált segíteni, de hát mégis csak az a tuti információ, amit a hivatalos helyen mondanak. (Legalább is az ilyen "kényes" ügyekben.) -
keresztg
csendes tag
-
glaci
őstag
válasz
zelikocc
üzenetére
Ajjajj. Akkor most már végképp nem tudom, hogy mi van ...
h3tibor -nak akkor vajon miért mondtak mást a Digi üzlet (Bp Shopmark) -ban?
A Te információd honnan van? (Kérdezem ezt úgy, hogy örültem nagyon az új infónak, de a Sajnos a Tiédnek van szerintem nagyobb esélye arra, hogy valós legyen.)
-
mover
tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Ez nézőpont kérdése. Ha hobbiból utazol ilyen országokba akkor lehet drága, ha üzleti úton vagy, akkor lehet aprópénz. Az Emirates-nél van olyan utas, akik végigtelefonálja a gépen a Dubai-USA utat. Igaz lehet neki a businnes class repjegye a telefonálásnál drágább volt

Nem olcsó a nem EU-s roaming, de azért ne kicsinyeljük le, hogy nem szűnik meg az elérhetőséged ha elhagyod az EU területét. Egyébként ha annyira kell az adat és telefonálás, akkor ott vannak pl. a Vodánál a Világ Napijegyek. Ha valaki átutazik 1-2-3-4 nem EU-s országon, akkor nem biztos, hogy mindegyikben SIM vásárlással szeretne kezdeni. -
4Grider
félisten
-
pcnet
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a részletes infót! Az 5 mbit/s-t nem is értem mire jó, mikor a konkurencia nem korlátoz. Akkor maradok Digis, nekem többet számít a net sebessége mint a VoWifi. Csak az 50es számot sokan kinyomták mert azt hitték csaló, vagy külföldi hívás. De aki fontos volt, már tudja a számomat és felveszi. Csak gondoltam akkor ez is megoldódna és nem kellene roamongolni. 30as számom a fő számom, de ahol élek, 1es térerő van, Vodánál meg full. De összességében nem ér nekem annyi korlátozást és veszödséget a dolog, hogy megérje váltani Vodára.
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
ACE-
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Na ez érdekes, az én PDF-emben ez van:
"A Vodafone Magyarország új díjcsomagot hoz létre kizárólag a DIGIMobil és DIGINet
Aktív 50 szolgáltatással rendelkező ügyfelek részére, amely tartalmazza a jelenlegi
díjcsomagjában foglalt adatkeretet és lebeszélhetőséget, kiterjedt nemzetközi roaming
lehetőségekkel, a DIGI márciustól hatályos áraival megegyező árakon. Az új
díjcsomagok 2024. március 1-től elérhetőek az Ön számára."Lehet elosztják hogy ne egyszerre rohamozzák meg a Voda ÜFSZ-okat?
-
kw3v865
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Köszi, ez hasznos infó! Hűségszerződésesek ezek a vodás csomagok, amelyeket a digiseknek ajánlanak fel? Engem most az inflációkövetéses téma foglalkoztat leginkább: ha nem lesz inflációkövető áremelés a Diginél most májusban (kikerült az ÁSZF-ből, de ettől még lehet, mert nincs hűség), akkor nem érdemes váltani, mert a KÜF-nél biztosan lesz.
-
válasz
zelikocc
üzenetére
Külföldön én úgy tudom nincs vowifi. Telekomnál sincs, tiltva van. Egyedül a digis eredeti vowifi működött külföldön.
Ráadásul a vodás vowifi csak a legújabb készülékekkel működik. 10-ből 7-el nem.
De majd kijavítanak az okosok.Tévedtem. Vodás vowifi külföldön is használható.
-
DarkByte
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Melyik pdf-ben szerepel ez így tételként? Biztos én vagyok vak.

Ebben kerestem. -
xabolcs
őstag
válasz
zelikocc
üzenetére
Ha nem fer bele a havi keretbe a 3000 Ft-os havidij, akkor tenyleg nem eri meg.
Ellenben a piacon tovabbra is ez lesz a legolcsobb, ilyen kondiciokkal (15 GB + 200p vagy 30 GB):
- Netfone 100p + 1 GB + 10 honap huseg: 2990 Ft
- KUF 275p + 4 GB + xx huseg: 2875 FTTudsz jobbat ahova erdemes lenne valtani emeles utan?
-
kiro76
tag
-
GAbre
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
Nem nfc fizetésről beszélek.
Nem gondoltam ki kell fejteni.
Elmegy a net:telefonhíváskor,térerő gyengülésnél,esetleg csak úgy.
Van,hogy telefon újra indítás után jó volt,vagy,hogy nem,és akkor is várni kell 5-10 percet.
Igaz ezt most nem próbáltam mióta visszakaptam telefont,de nem is így kéne,hogy jó legyen net.Főleg,hogy állításuk szerint gyári visszaállítás után jónak kell lennie netnek.
Ami már megvolt,és specifikus xiaomi hiba állítólag.
Miközben másik 2 gyártón is hasonló,vagy ugyanaz a hiba van. -
aldebaran
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Bocsi, nem válasz, véletlenül a válaszra nyomtam...
Egyébként meg mi a küf?Milyen digi alternatíva van, ami 25gb netet ad ugyanekkora előfizu díjért (és persze telefonálni is lehet vele)?
Ha tusz ilyet, megköszönöm ha weboldalt, vagy valamilyen tájékoztatást is rudsz adni.
4 előfizu vándorolna egy másik olcsó alternatíva felé, telefonszámmal. -
cd930
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Kösz, de nem akarunk számot váltani, ha országot vált és ez benne van a csőben.
A szigorú roaming feltételek miatt van kint is 35 Ft-os percdíja (neki egyébként is annyi lenne Magyarországon is), de ez nem zavaró igazán, mert nem kell sokat telefonálnia.
Szóval a kérdés az, hogy melyik az a flotta vagy egyéb megoldás, ahol bármelyik EU tagállamban költséghatékony megoldást nyújt.
A fő az adatmennyiség, de a meglévő havi 4GB is elég az év 10 hónapjában.De ennyire részletesen tényleg nem ebben a topicban van a helye, megyek is a flottásba.
Bocs a pár off miatt!
-
válasz
zelikocc
üzenetére
Az oké, tudom milyen kapcsoló mire való, az alkalmazásban és a telefon menüjében.
Arra gondoltam, hogy elhagyta az országot. Vagy a határon él és ezért nincs internete. Mivel azt írja eddig volt. Ha eddig volt, be kellett lennie kapcsolva az adatroamingnak a telefon beállításaiban. Szóval akkor vagy elhagyta az ország hálózatát, vagy akkor mi történhetett? -
mzso
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
Te mit olvastál, vagy értelmeztél? Hol látsz abban a megnyilvánulásban ügyfél szélnek eresztést?
Ugyanez volt a Blue Mobillal. Szerződhettél a T-re amikor azt kivezették. Most gondolom a Digi néven futó csomagok járnak majd ugyanígy és mehetsz át One-ra vagy Vodára a szolgáltatás megszűnése előtt. Nyilván sokkal drágábban.
Esetleg odatolnak valami akciót, például pár hónap ingyenességgel, hogy kevesebben akarjanak lelépni.Nyilván azért halasztottak Márciusig, mert nem készültek el mindennel amit akartak időre.
-
martonl
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Helyes, tudod, akik tegnap nevettek, azok ma már nem nevetnek. És akik ma még nevetnek, holnap már azok sem fognak nevetni. Hadd ne írjam, ki mondta ezt.
Meg ne is legyen igazam.
A Telekom lépése a Mobilotthonnal azért durva volt szerintem, nyilván kevesen maradtak abban a díjcsomagban, így nem is volt nagyobb visszhangja. Meg hát elég régóta (talán tizenéve, most nem is emlékszem pontosan) kivezetett díjcsomag volt.Ha hasonlót meglépnének a digisekkel így "frissen", az azért nagyobb felháborodásba ütközne.
-
mzso
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
De mivel ismerjük a 4ig-t így természetesen arra számítunk, hogy lesz jelentős emelés.
Vagy esetleg megtalálják a módját a mobil szolgáltatás rontásának is. Pl a kábeles mizériához hasonlóan nem használnák ki csak a kifizetett frekvenciák harmadát. Ettől az abszurd retek cégtől bármi kitelik. -
dredjudge84
őstag
-
válasz
zelikocc
üzenetére
A Digi egy, nem túl jól terjedő frekvenciát osztott el, ezért kellett a sok bázisállomás. A voda egy tornyon van, hogy három frekvenciát is eloszt és jobban terjedőket is. Szóval a körtét az almával ne hasonlítsuk.
Amúgy igen, nem ártana fejleszteni és igen, kellenének még tornyok. -
Ákinard
aktív tag
válasz
zelikocc
üzenetére
nyomogassátok a repülő üzemmódot amíg meg nem javul.
Ez tényleg megoldás, egyedül az a probléma vele, hogy igazából használni szeretném a mobilnetet, nem trükközgetni vele.
Bennem is az az érzés kavarog, hogy a Digi köztudottan hiányos, és frekvenciaszegény hálózatán is sokkal használhatóbb volt, mint a Voda.
Azért (szerintem) az elég alja, hogy Ferihegyen a vonaton, vagy Debrecenbe megérkezve csak Edge van, és sokadik repülőzésre sem változik semmi.
Most vagy korlátozva vagyunk, vagy ha ennyire szar a Voda hálózata, akkor számomra meglepő, hogy van még ügyfelük egyáltalán.Mindenesetre a linket köszönöm, én magam részéről ezért ennél is többet nem szeretnék fizetni
-
-
zoli62
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Nos időközben én is tovább teszteltem. Mégis lehet az iPadre iMessage üzenetet küldeni. Van egy régi iPhone SE meg egy újabb iPhone SE 2 telefonom az iPad mellett. A régi volt az elsődleges és első iPhone-om. Még van benne egy kártya, ennek a száma Saját számként van elment e és szinkronizál a az iCloudon keresztül az összes Apple eszközre. Az ipadről tudok küldeni iMessage üzenetet pl. az IPhone SE 2-re, aminek a száma el van mentve a kontaktlistára. Bár az iPad saját száma nincs el mentve iMessage beállításaiban, ha az iPhone SE 2-ről is tudok iMessage-én keresztül válaszolni, ezt az iPadOS a Saját szám alatt kapom meg. Kicsit bonyolult, néha késnek az üzenetek, vagy nem jönnek meg, de legalább működik. Szerint SIM nélkül csak WiFi-t használva is hasonlóan működne, de ezt már nem próbáltam ki.
-
zoli62
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
A csere nem rossz ötlet, valahol írták is, hogyha az iPaden nem lehet hozzárendelni a számot az iMessage-hoz, akkor át kell tenni iPhone-ba, persze ugyanazzal az Aőőle ID-vel használva. Köszi, hogy kipróbáltad, mert akkor megerősítetted, hogy nem csak nekem nem megy. Egyébként most már tudok oda vissza iMessage üzenetet küldeni iPad és iPhone között persze mindegyiken ugyanaz az Apple ID van beállítva. Képzeld hogyan: Az ipaden ugye iMessage beállításaiben be van állítva az iPhone hordozott 30-as Digis száma, visszafelé pedig iPhone-ról úgy tudok mondjuk válaszolni, vagy írni iPadre iMessage üzenetet, hogy az iPhone az iMessage beállításainál küldésre az Apple ID email címét állítom be. Így oda vissza megjönnek az üzenetek, igaz rapszódikusan, van, amikor egy-egy iMessage üzenet kimarad. Persze gondolom a többi szolgáltatónál ez rendben működik, de nekem az Apple eszközeimben sajnos csak Digis SIM kártyák vannak. Köszi mégegyszer a segítséget. Tehát ezek szerint ebben az iPad a hunyó, nem csak a Digi, mert hogy más szolgáltató számait sem ismeri fel.IPhone-ok közt nyilván zökkenőmentesen működik az iMessage oda vissza.
-
zoli62
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Igen, jól érted, iPad és iPhone között akarok oda-vissza iMessage üzenetet küldeni. IPadről megy is, iPhone-ból (SE2) nem. Azért jelentkeztem ki az iMessage-ból a beállításokban az Apple ID-vel, mert utánakeresve a problémára a legtöbb helyen ezt olvastam megoldásként. Beállítottam az iPad saját kártya számának az 50-es számot, de az iMessage beállításainál továbbra sem látszik. Most úgy tűnik, hogy ha a küldésre az Apple ID-s email cím van beállítva, akkor működik, de rapszodikusan.
-
zoli62
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Nekem az iPadben van benne az 50-es szám, az iPhone-ban pedig a 30-as hordozott szintén Digis szám. Az iPadről tudok az 50-es számmal iMessage üzenetet küldeni az iPhone-ra, az iPhone-ról csak SMS-t tudok küldeni az iPad 50-es számára. Mindekettőn be van kapcsolva az üzenetek beállításában az iMessage, de egyiken se látszik a küldésnél és fogadásnál az ötvenes szám. Megpróbáltam ki- és bejelentkezni az iMessageből, de csak az eddig ismert számok vannak továbbra is, az ötvenes szám nem jelenik meg, így bepipálni sem lehet. A saját számot az iPhone a Siri által javasoltan beírta annak idején, amikoraziPhone-t beállítottam, de az iPhone-on a saját szám helye üres (megjegyzem fejből nem is tudom, hoszen nem is tudok róla hívást indítani)> Ezt akkor megnézem, hogy a saját számhoz be lehet-e manuálisan írni az iPad digis kártyájához tartozó hívószámot. A másik probléma az ominózus iPaden az volt, hogy amikor az iMessage-nál kiléptem az Apple ID-vel, akkor kaptam egy hibaüzenetet, hogy az iMessage és iCloud azonosítója nem egywezik meg, pedig nyilván mindkettőhöz ugyanazt az Apple Id-t használom. WEzért fel is hívtam az Apple supportot, mert Macen már egyszer volt hasonló problémám az iMessage azonosítójával, és akkor meg tudták oldani. Most viszont, meghallgatva, amit elmondtam, nem tudtak segíteni, a felsőbb támogatás meg nem volt elérhető. Ez a saját szám beírása jó ötlet, meglátjuk, hogy tényleg lehet-e ezt szerkeszteni, mert akkor valószínúleg igazad lehet, hogy ezután már az iPadnek is fel kell tüntetnie. az iMessage beállításaiban a digis számot is. Bár így is érdekes, hogy nincs a küldésre felsorolt számok között az ötvenes szám az iPaden, mégis lehet róla iMessage üzenetet küldeni iPhonera. de fordítva már nem.
Ha már hotspot, akkor nem mindig lehet az egyik Apple eszközt elérni a másikról, ha mobilinternett osztunk meg, ez tapasztalat. Vagy nem találja meg a wifi hálózatok közül, vagy nem megfelelő a jelszó olyankor is, amikor a helyes jelszót írom be. Ilyenkor a megosztás ki- be kapcsolgatása után előbb-utóbb megtalálja a hotspotot a másik eszköz, és tud csatlakozni. A Volte-ra meg annyit reagálok, hogy nem emlékszem, hogy a beállításokban lenne külön Volte kapcsolat, csak olyanra, hogy hang , és hang és adat opció. -
Noukoum
veterán
válasz
zelikocc
üzenetére
Ahelyett hogy ismételgeted magad, inkább olvasd el a #44319-es hszt.
Nem, továbbra sem akarják megtartani felhasználókat. A felhasználók zsarolva vannak, hogy vagy elfogadják az új szolgáltatót és árazást vagy elhúzhatnak a francba. Ezt olyan akaratnak nevezni hogy megakarják tartani a felhasználókat… Ennyire erővel minden megtartás, azzal is megakarták tartani a felhasználókat hogy 50%-kal megnövelte a vezér a havidíjamat. Ösztönöztek arra hogy maradjak, na… Ők csak megakartak tartani.
Az teljesen más tészta hogy tudják hogy nincs ilyen árban alternatíva (mert ugye mindenkit kicsináltak) ezért tudják hogy a felhasználók ha akarnak valamit akkor muszáj lesz kifizetni a több pénzt. De ez nem cél, ez nem akarat. Ez teljesen természetes folyamat.
És azt is lehet állítani hogy szartak ők a digi mobil ügyfelek megtartására. De ha 200e embert egyik napról a másikra teljes mértékben kukáznak az nem túl előnyös a kormánynak. Ezért kell szépen lassan bedarálni a felhasználókat. Nem azért hogy megtartsák a felhasználókat, hogyne… Mert szerinted mi különbség lett volna ha valakit 2023 január 1-től kukáznak, vagy valaki 2024. január 1-től mondja le mert a vodánál soknak tartja a pénzt. Mi értelme van ennek a 12 hónapos ügyfélmegtartásnak? Semmi.
-
törölt tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Az egész amit írok képzelgés, ne vedd készpénznek, pláne ne a számokat.
Ha a jelenlegi havidíjon nyernek 300 Ft/ ügyfél, és a “Go-30%-kal” nyernének 800 Ft/ügyfél, miközben elmegy 70.000 ügyfél….
Melyikkel járnak jobban ? Ügyfélmegtartás spéci csomaggal, amin továbbra is alig van profit, vagy az általam felvázolttal?
Erre írtam, hogy csodavárás.
Ezek ezért vették meg a digi+voda párost, hogy kaszáljanak….csak idő kérdése, és T mínusz 10% lesz az árazázuk.
Erre írtam: örülni kell, amíg van digimobil, utána lehet megint flottázni. -
törölt tag
-
CirrMee
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Mindenből az látszik, hogy megakarják tartani a mobilos előfizetőket, csak megkell várni az egyesülést.
Ahol a versenyt kinyírják, ott nem az előfizető fog jól járni. Ergo ki akarják húzni a lóvét a zsebünkből, csak a saját maguk szabta határidőre sem tudták megoldani a kecske vs káposzta esetét...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Projektor topic
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

Szerintem onnantól mehet minden a vodafone topikba.
De még így is a legolcsóbb, 15GB+200perc =3000Ft +10Ft/perc. Elméleti 3/3, gyakorlatban 10/10Mbps.. ill 30GB=3000Ft-ért
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)