Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
lac14548
aktív tag
válasz
dzf007
üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek aki próbált segíteni.
- Az adatroaming be volt kapcsolva
- A 4G (LTE) be volt kapcsolva
- Az APN beállítások jók voltak
- Térerő voltVégül valami módon eljutottam egy beállításhoz (samsung galaxy a21s):
Kapcsolatok - Mobilhálózatok - Mobilszolgáltatók - Automatikus választás
Itt kellett bejelölni, hogy automatikus legyen, így rátalált a DIGI-re és onnantól müködött.
De ezt biztos, hogy nem kapcsolta ki senki.Mindegy, most megy.
Köszönöm mindenkinek
-
-
koppasz1986
aktív tag
-
kismrina
csendes tag
-
p.riky22
csendes tag
válasz
dzf007
üzenetére
Úgy néz ki te egy normálisabb ügyintézőt kaptál el. 😐 cöh... Én 4-ből 4-el zsákutcába futottam. Ebből 3 esetben "megszakadt" a hívás, egy pedig el kezdte ajánlani nekem a Red MAX 5G-t mert ő más tarifacsomagokról nem tud. És ha van ilyen hogy Digiseknek szóló ajánlat akkor menjek be személyesen, ott megmondják nekem, és nagyon gyorsan elköszönt és mire elköszöntem volna én is már bontva volt a vonal. Akkor most mi van?
Ha így fogják kezelni a dolgot az nem hogy gáz hanem ahogy írták egyenesen gusztustalan.
-
p.riky22
csendes tag
válasz
dzf007
üzenetére
Szia.
Érdekes én is felhívtam a Vodafonet de leráztak azzal, hogy a telefonos ügyfélszolgálat nem kapott erről az átállásról semmilyen információt, menjek és érdeklődjek személyesen. Akkor téged hogy tudtak tájékoztatni?
Milyen számon hivtad őket és milyen menüponton érted el esetleg mert ez most így fura nekem.
Köszi. -
zoli_ak
csendes tag
válasz
dzf007
üzenetére
A számlához küldött levélből:
Ügyfeleink visszajelzése alapján sokaknak kényelmetlenséget okoz a belföldi adatroming
használata, ezért a Vodafone-nal fennálló megállapodásunkat kibővítettük. Ennek értelmében a
DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfelei számára eddig csak a Vodafone hálózatán roaming
keretében nyújtott mobilszolgáltatások 2024. március 1-jétől már kényelmesebben, közvetlenül is
igénybevehetőek lesznek. Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Vodafone-nal történő együttműködésünk
eredményeképpen azon DIGIMobil és a DIGINet Aktív 50 ügyfeleink részére, akik ezt a szolgáltatást
közvetlenül a Vodafone-tól kívánják igénybe venni, 2024. március 1-jétől a Vodafone a jelenlegi
díjcsomagjukban foglalt adatkerettel és lebeszélhetőséggel megegyező új díjcsomagot hoz létre.
Az ÁSZF 7.1.1 pontja úgy módosul, hogy az abban meghatározott automatikus inflációkövetődíjkorrekció a mobilszolgáltatásokra nem vonatkozik! Ennek megfelelően a DIGIMobil
szolgáltatások esetén a március 1-től érvényes új mobiltarifák lépnek érvénybe. -
válasz
dzf007
üzenetére
Már megint érdekes látomások.
Amikor kijött a közlemény hogy a jelenlegi tarifák árait december 31-ig garantálják akkor jött mindenki azzal hogy december 31-el megszűnik a Digi Mobil.
Most meg ez, hogy majd január 1-től emelnek.Akkor sem és most sem értem hogyan következik ez teljesen biztosan a fenti bejelentésből.
Szövegértelmezés.
December 31-ig garantálva vannak a jelenlegi tarifák. Ebben nincs automatikus drágítás január 1-től, csak azt mondja ki, hogy eddig a dátumig egészen biztosan garantálva van, hogy nem változik.Ezután a dátum után pedig nincs garantálva, tehát bármikor emelhetnek. Ez a bármikor lehet január 1 is és lehet március 1 is. Vagy bármi más.
Tippre infláció követő emelés lesz a többi Digi szolgáltatással együtt.
-
Renwick
őstag
-
zoli62
addikt
válasz
dzf007
üzenetére
Én főként egy sticket használok laptophoz, ott sajnos a max. a 3 Mbs lefelé. Telefonon talán megvan a 10 körüli érték. Egyébként emlékszem, maga a Vodafone nyilatkozta valahol, hogy nyilván az eredendően saját kártyáikon garantálják a nominálisan elérhető sávszélességet. Illetve emlékszem egy 10 Mbs korlátra is.
-
-
törölt tag
válasz
dzf007
üzenetére
mivel 2022.01.03-án adták el a digit, és mivel 2 évre kaptak névhasználatot, ezért tippel mindeni a 2024.01.01-es dátumra, mint digimobil megszűnésére. Tehát adja magát a kérdés:
-a) legkésőbb pénteken bejelentik, hogy ennyi volt a mobil, ezután vodások lesztek (a 60 napos felmondás miatt)
-b) megyegyeztek az RCS-sel további névhasználatra, január 3-tól -
válasz
dzf007
üzenetére
Nincs 4g-s térerő, ezért levált 2g-re. Ennyi a történet. Látszik, hogy a vodás kártyán sincs, csak az még kínlódik. A digisvodás meg már 2g-n van.
Ha eddig volt, akkor a torony, amihez csatlakozott a problémás. Majd megjavul, vagy nem.
Ha eddig is így volt, illetve nem volt 4g, akkor semmi meglepetés. Ezért vált le 2g-re, azt talál, mert az a frekvencia jobban terjed. -
MadMancs
veterán
-
DarkByte
addikt
válasz
dzf007
üzenetére
Ha ez jól számol határidőt, a január 1. - 60 nap az november 3. pénteken jár le
Szóval még van pár napjuk bejelenteni.
De ezt a január 1.-et sem tudjuk biztosra szerintem, csak tippeljük. -
mucsgyver70
aktív tag
válasz
dzf007
üzenetére
Ez a 60 nap hol van leírva? Én jogszabályban csak 30 napot találok, tavaly is csak 50 nappal előre értesítették ki az embereket. Szerintem most is csak a novemberi számlával együtt küldik ki az értesítést.
"Az általános szerződési feltételeket a szolgáltató első alkalommal a szolgáltatás megkezdésével egyidejűleg és - az Eht. 132. § (4) bekezdése szerinti módosítást kivéve - minden módosítás esetén a módosítás hatálybalépését 30 nappal megelőzően egységes szerkezetben közzéteszi, a Hatóságot a módosításról a közzététellel egyidőben értesíti, valamint a módosítást a Hatóságnak megküldi."
-
-
p.riky22
csendes tag
válasz
dzf007
üzenetére
Akkor te sem kaptál még ebben a hónapban számlát?
Mert én sem... Ismét késik... :-| HajráFÚZIÓ
És valóban jó lenne tudni már valamit, hogy mi várható januártól... de ha már ezt így elmondják egy ügyfél kérdésére válaszként, akkor valószínűleg nem alaptalan, csak még nincs hivatalos kommunikáció/tájékoztató róla. Viszont 2 hónappal a változás előtt illene szólni. -
dredjudge84
őstag
válasz
dzf007
üzenetére
Emlékszem még régen talán 2010 körül volt a vodánál az első korlátlan mobilnet csomag. A p2p tiltott volt, lassítás járt érte számlazárásig. Aztán pár hónappal később már olyan sok előfizető lett, hogy már azt is lassították, aki egy túlterhelt toronyra csatlakozott. Konkrétan nálam olyan volt, hogy indult az új hónap, első nap csatlakoztam a toronyra, 2 perc múlva már le voltam lassítva, és egész hónapba így volt. Hosszas huzavona volt mire kötbér nélkül fel tudtam mondani a szerződést
-
válasz
dzf007
üzenetére
Abban a 2357 Ft-ban benne van a pecdíj is ha telefonáltál és SMS díj ha küldtél SMS-t.
Ha nem, akkor az csak az adat, de olyan bugyuta a rendszer, hogy a 3,5 GB-on belülit is forintként írja. Az ingyenes net 1890 Ft összegnek felel meg. Tehát nincs 500 Ft amit majd fizetned kell pluszban.Egyébként itt is EU rendeletet sért a Digi, mert kötelező lenne SMS-ben tájékoztatniuk a méltányos használat adatkorlátának elérésekor
-
4Grider
félisten
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Jövedelem
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ASUS routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy hogy mennyi?