Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
kk75
tag
Egy hónap türelmi időt adok még a Vodafone-Digi-nek (hátha rendbe rakják), főként azért, mert hasonló árú alternatíva nem létezik ebben az országban...
-
drr
őstag
Nemrég váltottam szolgáltatót. Az lenne a kérdésem, hogy a ki nem fizetett számláim (mert már a következő havi is landolt) ki kell fizetni, vagy menjek be a Digihez és tisztázzam a helyzetet?
-
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Az adatkeret is változott?
Most 6GB-ot mutat a 15 helyett.
Sosem néztem még, ma gondoltam ránézek.. -
jan herz
tag
Én viszont váltottam. Sajnálom, mert egész korrekt és kedvező volt.
-
riki
senior tag
Én is úgy érzem, kezdenek ráfeküdni a témára. Ma már gyorsan felépült a hívás, magenta irányba, nem volt fél perc mint a kezdetekor. A net is kezd magára találni. Lassan összekalapálják a hálózatot ,mivel már a leányom sem dünnyög a Székesfehérvár - Budapest vonalon ,hogy problémája lenne. Én egyenlőre maradok, 3 kártyával.

-
dzf007
senior tag
válasz
kw3v865
üzenetére
Nekem is sokkal jobb, Nyíregyháza, Debrecen olyan sebességeket mérek mint még soha..50-100-200 Mbps is..Nekem talán jobban merül a telefon, egy hete vettem A53 5G ,de az is talán jobban merül. A52 4G már 2 éves, annál is érezhető, bár ott az akksi is használódik elfele..De ennyi pénzért év végéig tökéletes!
-
Dzsolo
senior tag
válasz
jimmy5
üzenetére
De hova menjek, mit vegyek?
Egy nyaralóban van, amiről mennek a kamerák, az okos készülékek illetve ha lent vagyunk akkor a streaming meg a youtube megállás nélkül, igyis nyárra mindig kell hoznom még egy kártyát

Nem láttam semmi alternatívát még, ez meg olyan olcsó, hogy egyelőre megéri a bszakodást.
-
kw3v865
senior tag
Digis tapasztalataim a vodás roaming kezdete óta: összességében elégedett vagyok, a lefedettség teljesen jó, a net sebessége általánosságban nézve teljesen rendben van. Igaz, hogy bizonyos területeken a városban lassabb (néhol jelentősen), mint a Digis tornyokkal volt (a garázsomnál pl. csak Edge van most), de általánosságban nem lehet okom panaszra, sőt a feltöltés érezhetően gyorsabb lett, de sok helyen a letöltés is. Az ismerőseim tapasztalatai is hasonlóak. Manuálisan Vodafone-ra állítva használom, a hangminőség korrekt 2G-n (VoLTE korábban se ment a telefonomon), nem is merül érezhetően gyorsabban, mint korábban. Ez így továbbra is rendben van, főleg ennyi pénzért. Ha egészében nézem, akkor még többet is kapok a pénzemért, mint májusban...
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Ha jól olvason nem csak nekem van problémám a mobilnettel. Az én esetemben ha a routert újraindítom akkor megy 2 napig a mobilnet hibátlanul utána csak akkor ha ismét újraindítom, magától 2 hét alatt sem jön vissza a térerő. Valaki járt már hasonlóan? Arra gondoltam az MR6400-as routerem a hibás.
-
Egyre több az instabilitás és gyenge térerő. Gondolom ki akarják nyírni az egészet év végéig.
Lesz vodának valami kedvező csomagja? Nincs erre valami infó? -
jimmy5
aktív tag
Sziasztok
Le szeretném pattintani a Digi mobil SIM kártyákat .
Be kell menni valami Digi pontra vagy lehet online vagy ügyfélszolgálaton keresztül ???
Köszi előre.
-
kanyi51
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Bocs mellé olvastam, de a véleményem még azért marad,
-
kanyi51
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem szarakodik, egyenessen SZ@R !!
-
kk75
tag
A kapcsolat a magyar vodafone mobil hálózatán nem stabil.
Lehet kezdeni keresni, hasonló szolgáltatást máshol 3x, 4x árért....
-
dredjudge84
őstag
Ez kritikán aluli lett elseje óta. Belvárosban van hogy gyakorlatilag 0 térerő van, és akkor se digi se voda kártya nem megy.
-
kk75
tag
Úgy tűnik, nehézkesen engedi fel a Digiseket a Vodafone a 4G hálózatára, hogy ennek mi lehet az oka, nem tudom.
Nálam a Digi-sim kártya ki-be kapcsolgatása oldotta meg a problémát. -
tusik
aktív tag
válasz
kasza blanka
üzenetére
Vegyél helyi sim kártyát, jobbban jársz mindenképp.
-
Jester01
veterán
válasz
gabor9991
üzenetére
(Én a harmadik képen vagyok
)Egyelőre én se tudom év végéig megtartsam-e a Digit. így, hogy van vodás előfizetésem is nem hiszem, hogy annál jobbat ajánlanának. Esetleg ugye az 50MB adatnál többet.
Most mondjuk vettem egy új telefont, hátha abban jobb a rádió és használható lesz a voda. Itt nálam a diginek volt jó lefedettsége, a voda az idő 50%-ban konkrétan nem is működik.
-
jan herz
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szerintem egyszerűen túlterheljük a Voda amúgy se fényes hálózatát...
-
válasz
domper2015
üzenetére
A román Digis roamingnak a gondjai már egészen tavaly januárig húzódnak vissza.
Volt már ügyem velük, de elvileg a román oldalon van a probléma.
Sokszor eldobja a 4G-t.
Próbáltak már javítani rajta, de nem sikerült... nem zárom ki hogy szándékosan.
Mi megoldottuk, mert van román Digi kártyánk és azzal nincs probléma.
Az talán biztosnak látszik, hogy nem a magyar Digi oldalon van a gond, mert minden más országban jól működik a roaming. -
dzf007
senior tag
Debrecen, Nagyerdő a fák között...
[kép] A 200 Mbps is meg volt..
-
4Grider
félisten
válasz
domper2015
üzenetére
Nem valószínű, mert a szolgáltatók által fizetett roaming forgalom elég jó kis kiegészítő bevétele a helyi szolgáltatóknak. Most jöttünk haza egy másik országból, és nem volt semmi gond a Digi roaminggal. Egyedül a VoLTE hiányzott.
-
ACE-
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Ennek nincs sok köze a magyar DIGI-hez vagy Vodához... ez ottani hálózati probléma.
-
dredjudge84
őstag
válasz
üzenetére
Ne hidd hogy a Digitől féltek! Tudták jól hogy lefedettségi gondok vannak diginél, így hiába volt olcsó, nekik nem volt ellenfél, plusz nem is mindenki kaphatott digi kártyát. Annyi elég ide, hogy három ilyen előfizetéses kártya van, és mindegyiket egyszerre kell hosszabbítani, három kártyát meg nem akarnak elengedni. Egyébként magával a Vodafonnal nem vagyok én sem megelégedve, szívesen átmennék másik szolgáltatóhoz ha tudnám, hogy mondjuk egy két év után ott is ki lehet harcolni ilyen jó csomagot.
-
törölt tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Volt mindez addig, amíg volt digi.
Na majd ezután kíváncsi leszek, továbbra is adnak-e ilyen “megtartást”. -
válasz
domper2015
üzenetére
"A roaming is vicc Erdélyben."
A roaming nem változott semmit... pontosan mi volt a probléma?
-
pusi1981
aktív tag
Tapolca és környéke a váltás óta kuka...
Szinte használhatatlan a net.
Az m4 sport online közvetítését 240p ben nem lehetett nézni full térerő mellett.
Most komolyan ezt a minőséget nyujtani 2023-ban... -
törölt tag
válasz
kasza blanka
üzenetére
Mo-Gro kozott mindig kikapcsolom a telot, mert kulonben draga mulatsag. Es nemcsak Szerbia. Szivta mar meg ismeros ezzel...
-
dredjudge84
őstag
válasz
gabor9991
üzenetére
Megkapod hidd el, és én is szó szerint ezt szoktam mondani, amit te most leírtál! Ilyenkor az szokott történni, hogy az ügyintéző azt mondja, hogy ír egy belső levelet egy felettesének hogy engedélyezi-e, és visszahív amikor megkapja az engedélyt ez volt hogy pár óra volt, és volt hogy másnap hívtak vissza, és mindig megkaptam hosszabbításra.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Regisztralok most a mobil appon de valami pin t kér ,mi az a pin?
-
válasz
kasza blanka
üzenetére
Igen és igen.
De nézz csak meg másik szolgáltatót, ott mégdrágább... -
gabor9991
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Elhiszem, nekem is van egy ilyen megtartós csomagom lejárt hűséggel, kíváncsi lennék mit szólnának ha felhívnám őket hogy ha nem adnak a 200mb helyett ingyen +15GB adatot akkor elmegyek és a havi 1490 forintomat máshol költöm el.
Szerintem reggelig röhögnének rajtam
Ez annyira kevés pénz amit fizetek hogy már nekem lenne kellemetlen alkudozni.
Persze lehet hogy elsőre azt mondaná a megtartó ember hogy rendben van megkapom. -
ggabor02
aktív tag
Nagyjából 4-5 ezer kilométert autóztam az országban azóta. Így lett már egy kis tapasztalatom. Nem csak a lakás és a munkahely a problémás. És akkor még a VoWifi hiányról nem is beszéltem. Én nagyon boldog vagyok, hogy neked tökéletes, de ettől még nálam, valamint sok ismerősömnél szívás.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez milyen csomag???

Amúgy ja, ez nagyon komoly ajánlat, vajon januártól van esély ilyesmire? Ha igen, maradunk a digivodaone vonalon. -
kasza blanka
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szerbiával most mi a helyzet mobilnet terén? Kajak 50Ft/Mbyte? Jobban járok, ha kikapcsolom a határ előtt a mobilnetet?
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ezért kell pl Telekomos kártyát tartani a másik sim helyen.
-
dredjudge84
őstag
Van egy olyan érzésem hogy arra játszanak hogy minél több ember önként adja vissza a kártyát aki viszont tűr annak valamikor a jövőben egyszer csak helyreáll a szolgáltatás minősége. De ez csak egy tipp. Ami a nagyobb gond hogy a telefonban lévő Vodafonos kártya is áldozatául esik a dolognak ugyanis amikor a mobilnet használhatatlan a Digi SIM kártyán olyankor a Vodafone kártya sem működik hiába váltom át.
-
ggabor02
aktív tag
válasz
kasza blanka
üzenetére
Nálam is szívás van. Pár hónapos Mi12T telefonon sem megy a Volte. A családban a másik Redmi Note 10S-en sem. Vodafonos nosztalgiaként újból megjelentek a megszakadó hívások, elérhetetlenség, valamint a 10 éve nem hallott borzalmas minőségű 2G-s visszhangzó hívások, a saját hangom full hangerővel visszahallom, stb... A telefon merüléséről már nem is beszélek.
Át is szoktam teljesen a céges korlátlan Telekomos kártyára. Elkezdtem megadni azt a számot mindenkinek.Az Aktív 50-es kártyán a digis korszakban konstans 4-8 mega volt a sebesség a munkahelyen. Ezzel több a maximum, viszont nagyon hullámzik. Volt már 100 kilobit/sec is. Van olyan, hogy 10-20 percig egy weboldal sem tölt be. Szóval az is használhatatlan lett.
Szóval itt tartunk. Teljesen használhatatlan lett minden. -
válasz
dredjudge84
üzenetére
sfdrakex rosszul tudja.
[link] [kép]
Azt már a jelenlegi díjcsomagok indulása óta tudjuk, hogy hibás a forgalomkövető és a külföldi mobilinternet forgalmát akkor is jelzi X összegként, ha a 3.5GB-on belül forgalmazol... szóval nem, nem lesz kiszámlázva.Amennyiben csomagod szerinti EU-ban leforgalmazható mennyiségen felül forgalmazol, abban az esetben igaz az, hogy kb 540 Ft/GB-ra jön ki az ára. Mármint a gyakorlatban. Az ASZF szerint 250 Ft/GB
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
0,53 Ft/ megabájt.
-
dredjudge84
őstag
Tegnap voltam Szlovákiában. Érdekes hogy kb 100ft-tal nőtt az egyenlegem úgy, hogy nél hívtam senkit, és nem írtam senkinek. A mobilnet az ment. Most akkor nincs ingyen net az EU-n belül vagy hogy van ez?
-
válasz
kasza blanka
üzenetére
Szerintem ezt nem nekem szántad...
-
dzf007
senior tag
Benne is van, szám ellenőrzésekor díjjat számíthat fel... [kép] RCS..
-
kasza blanka
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
Nálam is pont ugyanez a helyzet.
Samsung A50 (egy 23 éves westel domino + a digi kártya ül benne), átállás óta sokkal gyorsabban merül akár készenlétben van, akár mobilnetezek (mazochista vagyok). Viber hívás hulladék, hol megy, hol nem. A sebesség perpill 6-9 mbit között ingadozik, de az 1-2 se ritka.Én az ár és a net miatt használtam, van olyan hónap, amikor átléptem az 5 GB-t, és talán 1-2x volt, hogy a 10-t is. Mire érdemes váltani? (Beszéd nagy része VOIP, telón minimális, a 200-ba beleférek mindig)
-
válasz
Lackooo84
üzenetére
"Mivel az a teló nem tudja a reaming volte-t a 2G meg sokkal jobban zabálja az akkut. Sajna ez van, mindenképp roaming volte teló kell hozzá."
Pont fordítva. A 2g sokkal kevésbé zabálja az akksit. De ez az információ teljesen irreleváns, ugyanis az, hogy a telefon nem tudja a roaming volte-t, az csak azt jelenti, hogy amikor hívás vagy hívás fogadás történik, levált 2g-re. De csak erre a rövid időre. Amúgy 4g-n lóg, a net is 4g-n megy, értelemszerűen. Szóval érdemben nem befolyásolja a roaming volte hiánya, így a 2g-s hívás a telefon akksiját. Semmilyen irányban. Ha viszont folyamatosan 2g-n lenne a telefon, az lenne a preferált hálózat, az megnövelné az akkumulátorról való működés idejét. Más kérdés, hogy a hívás felépülés hosszú és a hangminőség sokol rádiós lenne.
-
Lackooo84
nagyúr
Kimondhatjuk, h ez a voda lefedettség minden áruházban egy kalap trágya. Aldi lidl penny 1-2pálcika alig töltenek be az akciós újságok. Most a tescoban ugyanez. Digivel soha nem volt ilyen problémám.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Az lehet, de a szolgáltatónak igen.
Milyen érdekes, hogy a Voda átállás után kezdtek el ilyen sms terjedni ( tömegesen ezek szerint)és természetesen 70 számra.
Lehet bármi (indok) amiért leszámlázz 21 Ftot amit senki nem fog megreklamálni hanem benyeli. Remélhetőleg csak 1x eset lesz belőle.
Valóban ha csak RCS akkor sem kéne, hogy díja legyen úgy meg pláne, hogy a felhasználó nem is tud róla csak utólag.
-
MadMancs
veterán
válasz
eFeMeR74
üzenetére
Nem ez megint más.
Az emelt díjas téma. Ez meg normál sms, amit valamilyen szolgáltatás aktiválás okoz.
Tényleg vagy RCS, vagy valamilyen app garázdálkodik náluk a háttérben szintén valami aktiválással. Mindenesetre ez normál díjas sms. Ezzel nem érné meg csalóknak szórakozni mivel fortumoval ellentétben ebből egy fillér hasznuk se lenne.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Pityu89
üzenetére
Honor 50-el nem vettem észre semmit, de én tudom mi a bibi nálad. Mivel az a teló nem tudja a reaming volte-t a 2G meg sokkal jobban zabálja az akkut. Sajna ez van, mindenképp roaming volte teló kell hozzá. Azt azért nem értem, hogy miért baj, ha csak 20% marad a nap végére, hisz kibírja a napot, nem?

-
eFeMeR74
senior tag
válasz
dzf007
üzenetére
Akkor még mindig divat az ilyen lehúzos dolog?
Nekem a Yettel Otthon netre jött éjszaka 3 körül, hogy előfizettem egy oldalon valami szolgáltatásra. Véletlenül néztem meg mivel a routerben van a SIM és csak netre használom. Ott nem 21 Ft volt szó
Megreklamáltam és letiltottam az online piacteret minden SIMről. Utólag tudtam meg van 10.000Ft keret amiből vonták volna a heti 599Ft a nem általam megrendelt szolgáltatásért. Gondolom ez is hasonló csak itt 21 Ft fizetsz a semmire, de ez több ezer usernél már jelentős összeg is lehet.
Pofám leszakad, hogy még mindig mennek az ilyen dolgok és a szolgáltatok sza.nak rá
[kép] -
dzf007
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Én meg sohasem küldtem a digi mobilról smst. Még is kiszámlázták..21 ft..🤣
-
drr
őstag
Elköszönök, az elhordozott számom pár perce már más szolgáltatónál van. További jó szórakozást és sok türelmet!
Szerettem a Digit, de ez már nem az ami volt...
Béke!
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Samsung Galaxy S25 12/256GB Navy Blue (Gari: 2029.04.10)
- POWERCOLOR RX 9070 XT 16GB GDDR6 RED DEVIL - Új, 2 év gari - Eladó!
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 OC Eladó!
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst + Apple Pencil Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valóban ha csak RCS akkor sem kéne, hogy díja legyen úgy meg pláne, hogy a felhasználó nem is tud róla csak utólag.