Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
MadMancs
veterán
A több tízezer havonta volt. Akkor nem küldték 10 hónapig számlát. A 7600Ft havidíj félre volt rakva azzal nem volt gond, azzal igen hogy minden havi számla 24790Ft rol szólt. Mindenféle késedelmi díj, viszakapcsolási díj ( holott egyszer se kapcsolták ki). Ennyit nem tudtam és nem is akartam kifizetni mikor egyszerre megjött 11 számla 10 napos fizetési határidő csúsztatással. NMHH azt mondta nem hatáskörük mert én nem fizettem minden hónapban ( az lényegtelen hogy ők nem számláztak)
Jelenleg ott járunk hogy feljelentést tettem és bírósági tárgyalás lesz.
Amúgy érdekes mert mobilt simán adnak. Múlt héten rendeltem páromnak egy Galaxy Watch 7 40mm esim órát okosóra S csomaggal. (Az mas tészta hogy szokás szerint szar a rendszer mert esim nem jelenik meg my voda fiókban azonosítási kér, digitális nem működik, üzletben meg nem tudnak vele mit kezdeni. Ott mutogatta nekem QR, mondom ember, ajándék lesz, se óra se párom teloja nincs nálam. Kb az volt a válasz hogy akkor így jártam.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Egyébként voda teljesen jól megoldotta. My voda fiókban teljesen jól megvan egymás mellett a vezetékes és a mobil. Mindegyik teljeskörűen elérhető és kezelhető. Gondolom majd egyszer One fiókba kerül digi is csak nem olyan egyszerű a 2 rendszer összefésülése.
Én inkább arra leszek kíváncsi hogy pl velem mi lesz. Digi elofizeto vagyok 4 éve, viszont voda vezetékes téren tiltólistán vagyok lakcím szerint, mivel nem voltam hajlandó a több tízezres jogtalan túlszámlázásait befizetni, mai napig harcolok velük. Ha teljesen beolvad digi felmondanak vagy mi?
-
MadMancs
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
MadMancs
veterán
Nekem is megjött emailben, mellékleteként csatolva a számla. Viszont se app se web nyoma sincs.
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz
dzf007
üzenetére
Egy oldal elkezdte és mindenki folytatja?
Nem emeli, emelheti. És nem csak a voda. Ha ennyi lesz az éves infláció (ami majd januárban kiderül) , akkor igen 22%, de nem csak a voda hanem kb az összes távközlési szolgáltató. És emellé még jöhet akár az évi normál emelés is a nem hűségeseknek. Szóval lehet 22% lehet 22% alatti és 22% feletti is az emelés.
Miért kell készpénznek venni minden találgatást?

-
MadMancs
veterán
válasz
392mhz
üzenetére
Digi = voda. Már ami a lefedettséget és a sebességet illeti.
Amit írsz az pedig egyszerűen nemmallja meg a helyét. Valótlan. Mindig minden attól függ merre jársz.
Pár hónapja Yettelt inkább kötbér fizetés mellett mondtam le mert egy használhatatlan hulladék volt (napi 250km ingázok). Ne jöjjön senki a pontokban itt ott elérhető Yettel 5G vel. Az tényleg jó. Csak nem mérvadó. Azóta Telekom és Voda használom párhuzamosan. Telekom sehol se volt jobb mint voda, kb fej fej mellett voltak. Az elmúlt pár hónapban Voda elkezdett újra fejleszteni, azóta ki merem jelenteni hogy lekörözi Telekomot.
Ismétlem, amerre én járok. Az ország más részein bőven lehet más a tapasztalat.
-
MadMancs
veterán

Mielőtt kérdeznéd, azért wifi mert egy szappantartóban van a SIM.
-
MadMancs
veterán
Karcag 36/8
-
MadMancs
veterán
csak nekik annál jobb. Roamingban emiatt lehet mindig majd számlázni.
Ja, meg fizetni is.
Attól hogy nekünk végfelhasználóknak EU szabályozás miatt nincs EU roaming felár attól még szolgáltatóknak a roaming partnernek nem keveset kell tejelni hang, text, és atafotgalom után is.Szóval valószínűleg nem azért szüntette meg VoWifi-t hogy többet fizethessen.
-
MadMancs
veterán
Az már részletkérdés hogy mit miért.
De ez bizony nemzeti roaming. És igen. Digi fizet vodának.
Most ne menjünk bele hogy hol csoportosulnak a cégek, de jelen pillanatban digi és Voda 2 különböző cég, 2 külön infrastruktúrával (tornyokat leszámítva).De ugyanez volt anno Voda indulásakor is. Szépen roamingolt Pannon és Westel hálózatokon.
Más,
Itt is halott 4G. 2G re szépen regisztrál, hívás és sms ok, 4G reg sikertelen.
-
MadMancs
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Úgy valóban nem igazán működik. Vagyis de, de igencsak drága mulatság lenne.
Akkor megvárod míg lejár a hűség, utána tudsz ezzel a számoddal jobbárasítani.
-
MadMancs
veterán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Kiviszed pl egy Telekom prepaidra yetteles számod, és mehet vissza KÜF. Maximum plusz 1 hét a folyamat, de marad a számod így.
-
MadMancs
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem köthető közvetlenül 4G hez. 3 és 4 között van, viszont 4G LTE tivábbfejlesztett vLtozata. Tisztán LTE hálózat nem volt sosem, legalábbis Magyarországon. 4G vel indult el.
Itt most végig SZABVÁNYOKRÓL volt szó, nem arról hogy mit látsz telefonon, vagy épp telefon szoftvere minek hívja a hálózatot.
Itt a saját telóm. 2G, 3G, 4G, LTE, 5G lehet választani. pedig tudja, G, E, 3G, H, H+, LTE, 4G, 4G+, 5G , 5G mmWave
Szimplán egyszerűsítve vannak a dolgok.
De:
Linkeltem az összes dokumentumot az összes szabvánnyal. Legyél szíves elolvasni őket. Nincs kedvem vitatkozni. Ha nem akarod, úgyse érted meg mit ír neked az ember.
Mivel az összes mobiltechnológiai szabvány 3GPP alá tartozik, hidd el, ők tudják miről van szó.
Jó olvasgatást.

-
MadMancs
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nekem tökmindegy mit írnak különféle cikkek, főleg hogy manapság firkászok vannak nem újságírók.
Szimplán nézz bele a 3GPP Release 8 szabványba. Szépen leírja melyik mi.
Szerintem ők csak tudják.

https://www.3gpp.org/specifications-technologies/releases/release-8
-
MadMancs
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
"
Az LTE egy nagy sebességű internet technológia mobil hálózatokon. A 2G GSM szabvány utódja. A neve a hivatalos név, a Long Term Evolution rövidítéséből született. A régebbi 3G és 2G hálózatokhoz képest gyorsabb letöltési és feltöltési sebességeket kínál.Ugyan az LTE-t a 4G hálózatokkal együtt említve is találkozhatunk, az hivatalosan még mindig a 3G kategóriába tartozik. Azok a sebességek, amelyek a 4G-re jellemzőek, még mindig csak nehezen érhetők el az LTE hálózatokkal.
LTE vs 4G
Az LTE nem a 4G szinonímája. Mi tehát a fő különbség az LTE és a 4G között? A 4G legnagyobb erénye a villámsebes adatátvitel – akár 1 000 Mbit/s. Ezt az LTE nem képes elérni, letöltésnél és feltöltésnél is 10x lassabb, azaz 100 Mbit/s és 50 Mbit/s sebességre képes. Itt érdemes megjegyezni, hogy az itt feltüntetett LTE sebesség még mindig az LTE hálózat elméleti képességein belül mozog. Otthoni használat esetén körülbelül 5-12 Mbit/s letöltési, és 2-5 Mb/s feltöltési sebességet érhet el. Ez tehát a leginkább szembetűnő különbség. Azt mondhatjuk tehát, hogy az LTE a legrövidebb út a 4G szabvány felé. Emiatt tehát ez a 3G, és a jövőt jelentő 4G közötti köztes állomás.
Szóval nem tudom honnan szedted amit írtál de jó nagy hülyeség.
5G kb tervbe se volt, de még 4G se igen volt nagyon mikor LTE létrejött, nemhogy 5G előszoba.
-
MadMancs
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ezt nem tudom.
-
MadMancs
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Annak valóban tudnia kell. Párom S20+ telóján is ok. Pár kivételt leszámítva Android 11 től van VoLTE roaming.
-
MadMancs
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Kellene. Ha VoLTE roaming képes a telefonod.
-
MadMancs
veterán
válasz
eFeMeR74
üzenetére
Nem ez megint más.
Az emelt díjas téma. Ez meg normál sms, amit valamilyen szolgáltatás aktiválás okoz.
Tényleg vagy RCS, vagy valamilyen app garázdálkodik náluk a háttérben szintén valami aktiválással. Mindenesetre ez normál díjas sms. Ezzel nem érné meg csalóknak szórakozni mivel fortumoval ellentétben ebből egy fillér hasznuk se lenne.
-
MadMancs
veterán
Sziasztok. Friss tapasztalat.
Xiaomi Mi 11 Lite NE 5G vel élből megy bármi állítgatás nélkül a roaming és a VoLTE roaming is.
-
MadMancs
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
Szerintem ez csak arra az 1 típusra vonatkozik. Nálam most is és eddig is gyári volt, se most se a múltban nincs baj RCS vel. Sőt, akkor is működött amikor a Google féle azt mondta hogy no (vodánál valami megszűnik azt mégse eset volt).
Telekom simmel dettó.
Digi jóideje egy routerben pihen várva hogy mikor utazunk valahova. :)
S21 ultra.
-
MadMancs
veterán
válasz
zsolt_64
üzenetére
Netfone soha nem adott vodás SIM-et. Nem flotta. Saját van és volt neki.
Egyébként valóban meg tudták volna oldani, Netfone is saját háttérendszerrel működik pont mint digi. Csak gondolom bonyolultabb lett volna összevarázsolni a 2 rendszert mint szimplán levenni hálózati tiltást és engedélyezni roamingot.
Attól hogy a 2 cégnek egy a feje, attól még 2 külön vállalkozásról beszélünk, nem úgy megy hogy hiphopp engedek ezt azt, ugyanúgy megvan a formai és jogi procedúra.
-
MadMancs
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem kell másik ország. És nem csak 4G. Lásd a jelenlegi helyzetet. Attól függetlenül igaza van. Roaming és VoLTE roaming nem ugyanaz. Míg előbbit minden telefon tudja, addig utóbbi egy két kivételtől eltekintve csak Android 11 től elérhető.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Vagy ha párhuzamosan megy a kettő.
Samsungon pl bekapcsolható hogy egyszerre legyen aktív a wifi és a mobilnet. Ez arra jó ha megszakad a wifi vagy instabil akkor azonnal vált mibilnetre szakadás nélkül. Android 12 ig volt 4G ikon is wifi mellett (ilyenkor nem használt CA, csak ha ténylegesen használva volt) A13 óta funkció ugyan működik, de elrejti 4G ikont.
-
MadMancs
veterán
Ha már egyszer bekapcsoltad kóddal, akkor nem fogod tudni mégegyszer. Valószínűleg szimplán nem támogatja az a telo VoLTE roamingot.
-
MadMancs
veterán
Itt is sikeresen megtörtént az átállás.
Egyenlőre speed limit nincs. VoLTE is szépen muzsikál. S21 ultra, droid 13.
-
MadMancs
veterán
válasz
rothfb
üzenetére
Úgy van. :)
Én 3-ból kettő SIM-et visszaadtam már. 1 et azért tartottam meg mert kíváncsi vagyok a végkifejletre. Amolyan ereklye.
Abban egyáltalán nem reménykedem hogy reális áron adnának valamit helyette januártól, de addig is velem marad.Vezetékes fronton meg nincs túl sok opció ott. Van Digi FTTH és Voda HFC. Utóbbi kilőve az 22mbps up és instabilitás miatt.
Üzleti 500/30 mondjuk stabil volt Hitron HGW vel, de 30mbps up is édeskevés. -
MadMancs
veterán
válasz
djsunstealer
üzenetére
Nekem pedig az eredeti Juventus hiányzik.
Ezelőtt 30 évvel de jó is volt gyerekként egy Videoton rádiósmagnón hallgatni. Összejövetel esetén hozzácsatlakoztatott Videoton hangfalakkal

Na jó ez nagyon off, bocsi.

-
MadMancs
veterán
válasz
totron
üzenetére
Létezik. Sőt még talán régebben nézted, mert ez a csomagstruktúra van, ugyanezen az áron (publikus) indulás óta.
Lehetett váltani csomagok között, csak arra kellett figyelni hogy junior mellé mindenképp kellett egy plusz vagy max.
Természetesen szüneteltetni is lehetett.
Nekem is volt 5 hónapig vezetékes szolgáltatásokkal együtt. -
MadMancs
veterán
Azért van amiben nem.
Volt egy befektetése, amire csak Vodafone képes MVO-k közül. Ez pedig a telefonszám ráhordozás. Azaz utólagos hordozás (leegyszerűsítve, számcsere a SIM en). Pont hétfői meeting én volt erről szó, ~200millás befektetés volt pár éve. Voda meglepte, többi nem. -
-
MadMancs
veterán
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)