- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilipi
aktív tag
Csak azt nem tudom, hogy azokkal mi lesz akinek eddig alig emelkedett az ár?
Én még mindig csak párszáz forinttal fizetek többet mint 2 éve.
DIGITV 2019 - 2850 FT
DIGINET 1000 - FTTH 2019 - 2899 FT
DIGITEL 250 - 250 FT
DIGIMOBIL PLUSZ - 1480 FT -
pilipi
aktív tag
válasz mucsgyver70 #41624 üzenetére
Ki említett hűséget? Kedvezmény van a többi szolgáltatás miatt
-
pilipi
aktív tag
válasz mucsgyver70 #41619 üzenetére
A hűség már lejárt a elmúlt hónapban akkor emelkedett az ár, ezen csak a kedvezmény van a többi szolgáltatás miatt.
"A KEDVEZMÉNY IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELE LEGALÁBB EGY DIGI, INVITEL VEZETÉKES VAGY MŰHOLDAS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE. " -
pilipi
aktív tag
válasz mucsgyver70 #41617 üzenetére
Na jó egy kis kedvezmény van, a többi szolgáltatás megléte miatt a három mobilra.
Ez a legfrissebb számla.
Emelés van benne, mert előtte még 9900 volt.[ Szerkesztve ]
-
pilipi
aktív tag
válasz domper2015 #41603 üzenetére
Eddig nem észleltem olyan nagy változást.
Inernet, tv, vezetékes telefon, plusz 3 mobil előfizetés) 10599 ft
Nincs kedvezmény, se hűségidő.
Amint említettem 15 évvel ezelőtt a UPC-nek csak internetért fizetett 12 ezer forinthoz képest még mindig elégedett vagyok.[ Szerkesztve ]
-
pilipi
aktív tag
válasz StarKiller89 #41571 üzenetére
Nekem is hasonló kondíciójú a csomagom.
15 giga net, 200 perc lebeszélhetőséggel 1480 forint az ára.
DIGIMOBIL PLUSZ a csomag neve.
Egy esetleges (mondjuk decemberi) 100%-os emeléssel sem érem el a 3000-et -
pilipi
aktív tag
válasz szaszyka #40421 üzenetére
Szerintem nincs probléma az OTP-vel, 0 forintos havidíj és ha be kell mennem valamiért, (pl. betét és értékpapír ügyintézést, amit el tudnék intézni otthonról, de valamiért jobban szeretem ott) interneten foglalok időpontot a személyes ügyintézőm pedig fogad.
Néha előfordul, hogy 5~8 percet várni kell, de az szerintem simán belefér. -
pilipi
aktív tag
válasz b.lajos #40336 üzenetére
Nekem ma vonták le a számlától az összeget, csak onnan tudom, hogy jelzett az OTP app.
Fogalmam sincs melyik hónap, soha életemben nem néztem meg a számlákat.
Azt látom, hogy a szokásos összeg és ennyi a lényeg.
Ha ez már a júliusi levonás volt akkor sincs probléma, mert akkor addig nem kell fizetni -
pilipi
aktív tag
válasz domper2015 #38482 üzenetére
+1
Telefonálni tudtam, net a nulla és a semmi között mozgott.[ Szerkesztve ]
-
pilipi
aktív tag
válasz szaszyka #37894 üzenetére
Majdnem mindenben egyet értünk, de.
Sajnos ezek alapján nem én általánosítok, az ország nagy része nem a nagyvárosokban élők privilégiuma.
És pont ők azok azok akik nem feltétlenül rendelkeznek vowifi-re alkalmas készülékkel, ami ha jól olvastam only android 12.
ÉS éppen ők engedhetik meg maguknak az 1000 vagy 1300 (majd 1900 stb ?) forintos alapdíjat elődleges kártyaként.
Sajnálom, ha túl reális és objektív képet festettem a mai magyar valóságról HA Ha visszaolvasod a topikot éppen nem a sok-sok elégedett ügyfél van zömében, így eléggé sarkít, hogy nekem nem felel meg.[ Szerkesztve ]
-
pilipi
aktív tag
válasz #23310336 #37890 üzenetére
Nem - nem halunk bele, természetesen nem bérminimumból élek, az ár-érték arány ha a ténylegesen nagyvárosokat kivéve tekintjük mobil szolgáltatás szempontjából nem éri el az elégségest sem.
Tehát nem változtat semmit azon a részen, hogy elsődleges kártyának nem megfelelő, másodlagos kártyának ( mert majdnem biztos, hogy az idén lesz még emelés a kormány remek inflációkezelésének köszönhetően) nem éri meg.
Egyszerű mint az 1 ..
Feladták az utolsó kenetet, csak , hogykormányazaz stílszerű legyek.
(A félreértések elkerülése miatt én csak a csapnivaló mobilszolgáltatásról folytatok eszmecserét. )[ Szerkesztve ]
-
pilipi
aktív tag
válasz csernak75 #37887 üzenetére
1000 helyett 1300 és még ez nem a vége, ez akárhogy is nézem nem 100 forint.
Nógrád, Borsod és Szabolcs megyében is teszteltem, de reagálva a #37888 hsz re is. Pl: Tiszavasvári, Tiszalök, Tiszadada, Hajdúnánás az udvaron elfogadható ahogy belépsz egy házba vagy építménybe nulla ,zéró de inkább mínusz sem hívni sem elérni nem lehet az embert. -
pilipi
aktív tag
válasz zelikocc #37867 üzenetére
Apa kezdőő"dikkh!
Lassan elérik azokat az árakat, hogy nem éri meg a kezdetleges és nevetséges (főképpen a vidéki lefedettséget nézve) megtartani, hanem egy picit többért igazán jól működő szolgáltatást érdemes keresni.
Ez jó volt béta tesztnek (hamarosan megy még erre plusz 30-60% ismét) nem fogja megállni a helyét elsődleges szolgáltatásként.
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest