Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
dzf007
senior tag
A Digi alkalmazás megújult erre az 5 hónapra...
-
domper2015
senior tag
Mi,hol,mi?
Szerintem alap információnak megfelel, elég sűrűn történik a szerkesztés. Pl. a Digi prepaid kivezetése.
Minden szolgáltatónak van honlapja, ott lehet keresgélni.
Van olyan opció, egyedi ajánlat amit csak az adott szolgáltató aplikációjában találsz még..Aki Romániában él tudna az Orange prepaid roamingját pontosan elmondani, ami a legolcsóbb varia nélküli csomag 12€
-
dr9
tag
válasz
domper2015
üzenetére
A weboldalon az infó kicsit elavult
-
dr9
tag
orange érdemes lefedettség és sebességre, #1 az országban, 10€-ért van roaming magyarországon
vodafone érdemes roamingra (4€ 4.5GB mo.-n 14napra)
telekom érdemes végtelen adatra (5€ végtelen adat, elvileg volt 1,5mbps korlát video streamingre, de ez az utóbbi időkben eltűnt/nem nagyon jelenik meg).Az opciókat könnyebb appban aktiválni, csak beírod a telefonszámod, és kapsz egy kódot, nem kell fiók hozzá stb. Mindháromnál van magyar ügyfélszolgálat, de nem mindig kapcsol egyből a másik 2.
Az első kettőnél 3€-t kaphatsz 5€s opciót, ha új kártyát veszel, mindkettő végtelen belföldi hívást, 100GB és 1000 perc EUs hívással jön.
Legjobb véleményem szerint az orange , de ha kell roaming olcsón, vagy végtelen internet, ott a másik kettő.
-
csaszi75
őstag
Huawei P40 Lite-tal sikerült valakinek a VoLTE roaming beállítás?
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Aktív 50 adatsimet külföldön konkrétan romániában használhatom ?
Nem lesz semmilyen többlet költség ? -
dredjudge84
őstag
Most elképzeltem hogy 5-10 év múlva, amikor már elterjed az 5g, majd attól fog zengeni a voda topic, hogy ahol én lakom ott csak 4g van, meg volte, milyen szar stb stb stb.
-
dr9
tag
A Vodafone 5Gnek egyébként sincs sok haszna, csak Budapesten van egy-egy helyen n78, de ott is ritka, azon kívül ami van azt nem nevezhetjük 5Gnek mert általában csak DSS vagy 10MHz n1 (vagy az is már inkább csak DSS). Ugyanaz, mintha 4G-t használnál, csak 5G a jelzés.
-
bksgbr
tag
A Digiseket is felengedik a Voda 5G-re?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Mert ott rossz a Voda 5G-je.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
De az újabb típusú nem egyenlő az új/bontatlannal. 6-8 éves kártyákon már megy. Nem kell simet cserélni…
-
mzso
veterán
válasz
Landsmann
üzenetére
Másodszorra nézegettem a 4g jelzést, ami megmaradt, úgyhogy gondolom meg.
Már csak azt kéne kitalálni, hogy a Diginél hogy kell életre kelteni. Szolgáltatónál nem lenne engedélyezve a telefon. Írjak nekik?
Azt, hogy a roaming miatt nem lenne jó azt nem tudom hogy tudnám tesztelni, kizárni a Telekomos kártyával.
De emlékeim szerint az igazi digi hálózaton sem ment soha. -
csaszi75
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem kell cserélned SIM-et, ha az eddig is ment 4G-n.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem azt írták, hogy új kell, hanem azt hogy újabb típusú. Tehát ha az elmúlt pár évben volt cserélve, menni fog.
Az ilyen félreértelmezésekből terjed a sok baromság…
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
"legújabb típusú sim kártya"=4G képes kártya... Azért szerintem olyanja már az előfizetők 98%-ának van...

-
dredjudge84
őstag
válasz
Lackooo84
üzenetére
ők írták:
Üdvözlünk az 5G vilàgàban! Màr te is elérheted a Vodafone szuperstabil 5G hàlòzatàt, amit 2023.07.23. naptòl 60 napig, dìjmentesen hasznàlhatsz! A hasznàlathoz 5G képes készülékre és ùjabb tìpusù SIM kàrtyàra van szükséged. Az aktivàlàs automatikus, a 60. napot követöen dìjmentesen inaktivàljuk a szolgàltatàst, neked semmi teendöd nincs. Legyél a Balatonon, koncerten, egyéb eseményen, az 5G-vel ilyenkor is kapcsolatban maradhatsz. Részletek: https://bit.ly/voda5g
Üdv: Vodafone -
Lackooo84
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Kell a francot sim csere. Trénél is megy a 4G simmel itt is kell neki (igazából 4G hálózaton megy ez a "fél" 5G)
-
csaszi75
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Sokat nem érsz sem a Telekom, sem a Vodafone 5G-vel.. általában lassabb mint a 4G.
Kivéve Bp belvárosban.. és pár nagyobb városban. -
dredjudge84
őstag
Most a voda engedi használni az 5g-t mindenkinek 60 napig, de persze sim csere kell hozzá. Akkor a diginél esélytelen a dolog.
-
Landsmann
addikt
Telefononként változik. Redmi 6 a ki és bejövőhöz is írja hogy VoLTE, Redmi 9 egyikhez sem, Redmi Note 10 5G pedig a ki és bejövőhöz HD feliratot tesz. A Redmi 9 a Vowifi hívásokhoz egy kis wifi ikont tesz. De én úgy gondolom, hogy inkább a kijelzés léte, nem léte a SIm kártyától függ. A Redmi 9-ben Telekom+Vodafone kártya van. egyik sem jeleníti meg sehol a VoLTE kijelzést és ahívásnaplóban sem látszik nyoma. A másik két telefonban Yettel kártya van, mindkettőben van nyoma, még ha eltérő is, hogy VoLTE hívásrtól van szó.
-
mzso
veterán
Kimenő hívásnál mutatja, bejövőnél meg nem a volte-t, ugyanazzal a számmal létrejött hívásnál. Ki érti ezt...
-
itax
újonc
Realmi 8 5G Telekom, Vodafon, Digi nincs VoLTE kapcsoló. Yettelnél van.
-
dr9
tag
válasz
üzenetére
A kettőnek semmi köze nincs egymáshoz. Nem kötött velük szerződést. Már 2022 vége fele a Digi HU se volt roaming partner. A vodának roaming partner mind a négy, köztök a Digi RO is, de csak 2Gn (meg a már nem létező 3Gn is).
A vodafone HU csak vodafone ROt enged fel mind4 közül, pedig az orange listáján is rajta van. De nem engedi fel.
Csak a Digi HU tud felmenni Digi RO 4Gre jelenleg, de lehet a ONE már képes lesz mind a 4re rendesen felmenni. -
mzso
veterán
Ennyi lett belőle:
"Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön àltal kért szolgàltatàs ez irànyù mòdosìtàsa nem lehetséges. Tovàbbi informàciò: 1414 Üdvözlettel: Telekom"Szerk.: +4GHANG kell neki, így már aktiválta.
-
mzso
veterán
És akinek simán nem hajlandó menni a VOLTE ("4g hívás") hiába van akttiválva?
Csesztesse a szolgáltatót? -
Zsolt,72
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az úgy jó is, mert akkor aktív a VoLTE.
-
Nagya21
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Hali!
Egyáltalán engedélyezted a voltét?
Valami *# kód van rá, és ha azt irja enabled akkor van engedélyezve.
Üv Nagya -
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Két dolog lehet:
Elég sok kínai telefon nem tudja a VoLTE roamingot, illetve nem egy modell tudja, de nem jelzi ki. Utóbbiak telefonálás közben nem váltanak el 4G-ről, előbbiek viszont igen.
-
Landsmann
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Próbáld meg a "4G call", vagy "4G hang" keresést.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Beállításokban lévő keresőbe írd be Volte.
-
leo81
aktív tag
válasz
tibor23
üzenetére
Nekem sincs bajom. Samsung telefonokkal teljesen használható. Itt Zalában csak jobb lett a helyzet. Vodának vannak hiányosságai, de lényegesen jobb lett lefedettség szempontjából, mint a korábbi hálózat.. 1480-ért marad mind a 4 SIM, ha valami durva áremelést belengetnek akkor elköszönünk....
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem adatroaming, hanem VoLTE használata roaming közben. Mondjuk a használatához valószínűleg engedélyezni kell az adatroamingot.
Egy csomó VoLTE képes készülék ui. nem tudja a VoLTE-t használni roaming közben, ezért különböztetjük meg. -
keresztg
csendes tag
válasz
tibor23
üzenetére
Dunántúlon örömmámor minden? Nem jártam mindenütt a Dunántúlon, de ahol visszatérő vendég vagyok a Balaton déli partjának közepén, ott:
- 3 éve a Vodafone pazar volt
- kb. 2 éve (vagy három? összefolynak az évek) ősszel megjelent a DIGI Mobil is, az is pazar volt
Most ismét arra jártam.
A DIGI mobil főleg esténként átlag 0,1Mbps sebességet produkált, azt is szakadozva.
Emiatt kipróbáltam a Vodás kártyámon is a mobilnetet. Azon is ugyanilyen kritikán aluli volt a mobilnet.
Én ezt dupla visszafejlődésnek élem meg.
(Bónusz keserű pirulának pedig ott van az a tény, hogy a DIGI-től vásárolt Huawei mobil képtelen a VoLTE roaming-ra...){rant}
És nem, nem fogom bejelenteni hibára, mert vagy krónikus kapacitáshiánnyal működik ott a cella, amivel úgy sem kezdenek most semmit, vagy szimplán ignoránsak a saját monitoring rendszerük jelzéseivel szemben és éjjelre akkor is lekapcsolnak sávokat, ha épp volna igény többre...
{/rant}A felhasználók percepciója gyökeresen különbözhet...
Lehet, létre kellene hozni egy online szavazást...
-
tibor23
senior tag
Visszafoghatná magát az a pár ember aki szétdominálja a fórumot, hogy rosszabb lett a szolgáltatás a voda migrációval. Itt a Dunántúlon örömmámor lett minden, plána az asszony A53 telefonjával minden tökéletes, szerintem a hangminőség is jobb lett.
Van még 5 hónap a Digi mobilból, nem hiszem hogy meg fognak maradni ezek a tarifák, aztán lehet majd sírni. -
törölt tag
Azért az nem semmi, hogy a román digi nem engedi fel az előfizetőit a 4ig (voda) hálózatra.
A román digi oldalon, csak a yettel és a telekom szerepel a roaming partnerek listájában. -
adolfo01
tag
Budán,Gárdonyi téren ezt mértem.
Sztem ez rendben van.🙂 -
mzso
veterán
Nekem most ez a helyzet:

Korábban mindig 10+ Mb volt. -
csaszi75
őstag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Az elég jó készülék.
A hálózatválasztásnál manuálisan van kiválasztva a VodaHU hálózat? Mindig manuális?
Automatikus módban a határ mentén a készülék simán megpróbál felakadni a szomszédos hálózatra.. de abból azt veheted észre, hogy elmegy a térerőd..
Illetve ha egyszerre két sim-et használsz a telóban érdemes egy pár napig csakis a SIM1 slot-ban használni a DIGI-s kártyát.. hogy lásd van-e különbség.. -
Bogyi007
veterán
A nagy Vodafone dicséret margójára. Nekem Vodafone kártyám van főkarinak és Digi mellé másodlagosnak - a hétvégéket Szeged helyett Kelebián töltöm. Nos már megszokott dolog hogy a telefonomon a Vodafone hálózata elérhetetlen míg a romingolt Digin is alig van térerő...
Itt egyébként a Voda konkrétan lassabb volt mint a Digi hálózata...
-
rin33
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Nagylaknál az autópálya mentén is van több állomásuk, és több bázisuk van alapból mint a többieknek, így pl. a Tótkomlóstól délre lévő településeken már rá lehet csatlakozni, helyenként/magasabb helyen használható sebbességgel megy a mobilnet de ez nagyon helyfüggő. A Makói Úti Kilátóban vagy Mezőhegyesen nekem simán ment B1-en a mobilnet amikor ott voltam. (iPhone SE 22)
-
gorbep
őstag
válasz
4Grider
üzenetére
Én csakis netre használom a MAX előfizetésemet, még 1x sem telefonáltam vele... Nem gondolom, hogy a Digi Mobil topicban ez Off lenne, majd ha átnevezik 4iG-ra...

De ha Téged idegesít, tőlem lehet OFF...
Telefonálás kizárólag Dellmont VOIP-on..
Mielőtt beírod, hogy Aktív50, azt már használom egy routerben, és egy vezetékes előfizu mellé csak 1-et engedtek kötni...

-
dr9
tag
válasz
4Grider
üzenetére
A Digi RO-nál nincs 4 hónapos korlát. Elég kedvező, ha roamingolsz vele magyarországon, és nem kell végtelen adat. 5€-ért kapsz 3000percet belföldön + VoWiFi, használhatod a Yettel 5G-t, Telekomot és 0.9€/GB ha elfogyott az 5GB roaming adatod. Ez elég kedvező így, közeli ismerősök majd felveszik a telefont, és max veszel mellé egy telekom/yettel feltöltőkártyát, hogy legyen magyar szám is
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest