Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
nyitom
aktív tag
Srácok valaki már lecserélte a digimobil tarifáját vodás flottára és ha igen akkor le tudná írni, hogy milyen csomagok vannak? Köszönöm.
-
-
kismrina
csendes tag
-
Vagera
csendes újonc
Sziasztok!
Van arra lehetőség hogy aki megszabadulna a digis kártyájától attól megvenném esetleg?Biztos át lehet íratni valahogy... Szeretnék venni de mivel nem árulják ezért csak így jutnék hozzá. -
kiro76
tag
Hívásértesítő SMS megint nem működik!
-
kiss.a
tag
Sziasztok az elmúlt időszakban valaki szüntette már meg a digis kártyáját? Volt valami extra dolog az ügyfélszolgálaton simán meglehet szüntetni a számot?
-
fradi81
veterán
Na úgy látom akkor 02.29-ig meg kell szüntetni ezt a kártyát. Helyette ami jóárasnak tűnik az az elsődleges voda kártyámon a 3 havi megújuló 5gb internet ami gyakorlatilag havi 1666Ft, hagyományos hívásra meg újra előveszem a voipot ami 5,8Ft/perc(stuntcalls). Ha pár hónap múlva még mindig vacakolna a térerő beltéren akkor meg csere yettel vagy telekom kártyára valami olcsó nettel.
-
válasz
nyitom
üzenetére
Most voltam más ügyben Digi ügyfélszolgálatban. Rákérdeztem, hogy mit tud mondani mobil ügyben. Az áremelés biztos, a vodás csomag meg március 1-től lesz elérhető, jelenleg semmi hivatalos ajánlat nincs a vodánál a digis ügyfeleknek. Március 1-től lehet migrálni, voda előfizetés és az akkori digis feltételek mellett.
Más: Jelenleg még nem tudják, hogy a többi szolgáltatásra mikortól és mennyi emelés várható.
-
ates2
senior tag
1800 Ft-ért kinek nem ért meg korlátlan, majd 30gb net / hó.
környezetembe mindenkinek csak azért kellett... -
Kronos3000
senior tag
Ne csak a román árak legyenek olcsók : [link]
-
zsolt_64
senior tag
Onnan láccik hogy mekkora büdös nagy kartell van hogy sea telekom, sea yettel mégcsak megse próbája átcsábítani a digiseket valami akcióval . pedig 170000 ügyfélről van szó.
Szépen marad a kb 3 szoros árszint a környező országokhoz képest.Egyébként valószínűleg az egész digit beszántják majd mint az invitelt.
-
És most magamra rántom a hőbőrgő, értetlen hordát: "a Vodafone Magyarország egy a meglévő konstrukciókkal egyező feltételekkel igénybe vehető egyedi díjcsomagot is elérhetővé tesz, melyre díjmentesen válthatnak a DIGIMobil ügyfelek. "
Mindenhol ez a nyilatkozat, ezt küldték ki, mi az amit ebből nem értenek itt, és írják, hogy semmi konkrtét?
A csomagok változatlanul, az akkor aktuális áron, magyarul ugyanazokkal a feltételekkel lehet valaki vodás, mint amilyen feltételekkel digis. Az egyszeri, brutális emelés után nem lesz idén inflációkövető emelés. Ez szerintem elég konkrét. Ez az ügyfélmegtartó csomag.
Az hogy meddig? Ezt tényleg nem árulták el, de azt sem, hogy meddig maradhatsz digis. De ez minden szolgáltatónál így van, bármikor kivezethetnek díjcsomagokat, ha nem tetszik, akkor nész a másikhoz.
-
törölt tag
válasz
domper2015
üzenetére
-
kissvendel
tag
Számhordozás rendben, pedig több adat sem stimmelt 100%-osan..... Születési hely, lakcím.... sok a konteo.... átnézik, ha valami nem stimmel szólnak.... u-utca.... bp-bp13 nem tényező, hordozzák.... Nem kell mindenre felülni

-
yanna
addikt
válasz
domper2015
üzenetére

-
válasz
domper2015
üzenetére
Olvastam a cikket. A címnek semmi köze a firkálmány tartalmához. Értsd, semmi konkrétum nincs benne, kattintásvadász betűkatyvasz az egész, amolyan reklámcikk. De ettől az oldaltól ne is várjon senki semmit. A napi.hu-ból csináltak egy origo 2.0-t. Kb.
-
Kronos3000
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Az a valami betű halmazt megjelentető oldal, elsők között került a ner-hez, hitelesség = 0.
-
nyitom
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
Csak épp semmi konkrétumot nem mond a 4ig.
-
yanna
addikt
válasz
domper2015
üzenetére
Van próba topik valahol link beillesztést is próbálgatni.

-
domper2015
senior tag
https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2024/01/apropenzert-lehetnek-vodafone-ugyfelek-a-digi-sek-reagalt-a-vg-dijkorrekciot-erinto-cikkere-a-tarsasag
-
válasz
kinder93
üzenetére
Én a T-től vittem számot annó a DIGI-hez. Semmi gond nem volt. Egy év múlva vittem volna a második számomat a DIGI-hez, a T elutasította, hogy eltérő ügyfél adatok. Az egy év alatt egyik szolgáltatónál sem változott semmi... Szóval, hogy min bukik el a számhordozás? Nincs értelmes válasz.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
kinder93
üzenetére
Ez így van hajszálpontosan kell stimmelnie ha
4.em. 34 akkor nem jó már a 4.em.34 sem egyéb variáns
"Ráadásul konkrétan cégcsoporton belül szarakodunk ezzel?!" nem cégcsoport számít hanem az NMHH mint hatóság ilyenJa és igen a lakcímkártyán is használhatnának monospaced betűtípust mint én itt fenntebb, akkor jobban láccana
-
kinder93
aktív tag
válasz
HettMann47
üzenetére
Most már úgy szerepel... De elvileg ma megint visszautasítják a tegnapi kérelmet, pedig a Digi Ponton átírták két napja... Most azt mondta a digis ÜFSZ, hogy biztos azért, mert a szóközök nem ugyanott vannak, vagy egy pont a végén. És, hogy menjek be megint az üzletbe, vagy a vodafone-hoz, és írják át olyanra, hogy a szóköz is ott legyen. Mi a f...... Ráadásul konkrétan cégcsoporton belül szarakodunk ezzel?!
-
hklk
csendes tag
Miskolc: most ment el a 4G...
-
DarkByte
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem tudom, mert utána kiszedtem a telefonból
Az online ügyfélszolgálat már rá egy órára sem listázta a szolgáltatást.
(A csak Yettel-es SIM-el 5G-n tovább bírja akksival most az S21 FE hogy nincs mellette a Digi roaming SIM. Hmm..) -
zsolt_64
senior tag
-
brumicica
tag
válasz
nyitom
üzenetére
Azért ezt a mondatot próbáltam többszöri nekifutásból értelmezni: "Tájékoztatjuk, hogy Ön a jelen értesítés kézhezvételétől számított 45 napon belül azonnali hatállyal további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani előfizetői szerződését."
És a 45 nap után mi lesz, ha meggondolom magam? Baracska, Recsk, netán Sopronkőhida? Vagy kiszámláznak 5 évi kötbért az ingyenes indulástól számítva?
-
zsolt_64
senior tag
válasz
nyitom
üzenetére
a 45 nap gondolom a hűségesekre vonatkozik, az meg hogy átmenni 1 másik szolgáltatóhoz már megtörtént, mindannyian tulajdonképpen vodások vagyunk, mert nincs már Digi torony egyse. A részleteket az átálláshoz amiről írtam, meg majd mondják(valamikor).
Azért a voda is érdekes 170000 előfizetés nekik smafu, nemszámít ?
Az meg amit itt írtak hogy (3mbit, nemzeti roaming, volte/vowifi hiánya stb) csak úgy javulHAT hogy vodás simmed lesz, mert tuti hogy a digis simmek kapcsán nem lesz változás. Sőt idővel lehet hogy úgy megcsappan a digi simmek száma hogy eccerűen kivezetik, és ha nem váltasz akkor ŐK mondják fel. -
zsolt_64
senior tag
válasz
nyitom
üzenetére
végülis komunikáltak, az áremelés annyi-amennyi és akit zavar a 2g+roaming az átmehet a vodába elvileg ugyanolyan csomagba (majd valamikor, feltételezhető simmcsere). ennyike
Ja és akinek ez így nemteccik az 45 napon belül felmondhat...Ha valami nemvilágos , kérdezzél és elmagyarázom
-
brumicica
tag
Elgondolkodtam én is a lemondáson, bár a 100 Ft/GB vonzó lehet, aki ki tudja használni az adatkeretet elfogadható sebességgel. De a lemondás előtt érdekelne pár dolog:
-Várható-e javulás a minőségben (belföldi roamingnál maradva), ha több tízezer lemondott ügyfél nem terheli tovább a voda amúgy is recsegő-ropogó hálózatát?
-Várható, hogy előjön a vodafone valami további publikus kedvezménnyel ex-digisek részére (pl. hűség esetén havidíj-kedvezmény)
-Lemondhatom-e a 45 nap után is (tehát márc.1 után) ha még kicsit tesztelni szeretném?
Köszi
-
csernak75
senior tag
Sziasztok!
Csak érdeklődés képpen Max csomag helyett mit ajánlanátok számomra? Jobb hálózaton mondjuk 4000Ft ig.
Havonta átlagosan 15-25 gb netet használok, viszont nagyon keveset hívok róla havi 20-30 perc.
A sok net miatt váltottam annak idején erre kártyás csomagról.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest