Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
eFeMeR74
üzenetére
Ha kikapcsolod a roaming-ot akkor semmilyen hálózatod nem lesz folyton keresni fogja és akkor feltehetően még jobban fog merülni. Simán lehet hogy a Voda tornyok szerencsétlenségedre otthon és a munkahelyen is pont olyan helyen vannak ahol a kapcsolatot nagyobb energia kell fenntartani.
-
tsilver
aktív tag
jól látom, hogy a Vodafone átállás után sem lehet még mindig MMS-t küldeni?
-
Soma01
veterán
válasz
doeme_A64
üzenetére
Dettó. Nem lehet hallani amit mondok és gyakran leteszi e miatt a hívott fél. A telefonom nem tud VoLTE-t. Edge-re vált le telefonáláskor. Lehet jobb lenne, ha még lejjebb váltana. Egy sima 2G-s telefonnal (igaz, Voda csomag) ugyan azon a helyen nincs gond. A Digis kártyával a kapcsolat is nagyon nehezen épül fel. Legtöbbször nem is jön össze.
-
mzso
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nekem nem sikerült ilyen Vodafone csomagot találnom...
-
Superminyon
újonc
Sziasztok!
Én az átállás óta nem tudom USB-n vagy wifi-n osztani a netet. Mi lehet az oka? A telón használható, de a gépen nem.
Másik SIM netjét tudja osztani. -
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az VoLTE. Mi pedig itt VoLTE Roamingról beszélünk.
A kettő teljesen különbözik. -
csaszi75
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Melyik évben próbáltad LG G4-el?
-
kiro76
tag
Dunakeszi nyugati oldalán a dunaparthoz közel:
Térerő vodával 0-1, időnként el is veszti a hálózatot a telefon, majd pár másodperc múlva újra kapcsolódik.(cellahatáron vagyok) Mobilnet vagy van vagy nincs, de amikor van, akkor is 1-2 Mbps le és 0.2-0.3 fel.
Akku baromi gyorsan merül. Eddigi éjszakai semmittevős állapotban 6-8% volt, most 30%!!!!!!
Volte van, fel is épül a hívás, gyenge minőségben.(pattog)
2G re átváltva a telefont még talán jobb minőségű a hívás, de ezt még csak egyszer próbáltam. -
4Grider
félisten
Az egyes szolgáltatók VoLTE szolgáltatása soha nem működött az összes VoLTE-képes telefonon. Ebből a szempontból a Samsung és az iPhone modellek a legjobban támogatottak, a Motorola eléggé a sor végén kullog a szolgáltatói VoLTE támogatással.
Ha nincs IMS regsiztrációd, annak az az oka, hogy a szolgáltatód nem támogatja ezt a telefonmodellt VoLTE-val. Ennek több oka lehet: Vagy nincs benne az adott telefonmodellben az adott szolgáltatóhoz a VoLTE támogatás, vagy a szolgáltató rendszere nem tudja rendesen azonosítani a telefonmodellt és ezért dobja saját részről a támogatást. -
doeme_A64
csendes tag
Debrecenieknek mi a tapasztalata az átállásal? Nekem elég szívás eddig, nem cseng ki, megszakad, stb
-
magellan24
csendes tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szia! fa@a , tcom-nál 7800-at fizetek 10 gb netért (beszélgetés hálózaton belül ingyen, kívül 30 perc ingyen) 1 év hűséggel. És ott vagyok náluk 1999-óta
Kicsit kezd olyan érzésem lenni, mint amikor sok év után otthagytam a UPC-t és átmentem a Digihez, konkrétan fele annyit fizettem ua a szolgáltatásért (mai napig ott vagyok) -
madrac
senior tag
Merüléssel kapcsolatban én azon gondolkodtam, hogy van-e különbség aközött, hogy automatikuson van hagyva a hálózat választás, vagy ha manuálisan van beállítva a vodafone hálózata. Utóbbi esetben nem kéne, hogy keresgéljen más hálózatot, nem? Vagy mivel folyamatosan azt látja, hogy idegen hálózaton van, ezért mindig csinálja ettől függetlenül?
-
Zsolt7981
tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Nekem se placebo hatás a durvább merülés. A digi kártyám egy xiaomi Mi9-ben van, gyakorlatilag semmit se csinálok vele, egyetlen feladata, hogy wifi hotspotként osztja a netet a másik 2 telefonomnak. Eddig mindig kb 55 százalékig merült le munkaidőben, ma 28 százalék maradt munka végére.
Azért az nagyon nem mindegy, hogy 8-9 óra alatt 45 vagy 70+ százalékot merül, úgy hogy a telefonhoz hozzá se nyúlok.
-
mzso
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Hát ha hívást indítok a digi SIM-mel akkor eltűnik a 4G ikon. csak a roaming r-je marad.
Ezt még mindig nem tudom hogy kell véghezvinni: "android és ios esetén is megnézhető, hogy fel van-e regisztrálva a készülék IMS-re."
Amúgy nem tudom miért a telefon (Edge 20 lite) elvileg 5G képes is.
-
riki
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Székesfehérváron ég és föld, a lefedetség különbség a régi Digi javára. A visszalépés a jövőből, az meg feledhetetlen érzés. A sajátmárkás telok ,meg nem tudják kezelni az Volte romingot. Azért ez is megér egy misét ,mert csökkent a szolgáltatás minősége, egy frimware frissitést adhatott volna ki. Még mielőtt valaki megírja ,hogy csak 11 egytől működik, direkt megnéztem a China mobilnál egyes telók 4.1! -el is tudják a Volte romingot kezelni ,csak akarat kérdése. Nem írnám le ,mit gondolok a témában , de egyre vonzóbb a magneta szín.
-
djsunstealer
aktív tag
Vonaton utazva Balatonszentgyörgy és Balatonberény között nincs térerő, ugyanez a helyzet Balatonboglár és Balatonlelle között is sajnos. A DIGI jobb volt itt.
-
zsolt_71
csendes tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Üdv,
valakinek van tapasztalata esetleg Digi Aktív 50 Alcatel MW40V-nel való használata esetén. Az átállás óta nem működik ugyebár. Ma próbáltam manuális beállítással . Kihoz egy listát az összes szolgàltatóval , de nem enged választani , mert tiltottnak jelzi az összeset. A készülék független. Sima Vodafone-os kártyámmal működik. Egyből talál hálózatot és csatlakozik is. Valaki tud esetleg megoldást erre? Köszönöm előre is.
-
Lacarr1
csendes tag
Lett egy kis help menüpont [link]
-
4Grider
félisten
válasz
gyulaszu
üzenetére
Nem teljesen így van, az én telefonomon pl. végig van VoLTE kijelzés, akár wifi, alár mobilnet az elsődleges netkapcsolat.
Az, hogy aktivált a VoLTE, még nem jelenti azt, hogy VoLTE-n telefonálsz. Ahhoz az is kell, hogy 4G hálózaton legyél, a telefonod is tudja adott hálózaton a VoLTE-t és itt a Diginél az is, hogy tudja a VoLTE roamingot.
Azért írtam, hogy kikapcsolt wifi mellett a legegyszerűbb megnézned, hogy VoLTE-t használsz-e beszélgetés közben, mert ott a legegyszerűbb ezt - VoLTE kijelzés hiányában - eldönteni. Ha ekkor 4G-n marad a telefon, VoLTE-n beszélsz. -
gyulaszu
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Rendben. Tehát ahogy most én értettem:
Ha a Wifi be van kapcsolva, akkor "csak" a 4G jelzés tűnik el.
Ha ebben az állapotban indítok vagy fogadok hívást, akkor az VoLTE lesz (természetesen, ha aktiválva van). Valamint ebben az állapotában az nem ismerhető fel sehol, mivel nem jelzi semmilyen ikon. -
.DLL
veterán
Köszi én is , ez segített! Áttettem egy újabb, gyári Samsungba, és ott a hálózatválasztásban ráböktem, hogy Vodafone HU, és regisztrálta a SIM-et a hálózaton.
Visszatéve a jóöreg Mi5-ösömbe már ment magától.
Ami fura, hogy a vodás kártyámnak fullos a térereje, ez a digis kártya meg az alsó egyharmadban mozog. -
válasz
4Grider
üzenetére
Én sem a vakvilágba beszéltem, nyilván tapasztalatból.
De ti tudjátok hogy érzitek, nekem mindegy, csak gondoltam felesleges bosszúság erre gondolni.Sdi: nálunk egyébként pont fordítva van, sokkal több százalék maradt benne a telefonokban a nap végére, mint ez előtt. Pedig mostmár mindkét kártya roamingol (dual SIM külföldi kártyával).
Az is igaz, hogy ez iPhone. -
Sdi
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Nem tudom, hogy a roaming, vagy a gyengébb térerő miatt van-e, de tegnap nekem is sokkal jobban merült munka közben az akkum, mint egyébként szokott. Mire hazaértem 65%-os volt és 80 körül szokott lenni, hasonló felhasználás közben. Ez jelentős különbség, de majd ma este meglátom ugyan az lesz-e. Hozzátartozik, hogy a melóhelyemen a voda térerő sokkal rosszabb mint a digi volt.
-
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Vagy ha párhuzamosan megy a kettő.
Samsungon pl bekapcsolható hogy egyszerre legyen aktív a wifi és a mobilnet. Ez arra jó ha megszakad a wifi vagy instabil akkor azonnal vált mibilnetre szakadás nélkül. Android 12 ig volt 4G ikon is wifi mellett (ilyenkor nem használt CA, csak ha ténylegesen használva volt) A13 óta funkció ugyan működik, de elrejti 4G ikont.
-
4Grider
félisten
válasz
gyulaszu
üzenetére
4G jelzés addig van, amíg nem használsz wifi-t. Nekem eddig az összes androidos telefonon így volt.
A wifivel nem függ össze a VoLTE hívás.
Kapcsold ki a wifi-t (megjelenik a 4G) és indíts egy hívást. Ha nem tűnik el a 4G, akkor VoLTE-n telefonálsz, ha eltűnik, akkor logikusan nem. -
Gabal
csendes tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Köszi a válaszokat. Végülis 392mhz és a Te segítségeddel nálam (Poco F3) működött. Tehát SIM kártya ki, át másik telefonba (ez itt egy Samsung volt), ott felismerte a kártyát, fellépett roamingba, aztán vissza (így a Poco is roaming-olt már) és APN beállítás ezek szerint és voila' (lehet, hogy SIM kártya foglalat ki-be húzás is működött volna?
)Köszi mindenkinek!
-
dzf007
senior tag
Nyíregyháza, Kossuth tér [kép]
-
kinder93
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Haha, bárcsak. De sajnos ilyen opció nincs, nem is lesz.
-
gyulaszu
senior tag
Jó reggelt,
azt figyeltem meg, hogy a telefonom (Redmi Note 11) csak akkor jelzi, hogy 4G csatlakozik a mobilnetre, ha kikapcsolom a wifit.
Ez a normál működés illetve nálatok is így van?
Ebben az állapotában, amikor be van kapcsolva a wifi és látszólag csak 2G-vel kapcsolódódik, működik a volte?
Elseje előtt nem figyeltem erre, mert VoWifi volt beállítva.
Valaki írta korábban, hogy látszik valahol, ha VoLTE-n épül fel egy hívás. Hol kellene lennie? Nálam semmi nyoma... -
ACE-
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Nekem is pont annyit mutat a számláló a DIGI oldalán mint amit a telefon számolt... Ez megint ilyen placebo hatás, mert nem veszi figyelembe hogy sebességet méreget az meg nem kevés adatot fogyaszt.
Egyébként a roaming telefon fogyasztáson az sem segít ha fix hálózatnak beállítom a Voda-t? Nekem is úgy tűnik mintha jobban merülne... most beállítottam fix-re meglátjuk így milyen lesz...
-
nyitom
aktív tag
Viszont az is érdekes, hogy 1. e óta jobban fogy az adatkeret, legalábbis a ner számláló szerint.
-
4Grider
félisten
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Ilyenkor nem az usb modemben állítasz, hanem a router admin felületén. Ott kell megkeresni a manuális hálózatválasztás és az adatroaming lehetőségét. Ha van ilyen a routerben. Az első megkerülhető, ha az usb modemet közvetlen számítógépre dugjátok és ott megoldjátok egyszer a manuális hálózatválasztást.
-
.DLL
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
Köszi!
Effektíve ugyaníg volt minden, egyedül az "xcap"-et írtam most a supl, mögé, újraindítottam a telót, letiltottam a kártyát, vissza engedélyeztem, stb. de semmi, szürke a térerő ikon.
Gyak. ugyan az a tünet, mint LogRol kollégának. Automatikus hálózatválaztást kikapcsolva sem jelenik meg 4G-s opció, csak sima Vodafone HU, de nem lép fel rá.
Ebből ügyfélszolgálat lesz.
Kár, hogy kinyírták a Digi-t
sokat köszönhettem nekik. -
Lackooo84
nagyúr
Nekem ez APN hibának tűnik, neked is ajánlom az APN-t átnézni ezen paraméterek legyenek beírva.
-
válasz
Lackooo84
üzenetére
De persze, lehet.
Viszont eddig ez tűnik a legközelebbinek a valósághoz.
Eltérést eddig senki sem jelzett.
Illetve de, voltak itt egy ketten akiknek Xiaomin nem megy, pedig a táblázat szerint elvileg mindegyik Xiaomi kompatibilis.Mondjuk tippre ennek lehet köze van ahhoz, hogy egyébként hivatalosan nem támogatja a Digi a Xiaomi VoLTE-t, csak mókolva, így a VoLTE Roaming is a hivatalos honos támogatottság hiánya miatt nem megy Digi esetében. Viszont attól még a Xiaomi telefonok kompatibilisek lehetnek magával a funkcióval, de csak olyan szolgáltatónál, ahol alapból támogatott a honos hálózat VoLTE-je is.
Az A50 és A51 talán ami még rosszul van, de Samsungnál lehet általánosítani arra, hogy android 11 és az felett kompatibilisek, az alatt nem.
-
-
Lackooo84
nagyúr
Ebben a táblázatban mit takar a "VoWifi softvare supported" & "VoWifi software version"? Hogy így enbloc tud e a teló VoWifit? Mert akkor igen csak szellős ill hiányos...
-
392mhz
csendes tag
kettővel fölötted írtam le.
-
Daywalkerke
aktív tag
Egy ismerősöm eddig egy Hua wei usb stick-ben használta a DIGINet Aktív 50 SIM kártyát és ez a stick egy TP-Link routerbe volt dugva, hogy a mobilnetből wifi legyen, ezért érdeklődnék, hogy esetleg van-e valakinek információja arról, hogy a Hua wei usb sticken mit kell átállítani, hogy fel tudjon csatlakozni a Vodafone hálózatra?
-
domper2015
senior tag
Samsung A52 5g, Sony Xperia XZ ( Android 11 kendácsolt): VoLTE roaming rendben.
Huawei P20 Lite és Motorola Edge 30 neo [ Android 12 ]: nem megy a VoLTE roaming, a Motorola felettébb bosszant. -
válasz
4Grider
üzenetére
Miért, a 2014-es iPhone 6-ban hogy van benne?
Miért kellene beletenni? Ne viccelj már. Most tényleg belemenjünk ebbe?
Például mert a telefonokat tovább kellene támogatni mint 2-3 év. Többek között környezetvédelmi szempontok miatt is.
Ne mondd már hogy egy S9 hardvere ne lenne elég 2023-ban… elég lenne, ha nem lenne szándékosan elavulttá téve. Az iPhone XS ugyanolyan idős mint az S9 mégis a legújabb iOS jön ki rá folyamatosan és most is olyan gyors mint új korában, ellentétben az S9-el amire már soha többé nem jön frissítés 1 éve és az XS-hez képest bűn lassú lett, pedig hasonló gyorsasággal rendelkeztek.És ezzel nem azt mondom hogy szr lenne a Samsung vagy az android, hanem amit előzőleg is írtam: feldühít hogy az androidos vonal ezt csinálja. Ki kell dobni olyan hardvereket amik még tök jól működnének, ha akarnák. Csak nem akarják. Ezért van most a VoLTE Roaminggal is probléma, nem a Digi miatt.
-
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nagyjából decemberig biztosan nem. De tutibiztos, hogy januártól se digi, se voda nem lesz többé, helyette valami új ner szolgálató lesz új csomagokkal, névvel.
-
eclipse19
senior tag
válasz
Power4Life
üzenetére
Ez akkor vszeg eddig is így volt a mobilodon, csak soha nem akartad használni. Szoftver bug-nak tűnik, ami aligha a szolgáltató hibája...
(Mobil csere, helyett át mehetsz egy másik szolgáltatóhoz, ahol a saját hálózatot fogod használni és akkor megint nem kell a barangolás.) -
jonnyjoker01
veterán
válasz
üzenetére
"Márpedig 200.000 digis ügyfélnek fognak új díjcsomagot “kitalálni” január 1-gyel."
Erről nem nagyon találtam információt, akkor jövőre teljesen más díjszabás lesz érvényben? Tudunk egyéb dolgot erről?
#42116 Power4Life: Én találtam xiaomi fórumon egy olyan félmegoldást, hogy ha beállítasz adatforgalom limitet akkor tudod majd engedélyezni a roamingot, viszont telefon újraindítás után el fogja felejteni szóval mindig újra engedélyezned kell majd.

#42122: Köszi. Szomorú. Nehéz megállni a politizálást ebben a témában, az egész magyarországi digi történet elég gáz.
-
válasz
Power4Life
üzenetére
Nem valami mókolt rom van a telefonodon?
-
törölt tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Volt nekem is olyan csomagom, de találtam az én szokásaimhoz jobban illőt: máv.
Sajnos csak vodásba tudtak berakni…
Mióta lekapcsolta a voda a 3G-t előfordul, hogy 2G-re dob a hálózat hívás közben (Bp), és eléggé kaki a minőség. T-s sim-mel pedig még 2G-n is jó a hang. Telefon: i13Amit te írsz, az ügyfélmegtartás….nincs 200.000 ember ilyen csomagban vodánál. Márpedig 200.000 digis ügyfélnek fognak új díjcsomagot “kitalálni” január 1-gyel.
-
Power4Life
friss újonc
Sajnos a Digi ügyfélszolgálat se tudott mit mondani (50 perces csörgés után)arra hogy a Nemzetközi barangolás menüpontnál mikor kiválasztanám a "Mindíg" lehetőséget miért vált vissza "Soha" állapotba...redmi note 5 pro...és ez miatt csak hívni tudok mobilnetezni nem...bravó...
Mondjuk külföldi (XDA és egyéb) oldalakon sem kapott választ erre a kérdésre senki se..így hát nem is csodálkoztam...
Sajnos ebből
így nem tervezett telefon csere lesz nagyon úgy néz ki...
köszi 4IG... 
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni. Nem igazán értek a hálózatok beállításához.
Adott egy laptop amibe van 4G kártya. Ez az eszközkezelő szerint megfelelően működik.
Sim kártya nyílás is van benne amibe beletettem egy Diginet Aktív 50 kártyát. A hálózatoknál meg is jelenik DIGI HU néven de nem kapcsolódik fel a hálózatra.
Mit kell beállítanom hogy működésre bírjam? -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez az ügyfélmegtartó csomag ha nagyon le akarsz lépni, felajánlhatják.
-
dredjudge84
őstag
válasz
üzenetére
"Egy lélegeztetőgépen tartott “hulla”, amit fél év múlva lekapcsolnak."
Honnan tudod ilyen biztosan?
Nekem a vodánál is olyan csomagom van, hogy 1490-ért hálón belül ingyenes, azon kívül havi 100 perc, és 15 GB net. Ezt csak azért írom, mert nem a digi az egyetlen, aki ilyen áron ilyen csomagot adott.
-
DarkByte
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Az összes amit felsoroltál említve volt az email-ben.
"Előfordulhat, hogy a készüléket manuálisan kell beállítani."
"A mobilinternet szolgáltatás eléréséhez kapcsolja be az adatroamingot az operációs rendszer típusától függetlenül. Az esetleges figyelmeztetések ellenére, ez belföldön nem jár plusz költséggel!"
"Előfordulhat, hogy a készülékében nincs aktiválva, vagy nem támogatja a VoLTE Roaming opciót. Ebben az esetben a hívások 2G hálózaton történnek."
-
válasz
DarkByte
üzenetére
A problémázás két okra vezethető vissza. Az egyik, hogy a telefonok kb 90%-a nem váltott automatikusan hálózatot, mint ahogy írták. Manuálisan kellett rányomni a vodára és utána már vissza lehetett állítani automatikus hálózatra.
A másik pedig, hogy sokan nem kapcsolták be az adatroamingot a telefonok menüjében, így nem volt mobilnetjük, plusz keverték az applikációban bekapcsolható roaminggal, ami ugye külföldön kell.
Ebből max az adatroaming bekapcsolása volt leírva egyértelműen a megelőző tájékoztatóban.Plusz még bejött az, hogy a volte roaming sok korábbi telefonon nem működik, így az ilyen telefonokat használók visszarepültek minimum egy évtizedet az időben, mikor 2g-s telefonálás volt 10 másodperces hívásfelépüléssel és sokol rádiós hangminőséggel.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Tápos kibeszélő offtopik
- Jogász topik
- Video digitalizálás
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- HP 250 G7,15.6",HD,i3-7020U 4GB DDR4,250 SSD,DVD,WIN11
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit kezd olyan érzésem lenni, mint amikor sok év után otthagytam a UPC-t és átmentem a Digihez, konkrétan fele annyit fizettem ua a szolgáltatásért (mai napig ott vagyok)
Amúgy a Balaton déli partjának állomásain (Balatonszárszó teljesen 0) váltakozó, Siófokon viszont kiváló. Ez csak egy vonatos utazás kiragadott értékei, nem mérvadók.
)

köszi 4IG...