- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
válasz
dethroner #45109 üzenetére
Azért ez így összeségében nem igaz, nézz körül most a lengyeleknél , ott pont most megy az ottani ner+politikai bebetonozás felszámolása... szóval a lengyelek igenis megcsinálták a fülkeforradalmat, öszeállt az elenzék, meg is nyerték. Nem mondom hogy könnyűlesz nekik, de legalább a remény él. Olyan ez nekik, mikor a vihar után kisüt a nap.
És nagyon tetszik hogy lekapcsolták a lengyel köztévét, amit a Kaczinyski magyar mintára csinált meg.Továbbá volt bátorságuk letartóztani politikusokat, akiknek egyébként jogerős bírósági ítéletük van érvényben. -
Kronos3000
senior tag
válasz
dethroner #39876 üzenetére
Elsők között hoztam ki két mobil kártyát, amikor a tesztüzem indult. Örültem neki mint sokan mások, hogy végre beindul valami jó is ebben az országban. Sokáig megelégedéssel használtam, tavaly november végén azonban megszüntettem minden kapcsolatot a Digi-vel. A vezetékest is. A kiszámíthatóság, tervezhetőség, stabilitás, minőség fontos dolgok a számomra. Ezek mind megszűntek létezni ennél a szolgáltatónál. A jövővel kapcsolatos bármilyen megnyilvánulás, a jóslás kategória.
-
zelikocc
senior tag
válasz
dethroner #35761 üzenetére
Még ezelőtt pár hónappal olvastam egy külföldi cikkben hogy a magyar piac eladásának bevételéből akar a Digi mobilszolgáltatást indítani Portugáliában. Nem tudom már hol volt. A portugál terjeszkedés bejött, nem tudom mi lesz most így a magyar piaccal, miközben ide is öntik a hosszútávú fejlesztéseket.
Igazán jöhetne már hivatalos bejelentés hogy végbemegy-e az eladás. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
dethroner #35761 üzenetére
Úgy érint ez bennünket, hogy a portugál frekvenciákért fizetni kell(később a román frekvenciákért is), szerintem a magyar DIGI eladásából származó bevételből.
(2x5Mhz 900Mhz, 2x5Mhz1800Nhz, 40Mhz 3600Mhz , 2x5Mhz FDD és 25Mhz TDD)Remélem nem lesz igazam, de én most így gondolom.
-
leo81
aktív tag
válasz
dethroner #35085 üzenetére
Telenor 3G/2100 a kalitkában. Kb 4 éve egyfolytában üzemel 0-24 ben:
Nekem telefonálásra a legfontosabb, de az internet is működik.
Amikor vettem 2G/3G erősítőnek adták el, de a voda 2100-as 4G-t is tudja:
Szóval ha vennél egyet, ami 1800-at tud (DIGI szempontjából ez kellene neked) akkor az összes szolgáltató minden típusú jelét felerősítené a B3-as sávban. -
leo81
aktív tag
válasz
dethroner #35085 üzenetére
Ebből eddig nem volt bajom...DE elvileg nem lehet ilyet működtetni a szolgáltató beleegyezése nélkül, ÁSZF tartalmazza elvileg a tiltást.
Ezt én egy olyan helységben üzemeltetem ahová egy szikra jel nem jut be (négyszeres lemezborítás) így onnan kifelé sem tud jönni semmilyen jel. Így elvileg nem tudják bemérni. -
4Grider
félisten
válasz
dethroner #35066 üzenetére
Nem derült ki a kérdésedből, hogy nem telefonálni akarsz a Digi mobillal. Router esetén nekem vegyes a tapasztalatom az antennákkal kapcsolatban, inkább a placebó kategóriák ezek. Mintha a térerő nőne tőlük, de sebességnövekedést nem igazán érek el velük a Huawei routereimen.
-
p2pp
őstag
-
Jester01
veterán
válasz
dethroner #34020 üzenetére
Gondolom át, mivel van törlés meg hozzáadás gomb. Azt hogy a bejelentkezési címre küldi-e a jelszóemlékeztetőt nem tudom mivel én nem is email címmel regisztráltam. Ha kiveszed a pipát "Az e-mail cím és a felhasználói fióknév megegyezik" elől akkor lehet bármilyen név de email címet akkor is meg kell adni. Na hogy azt hogy lehet módosítani azt én sem tudom.
-
Samott
addikt
válasz
dethroner #33254 üzenetére
Igen, frankon hulyet csinalt magabol ezzel a fel mondattal az elemzo. Ha ennyire nem figyeli a torteneseket, akkor megis hogy akar kepben lenni, megerteni barmit? Nyilvanvalo volt hogy azert utik a digit minden fronton hogy kiebrudaljak az orszagbol a tulajdonosat es olcson felvasaroljak a ceget. Hogy eppen melyik stroman teszi meg az nagyjabol erdektelen.
-
leo81
aktív tag
válasz
dethroner #32936 üzenetére
Nem egy torony, hanem cella! Egy tornyon ahány cella van annyiszor 3Mhz a sávszélesség. A Digi 2-6 cellás állomásokat telepít, és ha elég sűrűn telepíti azokat akkor a cellák mérete elég kicsik lesznek ahhoz, hogy csak kevés felhasználó használhassa egyszerre. Nagy városokban 500-700 méter torony távolsággal számolnak szerintem. Ahol ez eddig nem így épült ki előbb utóbb további bázist kell telepíteni.
-
zelikocc
senior tag
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
dethroner #32696 üzenetére
"Valószínű pont úgy működik (vagy nem működik) a digi sim, mint a többi szolgáltatóé."
Sajnos nem igy van.
Pl. mikor Lanciába tettem sim kártyát annál nem lehetet APN-t szerkeszteni. (szerencsére nem kellett, mivel TELEKOM kártya volt)
A DIGI-vel valószínűleg nem ment volna.
-
-
DevKiller
senior tag
válasz
dethroner #32530 üzenetére
+1
3,8 millió előfizetője van kb a román DIGIMobil-nak, de a 10 MHz-es B1 LTE-es cellák sok helyen fekszenek, B8 az meg azért van rengeteg helyen, hogy legyen, sebesség nuku, csak VoLTE. B38 nélkül néhol olyan jitter van, hogy becarás.
Bár tény, hogy vannak olyan helyek ahol 100 közelében van a letöltés, lutri az egész. -
laci666
senior tag
válasz
dethroner #32288 üzenetére
Huawei Nova 5t dual Sim-es DIGI és VODA is VoLTE megy.
Wifire váltáskor a Digi WoWifire kapcsol.
Valamint a VoLTE-én a hívás piszok gyorsan kapcsol és minőségben is sokkal jobbnak érződik mint a nem VoLTE hívás. -
DevKiller
senior tag
válasz
dethroner #32288 üzenetére
Kis off-topic de témába vágó, csak nem DIGI:
Nálam a Voda még A50 alatt most sem tudja normálisan megoldani a VoLTE-t. Az esetek 90%-ban levált, maradékban meg nem hall/csilingelés/víz alól beszélek és társai a reakciók a vonal túlvégéről. Na ilyen a DIGI-s SIM-mel nincsen. Egyik szolgáltatónál sem kapcsoltattam be, ergó ők aktiválták, mint éles szolgáltatás, és még is hulladék. Ezek szerint a DIGI-nél a Xiaomik ezek. Amit el lehet fogadni, mert alapból nem megy vele, vagy nem minden esetben, és a DIGI sem támogatja hivatalosan.
Ezt már nem neked:
Nem ésszerű ekézni azt a szolgáltatót(igen DIGI istenítés következik, mert amiben jók, abban igen is jók) a DIGI támogatja a legtöbb VoLTE/VoWIFI képes készüléket. VoWIFI T-nél van csak, többieknek enyhén túlozva ismeretlen szakkör a történet. Még hozzá tartozik a történethez: Itt senkit se láttam szívni VoLTE-vel olyan készülékkel amit a DIGI támogat, csak olyannal amit nem, tehát a technológia náluk megfelelően működik. Az, hogy meg a DIGI új és neki egyszerűbb arra meg annyit, hogy a többieknek nemes egyszerűséggel több lovetta van, tehát megtudnák oldani. De hát van 2G meg 3G azt elvannak vele, kit érdekel fajta mentalitást tanúsít némelyik szolgáltató.
-
törölt tag
válasz
dethroner #32262 üzenetére
Részben hülyeséget írsz....( már bocs ) !!!
A VoLTE és a VoWIFI is tökéletesen működik a Digivel, csak megfelelő telefonnal kell használni !
Nem úgy mint pl a Telenornál.....ott azt javasolják kapcsold ki a VoLTE lehetőségét mert xar.....
A román Digi oldalán nézd meg milyen Xiaomi mobilok vannak !!! Azokkal valószínű itthon is menni fog ! Az meg hogy 4G lefedettség kell a VoLTE használatához miért csodálkozol ??? -
válasz
dethroner #32249 üzenetére
A Samuk közül szinte mindegyik egyértelműen támogat voltét, vowifit, nincs mókolás, kódolás, romolgatás, mint a kínai csodáknál. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy kínaiak rosszak, a családban is van egy, vowifit nem is támogat (pedig kellene neki leírás szerint), csak a samuk egyértelműbben kompatibilisek a digi technológiáival.
-
törölt tag
válasz
dethroner #31641 üzenetére
A postásunk az elmúlt 15 évben 1x se nem hibázott.
Emailt nem kaptam.Egy tehetetlen ember utolsó "vergődéseit" olvashattátok tegnap.
Én nem tudok felettes szervhez fordulni..A témát elengedem.
dchard
Milyen 5MHz-re gondolsz? 2014ben a 800-as tenderen csomagban volt értékesítve az az 5MHz, vagyis a 800MHz-cel együtt 3 kicsi szeletet is tartalmazott (Tkom 10MHz 800 + 2MHz 900; Tnor 10MHz 800 + 2MHz 900, Voda 10MHz 800 + 1MHz 900) -
dchard
veterán
válasz
dethroner #30523 üzenetére
Ezzel küzd a háromból általam ismert módon legalább kettő nagy is. Az eddig ismert információk alapján ez alapvetően készülék (vagy inkább alapsáv) probléma: a telefonok valamilyen okból nem küldenek RTP adatot egy idő után, így a hívás féloldalassá válik. Fontos ismertető jele ennek a problémának, hogy a hívás nem szakad meg, és az egyik fél hallja a másikat. A probléma mobilitás nélkül is fennáll. Általában jellemző a VoLTE-ra, hogy a szabványosítás illetve a hozzá kapcoslódó komformancia tesztek nem kellően részletesek, és a gyártók sem törekedtek arra, hogy az ebből fakadó problémákat feloldják.
-
MDanny
senior tag
válasz
dethroner #30508 üzenetére
Korábbi Xiaomi készülékek esetén, pl. a Redmi 7-nél a ROW profillal működik gond nélkül a digis VoWiFi, míg a telekomos nem (hiszen ez a készülék már réginek számít, akkor még nem volt a szolgáltatók kínálatában). Ha PDC-vel DT_Hungary profilra váltok, akkor a telekomos működik, a digis nem. A Redmi (Note) 8-tól felfelé a telekomos szinte biztosan problémamentes, hiszen ezek a készülékek rajta is vannak a támogatott készülékek listáján, bele van tervezve a konfigurációba. A Digi sajnos a Xiaomi-nál nincsen betervezve, ha véletlenül működik az általános ROW profillal, az csak szerencse. Más kérdés, hogy már a Redmi Note 5-ben is benne volt a Digi Romania profil, de mivel más az MCC+MNC, ezért nem aktiválódik. Valószínűleg a Diginek kellene a Xiaomi-t kérnie rá, hogy bekerüljön a megfelelő konfiguráció. Eleve kellene mindenféle kód nélkül látszódnia a VoLTE kapcsolónak is, de nem ismeri a 216 3 MCC+MNC-t a készülék...
Amikor megláttam az ajánlott készülékek listáján a Xiaomi telefonokat, akkor fel is hívtam a Digi ügyifogyit és mondták, hogy bizony ha ott van, akkor jónak kell lennie, de felvettek egy hibajegyet. Pár nappal később fel is hívtak, hogy bocsánat, tévedés történt leveszik a Xiaomi telefonokat a listáról.
-
Masato
tag
válasz
dethroner #30082 üzenetére
Egy ismerősöm szerelt ilyet, de azt nem tudom, hogy milyen típusú antennákkal. Elképzelésem szerint valami ilyesmi lehetett:
kültér: [link]
beltér: [link] vagy [link]A kettő összekötéséhez meg kell csináltatni egy N-N koax kábelt, vagy venni egy készre szereltet [link].
Azt tanácsolnám, hogy várj meg egy szakit, aki konkrétan hozzá tud ehhez szólni és aki telepített is ilyet. Esetleg hívd fel ezt az üzletet.
-
Masato
tag
válasz
dethroner #30077 üzenetére
Igen, létezik ilyen megoldás: egy irányított, nagy nyereségű antenna a tetőre, a bázis irányába és egy panel antenna a szobába, a kettő koaxszal összekötve. Passzív rendszer, tápot nem igényel.
Létezik aktív erősítős is ebből a rendszerből, de valószínűleg annak használata idehaza is illegális.
-
n00n
őstag
válasz
dethroner #29213 üzenetére
Igazából csak poén akart lenni.
De akkor ezek szerint nem túl jó. Én a Maléteren lakom, ha a lakás déli részén vagyok, akkor arra a toronyra csatlakozom, ahol laksz. Ha az északi, akkor a Krisztina tér környékén lévőre.
Egyébként a lefedettségre szerintem nem lehet panasz Pécsen. Viszont elindulahtnának délre is, Siklós, Harkány, Villány irányában. -
4Grider
félisten
válasz
dethroner #29198 üzenetére
Errefelé (Budatétény) a bázisállomástól 380 méterre rálátással ha az elmúlt évben tudtam 4-5 Mbps-nál többet mérni, akkor már örülhettem. Most is épp a szokásos sebesség van 4/2 Mbps-al. Megmondom őszintén, én az induláskor ettől sokkal rosszabbra számítottam, tekintettel a kis sávszélességre és a korlátlanságra. Utóbbi miatt januártól jó eséllyel kicsit nőni fog a sebesség...
-
szpetyko
csendes tag
válasz
dethroner #29097 üzenetére
Szia!
"Ez nem a több mint 100.000 támogatói aláíró szembeköpése?"
Szerintem nem!
Nem azért írták alá a petíciót az emberek, hogy a DIGI induljon vagy sem, hanem azért, hogy a Hatóság engedje indulni a DIGI-t (több kizáró feltételt is tartalmaz a kiírás). Azonban mindezt figyelmen kívül hagyta a Hatóság. Valójában a Hatóság "köpte szembe" az aláírókat.Ha van egy pályázati kiírás, amelynek több feltételének sem felel meg az alany, akkor felesleges beadni a pályázatot. Ez mindennel így van. Amúgy magának a pályázat benyújtásának is elég nagy költségei vannak (közvetlen és közvetettek is).
Üdv
-
p2pp
őstag
válasz
dethroner #29046 üzenetére
A megtérülés 1 dolog.
A 3 nem a hatóság részéről totál egyértelmű.
Ebben a diktatúrában ha a Marsot idehozták volna akkor sem nyerhettek volna semmit sem.
Nincs mit ragozni ezen sajnos!!!!
Made in Hungary!!!
Nehéz megérteni.
Elfogadni nem lehet, de bármilyen nehéz tudomásul kell venni!!! -
DevKiller
senior tag
-
sifarr
senior tag
válasz
dethroner #28958 üzenetére
Valami megegyezést, összeborulást érzek én is a háttérben.
Telenor?Az AH megveszi a DIGI 25 %-át, és már is megvan az összekötő kapocs az összeborulásra. A Telenor adhat madzagos szolgáltatást, a DIGI-nek is a mobil lefedettség, a kapacitás megoldva, + kifizetheti az adósságát.
De ilyen összeborulásról volt már tipp (tőlem is) sokkal korábban is. -
-
törölt tag
válasz
dethroner #28149 üzenetére
Attól függ, hogy miben van a sim: routerben szignifikánsan gyorsabb, mint telefonban, ha a torony messzebb van: a toronytól 200 méterre már egyforma.
Sebessegben az aktív sim és a teszt sim is ugyanannyit tud, 4 mbps felfele, lefele 18. (torony mellett), illetve 6/4 (toronytól 3 km.-re, 4/4 5 km-re 10-ből 9szer) -
kiro76
tag
válasz
dethroner #28145 üzenetére
Aktív50-nel most éppen 13/4, telefonnal 8/5.
Ha egyszerre indítom a mérést akkor aktív50-nel 8/2, telefonnal 5/2.
Ezt már sokszor próbálgattam az elmúlt 15 hónap alatt és az arányok kb ilyenek. Sosem egyforma a sebesség.
Dunakeszi dunai oldalán szerintem nem én használom egyedül, úgyhogy nem tudom mi a logika benne. Még a digi.hu-n feltüntetett sebességgel sem passzol. Ők azt írják, hogy az aktív50 feltöltése max 2Mb/s de nálam 4 , néha 5 is megvan. -
törölt tag
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest