Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Zozi821
friss újonc
Sziasztok!
Véletlenül sikerült átállítanom normal-ról, roaming+ -ra. Sajnos elfelejtettem, hol volt ez a beállítás. Mióta így van, azóta nem engedi fel a digis kártyámat a Vodafone hálózatára.Valaki tudna segíteni, hogy hol találom ezt a beállítást?
Előre is ezer köszönet érte. -
bigdady
nagyúr
válasz
domper2015
üzenetére
Ez mondjuk nem rossz havi 1500 Ft-ért 5gb
-
slice14
veterán
Most esett le. Az 5G is a N(E)R műve.

Bocs a pihent agyam miatt.
-
blueye
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Tartaléknak ezt teszem be majd a SIM2-be digi helyett, nem olcsó de nem "vész el":
[domino-mobilinternet-csomagok#maraton] -
Kenderice
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Hát ha ilyen sokba kerül, akkor már inkább iqpro korlátlan net havi 5300-ért...
-
bigdady
nagyúr
Hali
Nézett már valaki normális min 5gb havi mobilnetet feltöltős csomagban valahol digi helyett? Második SIM kártyahelyre kéne hívás nélkül csak mobilnetre

-
Ba cy lus
addikt
Hát nekem siralmas sebessége van a netnek, max. 1-2 Mbps, de gyakran 1 alatt van. Lemondom a francba, ezért nem fogok fizetni. Úgysem tart már sokáig ez az egész, szépen elintézte a maffiakormány.
-
161
csendes tag
A többlet merülésről, XV. kerben nekem eddig évek óta 6 óra képernyőidővel 72 órát ment a telóm fixen ez most visszaesett 2 óra képernyő és 20 óra készenlétre - szabályosan érzem, hogy kézmeleg a telefon.
Ez egy kész átverés show.
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Digimobil előfizetésem van, amit eddig egy Dlink dwr-953 routerrel használtam.
Az átállás óta nincs net a készüléken.
A kártyát kivéve és egy Huawei routerbe téve, azon beállítva a roamingot megy.
Visszateszem a "nagy" routerbe, kézi beállításokban kiválasztva a Vodafone.hu, a roaming engedélyezve, elvileg van térerő és az internet led is világít, de nincs net.
Tudtok segíteni mit kell még beállítani a routeren? -
ACE-
addikt
válasz
FistXL
üzenetére
Első nap használtam automatán. Nem tudom hogy akkor esetleg amiatt merült jobban, mert többet nyomkodtam... de jobban merült, munkidő végére szokott maradni, 75%, akkor meg csak 60% maradt...következő nap 2-án fix-re állítottam, azóta is ott van és most a szokásos 75% megmarad, szóval most így nem veszem észre. Majd egyszer lehet visszaállítom automatára, meglátjuk úgy milyen.
-
FistXL
senior tag
Ez a fix hálózatválasztás tapasztalatod alapján segít, próbáltad automatán is? Nálam is jobban merül roaming óta, noha nem olyan durván mint itt egyeseknek, mert nálam Kecskemét külterületén nagyon jó a térerő, jobb mint a Digié volt (sebesség nem, dehát itthon amúgy sem ezt használom.)
-
tblack
csendes tag
A valódi roaming ugyanúgy fog menni vele mint eddig?
Valójában azt sem tudom mennyi volt a limit a 25-ös és az 50G-s netre külföldön, Valaki tudja ezt?
Apropó S20U dual simes telefonban 2. simnek nem tudom megadni manuálisan mert nem jelenik meg a vodafone a listában... -
rin33
senior tag
Időnként nem csörög a telefon az átállás óta. Csak a hívásértesítő sms jön meg..
-
slice14
veterán
válasz
blueye
üzenetére
A Yettelt ne keverjük bele, mert azzal a 25%-al semmit nem érnek. Amíg a cseheket nem tudják rávenni hogy adják el, addig marad a Yettel a helyén. Bár láttuk hogy végezte a Digi. Ezt akár eljátszhatják a Yettivel is. A Telekom-ot meg kiűzik az országból.
És meg is van az új szlogen: ONE Telekom, csak egy maradhat.
Szép jövő kép.
-
válasz
Kenderice
üzenetére
Vicces, mert Note 7 pro-n meg megy. A volte és a volte roaming is, magyarul nem vált le telefonálásnál 2g-re.
Annyi, hogy nem írja az állapotsávon a volte-t. De telefonáláskor a híváslistában írja, hogy volte hívás történt. Plusz a hangminőség és az 1 másodperces hívásfelépülés is árulkodik.
Nálad nem lehet, hogy működik, csak nem látszik? -
domper2015
senior tag
Eddig a Digi Drei.at hálózatán farolt 4G+-on, most H+. A1 hálózatán van 4G. Yuheee, ezt is megcsinálták!
-
Skylukos
tag
Nekem a VoLTE propblémát a xiaomi telon ebben a cikkben leírtak oldották meg.
https://www.kinadroid.hu/2019/07/05/volte-szolgaltatas-bekapcsolasa-xiaomi-keszulekeken-1/
-
domper2015
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Motorola edge 30 neo nem alkalmas a Magenta osztrák hálózaton VoLTE roamingra Telekom kártyával. Samsung A52 5g igen.
A Motorola így elvérzett... -
blueye
veterán
Ma visszaadtam mindkét digimobil kártyámat. Használhatatlan volt az átállás óta pedig mindent megcsináltam/átnéztem, stb. Mellette levő voda kártya tökéletesen működött.
RIP digimobil (és sajnos majd az egész digi
) -
zsolt_64
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Jópáréve , de dolgoztam ott (aztán kirúgtak, nemcsak engem, mer nem ment a cégnek, létszámleépítés) akkor vodás simkártya volt és értelemszerűen a vodás hálózatot használta minden netfonos előfizető. Amikor felvettek akkor persze bevettek netfonosnak , és gyakorlatilag ingyé volt a mobil. Kirúgás után viszont 1 rémálom volt elhordozni a számot, mert nem a netfontól kellett, hanem a vodától.(itt volt valami flottabaromkodás) 6 hónapig tartott. A vodás ügyfélszolgálat 1 tragédia
addig segítőkészek amíg le tudnak húzni, aztán meg a kelletlen akadékoskodás -
White24
csendes tag
Bátor legények
[link] -
MadMancs
veterán
válasz
zsolt_64
üzenetére
Netfone soha nem adott vodás SIM-et. Nem flotta. Saját van és volt neki.
Egyébként valóban meg tudták volna oldani, Netfone is saját háttérendszerrel működik pont mint digi. Csak gondolom bonyolultabb lett volna összevarázsolni a 2 rendszert mint szimplán levenni hálózati tiltást és engedélyezni roamingot.
Attól hogy a 2 cégnek egy a feje, attól még 2 külön vállalkozásról beszélünk, nem úgy megy hogy hiphopp engedek ezt azt, ugyanúgy megvan a formai és jogi procedúra.
-
rin33
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Temesvár, de Aradon is ez a helyzet, a Diginek nagyon erős jele van beltéren is (B1), forgalmas helyeken l, bevásárló központokban nagyon jók ezek, pár éve még a B38-at kapcsolták be a régi makro cellákon, viszont kezd háttérbe szorulni ez a sáv, az új mikrocéllák miatt, nagyon ritkán állt rá a telefonom.
Tavasszal még nem volt CA de mostanában egyre több helyen van állítólag (azóta nem voltam ott). -
-
mzso
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Mivel a Digivel nem volt hajlandó roaming szerződést kötni a többi szolgáltató így csak a saját tornyaikat használhatja. Nem hogy nem egyszerűbb, hanem nem létező megoldás...
-
ggabor02
aktív tag
Be volt állítva a Digi kártyámon a hívásátirányítás nem elérhető esetén a céges Telekomos mobilszámomra. Az átálláskor törlődött az átirányítás, ezért kapom sorra a hívásértesítő sms-eket ezen a csoda hálózaton Volte nélkül. Nem tudom, hogy egyedi eset-e. Nézzen rá, akinek volt beállítva átirányítás.
-
trec12
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Szerintem a számok döntöttek. Gondolom sok-sok milliós a megtakarítás ill. még előbb tudja értékesíteni az infrastruktúrát.
-
válasz
mucsgyver70
üzenetére
erre a pár hónapra felesleges is lenne komolyabban integrálni a hálózatokat.
-
Nem, a Yettel és a Telekom a B20-as 800 MHz-et, közösen használja, kelet-nyugat irányban megosztva az országot.
A pontos technikai részleteket nem ismerem, de úgy tudom, a rádiós rész közös, így költséget tudtak spórolni, hogy csak fél országot kellett B20-on kiépíteniük. -
mucsgyver70
aktív tag
Pontosan én sem tudom, de jelenleg is egy T-s tornyhoz csatlakozom yettelesként. A T és a Yettel megosztották at antennáikat az ország különböző részein, és tudják használmi roming nélkül is. Persze városokban saját adótornyaik vannak, de ritkább területeken megosztják az erőforrásaikt. Ha ők ezt meg tudták tenni, akkor a diginél is ment volna. Gondolom egyszerűbb és olcsóbb megoldás a roming partnerek közé felvenni, mint megoldani hogy sajátként tudja használni.
-
Alarikman
senior tag
válasz
tobias88888
üzenetére
És létezik rá megoldás? Mármint a security app-ra?
-
ACE-
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nem tűnik nekem úgy, hogy értesz hozzá... honnan az információid? Mi az hogy a háttérfolyamat más? Pontosan ugyanúgy biztos nem használhatják, mert a DIGI-s megoldásnak pont az a lényege, hogy egyszerűen csak egy roaming "szerződést" állítottak be a hálózatukon... és ezáltal a DIGI-s kártyát ráengedik a Vodás tornyokra...
-
ACE-
addikt
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Hát, én nem értek hozzá, de úgy gondolom a DIGI-s kártyán lévő adatok alapján a telefon a DIGI-s tornyokat fogja keresni, amik nincsenek... tehát SIM kártya nélkül max roaming-al lehet használni ezeket a kártyákat... A yettel gondolom nem úgy használja a Telekom tornyait, hogy a Telekom saját hálózatán működik, hanem vannak a fizikai tornyon saját adóegységeik. De majd az okosok megmondják.
-
zsolt_64
senior tag
azért ez jó kis görénség reszükről mert így reklámozzák a volte-t
"Gyorsabb hívásindítás Internetezés 4G-n hívás közben Hosszabb akkumulátoros üzemidő HD hangminőség" na mindettől most megfosztottak isten tudja hány előfizetőt. kiváló stratégia az előfizető megtartására.
Egyébként működhetne úgyis mint a netfone . ott is vodafonos simkártyát kaptál (bár ez régi info) -
ACE-
addikt
válasz
zsolt_64
üzenetére
Nem tudja orvosolni a Roaming-ot mert ahhoz le kéne cserélnie 200ezer SIM kártyát... gondolom majd decemberben tervezik ezt, mert tudják, hogy a 200ezerből az új díjcsomagokat látván csak 20ezer fog maradni, vagy annyi sem... így elég lesz csak annyit lecserélni. Most is előfordulhat simán, hogy aki nincs megelégedve a szolgáltatással az lemondja, illetve kicserélik neki a kártyát Vodásra, de ez még a jövő zenéje. Nem tudom hány olyan DIGI-n működő Volte kompatibilis telefon van, ami viszont roaming-ban nem tudja... lehet nem sok.
-
zsolt_64
senior tag
Igen aludtam kb 7 ig elvégre szombat van.
De hogy építő jellegű hozzászólásodat 1 kicsit feljavítsam találtam ezt [link]
itt sajnos a mobilomra azt írja hogy a roaming volte -t nem tudja, és mivel most csak roamingal hajlandó működni vélhetőleg ezért nincs volte.
Mondjuk ezt a roaming marhaságot orvosolhatná a szolgáltató. -
tobias88888
őstag
Lehet telefon probléma, de nem találtam meg neten. Mitől lehet hogy Redmi Note 5ön hiába kapcsolom be a nemzetközi adatbarangolást a Vodafone 4G (Tiltott) hálózaton, egyből kikapcsol. Redmi Note 8T-n pontosan ugyan azokkal a lépésekkel működik a net.
Security (Biztonság) app a ludas, nem digi probléma -
DarkByte
addikt
Apám a kollégájának folyton MMS-ben akar átküldeni képet, mert hogy telefonszámra akarja küldeni. Hiába magyarázom el miért ne, és inkább küldje email-ben vagy Messenger-en, valahogy mindig errre asszociál. Kedvencem mikor valami adattáblát akar így átküldeni, és nem értik a túloldalt miért homályos.

Én szerintem még életemben soha nem küldtem MMS-t. -
MadMancs
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem kell másik ország. És nem csak 4G. Lásd a jelenlegi helyzetet. Attól függetlenül igaza van. Roaming és VoLTE roaming nem ugyanaz. Míg előbbit minden telefon tudja, addig utóbbi egy két kivételtől eltekintve csak Android 11 től elérhető.
-
Alarikman
senior tag
válasz
Power4Life
üzenetére
Anyám Note 5-je dettó ilyen. Valahol olvastam, hogy csak Android 11 után működik. Lehet ez lesz a gond, vagy sima Xiaomi betegség. Kár, jó telefon amúgy, nem lenne szüksége jobbra.
-
kanyi51
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Csakhogy én Alföldön vagyok, Tápioszele és uj a Voda kártya a Digi meg eredeti elsök kötzötti, de ennyire nem volt sz@r eddig, Bárhogy keresek kutatok mindig csak " Vodafone 2 G " amit talál, akár a Voda akár a Digi, Erröl ennyit . Lehet rozsaszin vagy kék lesz de ez igy nem maradhat. Hivni ugyan lehet, de azér a nnet is jo lenne.Söt még VoLTE is van a Digin.
Csak azt nem mondja valaki hogy ez igy jó.
-
tsilver
aktív tag
én mindenfélét használok de a 70 éves rokonaimat meg a 50-60 feletti haverokat akik nem igazán használják telefonálás és netezéen kívül semmire, igen nehéz feladat egyesével megtanítani nehéz. Szerintem egyébként ez is egy lehetőség ha a többiek alapból tudják akkor itt is kellene. na mindegy
-
zsolt_64
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Oké van 4g, felhvom a 1272 eltűnik a 4G, várok pár másodperc (üdvözöljuk blal bla) leteszem, és 1 villanásra feltűnik egy 'E' majd visszatér a 4G. most mi a teendő ?
van volte ? (átállás előtt kijelezte)
És mit keres ott a roaming jel ?
Samsung galaxy a30S kikapcsolt wifi speedtest 14/7
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Lightyear - befektetési app
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez egy kész átverés show.

. Ahogy elnézem elég sok ügyfelet fog veszíteni. Lehet mégsem ez lett volna a költséghatékonyabb
.
... nem semmi vezetékezés ...
Redmi Note 9 S.