Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
trec12
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére

Bár lett volna igazad de sajnos nekünk lett.
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
3 MHz sávszélesség jutott 4G-re...
Egy mai yeti tornyon ennek minimum tizenötszöröse vár. De még a gagyi régi infrastruktúrájú vodánál is minimum hat-tízszeres sávszélesség van. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Tatabánya-BP közt csak Szár körül volt necces, utána volt végig.
-
nyitom
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Utána is lehet értelme a már Vodafonenál levő Digis csomagok dolgainak megbeszéléséhez.
Pl. Ha egyszer lejár a hűsége az embereknek utána milyen lehetőségek lesznek stb stb.Teljesen értelmetlen ehhez mégegy külön topic, tökéletes lesz erre ez a jelenlegi is.
-
donjohnson
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
ha reklámblokkolót használsz, akkor attól is előfordulhat hogy megakad a youtube: [link]
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az pont nem jellemző 10 Mbps-on. Ott valami más probléma lesz, hiszen a FHD lejátszás YT esetén 5 Mbps sebességet igényel és előtöltés is van...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Telekom, Bp. - Pécs vasútvonal, pont ugyanúgy nincs térerő... de ennek az oka az, hogy a szolgáltatók nem a vasútvonalakra, hanem a autóutakra helyezik a hangsúlyt...
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Azért basic, mert 1 GB van benne.
-
mzso
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ebben a flotta basic specialban mennyi adat van?
-
gabor9991
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Oké hogy neked évekkel ezelőtt sikerült kialkudni ezt, de szerinted erre most mekkora lenne az esély?
A másik amit nem értek hogy miért hosszabbítasz minden évben?
Nekem is van ügyfélmegtartó csomagom de már rég határozatlan idejű a szerződés és semmit sem kapnék az újabb hűségért cserébe. -
pinnacle
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Köszi!
PLaci58 milyen kedvezményt kaptál a hosszabbítással? Én most hosszabbítottam, de azt mondták így is emelés lesz március 1-től, annyi a kedvezmény, hogy 3 hónapig akciós lesz az előfizetés.
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Tudtommal ezt a csomagot nem kötheti személyes ügyfélszolgálaton dolgozó.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szerintem ez gyártófüggő. Az én Samsungomon nem bontja így fel, csak annyi van, hogy "vodafone HU".
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
dredjudge84
üzenetére
Miért ne mászna le? Csak a 3G-t kapcsolták le.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Hát ahogy látom nem vagyok egyedül a tapasztalataimmal, szóval kár erőlködnöd....

-
zombei
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez valami megtartónál kialkudott tarifa, vagy valami elérhető flottás ?
-
domper2015
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nincs elég Vodás sim raktáron

-
DarkByte
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem tudom, mert utána kiszedtem a telefonból
Az online ügyfélszolgálat már rá egy órára sem listázta a szolgáltatást.
(A csak Yettel-es SIM-el 5G-n tovább bírja akksival most az S21 FE hogy nincs mellette a Digi roaming SIM. Hmm..) -
zsolt_64
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
vagy elveszett a lemondásod , vagy arra számítanak hogy meggondolod magad
de azért telefonálj be , mert anyagi vonzata lehet az utolsó rész-számlában -
trec12
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Bakker ez van odaírva. Semmiféle elmélet gyártásról nincs itt szó. Hogy ebből aztán kifarolnak hát legyen úgy. De attól, hogy eddig úgy volt, hogy mégsem emeltek az nem garancia semmire. Az csak egy elmélet.😉
-
trec12
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez van odaírva a honlapra. A másik, hogy az ÁSZF módosításban is le van írva. Sőt az is oda van írva, hogy ezek amúgy is kedvezőbb tarifák alapból. Ez mitől vesszőparipa, hogy egy hivatalos dokumentumba konkrétan le van írva? Akkor magyarázd el, hogy kell érteni? Ez a 22% az egyedi flottatarifákra vonatkozik.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Mert 2023 óta van lehetősége a szolgáltatóknak minden évben az előző évi inflációval megegyező emelésre, hűséggel rendelkező csomagokra is. Flottákat nem piszkálják, vagy nem mindet.
-
trec12
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Amire rájön majd a 22%.
-
p.riky22
csendes tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Igen, jól értelmezed.
-
zsolt_64
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem mindegy mely zsebét tömöd ? De szerintem most találják ki az egészet. PL kiváncsi lennék hogy a digis netem ára változik-e attól hogy átmegyek a vodához aztán ha jól tudom most a digi vezetékes és mobil hívások ingyenesek ha vowifivel megy , és 2 számla lesz és külön kell fizetni ?,stb. engem igenis zavar a roaming meg a 2g. bár ma írtami ide többször is hogy sohatobbevodafone

Hopplá most jut eszembe hogy most mivan az ingyenes hívásokkal ? mármint amióta áthajítottak minket roamingal a vodaháéózatára

-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
stingy2
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az benne van, hogy pont olyan csomag lesz, mint a mostani Digi, az ár lehet kérdéses a megfogalmazás miatt, de én úgy értelmezem, hogy ugyanezek a digi csomagok lesznek voda alatt. Nemsokára kiderül.
-
stingy2
senior tag
-
Grid001
csendes tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Írtam én, ott van, utolsó mondat(1betűt elgépeltem) Igaz az ingyenes helyett korlátlan szót használtam, bár az ingyenes szó valóban jobban definiálható.
Összességében az a véleményem, hogy az 1000,kesobb 1500 Ft-os Digis csomagoknak vége. Vagy átmeny valaki a 3-4-5-6 ezer forintos flottába(akár másik szolgáltatóhoz), attól függően kinek mi az igénye, vagy nem lesz előfizetése. Itthon nincs piaci verseny, mert az nem így néz ki. -
mzso
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
És ezt honnan tudjuk, hogy így marad?
-
xabolcs
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Persze, vannak nem elhanyagolhato korlatozasai.
Es tenyleg, en elsodleges kartyakent valo hasznalatra gondoltam: akinek eddig is megfelelt elsodleges sim-kent hasznalta, annak nem biztos, hogy lesz jobb ajanlata.
Masodlagos sim-nek, egyedi korzetszamot megtartani (
), kivarni tenyleg draga a 3000 Ft.
-
leo81
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Azt se felejtsük, hogy még 10/10 a sebesség....de van egy olyan érzésem hogy 3/3 lesz.
-
dzf007
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nekem csak mobil van 1830 Ft/hó.
-
csaszi75
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
12 EUR/hó, ez többe kerül mint a mostani DIGI-s havidíj

-
TZ1
csendes tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
A kérdés nem volt értelmetlen, de a válasz igen. Az is furcsa, hogy csak néhány ember képes értelmezni a kérdést. Legközelebb inkább magam járok a dolgok után.
A két szám lekérdezhető és név szerint ellenőrizhető a szolgáltatóknál. Nem a bújkálás a cél. A gyengébbek kedvéért: a Digis simmel megy az internet, mivel 15Gb+200 perc lebeszélhető+ 6 forint percenként bármely hálózatba/mobil :-)/ Ha nekem kell valakivel beszélnem akkor miért ne azt használjam. Sajnos az 50-es számot nem ismerik és nem merik felvenni. A voip meg elég bizonytalan minőségű. -
komik
újonc
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem értelmetlen!
[link] -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
dredjudge84
üzenetére
Mert a honlapjukon a Vodás csomagok szerepelnek.
-
MadMancs
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
atua
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
most miért? őt kényszerítették... más meg alig várta, hogy hozzá is eljussanak...
-
4Grider
félisten
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
A T lefeküdt az államnak, 1-2 évig nem kell félnie.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Oké, akkor reméljük, hogy nem lesz változás és áremelés sem. És ez az oka (a változatlanság), hogy nincs új ÁSZF.
-
rin33
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nálam is gyakori hogy alig érthető a hangminőség (Orosháza, Hódmezővásárhely viszonylatban).
-
Kronos3000
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Kedvező üzleti flotta. [link]
-
beller
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szám több mint 20 éve. (nem amelyikkel eszem.)
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Embör gondolkodj, a szám 20 éve az övé
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
A Digis mobilnet is a vezetékes Digis net IP címeit kapja a pool.digikabel.hu -ból.
-
somnia
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Édes tököm.... Olvasd el megegyszer mit kérdeztem te..... Nem az árak érdekelnek hanem hogy mi lesz mert van 2honap és semmit nem kommunikálnak.
Zelikocc érdekes módon tudott értelmesen válaszolni.
EDES TÖKÖM.... -
mucsgyver70
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Milyen tizet? Rögzített hozzászólás! Egyébként miért nem lehet felfogni, hogy megszűnik? Az egy dolog, hogy a voda elő fog jönni valami ajánlatral, attól még új szerződést kell kötni valahol az év végéig.
-
szaszyka
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Amióta 4ig, nekem a gigabites digi beállt fix 300mbps-ra...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
dredjudge84
üzenetére
Azért nehogy már visszamenjünk ADSL-ig.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
ha a telekomhoz hozzácsapsz egy legkisebb vezetékes telefont, már olcsóbb lesz, mint a digi.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem tudom az alábbi szövegben Te hol látod hogy a lassítás előtt is lassú volt, épp azt írta, hogy ő úgy gondolja a lassításkor lett lassabb... Így pedig tök logikátlan amit írsz...
"Döcögős lett, bár használható. Szerintem túlterhelt a cella. Melóhelyen kiválló. Itt is jó volt, mióta van a 10/10Mbps lassítás sokkal gyengébb.."
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Kérdés hogy ennek mi köze a lassításhoz... semmi...
-
dzf007
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szerintem a sok korlátlan xxl csomag is megterhelő lehet. Mivel ez egy nagy lakótelep. Vodkának kevesebb a tornya. Diginek volt 3, ha jól.emlékszem.
-
dethroner
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ha valamit kérdezni akarok valamelyik topikban, át szoktam futni az összefoglalót, most is így tettem. De erre infót nem találtam, ezért tettem fel a kérdést.
-
pjen
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Téged mért zavar annyira? Simán görgethetsz is.
-
kanyi51
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
OK, és gondolod hogy olvassák az összefoglalót?
-
Lacarr1
csendes tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az újat, de kutya ritkán harap a saját farkába
-
CirrMee
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ebben az a vicc, hogy anno a saját hálózat építésének az elején használtam a PGSM/Westel féle nemzeti roamingot, ennek a mostani katyvasznak viszont köze nincs ahhoz, ami évtizedekkel ezelőtt simán ment...
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Már írta hogy iPhone 12 mini ami eSIM képes.
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nekem nincs gondom a saját telefonjaimon a VoLTE roaminggal, és külföldön sem szokott többnyire jó kisülni abból, ha helyi SIM mellett a hazai kártyával ugyanazon a hálózaton roamingolok.
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Talán azért, mert éppen nem ugyanazt a sávot használják. Nagyon nem mindegy ui. hogy a 700 MHz-es sávot használja éppen az adott sim, vagy a 800, 900, 1800 vagy 2100 MHz-est, mivel utóbbi a toronytól távolodva már el is tűnik a 2100 MHz-es jel, míg a 700 MHz még vígan elvan közepestől jobb térerővel.
-
kanyi51
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem , nem Te vagy, ez a 2 nyomorult kártya nem birja egymást sajna.Én is szopok velük.
-
tutitibi
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
melyik kettőn ?
-
válasz
dredjudge84
üzenetére

Az összes iPhone-on iOS 17-től és sok Xiaomi telefonon megy már. Minden előfizetéssel.
Valóban nincs még hivatalosan bejelentve és nincs még hivatalos Vodafone profil a készülékekben.
Előbbi két készülékkel azért működik, mert már nincs náluk szükség szolgáltatói profilra.A kedvedért csak most csak neked beletettem az iPhone XS-embe egy Vodafone feltöltő kártyát: [kép]
Hívás közben repülő módban: [kép] -
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szerinted. Néhány telefonmodellen már működik. Mint ahogy a yettelnél is csak néhány Samsung modell esetén működik, a vodánál pont azokon még nincs hozzá profil.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
dredjudge84
üzenetére
Te példálóztál az 1490 Ft-os ügyfélmegtartó csomagoddal.
-
dzf007
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Egy ilyen csomag engem is érdekelne!
1490Ft? Hálón belül korlátlan?
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
dredjudge84
üzenetére
Márpedig nem 1490 Ft-os ajánlattal fogják a Digiseket megkeresni, azt elhiheted.
-
Per Me
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Itt olvashatsz róla.
-
csaszi75
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Pontosan mire gondolsz?
https://index.hu/gazdasag/2023/07/03/jaszai-gellert-nagyinterju-pro-m-rheinmetall-carpathiasat-spacecom/
"A Vodafone és a DIGI is tekintélyes szereplő a lakossági távközlési szolgáltatások területén. A tulajdonosi háttér azonos, mégsem ugyanaz a szolgáltatások minősége, eltérő az árpolitika és a működés. Várható, hogy a közeljövőben egységesíti a szolgáltatásait a két vállalat, és ugyanazt a szolgáltatást és minőséget kapjuk majd mindkét cégnél?
Egyértelműen igen. Ennek első lépéseként a DIGI-ben és a Vodafone-ban lévő lakossági üzletágainkat már ma is egy személy irányítja, kihasználva az ebben rejlő szinergiákat. Sőt az imént említett integrációs stratégiának részeként lakossági szolgáltatásainkat egy cégbe szervezzük majd várhatóan 2025. január 1-jétől. " -
csaszi75
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Sztem mindenhol erről szóltak a hírek, hogy a DIGI mobilt adják el..
A vezetékesnél meg az Invitel-DIGI-VODA témakör rajzolódik, a kérdés az, hogy mikor nevezik át az egészet ONE-ra?
1 év?
2 év?
3 év? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Mert ott rossz a Voda 5G-je.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
De az újabb típusú nem egyenlő az új/bontatlannal. 6-8 éves kártyákon már megy. Nem kell simet cserélni…
-
csaszi75
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem kell cserélned SIM-et, ha az eddig is ment 4G-n.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem azt írták, hogy új kell, hanem azt hogy újabb típusú. Tehát ha az elmúlt pár évben volt cserélve, menni fog.
Az ilyen félreértelmezésekből terjed a sok baromság…
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
"legújabb típusú sim kártya"=4G képes kártya... Azért szerintem olyanja már az előfizetők 98%-ának van...

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Kell a francot sim csere. Trénél is megy a 4G simmel itt is kell neki (igazából 4G hálózaton megy ez a "fél" 5G)
-
csaszi75
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Sokat nem érsz sem a Telekom, sem a Vodafone 5G-vel.. általában lassabb mint a 4G.
Kivéve Bp belvárosban.. és pár nagyobb városban. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az úgy jó is, mert akkor aktív a VoLTE.
-
Nagya21
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Hali!
Egyáltalán engedélyezted a voltét?
Valami *# kód van rá, és ha azt irja enabled akkor van engedélyezve.
Üv Nagya -
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Két dolog lehet:
Elég sok kínai telefon nem tudja a VoLTE roamingot, illetve nem egy modell tudja, de nem jelzi ki. Utóbbiak telefonálás közben nem váltanak el 4G-ről, előbbiek viszont igen.
-
Landsmann
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Próbáld meg a "4G call", vagy "4G hang" keresést.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Beállításokban lévő keresőbe írd be Volte.
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem adatroaming, hanem VoLTE használata roaming közben. Mondjuk a használatához valószínűleg engedélyezni kell az adatroamingot.
Egy csomó VoLTE képes készülék ui. nem tudja a VoLTE-t használni roaming közben, ezért különböztetjük meg. -
domper2015
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Olyan, hogy túl olcsó nincs.
Azért érdekes megnézni a romániai, lengyel vagy osztrák árakat. Ott megéri, ott valóban van árverseny?
A felsorolt 3 országban magasabb az életszínvonal.
A fogyasztói érdek, hogy jót kedvező áron kapjon, itthon abszolút nincs verseny, mert akkor nincs áfa bevétel.. -
dr9
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
"A vowifi sose volt vodánál, így az nem lett lekapcsolva azon a hálózaton."
A hálózatnak semmi köze sincs a VoWiFi-hez, ez is egy egyszerű "átverés". A DIGI RO és HUnál is ment a VoWiFi bárhol is voltál, nem volt IP block (amit minden más szolgáltató csinál, és a ONE se lesz különb, ha bevezetik egyáltalán valaha). Ez a core-tól függ, csak nekik annál jobb. Roamingban emiatt lehet mindig majd számlázni. Meg úgy már előnyösebb lett volna, mint a VF, ahol ez hiányzik.
-
törölt tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Aztán amikor a “one” brand alatt megjelennek a telekomos tarifák mínusz 10%, akkor majd pont ti fogjátok írni, hogy “ezt nem lehetett előre látni”, vagy angolosan nem kommenteltek többet. De hogy “végig igazatok volt”, na olyat várhat tőletek az ember….
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Tapasztalat szerint igen, jobban merül, mert folyamatosan keresi a meglévő mellé a honos hálózatot is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az emberek nagy részének ez nem opció mert átállt a roaming partner hálózatára a hazai hiányában.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
dredjudge84
üzenetére
Keresi a "hazai" hálózatot a telefon roaming közben sűrűbben.
-
domper2015
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Mivel jobb?
Szerintem ár-érték arányban romlott a szolgáltatás. A VoLTE roaming szarul működött, itt az a Alföldön se volt szuper sebességű net. A VoWifi lelövése is baromság volt.
Ahol nem volt Digi lefedettség ott a Samsung backup calling és Telekom maraton kombinációval megoldódott a problémám. -
riki
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Igen, vannak területek ami most jobb lefedetséget ad , és igen ,a fórum lelkes csapatának köszönhetően ,most olyan telefont használók ,ami tudja azokat a szolgáltatásokat amit megszoktam. És tapsolok hozzá ,hogy nekem, nem kevés pénz elégetésével ugyanazt tudja, amit a régi Diginél egy 35 ezres is tudott. Ezt nehezen tudom lenyelni, de ez már politika .....

-
csaszi75
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az utolsó bekezdéseddel teljesen egyetértek. De jó lenne, ha mások is így látnák.. Rágódni mások rágódnak, ahogy olvashatod.
-
Salamander
tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nekünk ez nem sikerült kb. 2,5 éve, csak lezárni a régit és újat kellett kötni.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nézd június 1-től leállították a DIGI Magyarország mobil-infrastruktúráját, ezt lényegében eladják a tegnapi híradás alapján.
A romaing meg akkor ezek szerint nem azt jelenti mint amit évtizedek óta jelent, ha az R betűt veszed figyelembe.
Országon belül más mobilszolgáltató hálózatának használata saját mobiltornyok nélkül is romaing lenne? -
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nekem a korai kártyák csináltak ilyet. Az elsőt cserélték (még a román digi volt), a cserekártyát már nem dobta el, a másodikkal már vesződés volt, mert a 4ig már vitázott, nem cserélték, szórakoztak, műszakis telefonált, jegyezzem fel a hibát mikor csinálja, meg stb, aztán végül kihoztam a 4-ik kártyát, a beteget meg beraktam egy kevésbé érzékeny telefonba, ott nem csinálja. Így összesen már 4 kártyánk van.
A lényeg a sim kártya a gyenge minőségű, ha tudod cseréltesd, ha nem megy kérdezd meg mit csinálj vele. Egyre többször fogja csinálni.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), kivarni tenyleg draga a 3000 Ft.