Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Mert 2023 óta van lehetősége a szolgáltatóknak minden évben az előző évi inflációval megegyező emelésre, hűséggel rendelkező csomagokra is. Flottákat nem piszkálják, vagy nem mindet.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
djsunstealer
üzenetére
Nem érted? Szerintem hagyd….
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
gabor9991
üzenetére
Szerinted 1500-ról 3000-re emelt havidíj az durva, úgy, hogy közben a Digi lefedettsége helyett megkapod a Vodáét? Nálunk a 2 nagyobb fiamnak van net miatt Digis kártyája, de ha csak maximum duplázzák az árat az még szerintem sem gáz. Máshol ennyiért még mindig nincs publikus csomagban 30 giga net, 4 forintos percdíjjal.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Mert ott rossz a Voda 5G-je.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
De az újabb típusú nem egyenlő az új/bontatlannal. 6-8 éves kártyákon már megy. Nem kell simet cserélni…
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem azt írták, hogy új kell, hanem azt hogy újabb típusú. Tehát ha az elmúlt pár évben volt cserélve, menni fog.
Az ilyen félreértelmezésekből terjed a sok baromság…
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Beállításokban lévő keresőbe írd be Volte.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
losslessonly
üzenetére
De nem érted, hogy NEM lehet átíratni? Milyen próbát ér meg?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
losslessonly
üzenetére
Ezt 1 hete is írtad, akkor is leírták, hogy nem lehet ilyet. Gondoltad azóta mégis megy?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
0,53 Ft/ megabájt.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
mucsgyver70
üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
A Diginél 1000/300 as net van, az 1000 az bruttó 960 körül megy valósan, ami 120 megabájt/sec. Viszont nem mindegy hogyan mérsz, wifi vagy kábel, böngésző, app vagy parancssor. Milyen hardvered van, milyen a routered.
A 0/0 garantált csak mobilneteknél van. Vezetékesnél van minimum, maximum.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Daywalkerke
üzenetére
Off: miért írod mindig külön a Huawei-t?
-
sfdrakex
nagyúr
Azaz utolsó pillanat, mikor lejárat napján vagy előtte 1 nappal fizetsz… egyébként más szolgáltató is küld figyelmeztetést szerintem a lejárathoz közeledve. Egyszer vagy 20 éve, a csekkes időben a Pannontól kaptam levélben. Persze, mire a levelet megkaptam, be volt fizetve, csak abban az időben, mivel minden csekken jött, összevártam még többet, és úgy mentem postára. Mióta mailben jön, kapom a számlát, és már fizetem is.
Egyébként, ha havi 1 mail így zavar, fizesd ki 2 nappal előbb .. miért várod meg a határidőt? Nem mindegy hogy mindig 30-án vagy 5-én fizeted a számlát?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Egy cégnél más a helyzet, ott addig használod a pénzt és így termel még több bevételt. Magánszemélynél szerintem mindegy, hogy az az 5-10 ezer forint plusz két hetet a számládon áll-e.
Viszont ha mindig utolsó pillanatban fizet valaki, akkor azon ne sírjon, hogy kap fizetési emlékeztetőt.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
fornettisuti
üzenetére
Mindig 1-1,5 hónappal előre jöttek a számlák, kivéve az utóbbi kb 3 hónapot, most össze-vissza jöttek.
-
sfdrakex
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fecó88
üzenetére
Induláskor 50 giga volt, később lett korlátlan, majd mikor fizetős lett jöttek a 15-30 gigás csomagok. 1-2 ezer forintért ez rendben is van. Nálunk a gyerekeknek van a Yetteles feltöltős sim mellett Digis 30 gigás, elég szokott lenni. 15 és 17 éves fiúk. Nekem 100 giga netes csomagom van, 7 napom van számlazárásig és 16 giga fogyott belőle eddig, úgy hogy online zene megy egésznap a kocsiban, navigálok, fényképeket küldök mailben, appokat frissítek, várakozás közben videókat nézek youtubeon.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
StarKiller89
üzenetére
Van. Ha valahol nincs térerő, de van wifi, tudsz telefonálni.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
EnemyEnergy
üzenetére
Lehet számítani lefedettség bővítésre.
(maximum nem jönnek be a számítások 🤣😂)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nálunk 4 ből 2 marad, gyerekeknek havi ezresért jó a 30 giga net, feleségemnek, és nekem nem megfelelő. Szerintem sokaknak nem opció fizetősen a Digi.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- FIFA 16 Playstation 4
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest