Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Halászbá
kezdő
-
Halászbá
kezdő
https://www.hwsw.hu/hirek/61314/3g-mobilhalozat-infrastruktura-lekapcsolas.html
-
anglergab
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Ez egy összetett kérdés. Azonos körülmények között a 4G sokkal kevesebbet fogyaszt az idő nagy részében mint a 3G. Sőt, még rosszabb jelviszonyok (jelerősség+jelminőség) esetén is kevesebbet fogyaszthat. A pontos érték a használattól függ.
Erre az alapra jön rá a VoLTE többlet fogyasztása, ami a fentihez képest szinte elhanyagolható. -
4Grider
félisten
-
anglergab
addikt
válasz
fornettisuti
üzenetére
Ez egy vitatott téma. Skype-hoz képest biztos kevesebbet fogyaszt.
De 3G-hez képest? Nem biztos.
Abszolút ideális körülmények között a VoLTE többet fogyaszt kicsivel a regisztrációk és az IP miatt. Ilyenek 3G-n nincsenek külön. -
Semennyire.
És igen, ki sem tudod kapcsolni. Én legalábbis úgy tudom, hogy szolgáltatói szinten diginél 4g-n nem kikapcsolható. Nem is lenne sok értelme. De ha nagyon zavar, rakd át a telefont 2g-be. Ott nincs ugye Volte. Viszont netezni sem fogsz tudni. Így ennek sincs sok értelme.
-
Létezik.
Nekem A50-em van. Telekom és digis kártya van benne. Telekomhoz van Volte kapcsoló, digihez nincs. Telekomnál nem jelzi, hogy volte1, diginél jelzi, hogy volte2 az értesítési sávon (ez szolgáltató függő). Amúgy meg mindkét szolgáltatónál működik a Volte, diginél a VoWifi is. Telekomnál csak azért nem, mert dominós vagyok és csak előfizetéshez lehet Vowifit bekapcsoltatni. -
kásás
tag
Sziasztok!
Samsung S10e telefont használok, Telenor és Digi kártyával. Értesítési sávon mindkét szolgáltatónál látom, hogy kijelzi a volte szolgáltatást. Viszont a beállításokban csak a Telenor volte kapcsoló jelenik meg, a Digié nem. Létezik ilyen? -
DevKiller
senior tag
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Az ugyfelkapuban hol tudom aktiválni a roamingot? Nem talalom.
-
Gyurka6
őstag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Igen telhetetlenek vagyunk, v.mikor a telefonpóznákat ki kellett fizetni, ha telefont akartunk, azelőtt meg csak várni lehetett a telefonra. Nincs ebben semmi különös, ami jó hamar megszokjuk, és reméljük még jobb lesz. A digi sem önös érdekből teszi, de ez nekünk jó (most még...). Más, lakáson beül még nem javult nálunk, így mentesítem egyelőre attól, hogy rám fordítsa az erőforrásait.
-
Lajosnagy17
senior tag
T-Mobile - Hungary LTE 2,588
Telenor - Hungary LTE 2,569
Vodafone - Hungary LTE 1,865
Digi.Mobil - Hungary LTE 1,412Tornyok száma a Cellmapper szerint.
-
nyitom
aktív tag
Miért van az, hogy többen azt kritizálják , "ingyen" miért nem ad ezt vagy azt a digi a mobillal. Jobb lenne fizetőssen? Szerintem elég korrekt és legalább is számomra jól használható. De ha nem jó a jó, ott van a másik három mobilcég.

-
Keem1
veterán
válasz
anglergab
üzenetére
Neem, ez nem a Digis számommal történt. A rózsaszín szolgáltatóhoz tartozom én is és az ismerős is, és tuti hogy RCS volt, mert kiírta mindkét félnél, hogy csevegőüzenet.
Épp ezért csodálkoztam, hitetlenkedtem, hogy épp a Diginél ne lenne ilyen...
Még nagyon kevés ugyan, de egyre több ismerősömmel használom ezt a szolgáltatást. Sajnos anyám telefonján csak azért nem megy, mert az S4-e régi Androidot futtat és sem a Samsung, sem a Google RCS-támogatást nyújtó új verziós üzenetküldője nem megy fel. Egyébként kiváló telefon mind a mai napig. -
anglergab
addikt
Lehet a kép linkjét küldte el neki az RCS hagyományos SMS-ben.
Sok telefon automatikus előnézetet mutat az SMS-ekben lévő URL-ekre.
Tehát úgy tűnhet, hogy SMS-ben jött egy kép, holott csak a linkje.
Hangsúlyozom, ez nem RCS, sima SMS.
Az jó kérdés, hogy ebben az esetben számlázásra kerül-e az SMS.
Hiszen te RCS üzenetet küldtél, amit a core végződtetett es indított helyette egy SMS-t. -
Keem1
veterán
Pont ezek helyett lenne. Az a létjogosultsága (elvileg), hogy nem függ se szolgáltatótól, se platformtól, se pénzéhes multitól (Facebook és tsai).
Mivel elvben bármilyen készülék képes a támogatására (az más kérdés, ha ezt mesterségesen akadályozzák), nem kell tízféle appot magadnál tartani, mert Sanyi Viberen, Mariska Whatsappon, Katika meg FB Messengeren érhető csak el. Ott van a telefonodon a gyári sms app és azon megy a csevegés, az IM appokhoz hasonlóan (látom, ha elolvasta, ha nem kapta meg, küldhetek képet, videót, emojit, de mindezt az sms egyszerűségével és decentralitáltságával).Elvileg az sms utódja lenne, ha nem akadályoznák mesterségesen (gyakorlatilag: SMS neten keresztül az IM-üzenetek minden előnyével), ami nem rossz, tekintve, hogy a bank nem fog soha megerősítő kódot küldeni Viber üzenetben. Itt viszont simán, amint tényleg elterjed.
Csak egy példa: ráírtam egy (fogalmam sincs milyen telefont birtokló) ismerősömre, majd mikor válaszolt (a telefonom kiírta, hogy csevegőüzenet lehetséges), szólt, hogy látja, elolvastam az üzenetet, plusz a képet is megkapta. Mindezt smsben, úgyhogy most mondjam el, hogy ez miféle bűvölet.

-
anglergab
addikt
RCS nincs náluk.
A Google viszont elkezdte aktiválni a saját szervereivel. Jó kérdés hogy hol tart ez a folyamat, illetve milyen az interoperabilitás a Google és a szolgáltatós RCS implementációk között.
Meg lehet próbálni beállítani a Google teszt szerverét, de lehet az IP-dről nem engednek be (regionális okok miatt). -
Keem1
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Úgy, hogy mivel az új technológiák támogatásában élen jár (lásd: VoLTE, VoWIFI rögtön az induláskor, ami a többi szolgáltatónak hosszú procedúra volt), gondoltam, talán ez is támogatott, "csak" beállítás kérdése, esetleg csak a használt app ismeri fel szarul. Az előző két szolgáltatáshoz képest ez már apróság, szóval ha tényleg nem támogatott, azt valahogy nem értem, miért...
-
Keem1
veterán
Skacok, a Digis a második (főleg netezős) számom. VoLTE, VoWIFI faszán működik, egy szolgáltatást hiányolok csak: az SMS 2.0 / RCS / csevegés. Ez valahogy működésre bírható? A telefonom támogatja, más sim kártyával működik, de a Digis számra azt írja, hogy "A csevegési funkciók nem működnek ezen az eszközön. A szolgáltatója jelenleg nem támogatja ezt a funkciót".
Megoldhatom valahogy mégis?
-
akibor000
aktív tag
sziasztok! melik telot éri meg most megvenni a digitől? tervezem lecserélni a 3éves honor9 telomat végre...köszi a választ!!
-
válasz
zoltan6
üzenetére
Akik vasárnap délután/este voltak ott, azok szinte biztos, hogy nem voltak egyetemisták. De mindegy a tapasztalatom az, hogy bárkivel is találkozom, az a ritkaság, ha ért a munkájához. Főleg, ha a munkája miatt találkozom vele. Azokat, akik tényleg értenek is ahhoz, amit csinálnak, általában jól eldugják. És ezt tényleg bármilyen területre értem, nem csak a "kirakatban ülő" "véglényekre" (mint a postai ügyintéző, ügyfélszolgálatosok, support-osok).
-- Mielőtt valaki magára venné, nem őrá, hanem a kollégáira gondolok, ő pont a kivétel.

-
-
törölt tag
Az otthoni routerrel jobb és stabilabb kapcsolatot lehet elérni, mert fix helyre lehet tenni, persze el kell vele játszani egy darabig, de általában lehet találni mnden lakásban olyan sarkot, ami öszegyűjti a jeleket, és a beltéri térerő jobb lesz. Én így használom a VoWifit, mert a telefon például a hálóban nem működik Digi a simmel, és 1/0,xxx sebességet tud, a megfelelő helyre tett routerrel pedig olyan 8/4-et.
-
-
Brandynew
őstag
válasz
Laccoss
üzenetére
Ki mondta, hogy ő a hibás? Egyébként így, hogy előhoztad, abból a szempontból hibás, hogy nem törekszik arra, hogy a munkáját jól tudja ellátni. Már akkor jobb munkaerő lenne, ha olvasná a Prohardver fórumát. Nyilván vannak kivételek, de rég találkoztam kompetens ügyfélszolgálatossal.
-
Brandynew
őstag
Ami itt a nagy probléma, hogy ügyfélszolgálaton 8 általánost végzett, 2 hetes tanfolyamon átesett emberek ülnek, akik jóval alacsonyabb tudasszinttel rendelkeznek, mint az itt kommentelők többsége. Nekem a Telenoros ügyintéző állította azt biztosra, hogy üzleti flottaban nem lesz VoLTE-m. Most mégis van.
-
4Grider
félisten
válasz
kissvendel
üzenetére
Egy szolgáltató az ő számtartományába eső sms-eket fogadja el. A gond itt nagy valószínűséggel az, hogy a küldő sms szolgáltató nem tud arról, hogy a 20-as számod hordozott (mert nem fér hozzá a magyar referencia adatbázishoz), így a Telenornál próbálkozik. A Telenornak a próbálkozásait el kell utasítania, mert a szám nem hozzá tartozik. Magyarországon belüli feladó nagy valószínűséggel nézi a referencia adatbázist, így meg sem próbálkozik a Telenorral, hanem rögtön a Digi felé küld, az pedig végződtet, ha van szerződése a küldővel (azaz a küldő fizet neki a végződtetésért). A hordozott számok külföldről történő elérése mindig is problémás volt, mert sokan nem nézik a referencia adatbázist.
-
SV21
tag
válasz
üzenetére
Köszi a választ!
Sztem otthoni router elég lesz neki, nem nagyon akarja hordozni, de ha mégis, akkor meg ott az otg verzió.
A lényeg, hogy ezzel szeretné kiváltani az otthoni netet, sebességben ez sem lenne több mint amit jelenleg használ, na de nem mindegy hogy 5k vagy csak 1
Egyébként ezt is vissza lehet adni, ha mégsem jön be a dolog? És olyankor teljes hónapra kiszámlázzák vajon
-
kissvendel
tag
Sziasztok,
Google-ről érkező SMS-eket nem kapom meg, így google szolgáltásokba, melyek kétfaktoros azonosítással működnek, SMS-sel nem tudok belépni.
Van valami megoldás? Jeleztem a DIGInek, de eddig nem történt változás
Ráadásul hordozott szám (20-as)... -
Ahogy ígértem, az utókornak:
Blue Mobile -> Digi számhordozás sikerült annak ellenére, hogy a Pólusban lévő ügyfélszolgálat elsőre határozottan azt állította, hogy Blue Mobile-ról nem lehet, a digi telefonos ügyfélszolgálata pedig (ugyanezen vasárnapon) azt mondta, hogy "ha az ügyfélszolgálat szerint nem lehet, akkor biztos úgy van".
Az átadó szolgáltatónak a telekom-ot kell megadni. (Nekünk nem rég volt éves adategyeztetés a blue-nál így biztosak voltunk benne, hogy az előfizetői adatok stimmelnek majd.)Annyi fura volt, hogy az átadási ablakban 20:15 körül a blue-s SIM inaktív lett, viszont a digi-s SIM még 22 körül is a régi (azaz átmeneti) számot használta, a hordozni kívánt szám "átmenetileg nem elérhető" volt. Reggelre jó lett. (Nem maradtunk fenn éjfélig, de gyanítom akkor állt át.)
Elég sokszor hordoztam már számot eddig mindig az volt, hogy amikor a régi SIM leállt, akkor mire megcsereltem az új már működött (ha addig nem), illetve felvette az új számot.
-
törölt tag
Az OTG/stick az olcsóbb megoldás, de ha esetleg több eszközhöz kellene, akkor a router; itt még az a kérdés, hogy otthoni router, ami ugye korlátozottan hordozható, vagy mifi, ami akkus és elfér egy ingzsebben.
Nem olcsó egy jobbféle mifi, újonnan, de használtan az aprón vannak már 10 ezer magasságában. -
tomp
félisten
válasz
Johnny70
üzenetére
Nincs olyan, hogy a táblázat szerint nem kellene.
A táblázat a felhasználók/tulajok tapasztalatai alapján készül kiegészülve a szolgáltatói listával. Van a táblázatnak 2. füle ahol a frissítési kérelmet lehet beírni. Ha beírod, hogy xy telefonnal xy megy akkor azt legkésőbb nap végén beleírom.
Nálad ez most azért van mivel még senki sem jelezte, hogy mégis megy. Addig én sem tudom magamtól, hogy megy!
-
SV21
tag
Üdv mindenkinek!
Ismerősömnek kérnék segítséget.
Az aktív 50 SIM a hozzá kapott stickkel működésbe hozható otg kábelen keresztül egy 3g képes tablettel?
Vagy inkább vegyen egy routert, amibe teszi a kártyát és/vagy sticket, és úgy wifin tudna netezni?Elnézést a nagyon hozzá nem értő kérdésért, de nem akartam kapásból hülyeséget mondani neki
-
törölt tag
Üdv Digi által forgalmazott telefonok függetlenek lehetnek? Vásárolt már valaki ? Köszi
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Van hír, de titkos. . . Szerinted ha lenne, nem lett volna róla szó a topicban?
-
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Akkor valószínűleg nincs.
-
Lajosnagy17
senior tag
Van valami hír a bírósági döntésről?
Nagy a csend. -
n00n
őstag
Jöttek új, saját márkás telefonok:
http://digi.hu/mobiltelefonok -
MDanny
senior tag
válasz
Brandynew
üzenetére
Szia, a digis kártyád a másodlagos SIM? Ugyanis a VoLTE az adott szolgáltató térerőjelzője előtt szerepel, tehát ha a DIGI kártya a második, akkor az van VoLTE üzemmódban, Telenornál pedig nem biztos a VoLTE kijelzés. Amúgy tőlük külön kell kérni a VoLTE tiltás levételét, addig nem lesz aktív. Onnan (is) meg lehet tudni, hogy üzemel-e a VoLTE, hogy hívás után a híváslistában szerepel az adott hívásnál ez a kifejezés.
-
törölt tag
válasz
amargo
üzenetére
Azt nem tudom, milyen fw volt rajta, de Telekomos volt (azok eleve függetlenek). Beletettem a simet, és csatlakozott simán.
Azért használok fizetős adat simet, mert az ingyenes teszt hang sim használata routerben és hasonló eszközökben nem engedélyezett használat, azaz egyszerűen lopás. -
amargo
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Én pont ezt szűrtem le, hogy váltott, az értelmét ne tőlem kérdezd és azt szerettem volna megtudni, hogy előtte ment-e neki hang alapúval is vagy sem, de már tudom a választ, csak nem értem miért nem megy nálam.
(#21998) fcby:
Tehát B525 alapból ment a hangalapu digis kártya? Milyen verziójú fw volt rajta emlékszel még rá? Köszi a segítséget! -
Szaki2
tag
Nem tudom volt-e már szó róla, ha digineten androidos mobilon Free VPN appot akarok használni, akkor roamingol vagy miként működik ez?
-
Brandynew
őstag
A VoWifi mire jó egyébként? Ha nincs 4G hálózat, de wifi van?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Haditechnika, harcászat
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Plazma TV topic
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest