- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz kw3v865 #44581 üzenetére
"Az nem számít hányszor emeltek...:"
csak én vélem felfedezni a mondandódban a "Lenin bácsi jó ember...." analógiátA tanítónéni ezt mondja a gyerekeknek:
- Gyerekek, ma Lenin bácsiról fogunk tanulni. Tudjátok gyerekek ez a Lenin bácsi egy nagyon jó ember volt, hogy megértsétek elmesélek nektek egy történetet:
Lenin bácsi sétált egy moszkvai parkban és leült egy padra, nagyon fáradt volt szegény. Ahogy ott ült, zajra lett figyelmes. Gyerekek futballoztak mellette és nagyon hangosak voltak, kiabáltak, zajongtak, szegény Lenin bácsi nem tudott pihenni. Ekkor így szólt Lenin bácsi a gyerekekhez:
- Tudjátok gyerekek, tegnap csináltam egy nagy forradalmat és most nagyon kimerült vagyok, pihenni szeretnék, kérlek titeket ne zajongjatok, menjetek máshová, és ott focizzatok.
És a gyerekek megértették Lenin bácsit és hagyták pihenni. Látjátok gyerekek, hát ilyen jó ember volt ez a Lenin bácsi, pedig le is lövethette volna őket... -
törölt tag
Google emlék...
-
törölt tag
válasz DrBubo77 #44360 üzenetére
FELGYORSÍTJA AZ 5G LEFEDETTSÉG KIÉPÍTÉSÉT, MELYNEK EREDMÉNYEKÉNT 2026-RA A LAKOSSÁGSZÁM-ARÁNYOS KÜLTÉRI 5G LEFEDETTSÉGET KÖZEL 99*** SZÁZALÉKRA NÖVELI.
*** oké: tehát minden állomáson a B20 mellé bekacsolják a B28-at és ezt nem LTE-re csinálják, hanem DSS 5G-re. Marketing 5G...hurrá. -
törölt tag
válasz Renwick #44350 üzenetére
Tomi...ez fájt.
Tehát eddig ez volt a mantra: azért magasak a díjak Magyarországon, mert a"gonoszmultikat" meg kell adóztatni. Ezután majd: azért magasak a díjak hogy legyen 5G-a népnek.
Kérdem én: ahol nem lesz magas a szolgáltatások díja (pl Románia), ott nem lesz 5G 2028-ra? Megsúgom: le fognak benne körözni minket.
Hagyjuk már.... [link] -
törölt tag
Idáig mart a gúny, de nem veszem fel: nem, én buta vagyok ezt kiszámolni. Vannak nálam sokkal okosabbak, akik közgazdasági végzettséggel és 20 éves tapasztalattal, illetve ügyfél-szondáztatással ki tudják számolni. Vagy azt hiszed bölcsész-büfés szakosok ülltek be a 4iG-hoz, és fogalmuk nincs hogyan működik a kereslet-kínálat ill. közgazdaságtan, és ezután amikor új díjcsomagot akarnak bevezetni csak rácsapnak a hasukra: holnaptól legyen ennyi a havidíj felkiálltással? Meg hogy nem a profit maximalizálás a céljuk?
-
törölt tag
válasz gabor9991 #44334 üzenetére
Talán azért, mert egy pékség elindítása egyszerűbb mint egy mobilos cégé, így ha ott valaki kartelezni akarna, hamar megjelenne egy olcsóbb/kisebb árréssel megelégedő versenytárs. Egy távközlési cég elindítása azonban 100 milliárdban mérhető + a frekvencia sem terem évente a tendereken, nem úgy mint a búza a pékségnek, amit bármelyik nap le lehet venni a polcról.
-
törölt tag
válasz gabor9991 #44327 üzenetére
Ki fogják számolni a profit maximalizáláshoz mi szükséges. Ha 50.000 ügyféllel is elérik a (hasra ütök) a havi 50.000.000 Ft profitot, akkor minek 170.000 ügyfél akivel ugyancsak 50.000.000 profit van? Több munka, nagyobb hálózati leterheltség, ugyanannyi pénz.... közgáz az egész.
LOL: mire befejeztem a hsz-em látom, hogy pont a fölöttem lévő hsz utolsó mondata ugyanaz, mint amit én is írtam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz zelikocc #44318 üzenetére
Az egész amit írok képzelgés, ne vedd készpénznek, pláne ne a számokat.
Ha a jelenlegi havidíjon nyernek 300 Ft/ ügyfél, és a “Go-30%-kal” nyernének 800 Ft/ügyfél, miközben elmegy 70.000 ügyfél….
Melyikkel járnak jobban ? Ügyfélmegtartás spéci csomaggal, amin továbbra is alig van profit, vagy az általam felvázolttal?
Erre írtam, hogy csodavárás.
Ezek ezért vették meg a digi+voda párost, hogy kaszáljanak….csak idő kérdése, és T mínusz 10% lesz az árazázuk.
Erre írtam: örülni kell, amíg van digimobil, utána lehet megint flottázni. -
törölt tag
-
törölt tag
A Vodafone sztm nem leépítette a hálózatát, hanem sose volt rendes 4G lefedettsége moran előtt: légy szíves hadd higgyek a saját szememnek úgy, hogy ott voltam. A cellmappert is feltelepítettem, és ugyanaz a vodás cellaazonosító szám, mint az orange. A saját vodásra pedig azt írja a cellmapper, hogy leszerelve. Amíg nem volt moran, minden szép és jó volt. A digire visszatérve: 3 állomás között oszlik meg az előfizetői szám, mindegyikhez optika van húzva, és ebből az egyiken tuti van B38 is, de lehet, hogy a másik kettőn is van. Az pedig hab a tortán, hogy pl. ismerős háza előtti villanyoszlopon is van egy minibázis (B1+B8), amire max 5 család csatlakozik. Az orange túlterhelt, a telekom pedig kb addig jó, amíg a városban vagy, mert utána a cellmapper szerint is tiszta sötétzöld és piros pöttyök halmaza a lefedettség (kevés a bázisállomásuk).
Szóval a lényeg: a Teszári féle digi kicsit másképp gondolkodik, és fejleszt. Ezt valószínűsítem, hogy lett volna Magyarországon is....ha hagyják. OFF-ot itt befejezem. -
törölt tag
válasz mucsgyver70 #44220 üzenetére
Ismerősnél jártam Erdélyben. Kisváros....10-15 ezer lelkes.
Voda torony pont jó helyen volt, mindenhol szuper volt a jelszint. Aztán rájöttek hogy spórolni kell, és leépítették a hálózatot....ami azt jelenti, hogy az orange toronyra költöztek ez pedig bizonyos helyre (völgyek) nem "lát be" (Open RAN network sharing) , így rosszabb lett a jel. Persze nem akarok ferdíteni, mert van, ahol pont jobb lett, de így, hogy közös tornyon vannak, már csak a szolgáltatások áraiban van (ha egyáltalán van) különbség.
A digi meg mit csinált? A 3-ik tornyot üzemelte be a múlt hónapban, és sok helyen a kisvárosban megjelentek a villanyoszlopokon 2-3 szektorsugárzós Ericsson bázisok.
Szóval a diginek több állomása van, mint a két multinak.
És erre írták itt egyesek, hogy "de jó...magyar kézbe került a digi és a voda", meg "fenntarthatatlan üzleti modell volt a digié"....stb....Aham, persze. -
törölt tag
válasz zelikocc #44214 üzenetére
Menj fel a yettel oldalára, nyisd meg az ászfüket, és mondd meg légy szíves találtál-e "telenor" szókapcsolatot benne.
A névhasználat a tarifákra is vonatkozik (szerintem). Vagyis nem mehet tovább a "digimobil" név alatt....vagy arra gondolsz, hogy január 3--mal "kurtafarkúkismalac" néven fog tovább működni a tarifa, és minden más marad a régiben?
Szerintem ha már lépni kell, akkor mindent ami kell egyben letudnak.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dzf007 #44212 üzenetére
mivel 2022.01.03-án adták el a digit, és mivel 2 évre kaptak névhasználatot, ezért tippel mindeni a 2024.01.01-es dátumra, mint digimobil megszűnésére. Tehát adja magát a kérdés:
-a) legkésőbb pénteken bejelentik, hogy ennyi volt a mobil, ezután vodások lesztek (a 60 napos felmondás miatt)
-b) megyegyeztek az RCS-sel további névhasználatra, január 3-tól -
törölt tag
A január 1-re bejelentett változás, gondolom keveseket érint:
A kijelölt országokban a roaming szolgáltatás nyújtása 2023. december 31-ig elérhető. 2024. január 1. napjától az érintett országokban roaming szolgáltatás kivezetésre kerül: Törökország, Moldova, Észak-Macedónia, Kína, Szerbia, Svájc,
Thaiföld.Illetve:
- a mobilos ászf-et megnyitva 21 oldal jelenik meg, miközben a dokumentum 49 oldalas kellene legyen (lap alján azt írja: 21/49)
- a 2023.12.01 módosítások listája pontnál pedig, a dátum után van egy "1"-es, ami arra enged következtetni, hogy lesz még "2" is...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz p.riky22 #44206 üzenetére
jaj...hát bárki tévedhet. A "román időkben" az volt a szokás, hogy az ászf ebben az időben lett publikálva. Soha nem fogom elfelejteni, amikor a kollégám mondta: "srácok, a digi bevezette az 1000-es netet....most láttam a honlapon az ászf-ben". Aztán rá 20 percre volt fent az infrán a dolgozóknak az infó
-
törölt tag
válasz zelikocc #44183 üzenetére
Mivel nem azt írta, hogy január 31 után is ….hanem december 31-et említ Jázsai, így egyértelmű, hogy ez egy “dátumválasztó”.
meg lehet nyugodni, délután 3-kor fent lesz az új ászf, és mindenki tudni fogja, mi lett a mobil sorsa.
rip + 30% kedvezény a Go tarifára 1 évig -
törölt tag
olyat hallottam, mi szerint már januártól bevezetik a "one" márkanevet a vezetékes digi helyett, mivel a névhasználat jogosultság lejár 2024.januárban...és majd később brand-elik át a vodát "one"-ra.
Meglátjuk....az is lehet, hogy kamu a szivárgás...és megyegyeztek az RCS-sel a digi névhasználatra +1 évvel.
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külpolitika
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Autós kamerák
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest