Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz
chris-v
üzenetére
Akár routerbe is dughatod, de pc esetén csatlakoztatás után elvileg megnyitja a HiLink felületet böngészőben. Ha routerbe dugod, akkor abból a tartományból kapsz WAN IP-t, amit a modem DHCP-n oszt neki. Tehát ha kapsz pl. egy 192.168.8.158-as IP-t, akkor a modem IP-je nagy valószínűség szerint 192.168.8.1 lesz. De amúgy a routerben látszik az átjáró IP-je is, az lesz a modem elérési címe.
Legalábbis nálam így működöt egy E3372-es stick + router párossal. -
Fuvaros
senior tag
Amióta "vodás" lettem, híváskor sokat kell várjak a kapcsolásra. Mi az oka? Másnak is ilyen?
-
válasz
4Grider
üzenetére
DIGI üfsz is azt tanácsolja, hogy tegyék telefonba vagy olyan eszközbe amin lehet manuálisan hálózatot választani a vodára, kapcsolják be az adatroamingot mindent, és úgy rakják vissza a stickbe/routerbe és több ilyen esetnél ez megoldotta a problémát. Persze nem 100%
-
ricogsm
őstag
Sziasztok!
Digi mobilnettel is tudtok segíteni?
melyik wifis modem jó a digire? USB stick nem tudja a roaming opciót így nem tudom használni Voda hálózaton.
vagy melyik usb stick jó?köszönöm
-
ati2
őstag
Sziasztok! A lányomnak június 1.-el elment az 50-es mobilnetje. APN a régi Digis, eddig nem volt vele gond. A telóban (RedniNote9S) egy Digi + Voda sim van.
Közben olvasom, hogy már Voda hálózat van...Mit lehet tenni, hogy éljen újra az 50-esen a net?
-
válasz
4Grider
üzenetére
De, az.
Éppen ezért nem működik együtt ilyen összetákolt nem működő Google féle RCS dolgokkal.Még én is inkább kikapcsoltam, nem használom, mert egyszer jó egyszer nem, utána újra kell regisztrálni de akkor nem jó stb mindig baja volt. Ellenben az iMessage-t rendszeresen használom gond nélkül.
Apple ha valamit megcsinál, akkor az mindig stabilan működik.Szóval nem igazán helyénvaló leszólni valamit, csak mert nem működik együtt a bugos hibás alternatívájával.
-
mzso
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Kyváncsiságból megnéztem. Engedélyeztem a "csevegési funkciók"-at (gondolom ez az RCS). Azt írja "engedélyezve erre a számra" ami a digis szám. A telekomos szám (másik SIM) nem jelenik meg. Küldés gombnál meg egy lakatot mutat a Digis számhoz a Telekomoshoz meg SMS-t. Amikor elküldöm digissel akkor is lakat van. Miután rámentem kiírta, hogy nincs kézbesítve. Ha arra is rábökök akkor azt írja, hogy vár a címzett online állapotára.
Csak mobilnettel megy ez RCS mizéria?
-
Lackooo84
nagyúr
Mondjuk én nem akartam mondani, h soha nem csevegek és smsezek, messenger és viber mellett minek.

-
mzso
veterán
válasz
thomas77
üzenetére
Jáj Messages. Én azt lecserélném. Még szöveget sem lehet kijelölni benne...
Mondjuk a telefonomon (Motorola) szerintem még ez sem volt, telepítenem kellett, hogy tudjak SMS-t fogadni/küldeni...És mindig valami chat funkcióval traktál. Gondolom ez az RCS. De minek akarnék pénzért csetelni amikor van kismillió IM szolgáltatás?
-
MadMancs
veterán
válasz
Lackooo84
üzenetére
Szerintem ez csak arra az 1 típusra vonatkozik. Nálam most is és eddig is gyári volt, se most se a múltban nincs baj RCS vel. Sőt, akkor is működött amikor a Google féle azt mondta hogy no (vodánál valami megszűnik azt mégse eset volt).
Telekom simmel dettó.
Digi jóideje egy routerben pihen várva hogy mikor utazunk valahova. :)
S21 ultra.
-
thomas77
senior tag
válasz
tsilver
üzenetére
A Samsung S10e-nél az egyik szoftverfrissítés elkefélte az RCS funkciót a gyári üzenetküldőben. Kb. február óta nem bírom életre kelteni. Kénytelen voltam felrakni a gúgli-féle messages appot. Az úgy néz ki, működik.
Nem vagyok benne biztos, de lehet, hogy ez okozza nálad is az üzenetküldési gondot.
Bár a sima sms ment folyamatosan, valami nem OK ezzel mostanában.
A saját telefonomon és a feleségem telefonján is egyszerre szállt el az egész.
Megmagyarázhatatlan.
-
pvil
tag
válasz
Mr.Talbot
üzenetére
Nincs üldözési mániám, csak nem jön ki a matek.
Tegnap este 8 körül néztem az egyenleget, minimális használatot mutatott a csomagból.
Egyik a lányomnál másik anyámnál van, és délelőtt 10kor már levolt a kimenő hívásuk tiltva, mert a számlánk elérte a 9000ft-ot. Vagyis ha mindaketten folyamatosan telefonáltak 4 forintos percdíjjal ez jönne ki 14 óra x 60 perc × 2 = 1680 perc x 4 ft = 6720ft és még a csomagokban foglalt 200 percet ki sem vontam.Ezért nem értem hogyan lett 9000 a számlánk, de kértem soron kívüli számla részletezőt.
De részemről lezártam, ezután úgy is lemondom...
-
válasz
Mr.Talbot
üzenetére
Pvil szerintem is hülyeséget beszél a 9000-es számlájával, de azért van abban valami, amit írt, hogy nem fontosak az előfizetők.
Az igaz, hogy a nerdigivoda az előfizetőkből él, csak nem úgy, ahogy te gondolod. Az adófizetők pénzéből, olyanokéból is, akik nem az előfizetőik. Remélem érthető, mire célzok. Nem piaci alapon működik és mint ilyen, nem elsődleges a jó áron, jó szolgáltatás nyújtása. Elsődleges célja a tulajdonosok gazdagítása. A profit. 0 befektetésből sokszoros haszon. Ez a cél.
Nincs szükségük minden egyes előfizetőre. Lesz egy bizonyos számú bázisuk, akik pl olyan helyen élnek, ahol csak a digi van, vagy csak a voda. Lesz egy másik bázisuk, akik ezen az áron is előfizetnek, mert szerintük az ár-érték arány még így is jó. Nem fontos nekik a problémázó, jelentgető ügyfél, az csak probléma. Ami veszteség lesz az ilyen előfizetők elvesztésével, azt kipótolja az állam a költségvetésből. Lesz egy nem túl magas színvonalú szolgáltatás az eddiginél sokkal magasabb áron, ez az eredménye, ha piaci dolgokba szól bele az aktuális kormány. Nem csak a távközlési szolgáltatóknál van ez a szomorú tendencia. Sajnos. -
name
csendes tag
Úgy tudom, hogy a vodafone-t az állam vette meg, a digi-t meg a Pénztáros Lőrincz. Az végülis ugyanaz.
Szerintem úgy vannak vele, hogy megkapod a legolcsóbb mobilnetet, aztán ha valami nem tetszik viszlát, nem kötelező előfizetni.
A flegma digis ügyfélszolgálatosokról meg inkább nem írok semmit. 1-2 napig nem volt mobilnet, aztán nekiálltak vergődni, hogy azért mert már elhasználtam a keretet, vagy be se fizettem stb. Aztán kiderült, hogy 1ik se igaz. Nagynehezen írtak egy panasz bejelentést.
De azért az 1ik szakértő megjegyezte, hogy haggyad úgyis tudjuk mit netezik.
???
Rákérdeztem, hogy mégis milyen jogon turkálnak a netes előzményeimben. Erre az volt a válasz, hogy ilyenkor ezt is le kell ellenőrizni. Mert lehet hogy egy vírusos videó okozza a hibát.
Egy videó nem lehet vírusos! A weblap, amin a videó van, csinálhat dolgokat, de az nem vírus.
Majd biztos egy IT analfabéta fogja ránézésre megmondani hogy mi a "vírusos"Vagy pl felszólítást küldtek egy olyan számláról, ami már be volt fizetve. (ez nem csak velem történt meg)
Aztán amikor bevittem nekik a bizonylatot, akkor közölték, hogy a rendszerükben ez a számla nincs befizetve. Vagy 2x fizeted vagy takarogy.
Eddig se volt a kedvencem a digi, de mostmár biztos hogy lemondom az egészet...
-
dzf007
senior tag
Ma délután a digi/Voda és a Voda is elhasalt..Több percig hálózat se volt..Nyíregyháza [kép]
-
djsunstealer
aktív tag
A Voda még mindig jobb, mint a Yettel féle bohóckodás, legalábbis arra amerre én járok.
Ne akarjon nekem 6000-ért olyat adni, amit 1830-ért megkapok. Ráadásul reklámozza a voWifit, holott be sem vezették, csak szűk körnek.A Telekom a legjobb arányaiban véve.
Digis kártyát mondjuk tényleg cserélhetnék. -
name
csendes tag
válasz
Dr Bubo
üzenetére
Ha jól értem, ez a roaming-os dolog év végéig lesz. De akkor miért év közepén álltak át? Év vége felé mindenki kapott volna egy vodás simet, aztán megy tovább minden.
Mennyivel volt egyszerűbb ez a megoldás? Úgyis ugyanaz lesz a vége. Tömeges sim kártya csere stb. Ezt személyesen adják, vagy elküldik levélben? Mert ha személyesen, az ügyfélszolgálaton, akkor lesz akkora káosz mint a nemtudommi...
Nekem úgy tűnik, hogy fontosabb volt a digi tornyok lekapcsolása, mint az hogy a felhasználók megkapják a szolgáltatást amit kifizettek.
A másik meg az hogy szerintem van egy réteg, (idősebbek) akik a kiküldött levél alapján nem tudták beállítani a telefont...
-
pvil
tag
Semmi, de nagyon gyanús, valahogy lekell pattinta az előfizetőket, nem gondolod?
-
pvil
tag
3000 ft körül egész hónapban, most meg 1 nap alatt elértük a 9000ft-ot, úg yhogy nem is használtuk.
-
pvil
tag
Mi "jól" jártunk az átállással 1 nap alatt 9000ft lett a számlánk, két előfizetésünk van.
Pont tegnap este néztem az egyiken 7 perc 4,7Gb, a másikon 13 perc és 0 Gb volt.
Most meg már le van tiltva és nem elérhető az egyenleg sem....
Az összeget is csak azért tudom mert az ügyfélszolgálatot felhívtam a 4Ft-os percdíjból jött össze_ öröm és bodottá_
Legyetek résen!
-
Skylukos
tag
Azt tudja valaki mitől íródik be a sim hívószáma autónatikusan a sim adatai közé? Mintha köze volna a volte-hoz, mert nekem csak a volte képes készülékeknél csinálja.
-
válasz
eFeMeR74
üzenetére
Már megszokhattad, hogy a kormánypárti médiumok össze-vissza hazudoznak. Vannak akik csak ezeket olvassák és így elhiszik, hogy milyen szép, csodálatos a magyhar nemzethy világ.
Amit lefirkantanak, az az (i)gazság. Az alap. A HWSW-nél megfigyeltem már korábban is, hogy eléggé Digiellenesek voltak. Ferdítették a dolgokat. Ellenük beszéltek. Most meg átfordult a tendencia, már minden zökkenőmentes.
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Igen ezt megértem, csak akkor ne hireszteljék, hogy zökkenőmentes volt az átállás.(nekik igen) Hanem egyenlőre igy tudták olcsón, költséghatékonyan megoldani. A szorás meg elég nagy. Most vagy együtt élek vele hogy jelentősen többet eszik a készülékem vagy kénytelen vagyok váltni. Bár az igaz a szolgáltatot nem érdekli, ha az én eszközöm emiatt nem úgy müxik mint átállás elött.
Ja és a lányom okosórája(sim, telefonálásra is azt használja) ami 1-2napot simán kibirt az most fél nap lett. Na ez már nagyobb gond. Tudom azt is cseréljem mert 2 éves és öreg.
-
terror
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Xiaomi Note 11 Pro 5G és Huawei Watch 2 LTE (nano SIM), az óra kicsit idősebb, de a mobiltelefon viszonylag új 2022 -es.
Igen az óra jobban megérzi, de a mobilon is lehet látni, hogy a Roaming jobban meríti.
Kipróbálom az automatikus helyett a manuális hálózatválaszást, hátha jobb lesz. -
válasz
eFeMeR74
üzenetére
Pedig 4Gridernek igaza van.
A Digi nem tehet arról hogy a te készüléked valami miatt merül, mert éppen nem tetszik neki valami, jelen esetben pl. a roaming.
Viszont megoldásokat is sokat írtunk már: manuális hálózatválasztás, gyári beállítások visszaállítása stb.Ha nem lenne egyértelmű a Digi Mobil megfog szűnni, ez most jelenleg egy ideiglenes fél éves átmeneti időszak amíg SIM kártya csere nélkül tudod tovább használni az előfizetésedet (ezért a roaming) - később nagy valószínűséggel jön majd a SIM kártya csere és akkor már nem lesz roaming.
A hálózatot le kellett kapcsolniuk, biztosan meg volt rá az okuk, erre a roaming volt jelenleg a legegyszerűbb és leggyorsabb átmeneti megoldás. -
ACE-
addikt
-
Eddigi tapasztalataim Digi-voda átallással kapcsolatban:
Lefedettség jóval kevesebb (vagy térerő?) azaz többször akad meg a netrádió és fedett helyen többször nem működik már a mobilnet. (Digi mobilkártyát a 30gb net miatt használom netezni és kocsiban netrádióra/navira)
Sebességre nem teszteltem speedtest-el, nem igazán érzem hogy lassabb lenne leszámítva hogy kevesebb helyen működik.11
A hálózatot kézzel kellett átállítanom Samsung A70 és Huawei 12s készülékeken, alapból nem állt át, ugyan így roamingot is be kellett állítani.
Szóval eddig nem vészes, bár biztos vagyok benne hogy a digi mobil leépítése lesz a cél.
Amúgy a vodával csak rossz tapasztalataim vannak, mind az átvett upc hálózat mind mobilnet terén, illetve a számlázásuk is egy katasztrófa volt egy éve most már nem cseszik el legalább.
Esélyes ha megszűnik a digi mobil akkor van egy telenoros vagy mi a tököm már kártyám majd arra rakok inkább plusz mobilnetet bár közel sem lesz olyan olcsó mint a digis kártya volt. Lefedettségben azt éreztem eddig a legjobbnak. (van mindegyik szolgáltatónál előfizetésem, céges és magán vegyesen) -
eFeMeR74
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Hagyjuk már ezt a dumát. Minden jobban fogyaszt a roaminges átállás óta csak valami minimálisan (észrevehetetlenül) valami jobban.
Nem kell, hogy "öreg" legyen.
Tudom csak az eszköz sz.r a szolgáltató semmiben nem hibás.
Ennyi erővel a userk kb fele cseréljen ezközt mert a 2-3 éves készüléke öreg és sz.r mert kb 2x olyan gyorsan merül mint 1 hónappal ezelött.😡 -
4Grider
félisten
A 2G kivezetéséről tudomásom szerint nincs szó. A 3G kivezetése meg logikus, kellett a frekvencia az újabb generációknak, amit azok nem kicsit jobban tudnak hasznosítani.
Havi 1-2e Ft-os havidíjjal Magyarországon nem lehet eltartani szolgáltatót, főleg ha az ennyi pénzért még ad is benne foglalt szolgáltatást. -
riki
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
A te gondolat menetedet követve. Mi a francnak szórja az MNHH az adófizetők pénzét támogatásra ,hogy lassan kivezessék a 3g,2g párost ,jó az a p..nak. Most már az adófizetők tartják fent ezt a párost ,mert mind a kettő lélegeztető gépen van. Ezt tartja majd el , az előfizető . Meg kell tartani mindenáron, és ennek amit írtam ez az egyik módja. Az "újhazában" erre már rájöttek, mert igy tudják megtartani a "kispénzű" ,de a technikára érdeklődő ügyfeleket.
-
terror
tag
Sziasztok!
Mióta a Digi mobil átállt a vodafone hálózatára és a készüléken (mobiltelefon, sim kártyás okosóra), át kellett állni Roaming üzemmódra, azóta a mobiltelefon és okosóra akku üzemideje drasztikusan csökken. Az óra eddig 1 napot kibírt, most Roamingban fèl napot bír. A mobil is nagyon merül így.
Ti is tapasztaltátok ezt? -
riki
senior tag
-
zsolt_64
senior tag
-
tsilver
aktív tag
nem tudok sem fogadni sem küldeni SMS-t amióta átálltak. központ be van állítva, többször újraindítva, más app-el is próbálva de nem megy. Mit ellenőrizzek még?
-
drr
őstag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Vagy 4G+ van max térerőn és semmi se tölt be... Volt olyan, hogy városon kívüli településen max térerő mellett nem tudtam elkuldeni egy messenger üzenetet sem

A merülésről ne is beszéljünk...
Én besokaltam... Hétfő éjfélig maradok még Digis, viszem a számom a jetihez flottába. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Najó...

Azért az tényleg durva, h ma is bementem Tatán egy Pennybe és nem töltött be a reklámújság a
digisvodafos nettel... (alig volt térerő)
-
blueye
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Fizetett cikk. Hiányzik az (x) az aljáról
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
mucsgyver70
üzenetére
-
válasz
Lackooo84
üzenetére
A következő, jelentős(ebb) változásra a két távközlési cég közeljövőben várható egybeolvadásakor lehet számítani, ez azonban az ügyfélkezelési és számlázási rendszerek összetettsége miatt minden bizonnyal jóval nagyobb falat lesz, mint a nemzeti roaming bekapcsolása az 50-es előhívójú mobilszámot használó előfizetők számára.
Arra leszek még kíváncsi, milyen mélységbe fog süllyedni az összeolvadáskor.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagy melyik usb stick jó?

Ne akarjon nekem 6000-ért olyat adni, amit 1830-ért megkapok. Ráadásul reklámozza a voWifit, holott be sem vezették, csak szűk körnek.