Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
válasz
rothfb
üzenetére
Közben megtaláltam a számlákat. A sorrend változott, a 2020.06 hónaptól egészen a legutolsó számláig a sorrendben a leghátulra (a honlapon sz ügyfélkapuban a 3-ik oldalra, az applikációban pedig egészen az lista aljára görgetve) kerültek valami érthetetlen módon. Tehát nem dátum szerint vannak meg sorrendben. Anomália. Még jó, hogy a végére is ránéztem a számláknak.

-
4Grider
félisten
Én úgy gondolom, hogy az 5G-re rágyúrni addig nem sok értelme van, amíg 4G-n ilyen a lefedettségük. Az 5G-nek ilyen frekvencián persze csak a sűrűn lakott/sokak által látogatott helyeken van értelme, de ha erre gyúrnának, akkor pl. a Balaton északi partján már minden településen lenne Digi bázis, mert délről ezen a frekin képtelenség átlőni a Balatont.
-
M.Ildiko
tag
Korabban jeleztem, hogy nincs 4G a környezetemben, ahol korabban volt. Tegnap este óta megint van, mintha valamilyen karbantartás lett volna. Erosebbnek jobbnak nem latom, de legalabb van.
-
riki
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Szerintem is jól látod a dolgokat,minél tőbb készüléket kiterel a hálózatból VoWifire, annál tőbb külső előfizetőt tud behozni. Valami rotyoghat az amúgy sem túl közlékeny Diginél,mert pár nap óta 0 pinget mérek mikor 4-8 szokott lenni lanon.Tehát valami fejlesztés elkészült,ami okozta az eddigi szakadásokat ,lassúlásokat. Lehet ,hogy már az 5g frekijük kihasználását készítik elő valami új fejlesztéssel ? Tudom,hogy szűk keresztmetszet ,de már csináltak csodákat.
-
leo81
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Jártam a hétvégén Zalaegerszeg és Nagykanizsa között a 74-es úton, de a két új állomást nem találta a cellmapper. Konkrétan végig nulla volt a térerő. Tehát sem Magyarszerdahelynél sem Hahótnál nem volt térerő. Rajzolgatunk itt összevissza...??
-
törölt tag
Nekem TP-Link Archer AX73 AX5400 Router van.
Digi Huawei ONT után.
Tökéletes a VoWIFI !!!
[kép] -
Lajosnagy17
senior tag
Újabb bővülés, a 84-es és M85-ös úton.
Lefedettségi térkép frissítve.
8-as út Devecser és környéke is lefedve.
-
4Grider
félisten
Megfogtad a lényeget a hátrányok közül (hát nem). Értem, hogy nincs pénz/igény jobbra, de akkor ne legyenek elvárásaitok. Ez ilyen egyszerű.
Amúgy 90%, hogy majd egyszer belenyúlnak az eszköz firmware-jébe, és engedélyezni fogják benne az IPSec passthrough-t, hiszen nagyon sokan használják az ont-okat a saját lan-juk kiszolgálására és a szolgáltatónak is érdeke, hogy a Digis mobilok minél nagyobb része ne a 3 MHz-nyi sávszélességet használja. A felhasználók pedig ahogy az igényeik nőnek és kiismerik az ont-ok routolási képességének hátrányait, idővel úgyis elkezdenek saját routereket használni. Lehet szembe pisilni a széllel, csak nem érdemes... -
A számla és egyenleg menüpontot nézte már valaki? Akár az alkalmazásban, akár az ügyfélkapuban böngészőben? Érdekes anomáliákat lehet megfigyelni. Az utolsó befizetett számlám 2020 májusa lett.

Még jó, hogy a bankkártyás teljesítéseknél látni a legutolsó befizetést is.
Megint komoly bajok vannak az adatbázissal. -
ACE-
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Na már megint másról beszélsz, amiről én, Te így gondolod, vettél, félsz hogy lehallgatják (a DIGI) anyukádék adatait, én nem félek, és anyámék sem. Ami szenzitív úgy is https-en vagy egyéb titkosított csatornán megy. Helyi hálózati aktivitás pedig nincs. Bőven jó ez nekik plusz áramzabáló nélkül is...
-
ACE-
addikt
válasz
üzenetére
Na pont erről beszélek, amíg megy a http(s), és a Skype, Teamviewer, addig tökéletesen megfelel ez a router is.
De ha megtennéd hogy segítenél, milyen portot kell nyitni a VoWifi működéséhez, akkor azt megköszönném. Passthrough lehetőséget nem találtam a routerben... -
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Volt egy az utóbbi hónapokban Kecskemét - Matkó kódnéven, szerintem az lesz az
-
törölt tag
Lehet, hogy torrentezni sem tudna jó édes Anyukád, tehát egyáltalán nembiztos, hogy kötelező vele menni.
Amikor lepakolták ezeket az eszközöket, akkor még a mbilhálózatukról sem álmodtak, nemhogy az azon működő VoWiFi-ről.
De csak portot kell nyitni, vagy passtrough.
Nálam automatice ment a VoWiFi, (mondjuk a virágbolt is...
) -
Az 54-es főúton (Bács-Kiskun megye) Jakabszállás és Kecskemét M5 autópálya között kb félúton (a Matkó pusztához tartozó területen) letették az antenna tartó torony alapjait. Valószínűleg itt hamarosan fel is épül az új DIGI torony.
-
forgat
tag
ma feljegyeztem a Digi-nek 2 piros pontot
az egyiket, mert már nem fogy el a térerő Dunakeszi után az M2-esen Vác utánig is folyamatosan van térérő, nem valami acélos, de a hívás nem szakad meg
a másikat, mert ma dél körül jeleztem nekik hibára, hogy a 2-es úton a Szendehely utáni torony már péntek óta nem ad jelet, de amikor jöttem vissza fele 2 órával később addigra már ott is ment a net, tehát életet leheltek a toronyba -
4Grider
félisten
válasz
erdei figura
üzenetére
Valószínűleg az van mögötte, hogy míg az új előfizetők egy nagyon jelentős részének teljesen természetes, hogy a tv műsorok megtekintéséhez tv-vel kell rendelkezzenek, addig ugyanennek a rétegnek az internet előfizetés nem egy olyan végpontot jelent, amin a saját eszközükkel fel tudják építeni az internet-kapcsolatot (és esetleg meg tudják vele több eszközük felé osztani), hanem pl. wifi-t jelent, amire azonnal rá tudnak cuppanni. Sajnos erre az internet-szolgáltatók is rájátszanak, mert gyorsabb/könnyebb átadni egy olyan ethernet végpontot, amibe bedugva egy gépet, auth nélkül is rögtön van net, mint egy olyat, amihez az ügyfélnek az - esetleg épp nem elérhető/működő - eszközein kell mókolni.
-
erdei figura
újonc
Igen, szerintem is gáz. Nem hittem el, hogy az általuk adott hálózati eszközzel nem működik a VoWifi, elcsesztem vele órákat, majd írtam nekik és így derült ki. Tudom, hogy nem kötelező wifi képes csatlakozási pontot kiépíteniük, de ha már ilyet adnak, akkor tök logikus lenne, hogy a saját VoWifijük működjön vele... Hát, nem értem mögötte az üzleti szemléletet. Én mondjuk úgyis akartam saját routert, ez csak meggyorsította a beszerzést.
-
4Grider
félisten
Anyámnak sem volt semmi extra igénye, mégis vettem neki egy routert, mert bármikor jobb, mint egy szolgáltatói eszköz, amit nem frissítenek, amin te csak felhasználó vagy, ami a szolgáltatónak átjáróház, aminek a wifije olyan amilyen, aminek a hardvere olyan, amilyen. De modemnek tökéletes és úgy már a VoWiFi-t is tökéletesen kiszolgálja.
-
ACE-
addikt
Félreértitek, én nem azt mondtam hogy ez hiba, hogy nem megy a VoWifi, hiszen nyilvánvalóan nincs ilyen a szerződésben, kizárólag azt próbáltam érzékeltetni, hogy gáz hogy nem megy. Nekem is van egy C7-em otthon az ONT meg bridge-ben nyilván, de ez anyáméknál van akiknek rohadtul nem kell semmi extra, LAN bedugva az egyik gépbe, másik gép meg megy Wifi-ről, működik. Fölösleges még egy áramszedőt, és még egy kiadást, hibalehetőséget beépíteni a rendszerbe, ha nekik jó így is. Csaupán azt jeleztem hogy amikor vagyok náluk, akkor nem megy a VoWifi, és ha anyám akarna VoWifit használni a saját telóján, akkor is kénytelen lenne routert venni. Mondjuk náluk van DIGITel is, ahonnan ugye ingyen hívhatóak a DIGI-s számok, de még egyszer mondom, az ELV, hogy egy szolgáltató a saját szolgáltatása használatát nem teszi lehetővé a saját eszközeivel...
-
MadMancs
veterán
válasz
erdei figura
üzenetére
Ezt meg tudom erősíteni, fiberhome után saját routerrel már megy a VoWifi (Digi és Telekom is).
Fiberhome wifijével nincs tapasztalatom, 1 percet se használtam mert bekötés alatt már Bridge módba került. -
erdei figura
újonc
Meg tudom erősíteni, hogy a Digi által adott FiberHome HG6544C -vel nem működik a VoWifi, mert a készülék firmwere erre nem alkalmas. Sok órát elcsesztem, hogy megpróbáljam beállítani, végül ez egy digis hibabejelentőből derült ki. Ha HG6544C-d van, akkor saját routert kell utánakötnöd és azzal már mennie kéne.
-
baly81
aktív tag
Nekem társasházi, optikás DIGI-s gigabites netem van otthon. Digi ONT bridge-ben van, aztán egy TP-link Archer C7 router. Amikor kijöttek, a DIGI-s szerelők megkérdezték hogy állítsák be a saját eszközüket, én mondtam, hogy az Archer-t hagyják meg routernek, (pont a konfigurálhatóság és a sebesség miatt is), így a ZTE ONT csak modemként üzemel. Otthon mindig stabilan van VoWiFi-nk Honor 20-on (2,4 és 5GHz-en is). A munkahelyemen mikrós net van D-link routerrel, 95%-ban nincs VoWiFi-m, 5%-ban van...
4Grider kolléga segítségével derült ki, hogy nagy valószínűséggel a mikrós net okozza ezt... De én gyanakszom a routerre is, mert az sem egy mostani széria. -
ACE-
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
De nem vágod hogy ez nem a saját LAN-om? És ki kötelezte őket hogy hozzanak eszközt? Nem én találtam ki hanem az Ő FELTÉTELÜK hogy legyen ilyen eszköz. Akkor adjanak egy olyn végpontot amin megy a LAN, meg a koax, meg az RJ45 csati, azt kész... és nincs gond. De itt a saját eszközüket kéne gondolom korrektül konfigolni, hogy átmenjen rajta a saját szolgáltatásuk (DIGImobil) amit annyira reklámoznak. Feltételezhetően csak valami apró konfigolás kéne neki amit user-ként nem enged...
nyitom: nyilván ha a DIGIS eszközre kapcsolódva nem megy a VoWifi, és más eszközön meg megy, akkor nálam van a hiba...
-
4Grider
félisten
Nem kötelezhető egyetlen szolgáltató sem arra, hogy a LAN-odat és WLAN-odat megoldja, egyetlen ethernet végpontot kell biztosítaniuk a szolgáltatásukhoz. Ha ezt az ethernet végpontot használnád és felépítenéd rajta egy ipsec vpn-t átengedni képes saját routeren a nevedre szóló pppoe kapcsolatot, akkor működni fog a VoWiFi is. Azt kellene csak megérteni, hogy a saját LAN-od routolása NEM a szolgáltató feladata (még ha ezt tudó eszközöket is adnak).
-
ACE-
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
Azért ezt egy kicsit gondoljuk végig... A DIGI saját végpontja, wifivel. A DIGI saját maga ontja az igét, hogy azért jó a DIGImobil VoWifi szolgáltatása, mert kiterjeszti a gyengus lefedettséget, erre, pont a saját maguk által telepített végpont nem biztosítja ezt a lefedettség kiterjesztést. Nem érzed kissé visszásnak?
-
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Gondolom nem akarják a sok „de hisz ott van egy kék folt a térképen, miért nincsen térerő?!” típusú panaszokat hallgatni és inkább pesszimistábban számolják a lefedettséget.
-
válasz
DevKiller
üzenetére
Én az utóbbi időben Erdélyben voltam és mindenhol működött tökéletesen a VoWIFI. Volt tapasztalatom Vodafone (UPC) vezetékes nettel, Digi.Mobil RO 4G mobil hotspottal és hát elvileg DIGI-s vezetékes nettel is (csak az AKTA szolgáltató amit megvett a DIGI és olyasmi helyzetben van mint nálunk az Invitel, csak még azért nem történt meg a teljes átállás DIGI-re mert a városban mindenki analóg TV-t használ, mert csak azon jönnek a magyar csatornák
) -
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ezt én is észrevettem. A valóságban sokkal jobb a lefedettség, mint a térképen így most látszik.
-
totron
addikt
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Múltkor már volt bent, a házban Digi-térerő, de tudtam, hogy nem szabad előre örülni, el is tűnt. Mire jön ki a
vége? Tegyék meg tétjeiket. -
Lajosnagy17
senior tag
A lefedettségi térképen szinte minden megváltozott, sokkal kisebb lefedettséget mutat mindenhol, mintha a program, amely kalkulálja kisebb értékekkel számolna.
Régebben ilyen típusú változást nem tapasztaltam.
-
totron
addikt
válasz
M.Ildiko
üzenetére
Okozhat. Egybevág az általad szűknek nevezett lefedettség és az időjárás. Pont átlépi vele a határértéket abban a környezetben. A vihar, szél, a cseppfolyós időjárás is okozhatja ugyanezt. Be kell tárazni offline létre, illetve alárendelni magad az elemeknek. A sokfüles böngészés lehetőségének köszönhetően ha már be van töltve az olvasnivaló, akár észre sem veszed az időszakos lassulást vagy teljes lerohadást.
-
Ott a routerrel lesz valami gebasz. Ahogy mondtam, nem a Samu telefon lesz az oka, ha valahol nem megy a vowifi. A router beállításaiban lesz a probléma. A munkahelyemen sem megy a vowifi, se A40-el, se A50-el, se S10+-al, de ott is pl van egy rakás tűzfal, meg biztonsági intézkedések, beállítások. Pl online rádió streamek sem mennek. De ahol nem megy a vowifi a Samukkal, ott mással sem fog.
-
DevKiller
senior tag
Én most kint vagyok Romániában, és a RCS & RDS az internet szolgáltató(DIGI Románia).
Ha be van kapcsolva a WIFI egy ideig DIGI HU van a szolgáltató nevénél, de akkor sem rakja ki a VoWIFI ikont, utánna pedig magától átvált "Csak segélyhívások"-ra...
Sajna másik eszköz nincs amivel tudnám tesztelni, de ha a mobilnetet osztom meg itt a szolgáltató a Digi.Mobil RO, akkor van ikon és működik. Nem nagyon vágom, mert a szolgáltató mindkét esetben az RCS & RDS még is mobilnettel működik, wifivel nem.
Gondolom a FiberHome ONT beállításaival kellene mókolni, de nincs kedvem hozzá
-
Ha a router engedi, ez esetben telenoros hotspot, akkor az A40-el tökéletesen fog működni a vowifi mindenféle mókolás nélkül. Ebben a samuk nagyon jók. A digi hálózatán is ha minden más adott, megbízhatóan működik a vowifi, kiforrott technológia. Persze router közelben kell lenni. Úgy működik minden, mintha rendes térerőd lenne. Kimenő, bejövő hívás, sms. A hívás ráadásul, ha hálózaton belülre megy, ingyenes vowifin keresztül.
-
törölt tag
A VoWifi is olyan mint a VoLTE !
Több tényező befolyásolja !
Készülék, milyen hálózaton megy a hívás, router beállítás...stb
Ezt mindig ki kell próbálni !
Bejövő hívás ugyanúgy megy....sőt úgy tudom sms-t is lehet küldeni.A nagy előnye abban van, ha pl:
Kenyában vagy elefántvadászaton, s csatlakozol ott egy wifire, na onnan is 4Ft lesz a hívás !!!
-
petir
senior tag
Szaisztok,
Gondolkodnánk szülőknek egy DigiMobil előfizetésen csak épp Gödön nincs lefedettség. Ellenben le van téve nekik egy telenoros mobil hotspot. Készülék Samsung Galaxy A40e ami vowifi képes..
Tehát térerő nincs wifi van.
1. Ha wifin csüng a készülék
A. Hívni tudnak ez OK
B. Bejövő hívásokkal ilyenkor mi van?Kiforrott ez a rendszer ? Megbízhatóan stabilan működik?
-
M.Ildiko
tag
Azt szeretném megtudni, okozhat-e a mostani időjárás olyan hibát, hogy nincs 4G, csak 2G. Amióta minusz 15re csökkent a hő hajnalra, azóta rendszerint nincs szolgaltatas jelenik meg. Persze napkozben a napsutes olvaszt, napnyugta utan meg egyre erősödik a fagy. Normálisan is szuk a lefedettség, de eddig működött.
-
viktorhu
veterán
-
totron
addikt
A gondolkodással/olcsóságba belefeledkezéssel van a baj, na meg nincs köztes csomag. Vagy 1000/1500Ft a Digitől vagy 5.xxx Ft flottában a korlátlan. A többségnek van vezetékes nete, mellé mobilon használva a Digi keretét én elegendőnek gondolom. Nem mobilon vagy fő előfizetésnek használva nyilván már nem az. Amit nem értek, hogy ha fő netnek kell amin el tudod engedni magad, úgy is rááll az ember a flottás árra, megoldásra, ha meg kiegészítőként van jelen, tényleg elégnek kellene, hogy legyen vagy akkor ott más gond van (net helyett valós életet kellene vásárolni).
-
ACE-
addikt
válasz
zelikocc
üzenetére
Ez mondjuk elég érdekes felvetés, ha valakinek sok adat kell miért szeretne/kellene mindenképpen többet fizetni érte? Én is jogosnak gondolom, ha két külön kártyával több lehet az adat, akkor miért nem lehet ezt egy kártyával megoldani... valaki elérte már a határt egyébként? volt lassítás? használhatatlan lett?
-
Sokszor mondtuk már, hogy senki sem erőlteti, hogy DIGI-s legyél. Ha neked az igényeid, használati szokásaid mondjuk átlagon felüli és kellene a több adat, vagy korlátlanság (teljesen jogos módon), akkor válogathatsz nyugodtan olyan szolgáltató kínálatából akinél van erre lehetőség. Senki sem köti meg a kezedet. Ha annyira fontos a sok adat, akkor valószínűleg nem fog érdekelni az összeg amit fizetni kell érte. Legalábbis engem nem érdekelne.
-
gillka
csendes tag
A csepegtetett információkra nehéz korrekt választ adni...
Szerintem egyébként engedd el a témát, a DIGI-nél nincs ilyen, és nagy valószínűséggel a közeljövőben nem is lesz.
Ha nem elég ez az adatkeret (illetve a lassított sebesség), akkor venni kell egy alternatív szolgáltatótól korlátlan adatkártyát (kb havi 6e) vagy valamelyik nagytól 100GB-s csomagot, ami bővíthető. Az olcsóságért cserébe ez van. Ennyi. -
djsunstealer
aktív tag
Tud vki új torony beüzemelési tervről 2. kerület Törökvész út-Pitypang u.-Felső Zöldmáli út vagy környékéről? Eléggé lefedetlen rész, jeleztük a Diginek is, csak kíváncsi vagyok, hátha tud vki többet? Itt olyan okos emberek vannak.

-
p2pp
őstag
válasz
vadpanda
üzenetére
Hegy tetején lévő bázison volt a Digi.
Lent egy nagy kémény oldalán a vasút állomáson is van vki. Lehet leköltözik oda a Digi majd vagy ki tudja mi lesz. De a hegy tetejéről már le van szerelve.
Azt csak Ők tudják miért kellett leszerelni?!
Táton ugyanez volt, mint itt Leányváron.
Táton is másik bázisra költözött vmiért. -
törölt tag
nemmuszály cserélgetni, csak találsz hozzá egy másik telefont amiről megosztod a netet?
Na de most komolyan.
Csodálkozunk, hogy nincs a diginél külön adatkeret vásárlási lehetőség ha elfogy a netje.
miértis?
Mennyi lenne az a fájdalomküszöb, amiért még képes lenne valaki megvenni 10 gigányi netet, pótlásként.
Ha a 30 gigát 1000-ért adják,sőt az 50-est is(bár abból mindenki csak egyet vásárolhat asszem) akkor a 10 gigányiért 300-lenne egy reális ár.
miért adna ilyesmit a digi, egyszerűbb egy uj kártya.nem lenne nekik konvertábilis

-
vadpanda
lelkes újonc
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Lehet olyan hibája, amit belátható ideig nem tudnak javítani. (késő anyagrendelés, engedély megszerzése valamire, stb..) így hogy nincs a településlistán életszerűbb nem mutatni a térképen.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
radio100jozs
üzenetére
Kíváncsi lennék az állomás ott van még és csak lekapcsolták most valamilyen okból kifolyólag, vagy elrakták máshova.
-
válasz
radio100jozs
üzenetére
Az ilyeneket nem értem. Érdekes. Én is emlékszem hogy ott volt lefedettség a térképen is, most meg nincs. Ez már a második település amiről (én) tudok hogy felszívódott a torony, de miért van ez?
-
radio100jozs
őstag
A 405-ös főúton Újlengyelnél meg eltűnt a lefedettség.
-
UHHH
őstag
A digi online nézése digi simről beleszámít a kvótába? Gondolom, igen. De jó lenne, ha nem számítana bele! Nem írunk a diginek sokan, hogy "legyenek oly kedvesek és legyen kvótamentes a digi online nézése"?

-
csacsi67
addikt
válasz
hunaqua
üzenetére
Én ennyit tudok nekd irni mielött nem volt routerem csak a stick olyan lassu volt hogy a sebbeségmérö oldalt nem töltötte be . Én használtam vettem itt a hrdverpron de használva soha sem volt dlink 116 routert .A routerrel a sebbeség ablakba téve olyan 10/7 javult ,hogy ez neked mire elég nem tudom. Pl a Telenor 100 sebbeséget átlagba hozza .
-
hunaqua
addikt
Kérdezném itt is,hátha több a tapasztalat :
Egy új építésű lakás (70nm),szobák felé kábelezve. Jelen pillanatban nincs még életszerűen használva,ezért nem fizetnék még elő kábeles internet szolgáltatásra. Viszont van egy Digi usb stick amit tudnék használni. Van arra esély, hogy wifi-n működjön,illetve kábelen elfusson vele egy media player ? Természetesen nem 4K tartalmakra gondolok. Amennyiben igen, akkor milyen router lenne hozzá megfelelő?
-
csacsi67
addikt
válasz
MAJOR86
üzenetére
mi a router elérési utja 198.162...? Nekem D link 116 van . Azt tudom hogy elösször a glpbe kell dugni a sticket majd kivenni és utánna a routerbe nekem ugy van kiválasztom a digit routeren beledugom a sticket kb 2 perc és van net. Arra ügyelj hogy amikor a gépbe dugod várd meg még van digis net ezek után huzd ki és dugd a routerbe .Majd a gépet nem árt ujra inditani.
-
MAJOR86
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült összehozni tp-link mr3420 zte mf833V
firmware lefrissítve!
Nem akar kapcsolódni
köszi
-
MAJOR86
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek sikerült összehozni tp-link mr3420 zte mf833V
firmware lefrissítve!
Nem akar kapcsolódni
-
leo81
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Felkerült Győrvár is és a 74-es út egy szakasza Hahót mellett.
-
leo81
aktív tag
Végre kékül nyugat is...frissült megint a térkép...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)