Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
szilacus
tag
Változás a Forgalmi adatoknál, nincs : ''HIBA Szerver oldali hiba'', újra minden adat 0.00 mind a négy sim-nél.

A DigiMobil-menü pontnál azt írja ön nem rendelkezik DigiMobil előfizetéssel
-
csacsi67
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Én ismeröseim körében 10 böl 8 vissza adta mivel nálunk használhatatlan .
-
4Grider
félisten
válasz
Dracula72
üzenetére
Én egy elég nagy kereskedő cég flottáját üzemeltetem (logikusan másik szolgáltatónál). Az egy előfizetésre jutó átlagos havi beszélgetés 250 perc körül van (senkinél nincs limitálva semmilyen módon, hogy mennyit beszélhet), a mobilnet használat pedig 1-1.5 GB között ingadozik. Tehát a 3000 Ft-os díjcsomagod Digis árakkal számolva a nálunk lévők számára 1200-1700 Ft közötti összegből kijönne.
Tehát az átlag nem beszél annyit, hogy a 3000 Ft-os korlátlan előfizetés megérje neki a Digihez képest, a 200 MB net viszont egyértelműen kevés az átlagnak. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nálunk 4 ből 2 marad, gyerekeknek havi ezresért jó a 30 giga net, feleségemnek, és nekem nem megfelelő. Szerintem sokaknak nem opció fizetősen a Digi.
-
Dracula72
senior tag
Hálózaton belüli hívás nem ingyenes.
VoWifi -vel 0ft, de nekem ez abszurd, hogy egy mobillal otthon ülve ingyen hívok, az utcán már nem. Olyan mintha vonalas lenne a mobilom, ez gáz.
Ettől 3000ft korlátlan (Netfone) jobb, és nem wifizek ott és bárhol ingyen hívok mindenkit, nem csak Digist. -
Dracula72
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Én is óvatos vagyok, de mivel se belépési díj, se egyéb költség, se hűség, szám a nevemen maradt, így max. lelépek ha gond van.
Dec 10.-én számhordozás óta tökéletes. -
A tévében már új reklám megy. Ebben nem említi, hogy Digi vagy Invitel előfizetőknek.
-
Lajosnagy17
senior tag
Hány előfizetője lesz a DIGI Mobilnak március 31-re? Lehet tippelni.
Hány új település kap lefedettséget március 31-ig? -
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Esetleg kényszer?
Emellett a versenyfelügyelet szerint ugyancsak megtévesztő volt, hogy egyes reklámokban a Digi azt sugallta, az új mobilszolgáltatás bárki számára elérhető, ezzel eszemben azonban csak a lefedettségi területen lakó, már Digi vagy Invitel előfizetéssel rendelkező fogyasztók, vehették azt igénybe.
A technikai árukapcsolás, amely általában kizárólagos vagy direkt jellegû, azt jelenti, hogy a termékbe mûszakilag integrálták a kapcsolt terméket. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
Ha van cellmappered nézd meg hova kapcsolódsz és ha lehet töltsd fel.
-
djsunstealer
aktív tag
Valaki bp.2. kerületi tapasztalat?
Felsőzöldmáli u., Panel, hirtelen van mobilnet...alakul. -
trec12
addikt
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Szerintem meg tudatos volt az egész és ebben az esetben ez ismét egy üzenet a konkurenciának.

-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tavaly nyáron Balatonbogláron még az 5-6 Mbps-nek is örültem volna a szálláshelyen, de a Telenornak ott gyakorlatilag nem volt mobilnetje.
Pedig közvetlenül a 7-es főút mellett voltunk... -
-
fil
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem, mert ezt a rendelkezésre álló sávszéleség majd eldönti. Függetlenül attól, hogy kinek mi az egyéni elképzelése erről.
-
n00n
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem is írtam ilyet, de akinek nem elég ez a sebesség, annak a 156/30 GB is nagy valószínűséggel kevés.
Mindegy, részemről elengedtem a témát.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem ezen ne vesszetek össze.
Van akinek megfelel, van akinek nem. Szerencsére szabad szolgáltatóváltás van
. -
Lajosnagy17
senior tag
Szerintem a döntést, az utolsó pillanatban hozták, mert se a lefedettségi térképet nem frissítették, sem az 1500Ft-os tarifát nem reklámozzák. Semmi nem változott a DIGI weblapján
-
válasz
Dracula72
üzenetére
Még egy gondolat a flottákra vonatkozóan. Ha jobb lesz a lefedettsége a DIGI-nek, akkor a MAX csomagjuk akár a flottásoknak is alternatíva lehet, mert ott a hálózaton belüli hívás ingyenes.
Egyébként a hálózaton belüli hívás arra is vonatkozik, hogyha DIGI mobilról hívok DIGI vezetékest és fordítva? -
válasz
szabonagyur
üzenetére
Meglátjuk majd. Szerintem azt biztosra vehetjük, hogy az állóvizet fel fogja kavarni, és remélem, hogy az árakta jótékony hatással lesz az ügyfelek szempontjából.
Hacsak ki nem nyírják teljesen a DIGI-t a különböző büntetésekkel. -
n00n
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Tisztában vagyok vele, hogy van aki nem arra használja a mobilnetet, amire való, de ettől még az átlag userek nagy részének tökéletes. Pl nekem is, pedig informatikusként több dologra használom a telefonomat, mint az ismerőseim nagy része.
-
fil
őstag
válasz
snooze
üzenetére
Szerver oldali hiba nálam nincs, de van ,inden más. Az appban azt kapom ,hogy nincs mobil előfizetésem ( 2db Plusz lenne), a forgalmi adatoknál azt a 2 számot hozza, amit nem tartok meg.
A weben rendnem megvan a pluszos 2 szám, de az sem egyértelmű.
A szolgáltatásoknál azt írja ,hogy Digimobil korlátozott + Digimobil korlátozott net + Digimobil Plusz + Digimobil Plusz net. Mindegyik egyszer szerepel. Valójában a 4 kártyából 2 db pluszt tartok meg ,kettőt meg nem kértem. Ehhez képest nekem kissé zavaros, de gondolom majd idővel rendbeteszik. -
csacsi67
addikt
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Hogyne meg Twittereznek buta telefonal. Most mi van a Netes kártyákkal. A Digi net 50 re gondolok mert nekem van egy.Kb 15 x hívott a digi a mobil miatt decemberben hogy meggyözön de sikertelen. Nem a Digire haragszok ha nem a kurva invitelre ,hogy XXl században 15/1 megabites netez add iptv együtt itt 1994 óta fejlesztes nem volt. Hogy januárban búcsút mondunk egymásnak a másik szolgaltatotol mar csak a bekötést várom .
-
törölt tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Netfone=Tréékom Flip Mobil !!!
-
szabonagyur
félisten
-
g0dl
addikt
A digi ügyfélkapu szerint harmadikáig még van teszt hang és net, hétfőtől pedig DIGIMOBIL korlátozott és DIGIMOBIL korlátozott NET
-
ajapi
tag
A DIGINET aktívra is vonatkozik, hogy nem kell hozzá más előfizetés? Nekem csak mobilnet kellene.
-
Lajosnagy17
senior tag
A DIGI-nek ezt a vásárlási lehetőséget, kellene valahogy jobban megoldani. Online rendelés, stb.
-
n00n
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
De mi olyat csinál egy átlagos user, amire nem elég 5-6 mpbs sebesség?
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Ki a tulajdonos, nagyon FLIP szaga van.
-
juve600
nagyúr
válasz
Kronos3000
üzenetére
Én Dec 10-én mentem át hozzájuk tcomtól, teljesen jó,a tcom hálózatát használja ami ugye jelenleg jobb mint a digi lefedettsége
-
snooze
veterán
digi app-forgalmi adatok-szerver oldali hiba..nálatok?
-
csacsi67
addikt
Sok embert meg a net nem érdekli max a fiatalok körében elterjet a net . Mivel az ország el van idösödve idösbb korosztályt nehezebb elcsábitani.Na meg 2900 ft korlátlan beszéd méd 2 ilyen virtuális szolgaltó akkor leszek kíváncsi mi lesz.
-
szabonagyur
félisten
Persze, hogy van célközönség ezt nem mondtam. De sokan nem fognak vele szórakozni, mert ugye ott az említett flották, családi csomagok stb stb.
Ugye aki spórolni akart sok esetben már most is csak neten telefonált ott meg bármelyik kártyás jó minimális nettel és árban is itt van.
Néhány Mbit net meg addig elég amíg tényleg csak olyat csinálsz rajta amihez elég, durván fogalmazva lehet a kisember szolgáltatója de kérdés az mennyire finanszírozza a költségeket.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ebben igazad van, de szerintem nagyon sok embernek elegendő a néhány Mb/s mobilnet sebesség és a két kártya kezelése nem rakétatudomány, viszont sokat lehet vele spórolni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Csak mondjuk az sem mindegy, hogy a net/tv nyereséges nagyon a mobil meg talán 0 (nem tudom ezeket).
De ugye net/tv fronton is oda léptek be ahol kis befektetéssel sok előfizetőt értek el nagyon hamar és ezen túlzottan nem is változtattak eddig.
-
Lajosnagy17
senior tag
Szerintem az ár hosszú ideig ez marad. A többi szolgáltatás ára sem nagyon változott.
Bízok benne ez segíti a gyorsabb terjeszkedést.
-
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szerintem amíg nem lesz hasonló lefedettségük, mint a többi szolgáltatóknak, addig valószínű marad.
Én nagyon szurkolok nekik, mert a vezetékes piacon elég jól letörték az árakat (ahol jelen vannak). -
válasz
rothfb
üzenetére
Nem ismerem a gyakorlati lefedettséget, de egy hívásátirányítással megoldható, hogyha nincs térerő valahol, akkor is elérjenek. A 30-as számod is lehetne DIGI-s hordozással.
De ezen nem fogunk összeveszni
.
Az biztos, hogy a DIGI + Domino maratonnal nagyon sok embernek jó választás lehet. Remélem ez végre elindít egy árversenyt.
Érdekes lesz, hogy a flottákra milyen hatással lesz ez. -
szabonagyur
félisten
A SIM kártyák még aktívak.
Inkább arra érdemes tippelni az 1500/1000/havidíj meddig marad így.
-
n00n
őstag
válasz
Kronos3000
üzenetére
Biztos hogy van és nem csak mennek bele a nagyvilágba, mint pár itteni fórumozó gondolja...
Én nagy reményekkel megyek neki ennek az évnek, hogy idén már fő kártya legyen a Digi nálam. -
Kronos3000
senior tag
Van pár ember a munkahelyemen akinek nincs digi vezetékes, de a mobil jó lenne már régóta. Üzentem is mindnek hogy szabad a pálya.

Én örülök a Digi ilyen irányú nyitásának, remélem van valami terv is a bővüléshez, nem csak a magyaros hozzáállás, hogy majd lesz valahogy....
-
trec12
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Azért Inviteles területen így már nem ártana ha lehetne kérni sim-et az Invitel ügyfélszolgálaton v. ha ez nem akkor legalább online rendelni/szerződni.
-
Főkártya Telekom domino n+1 éve kb.
Másodiknak digi kártya. Így a bestbuy. Azért fordítva, mert a 30-as van megadva nekem mindenhol. És azt lehet elérni szinte mindenhol. Legalábbis 99%-ban. Főkártyának a digit, addig amíg nem lesz sokkal jobb a lefedettség, addig nem ajánlatos használni. Az sms kezelése sem legjobb. Késve jönnek meg pl a nem fogadott hívásokról az sms-ek. Órás késésekkel.
De majd még javulnak. -
n00n
őstag
válasz
adolfo01
üzenetére
Szia. Mert a Vodafonera van állítva a cellmapper, de a térképen meg a Digi van. Ideiglenes tedd elsődleges hang SIM-é a Digit és nyisd meg úgy az alkalmazást
BÚÉK mindenkinek! Nagyon érdekesek ezek az új hírek hogy most már mindenki előfizethet rá másik szolgáltatás nélkül is, ha lefedett helyen lakik, remélem ez még mindig inkább beindítja a torony építéseket.

-
Lotto73
csendes tag
Még megy a teszt sim

-
Sdi
addikt
B.Ú.É.K
-
törölt tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Gondold át újra.
Sok hely van (Bp-en), ahol pl. utca egyik oldalán van digi, ezért a lakók 50%-a digis vezetékes előfizető, és valamennyiüknek van mobilja is.
Az utca másik oldalán nincs vezetékes digi, de mobil lefedettség értelemszerűen van.
Szerinted az ottaniak nem fogják 1000Ft-ért "megszórni" a gyerkőc telefonját digimobilos sim-mel? -
szabonagyur
félisten
válasz
üzenetére
Ahogy eddig is... Akinek most Digi van es kellett annak van SIM, onnan max kevesebb elofizeto lesz ha nem valt be a dolog meg.
Akinek eddig nem lehetett Digi mert nincs mas szolgaltatasa naluk ott valoszinuleg olyan helyen lakik ahol mas Digi nem is elerheto, tehat ott valoszinuleg csak ez a par only Digi Mobil elofizeto fog megjelenni. Erre kb jo pelda lehet amit par honapja raktam be nagyon videken anyameknal... mobilnet fullon ment hazon belul is mivel ures volt a halozat, na most majd lehet ott is kartyat igenyelni (felteve ha bemennek valamelyik Digi pontba).
-
-
törölt tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
1500 Ft...bárkinek....
Hogyan fogja ezt elbírni a 3MHz-es hálózatuk
-
Soma01
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
"Bócsa, Császártöltés, Csorvás, Dorogháza, Döge, Dunatétlen, Erdőkürt, Fábiánsebestyén, Feldebrő,
Felsőlajos, Gomba, Jánoshalma, Kocsér, Kunadacs, Kunbaracs, Kunfehértó, Létavértes, Madaras,
Makó, Martfű, Nemesnádudvar, Németkér, Nyíradony, Pátka, Pátyod, Pilisvörösvár, Szárföld,
Sződliget, Tát, Tázlár, Tiszanagyfalu, Újtikos, Vácegres, Zádorfalva."
Ezekkel a településekkel bővül a lista. -
Lajosnagy17
senior tag
Csak lefedett településeken és aki nem DIGI/INVITELES azoknak 1500Ft lesz.
-
Lajosnagy17
senior tag
Újabb települések is felkerültek, amelyek még sem a Cellmapperen, sem a DIGI lefedettségi térképén sincsenek rajta.
Szárföld (Kapuvár és Csorna között)
Nemesnádudvar, Bocsa, Tázlár és Kunbaracs (Duna-Tisza Köze) -
blizzrd
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy ügyfélkapun keresztül miért nem tudok mobil csomagot beállítani?BUÉK
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Microsoft Office és Office 365 topic
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig közvetlenül a 7-es főút mellett voltunk...

Tehát, ha jól értem a DIGITel 250-es vezetékes előfizetésről indított DIGIMobil hívások ingyenesek?