- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
ggabor02
aktív tag
Én is használok egy E5577-et, valamint kipróbáltam egy másikat, az E5785 típusú eszközt. Az 50 GB-os aktív csomag kártyája van a routerben. A Digi korszakban mindig folyamatosan működött, semmi gond nem volt vele. Havi 40-44 GB volt a forgalom, tehát használva is volt. Most rendszeresen előfordul, hogy elveszti a hálózatot, No service. Újraindítás után jó egy darabig. Cserélgettem őket, mindkettő csinálja. Fix helyen van, nem mozog. A roaming bevezetésekor be kellett kapcsolnom a 4G kényszerítést, mert 10 esetből kilenc alkalommal fel sem akart menni 4G-re, maradt 2G-n.
Van egy másik kártya egy 4G-s POC rádióban, mely szintén nem mozdul meg, a bázisállomással szemben levő házon a 10. emeleten tanyázik. Ott is időnként leugrik a hálózatról. Meg kellett csinálnom, hogy hajnalban, 24 óránként automatikusan újrainduljon. Korábban két éven keresztül nem volt ezzel sem egyetlen alkalommal sem probléma.Sajnos nálam csak a problémák jönnek folyamatosan, mióta a Digi hálózat ment a kukába.
-
dr9
tag
orange érdemes lefedettség és sebességre, #1 az országban, 10€-ért van roaming magyarországon
vodafone érdemes roamingra (4€ 4.5GB mo.-n 14napra)
telekom érdemes végtelen adatra (5€ végtelen adat, elvileg volt 1,5mbps korlát video streamingre, de ez az utóbbi időkben eltűnt/nem nagyon jelenik meg).Az opciókat könnyebb appban aktiválni, csak beírod a telefonszámod, és kapsz egy kódot, nem kell fiók hozzá stb. Mindháromnál van magyar ügyfélszolgálat, de nem mindig kapcsol egyből a másik 2.
Az első kettőnél 3€-t kaphatsz 5€s opciót, ha új kártyát veszel, mindkettő végtelen belföldi hívást, 100GB és 1000 perc EUs hívással jön.
Legjobb véleményem szerint az orange , de ha kell roaming olcsón, vagy végtelen internet, ott a másik kettő.
-
csaszi75
őstag
A jelenségnek az lehet a háttere, hogy a sima Vodás kártyáddal az eszköz nem akar másik magyar hálózatra csatlakozni automatikus hálózatválasztás módban sem.
Azonban a DIGIs kártyád a stick/szappantartóban folyamatosan keresi a hálózatot, ha automatikus hálózatválasztás van, akkor ahol épp gyenge lehet a Voda térerő ott szépen rápróbálhat a Telekomra vagy a Yettelre az eszközöd, de ott rejectet kap, vagyis no service.
Nem a rádiót kell kényszerítened valamelyik G-re, hanem az automatikus hálózatválasztás helyett válaszd a kézi hálózatválasztást.. és az csakis a Vodafone.. Ez talán lehet egy magyarázat. -
törölt tag
Még a legnagyobb flottás tarifákban sincs ennyi pénzért ennyi net és perc. Ha a digimobil megszűnik létezni és a vodafone hálózatára terelik át a mostani digimobilos ügyfeleket, szinte borítékolható, hogy az árak/tarifa nem marad. Valószínűleg valamelyik vodafone "special" tarifába ajánlanak majd belépési lehetőséget. Legalábbis én így gondolom...
-
Silious
tag
Köszönöm, igen valóban ennyi lenne a fő célja, hogy az emeletre betenném, és reményeim szerint talán kicsivel több Mbit-et tudok belőle kisajtolni.
Tudom, hogy max 15 ami lehetséges, jelenleg amint írtam olyan 2-5 Mbit ami jön stick-el házon belül, de ha már úgyis muszáj a net megosztása, akkor már olyan routert választanék ami esetleg jobban veszi a jelet.
neked ilyen van? bevált? -
halvány emlékeim szerint én webről kattintgattam össze a dolgot openwrt-n, de terminálban se egy nagy kaland. ezzel a leírással terminálban 2 parancs (megy az is webről, de így sokkal egyszerűbb), a többi lépés le van írva mindkét megoldással.
erre a draytekre nem találtam openwrt-t, de ha van, akkor már nem számít, hogy az eredeti fw mit tudott kezdeni az usb-vel.
-
slice14
veterán
Lehet hogy csak én szívtam meg vele, meg Telekom-al és nem Digi-vel. De nálam az MR6400 egy fél évet sem bírt. Ja meg be kellett kapcsoljam rajta a napi szintű auto reboot-ot, mert újra csatlakozásnál nem kapott ipv4 címet. Bár ez elvileg Telekom specifikus probléma.
Jelenleg egy Asus RT AC66U + E3372 4G usb stick kombót használok megelégedéssel (kop-kop) -
p2pp
őstag
Barcikát 5 Állomással meg lehetne oldani.
1. Kórház (más is van ott)
2. AH torony (szintúgy más is)
3. Herbolyai út (panel)
4. Bólyai út (panel)
5. Csokonai út (szintúgy más is)
Többiekhez simán be lehetne költözni!
Ezt csak így hirtelen ránézésre.
Akkor milyen látképet is ront?
No Komment! -
MadMancs
veterán
Na jó ennyire nem részleteztem a dolgokat.

GaB lehet már valóban rosszul emlékszem. Sokáig kint volt az indok. Bár lehet összefolyik DarkSide torrent trackerrel. Ők 2009-ben tényleg azért zártak mert "elk..vult a torrent társadalom" . Most ahogy mondod tényleg volt valami kap2, de már annyira megfakultak ezek a dolgok hogy még nem mondanám pontosan hogy volt. Szép volt, jó volt, de régen volt.
-
Ha a router engedi, ez esetben telenoros hotspot, akkor az A40-el tökéletesen fog működni a vowifi mindenféle mókolás nélkül. Ebben a samuk nagyon jók. A digi hálózatán is ha minden más adott, megbízhatóan működik a vowifi, kiforrott technológia. Persze router közelben kell lenni. Úgy működik minden, mintha rendes térerőd lenne. Kimenő, bejövő hívás, sms. A hívás ráadásul, ha hálózaton belülre megy, ingyenes vowifin keresztül.
-
törölt tag
A VoWifi is olyan mint a VoLTE !
Több tényező befolyásolja !
Készülék, milyen hálózaton megy a hívás, router beállítás...stb
Ezt mindig ki kell próbálni !
Bejövő hívás ugyanúgy megy....sőt úgy tudom sms-t is lehet küldeni.A nagy előnye abban van, ha pl:
Kenyában vagy elefántvadászaton, s csatlakozol ott egy wifire, na onnan is 4Ft lesz a hívás !!!
-
4Grider
félisten
DIGI Net Aktív 50
Maximális le- és feltöltési sebesség (Mbps) 15/2
Előfizetési díjban foglalt forgalmi keret (GB) 50
Garantált le-, és feltöltési sebesség (Mbps) 0/0
Forgalmi keret túllépése esetén túlforgalmazási díj: 0 Ft.
A havidíjban foglalt adatmennyiség elérése után 64/64 (Kbps) sávszélesség csökkentés.
Előfizetési díj 1.000 Ft -
Diák66
őstag
Hát szerintem elfogytak az "értelmes" települések, ahová lehetne rakni 1800 MHz-et, mert van rá némi remény, hogy lesz valamennyi bevétel is. Az Alföld jórésze kék, a Dunántúl és az Északi-középhegység a többi szolgáltatónak is nehéz feladat. Ott, ahol van Digi optika és viszonylag nagy lélekszámú település, már valószínűleg van Digi mobil. Ha nincs, akkor max ott várható és a lefedettség már érdemben nem nagyon fog bővülni.
-
Lajosnagy17
senior tag
Csak a nagyobb városok kaptak új állomásokat szeptemberben és októberben
Úgy látszik leálltak és prioritásban háttérbe szorult az FTTB átalakítása FTTH-ra és az Inviteles területek integrálása mögött, habár folyamatosan kérnek engedélyeket újabb állomások létesítésére.
Nagyon rákapcsoltak viszont az optikázásra, mert szerintem ők is észrevették, hogy részesedést veszítettek és veszítenek a TELEKOM-mal szemben, az Invitelesek meg kezdenek lemorzsolódni. -
törölt tag
Egy Előfizető kizárólag 1 db USB sticket és 1 db SIM-kártyát igényelhet.
-
-
hellopeti
csendes tag
Felsőgödön már több mint 10 éve nem tudnak megegyezni a szolgáltatók a lakóparkba gyűlt birkákkal. Inkább szenvednek a térerő hiánya miatt mint hogy az elkényeztetett vinnyogó kölküket halálos sugárzás érje, vagy a gyönyörű panorámát (Samsung gyár, MVM OVIT) elrondítsa egy torony.
-
radio100jozs
őstag
Akkor csak 5 évet csúszik a koncesszió megnyerése után. Lényegében a 10 milliárd koncessziós jogdíjból 3,3 milliárdot leengedtek a WC-n. Van itt lóvé bőven ahogy látható.
Pedig mekkora sikernek indult a történet :-)
A DIGI bekapcsolódik a hazai mobiladat- és hangforgalom digitális vérkeringésébe
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig a Samsungnál állítólag lett antenna engedély kiadva..."