Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Foremi
tag
Szerintem ne temessük a Digi-t.
Ha a 4iG megveszi, nem kevés pénzt fizetnek érte. Nem azért fizetnek ki érte hatalmas összeget, hogy megszűntessék, ennek semmi értelme nem lenne.
Ez kb. olyan, mintha én megvennék egy jólmenő boltot, majd azt mondanám, hogy bezárom az üzletet, a vásárlók pedig menjenek át a másik üzletembe, ami 5 Km-re van. Ha megvennék egy boltot, már nem lenne konkurenciám, hiszen az az üzlet is nekem termelné a bevételt, akkor pedig mit is nyernék a bezárásával? Semmit, sőt veszítenék, mert a vásárlói egyáltalán nem garantált, hogy hozzám jönnének (főleg, ha van még több konkurencia is)!Elképzelhető, hogy árat emelnek, de még ez sem biztos. Akár a Digi is emelhet árat, természetesen az észszerűség keretein belül, ha nem akarják, hogy sokan lemondják. Tehát az áremelés és a szolgáltatás megszűntetése sem lenne ésszerű döntés a befektető részéről, hiszen mindkettővel ügyfeleket veszítenének, akik utána tényleg a konkurenciához mennének.
Ha egy az egyben átveszik, akkor pedig minden marad úgy, ahogyan jelenleg van, csak a név változik. Sokszor volt erre példa, a személyzet, a szolgáltatás, az árak, minden ugyanaz maradt, tényleg csak a név változott. Nekem mindegy a neve, ha a jelenlegi minőség és ár marad.
A jelenlegi tarifák lezárása és új tarifák bevezetése már elképzelhető döntés a befektető részéről, a lezárás alatt azt értem, hogy meglévő ügyfelek változatlan feltételekkel használhatják tovább, de új szerződés nem köthető rá. Ez végeredményben ugyanaz, mint amit fentebb írtam, hogy nem emel árat és nem szűnteti meg. Ha pedig nekünk olcsóbban adja, mint az új ügyfeleknek, azzal ők is nyernek, mivel lesz egy stabil ügyfélkörük, akik hűségidő nélkül is hűségesek lesznek, ezért cserébe pedig megéri adni egy kis árengedményt.
-
-
-
Geri12345
tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Igen, a mobilba biztosan kell még befektetni pénzt, mert nincs még kész a hálózat, de szerintem ritkán van lehetőség egy ekkora távközlési céget megvenni, főleg, ha nyomott áron sikerülhet. A T-Systems, ha jól tudom inkább szoftverfejlesztéssel foglalkozik, ilyen cégből meg rengeteg van Magyarországon, szóval szerintem ott találtak jobbat, és akkor ezért álltak el, távközlési cégből meg elég kevés van.
Szóval én valószínűbbnek tartom, hogy végbemegy az adásvétel, de persze ez még nincs lefutva, lehet, hogy találnak valamit az átvilágításnál, vagy közbejön valami váratlan dolog, és elállnak tőle.
A Digitől meg tényleg nincs értelme emiatt menekülni előfizetőként, ki kell várni, hogy mi lesz. De persze mindenki úgy dönthet, ahogy akar.
-
totron
addikt
válasz
üzenetére
Érzelmi túlfűtöttségedből fakadó fórumtelekiabáláson túl az általad vázolt veszélyeket semmi nem támasztja alá. Sőt, egyenesen röhej kategóriát teremtesz:
- havi 1500-as tétel bedönt bárkit is (nyilván)
- menekülni kell szerinted, mintha valami nagybefektetők lennének az előfizetők, milliós kitettségekkel. Pont azok szoktak így kibukni, akiknek sem nem szakmájuk, sem nem érdekeltségük nincs benne, csak rácuppantak egy ügyre, mert más nincs az életükben (háromfelkiáltójel). Ha annyira hallatni akarod a hangod, konkrét jövőmondásra cseréld ki a "majd meglátjátok"-at. Kössz.(#33384) zelikocc, a Digi belseje talány, ahogy működött eddig is nagyban, elkaristolhat kevés frekvenciával nálunk is. Tudom, nem ez a legvalószerűbbnek tűnő forgatókönyv most.
-
válasz
totron
üzenetére
+1
Amíg nem látjuk mi lesz, addig felesleges fejvesztve menekülni.
Még az is lehet hogy az eddigi előfizetők megtarthatják a jelenlegi csomagukat. Én már azzal is rendben lennék még egy pár évig. És persze bármi más is történhet.Egyébként abban viszont van valami, hogy ezek egy kész hálózatot akarnak, nem akarnak hatalmas erőforrásokat beletenni, márpedig a DIGI-be jelenleg és az elkövetkező pár évben rengeteg pénzt és erőforrást kell belenyomni, legfőképp a mobil ágba. Eddig pedig ez az erőforrás elég nagyrészben román volt, tehát még a munkaerő is hiányozna. Ez pedig még lehet "visszatartó" erő a felvásárlók részéről.
Azért akkora összegekről beszélünk, amiket felfogni is nehéz, még Lölőnek is úgy kell cselekednie ekkora összegeknél hogy azért az megérje neki.
-
DevKiller
senior tag
Én sem értem minek kell menekülni.
2 okból sem:
1. Attól, hogy a DIGI-t eladják, a többiek nem lesznek olcsóbbak.
2. Miért olyan biztos ebben mindenki? Nem kötelezű érvényű, ergó bármikor fellehet rúgni. Teszári egy üzletember és aszerint fog cselekedni, ahogy neki jó. Ha lát potenciált ebben akkor marad az RCS & RDS kezében, ha nem akkor pedig 4iG.Az idő megválaszolja a kérdéseket szóval senki se temessen már. Ha ennyire akartok menjetek.
-
trec12
addikt
válasz
üzenetére
Én nem értem ezt a meneküljetek dolgot! Ki elől, mi elől meg hova is? Ez az új szolgáltató -már ha ténylegesen is létrejön az üzlet - valami elképesztő, rémisztő dologra készül az előfizetői ellen? Máshol jobban jársz majd? Az, hogy átstruktúrálják a csomagokat az sanszos. Azért azt ne felejtsük el, hogy a Digi igen nyomott áron szolgáltat (aminek persze előfizetői oldalról sokat köszönhettünk ezt nem lehet vitatni).
-
petir
senior tag
-
Geri12345
tag
Nem hiszem, hogy az lett volna a terv, hogy eladják. Szerintem ez egy olyan befektetés, aminél az elején nagyon sok pénzt kell beleölni, utána pár év alatt bejön (már ha engedi a hatóság frekvenciához jutni a szolgáltatót), és utána termeli a hasznot.
Ez inkább egy menekülés az elől, hogy még nagyobbat bukjanak rajta. Szerintem, ha nem mennének bele, akkor még jobban igyekeznének őket tönkretenni, és a végén még olcsóbban vennék meg.
A napokban olvastam egyébként, hogy megtiltották, hogy az Aegon-t egy osztrák cégnek adják el. Simán el tudom képzelni, hogy a Digi-t se engednék másnak eladni.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem tudom miért reménykedsz.......
Az egész topik, 2014-től a reménykedésről szólt.
Mindenki látta (aki látni akarta), hogy a diginek semmi esélye ilyen "nehezített pályán".
Pontosabban 1 esélye lett volna, de azt valami miatt elszalasztották: ha 2014-ben mind a 3 db 5Mhz-es duplexre rákínálják az első körben adható maximális összeget, a 10 milliárdot, ahogy tették azt 1db esetén. És akkor nem lett volna második kör.
2*15MHz-cel pedig életképes lett volna a szolgáltatás.
Most már kár azon agyalni, mi lett volna ha.....Egy kérdés: milyen szolgáltatóhoz mész a mobillal?
-
törölt tag
válasz
nyitom
üzenetére
Nem tudom miért reménykedsz.......
Ez a buli már kész ! Csak le kell zavarni !
Októberben már az új tulaj diktál !
A Digi halott már......mindenki keressen még időben menekülési útvonalat.
Valószínű hamarosan mondom fel a vezetékes netet, + 2 db mobilt. Egy mobil marad, de az új tulaj után az is megy a Digitől. -
nyitom
aktív tag
Srácok csak jelezném mindenki felé akit érint, hogy itt náluk Kelenföldön kb két nap óta nagyjábol 25 százalékkal csökkent a mobilnet sebessége, amit nemrég a hibabejelentő felületükön bejelentettem és fél òrán belül megoldottàk a gondot. Úgyhogy ne csak morgolódjatok a gyengülő lefedettségen, hanem jelentsétek be. Úgyhogy egy okkal több amiért sokunknak nagy érvágás lenne a DIGI hazai megszűnése. Remélem még a választásokig kitartanak, hogy az új helyzetben már mindenféle politikai akadályoztatás nélkül tudjanak működni mint a többi normális országban, ahol nem akarják kicsinálni Őket. Nagy szükségünk van a DIGIre!!!
-
rin33
senior tag
Ahol a lefedettségi térképen egy városban van egy fehér ,,folt" ami csak 1-2 kis utcányi terület, ott az 1-2 pálcikát jelent kültéren (max. -100dBm körül), kb 3-4 mbit max, ami még használható, de beltéren csak helyenként van térerő.
De ez helyfüggő, ezt Orosházán néztem/mértem.
-
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Digipontok telefonszámai hol található?
-
Akidobos74
aktív tag
Köszi a tippeket, a sim hely cserére én is gondoltam, reggel óta megy úgy, kiderül mi lesz.
-
Ablakos
addikt
válasz
Akidobos74
üzenetére
Próbaképp használd az első sim foglalatban. A telefonban úgyis beállítható, hogy melyik legyen az elsődleges sim.
-
válasz
Akidobos74
üzenetére
Ez esetleg ilyen érintkezési probléma lehet szerintem.
Próbáld ki megcserélni a két SIM kártyát, nálunk egyedül Samsung A51-nél volt ilyen hogy nem ismerte fel a két SIM kártya közül a román DIGI-t, de megcseréltük és azóta nincs baja.Ha ez nem oldja meg, akkor hallottam olyan praktikát, hogy egy kis vékony ragasztószalagot vagy szigszalagot vágnak rá méretre a SIM-re hogy nagyon minimálisan vastagabb legyen és az megoldhatja az érintkezési problémát.
Ha semmi nem használ, akkor pedig SIM csere.
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Jelenleg van 1 Vodafone és 1 Digi kártya a telefonomban. Vodáról fogadok/indítok beszélgetéseket, a Digi az adatforgalmat bonyolítja.
Szerintetek milyen kockázatot vállalok be azzal, ha a Vodafone számot áthordozom a Digihez?
Ok, látom a lefedettség térképet, de ez számomra nem sokat mond. Sok terület lesz, ahol nem tudok hívni/fogadni? -
sopruk
senior tag
válasz
Akidobos74
üzenetére
Fél évet az ingyenes időszakban egy Redmi 4x telefonban használtam hasonló módon, nekem is ugyan ezt csinálta. Újraindítás sem használt neki, csak szintén ha kivettem, majd vissza tettem a kártyát...
-
MasterMark
titán
válasz
Akidobos74
üzenetére
Cseréltess simet szerintem.
-
Akidobos74
aktív tag
Sziasztok! Második SIM foglalatban használom a Digi simet és az a problémám, hogy egy idő után lecsatlakozik a hálózatról és meg is szűnik létezni, mintha nem is lenne benne a készülékben. Ki és beteszem a tálcát, megy egy darabig, de aztán mindig ez történik. Van ilyen esetről valakinek tapasztalata?
Páromnak is butáskodik a Digi sim, neki csak annyi, hogy sokszor nem épül fel a hívás, illetve hiába elérhető, nem lehet őt hívni. Ez nálam is előfordul egyébként, amíg él benne a sim. Mindketten Sony telefont használunk, kezdek arra gondolni, hogy a Sonykat nem szereti a Digi, de ez nyilván baromság...
-
Ginderek1
csendes tag
A Dél-Dunántúliak is messze vannak még a szabolcsi lefedettségtől.
. -
törölt tag
válasz
Saskakas18
üzenetére
Szabolcsban még mindig nagyon gyenge a tér.
Akkor mit szóljanak a Nyugat-Magyarországiak?
-
Miska0330
tag
Köszi! De lehet keverjük. Kondoroson már van kettő. A harmadikat nem tudom hol fog, mivel még csak a "Értesítés építési engedélyezési eljárás megindulásáról – CE/7776-4/2021.: Kondoros BE34438 Keselyű kódnevű 30 méteres rácsos szerkezetű acéltorony" indult el. Itt még nincs helyrajzi szám.
-
dethroner
veterán
A településlistában nem szerepelnek, de a mai kirándulás során 2 olyan falut látogattunk meg, ahol hibátlan a térerő. Baranya megye, Olasz és Magyarsarlós. Lehet ezekbe is a közeli autópályáról húzódik át a delej, de a lényegen nem változtat
-
VGYke
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Ha arra mész, nézd meg a Nagylaposi csárdát is a kanyarban és kóstold meg a koviubi fröccsöt, megéri
-
petir
senior tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Igen csak elég fura mód ! Pl amit a kolléga is említ Fehérgyarmatot elhagyod mintha ollóval vágnák el és ott van Zsarolyán , Jánkmajtis , Csegöld , Kisszekeres , Gacsály, Cégénydányád stb. NÉZD meg mert érdemes a falu fehér a szántó kék! Szóval mind fedhető lenne ! És itt ne gondolj nagy falvakra, sőt még területi akadályra se mert olyan sík terep , hogyha a vízmértéket ledobod a földre a markelből a bubi ki nem kúszna még alápóckolod se...
-
viktorhu
veterán
válasz
Saskakas18
üzenetére
Honnan tudod, hogy ott nem terveznek? Szerintem folyamatosan fejlődik mindenütt.
-
Saskakas18
tag
Szabolcsban még mindig nagyon gyenge a tér. Ott nem terveznek bármiféle erősítést. Fehérgyarmat után kb. 30km van a határ ott meg végképp nem talál teret szegénykém.
-
kinder93
aktív tag
Egy kis tapasztalat az 55-ös út mentén.
Szeged-Tataháza között gyakorlatilag hibátlanul volt térerő (itt a térkép Mélykút után nem jelzi). Tataházán már elment a térerő. Utána visszajött, viszont Felsőszentiván és Csávoly területén nem volt már használható. Csávoly után nem sokkal Bajáig már hibátlan.
Nagyon jó érzés egyedül lenni a cellában :D 24,7 / 4,48-as értékekkel.
-
AMD ehog
aktív tag
Ezt egy dombon fogtam (kerepesi / gödöllői volt légvédelmirakéta-állomáshoz közel, ahonnan a Tátráig ellátni, ezért a szlovák), sok helyen fogható volt, Pest felé szabad kilátással.
iPhone 8 és 12 is fogta.
-
dchard
veterán
Biztosan nem 450. Meg kéne nézni milyen frekin működik, de ez a kolléga számára elérhető eszközökkel nem lesz egyszerű. Az MNC kód nem létezik, az MCC kód meg kína, tehát biztosan nem magyar hálózat (teszt jelleggel sem sugározhat ilyen MCC kóddal). Lehet, hogy valaki SDR-rel szórakozik, és sikerült összeraknia egy komplett core-t mögé (egyáltalán nem lehetetlen). De az SDR alap hatóköre méterekben mérhető, tehát házaktól akár csak 100-200 méterre sem fog feljönni egy ilyen hálózat.
-
Beniii06
addikt
-
DevKiller
senior tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Ez nem kérdés, de szerintem ezt a részét már lerágtuk. Bedobtak egy lehetséges felvásárlást, szóval lehet, hogy valóban nem lesz jövője a szolgáltatásnak. De ha még is lesz, akkor hiába hergeljük a politikával és társaival egymást. Addig rendben volt, míg nem volt DIGIMobil, mert addig csak találgattunk, mostmár "kézzel fogható" a szolgáltatás.
-
viktorhu
veterán
válasz
DevKiller
üzenetére
Gondolj bele, hogy ez a topic milyen aktív volt akkor is, amikor semmilyen mobilszolgáltatása nem volt a diginek (a régi telenoros elvéreztetés aztán kivezetés alatt, a saját meg évek óta csak tervezés alatt, és semmit nem tudtunk róla), szóval itt a fő téma az elmúlt öt évben mindig is az volt, hogy az adottságok mellett milyen jövője lehet a digi mobilnak, mi fog rá hatni, hogyan lesz vagy nem lesz frekvenciája, és mit lehet a jelen lehetőségekkel kezdeni - sosem arról szólt, mint egy telenoros topic, hogy mondjuk kell-e fizetni, ha kicserélem a sim kártyát micro simre, vagy esetleg levágják inkább az üzletben méretre
. Ennek a szolgáltatásnak még mindig nem első sorban jelene van, hanem remélhetőleg jövője, és ez fogja mindig is a topiclakókat leginkább foglalkoztatni, hogy ez a jövő milyen lesz. -
A Telenorral és a felvásárlással kapcsolatos találgatásokat mellőzzétek!
Túl sok a politika és kevés a szakma ebben a kérdésben. Az ilyen hozzászólások a következőben törlésre kerülnek! -
Lajosnagy17
senior tag
Vámospércs és az 54-es út Matkó környéke az új változások erre a hétre Bakos Gábor térképén.
Nem túl sok március közepe óta.
-
DevKiller
senior tag
Valami más lesz ebben a topikban politikán és Telenyomor helyett?
Mindenki tudja, hogy ez a kettő jelenleg érinti a DIGIMobilt, de én olvasnék már inkább a tapasztalatokról, esetleges fejlődésről(új tornyok és társai) mint, hogy szegényke meghalt és uram istenem mi lesz a Telenyomorral... -
szpetyko
csendes tag
válasz
üzenetére
Amúgy ez egy ilyenkor kötelező, semmit mondó nyilatkozat. A kapcsolati rendszere Kellnernek volt meg, és a végső tárgyalásokat is biztosan szorosan felügyelte. Itt a "vadkeleten" igenis személyfüggő egy vállalat, nehéz "átörököltetni" (Lásd pl.: Vajnát, nem lett mindene Timié.).
De majd 1 év múlva eldől. Nem lesz szegény a családja, de ekkora vagyonuk sem. -
n00n
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Az oké hogy pár év múlva sokkal többet fog érni, de addig még számos dologgal keresztbe tudnak tenni nekik. Könnyen lehet hogy már a beleölt pénz töredékéért megszabadulna tőle, csak szálljanak le róla. Sajnos ma Magyarországon nem szabad sikeresnek lenned, mert így járhatsz...
-
-
törölt tag
Új kézben a Telenor Magyarország anyavállalata a tulajdonos, Petr Kellner halála után
A PPF Group gyakorlata szerint a cégcsoport egyes vállalatait szakmai vezetők irányítják, a PPF Csoport részletesen kidolgozott rendszer alapján kezeli beruházási projektjeit.
A társaság kijelenti, hogy az alapító, Petr Kellner eltávozása nincs hatással a PPF Csoport napi működésére: a PPF Csoport tovább folytatja befektetési terveit és követi jövőképét, amelyet Petr Kellner és munkatársai közösen fogalmaztak meg.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Metal topik
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)