Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
DevKiller
senior tag
válasz
emcee825
üzenetére
Ugyan az.
Nálam viszont sosem lett DIGI torony.
Tudtommal valamiért a helyi önkormányzat nem engedte be őket, de ez már lényegtelen.
Így viszont csak Miskolcon ment, de ott viszont tök jól tudtam használni.
Utána viszont mikor elutasították őket az 5G tenderben, és a 900-asnál is elveszett a remény én is elengedtem a dolgot.
Hálaistennek nekem van alternatívám, így nekem ezen már nem fáj a fejem, de valóban ez nem mindenkinek megoldás.Részemről én erdélyiként szerettem a DIGI "különleges" hálózatépítését, sajnálom, hogy itthon ezt nem tudtuk átélni...
Sajnos hozzá kell szokni, hogy ami nekünk jó, az nem biztos, hogy másoknak is
-
DevKiller
senior tag
válasz
domper2015
üzenetére
Akkor még egy eset, ha már roaming:
Nekem is Telekom dolgozói, Románia szintén. Csak Telekom.RO 4G-re hajlandó ráállni, az orange-t csak max félórányi kézi hálózat választás erőszakolás után hajlandó benyelni, de csak 3G.
A másik SIM szintén Telekom, dolgozói konstrukcióban,de a sajátom, az fix ua így viselkedik.Szóval szerintem van ebben valami, hogy "láncolni" akarnak valahova...
Míg régebben Vodás voltam, ott mindig a Román Vodára mászott fel, de kézivel azért könnyen át tudtam menni a Telekom-ra... -
DevKiller
senior tag
Olyan szomorú látni, hogy a téma amivel régen ennyit foglalkoztam, most már érdektelenné vált.
Mikor 2014-ben(ha jól emlékszem) megnyerték azt a piciny szeletkét, mindenki örült, hogy végre reális árakon, de jó minőségben lehet majd mobiloznunk Magyarországon. Nem így lett.Az, ami a DIGIMobillal történt, egyértelmű visszajelzés arra, hogy itt hasonlóba nem lehet már fogni. Marad minden úgy ahogy van...
-
DevKiller
senior tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
-
DevKiller
senior tag
-
DevKiller
senior tag
-
DevKiller
senior tag
válasz
kissvendel
üzenetére
Nem megy.
Ismerős próbálta, és halott. -
-
DevKiller
senior tag
válasz
laccy88
üzenetére
Szia!
Egy téren nem mindegy, hogy DIGIMobil, vagy pedig DIGI Net Aktív 50-et szeretnél-e használni.
(DIGIMobil hang alapú, DrBubo77 által leírt szabályok vonatkoznak rá. A DIGINet Aktív 50 az direkt internet alapú, használható modemben, és társai.)
Ha van esetleg ismerősödnek stb, ilyen kártyája, ki kellene próbálni, hogy azzal mit huncutkodik. Ha ugyan ez, akkor a DIGI felvetése nem helyét álló, mert gyakorlatilag a megfelelő előfizetést használtad. Ha azzal megy, akkor valóban tiltott.Itt megjegyezném: Szerintem nem tiltogatják minden ok nélkül az eszközöket. Én inkább arra gondolnék, hogy valami másik okból nem megy. De a fent leírt dolgot megkellene nézni, hogy kizárjuk mégis a tiltás lehetőségét.
-
DevKiller
senior tag
Kicsit ellustultam a topik követését illetően.
Lehet tudni vmit erről a felvásárlós dologról, vagy még mindig várunk a bejelentésre? -
DevKiller
senior tag
válasz
Soulfly842
üzenetére
Én arra szavazok, hogy a DIGI elvár egy árat, amit ha megkapnak, akkor oda adják, ha nem akkor pedig nem.
Kiderül nem sokára. Ne kombináljunk
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak személyesen veheted át.
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Rokon? Család? Valaki akitől tudsz simet kérni?
Nekem se lehetne, még is indulás 2. napjától van. -
DevKiller
senior tag
válasz
tejeskifly
üzenetére
A DIGI ÁSZF-jének 07.05-től érvényes J melléke szabályozza "Mobil rádió telefon":
4.1.1
"d) A Szolgáltatást szigorúan tilos olyan eszközzel használni, amely nem rendelkezik saját kijelzővel,
hangszóróval, mikrofonnal és billentyűzettel (beleértve az érintőképernyős billentyűzetet),
ilyen pl. az adapter, modem. " -
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Valóban.
Na most már csak Ónod és Alsózsolca kell a környéken. -
DevKiller
senior tag
Annak is oka van, hogy Alsózsolca körbe van zárva már indulás óta, a környéken már csak 1 település nem kapott tornyot az említett településen kívül
Nemes egyszerűséggel szerintem ahol valami problémába ütköznek, azt skippelik, s majd visszatérnek rá, haladni szeretnének, ami őszintén megérthető. -
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Nagycsécset véleményem szerint egyik részről Muhi, másik részről Sajószöged fedi le.
-
DevKiller
senior tag
Ha ennyi mindenbe belefognak nem lesznek szétszórtak?
Most enyhén szeretnék visszautalni a DIGI esetében az Invitel beolvasztására, és a mobilhálózat fejlesztésére(ideértve az összes teendőt, árverések engedélyek, társai) amit teljesen párhuzamosan csináltak, és látjuk, hogy mi a vége
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Lehet valami sugallata is van annak a címnek, no de ezt mondja meg maga a költő ha megakarja
-
DevKiller
senior tag
Néztétek a DIGI Mobil roaming partnereit? Enyhe túlzással mind normál lett, roaming+ helyett.
Ekkora 4G partner válogatási lehetőség még kb a nagyoknál sincsen... -
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Szirmabesenyő már működik(térképen már nagyon rég kék).
Méra és Encs hiányzik. -
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Muhiban épül a torony. DIGIS kocsi fordult kis markolóval
Magyar volt, amin meglepődtem
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ez az infó honnan?

Jártál esetleg errefelé?
-
DevKiller
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Így igaz, mostmár csak a listát nézik, csak olyan településre adnak SIM-et ami benne van, szolgáltatás nélkül 1500 ft a csomag.
A DIGI Aktív 50(stickes mobilnet) azonban még mindig otthoni szolgáltáshoz kötött. -
DevKiller
senior tag
Nekem sajnos szakítanom kell a DIGIMobillal.
Polcon ülő SIM lesz, néha még berakom megnézni, hogy mizu van.
Szépen indult jól indult, de nem látom reményét annak, hogy ne csak VoWIFI-n legyek és ennek így nem sok semmi értelme van, hogy egy másik trash-t is kell tartsak mellette. -
DevKiller
senior tag
Kicsit tényleg elkezdtünk beszélni más témáról is, de nem hinném, hogy ez probléma.
Van a DIGI-hez is köze, hiszen ki tudja meddig írja ki még a telefonunk a "DIGI HU/Digi.Mobil HU" szolgáltató nevet. Aki ismeri a DIGI vezérét az tudja, hogy ameddig komoly üzletet lát valamibe addig csinálja, utánna legkevesebb veszteséggel igyekszik abba hagyni, no ez történik jelenleg is. Egy üzletembernek nem a két szép szemünk a lényeg, hanem a profit, és legyünk őszintén, hogy nem csak mobil oldalról, de már vezetékes oldalról sem a régi a történet.Romániában nagyon futnak, mert ott favorit, hát nálunk nem favorit, sajnos így alakult. Tanuld meg elengedni a történetet, mert muszáj lesz
-
DevKiller
senior tag
válasz
SpongyaBob
üzenetére
Amiért sokan aggódnak(köztük én is), hogy mivel a DIGI tartotta eddig lennt az árakat(bár ugyebár ez inkább vezetékesnél) eladása után drasztikusan nőni fognak az árak.
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Előbb utóbb meg lesz.
A Muhi tornyot nem láttam, bár tény, hogy a 35. néztem, s onnan nem biztos, hogy látni.
Szerintem annak nagyjából Nagycsécset is lekellene fednie. Mostmár ahova nincs torony a környéken az Ónod, és Alsózsolca.
Ónodot nem tudom elképzelni, hogy mi a probléma, Alsózsolcán területi probléma van. -
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Polgár még hiányos, Sajószöged szép kék.
Sajóládi DIGI torony bekötésre vár. -
DevKiller
senior tag
Sajószöged valóban lefedett, a víztorony tetejéről az egész településen a 35. Főút mentén mininum 2 csík térerő van. Egészen Nagycsécsig.
Sajóládon szerkezetkész a digimobil torony a temetőben, már csak az eszközök hiányoznak.
-
DevKiller
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Hát az nem vodka
-
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
+1
Miskolcon a nagy üzletláncokban:
Vodafone: 2G
DIGI: 4G.
A Felsőzsolcai auchan és metro dettó, de a Pesti úti és a Repülőtéri beávásárló központok sem kivételek ezalól. -
DevKiller
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Akartam is kérdezni, h polgár és sajószöged mitől számít lefedettnek...
-
DevKiller
senior tag
válasz
Saskakas18
üzenetére
iPhone-ba be kell állítani a hotspotnál is külön az APN-t internet -re.
Ezután megy. -
DevKiller
senior tag
Én arra számítok, hogy gyorsan átmentenek a Telenorból dolgokat amiket átkell, eladják a tulajdon részt belőle, és a DIGI(Továbbiakban 4iG) marad mint mobil, mint pedig vezetékes. Mi értelme volna egybeolvasztani? fölösleges huzavona a szememben. Egyszerűbb bérelni/frekvenciát venni a Telenortól, és felhúzni egy már ERICSSON-os (mert manapság ez ugyebár rettentő képen fontos) rendszert. Rizikó szerintem nem sok semmi, úgy is mindenki átjön a Telenortól, amikor pedig "elszegényedik" széjjel lopni sz* -ért.
Ekkor a DIGI-nek van mobil és vezetékes ága is, amit a Telenor nem mondhat el magáról.
Szóval előbb utóbb kampó. -
DevKiller
senior tag
Azért ilyen naív kijelentéseket ne tegyünk.
dchardal már megvitattuk, hogy fos, de engem az sem nagyon nyugtat meg, hogy a Telekom ugyanilyen értékeket produkál. Kint persze jól működik, no nem a B20 hanem a B3, de van sebesség. Mire odaérünk, hogy növekszik az elérhető sávszél az alacsony frekvenciatartományba, akkor már rég késő... -
DevKiller
senior tag
A DIGI Bedő->Pocsaj...->Debrecen útvonalon sokkal megbízhatóbb, mint a Vodafone. Folyamatos 4G VoLTE-vel, míg a voda folyamatosan ugrándozik.
Kellemesen csalódtam. -
DevKiller
senior tag
Nálunk BAZ-ban nem láttam most mozgást.
Volt 1 hét amikor rengeteget haladtak, azóta viszont semmi.
Akkor fedték le Szendrőt, Gesztelyt, Hernádkakot és a 37-es út nagy része is lefedésre került. -
DevKiller
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Nálunk is úgy van Miskolcon a repülőtéren, csak itt éppen a Tesconak a hirdető táblájára költöztek fel.
[kép]
A kép még régi, de ha valaki arra jár akkor már látta
Szerintem jóhelyen van, ott van a Tesco és az OBI is, és rengeteg fontos dolog, onnan pedig mindenhova belátnak kb.
Az OBI-ban vodka 2G, DIGI 4G. Emelem kalapom
-
DevKiller
senior tag
válasz
üzenetére
Nem hiszem, hogy a Román kormány nemet mondana a belföldi szolgáltatójának az ő általa indított lavinában a segítségnyújtásra.
Itt Magyarországon és kint Romániában is vannak kedvencek, hát itt nem a DIGI a favorit, ott pedig igen
. Bár tény, hogy ott attól a többiek labdába tudnak rúgni, míg fordított helyzetben ha lenne FityiszMobil, nem hinném, hogy mások tényezők lennének
Szóval szerintem segíteni fogják őket. -
DevKiller
senior tag
válasz
zelikocc
üzenetére
Bennem még az is kérdés, hogy lehet elosztani a piacot...
Jelenleg több mint 40% a Telekomé mobilszolgáltatások tekintetében, a maradékon rágódik a Vodka meg a Telenor.
Ha a DIGI előfizetőt csábít el a Telenortól, akkor abban fölösleges tulajdonrészt fenntartani...
Minek? értéke egyre kevesebb lesz, márpedig a Telenor az olyan cég, ami ugyebár nem áll több lábakon. Tehát én annak semmi értelmét sem látom, hogy hagyjuk meg a 25%-ot a Telenorban, és vegyük meg a DIGI-t is, ez olyan mintha saját fejed elé tartanál egy fegyvert...Akkor nem egyszerűbb az, ha visszadjuk a tulajdonrészt a Telenorból, majd szépen kicsináljuk, előfizetőket szépen átmentjük. Azt akkor már nem fog pörögni a logó
Én is csak ötletelek, és ez saját gondolataim, nem kell érte támadni.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest