Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
p.riky22
csendes tag
Mindent leírtál...
Kicsit olyan érzésem van, mint mikor a Music FM-et lekapcsolták, és maradt a "sistergés" a frekin. Tök hülye érzés volt. Hasonló ez is, felnézek majd a mellettünk lévő épület tetejére, és tudni fogom, hogy már nem arról az antennáról "jön" a digimobil...
És mindig bevillan majd az, hogy mi lehetett volna belőle... Ha normálisan mentek volna a dolgok. Dehát ez az ország és a normális dolgok...
-
Cs1csó
titán
HA logikusan végignézzuk a tényeket: a Digi egy kvázi félkarú óriás a frekvenciák nélkül, a lefedettség nem az igazi (pincékben, vagy alagsorokban is rossz ott is ahol utcán amúgy okés ezt egy ismerős mondta) és mivel a Vodat megvették a logikus lépés hogy Vodafone néven futtatják tovább az egész hobelebancot. Persze biztost senki sem tud.
-
rin33
senior tag
-
Avayasoft
aktív tag
Én ezért léptem le tőlük nemrég. 1 éve semmi fejlesztés/bővítés. Még mindig nem kaptak újabb frekiket. Ha most eldöntik, hogy fejlesztenek, ahhoz tendereztetni kell, az kb. még egy év az első kapavágásig.
Ráadásul az acél ára jelentősen emelkedik idén, így jól megszívták, hogy a tavalyi évben nem fejlesztettek... -
angryJoe
csendes tag
Alapból rejtve van a menüben, de az alábbi leírással előhozhatod:
https://xiaomi.eu/community/threads/no-wifi-call-mi-11-lite-5g.63260/ -
dchard
veterán
Nem véletlenül nem járok ide, de évente egyszer egye fene.
Szóval, a pillanatnyi állapot:
Digi: Ref.sig=17, P-b=0 ,1 TX ágon ~5 watt, 2 TX ágon 10 watt, (3MHz).
Összehasonlítás képpen a többiek 1800-on ezt tudják:
Voda: Ref.sig=15, P-b=0, 1 TX ágon 15watt, 2 TX ágon 30 watt, összesen 15MHz sávszélesség.
Telekom: Ref.sig=15; P-b=0, 1 TX ágon 20watt, 2 TX ágon 40 watt, 20MHz sávszélességen.
Telenor: Ref.sig=17; P-b=1, 1 TX ágon 20watt, 2 TX ágon 40 watt, 20MHz sávszélességen.
Ezek pillanatnyilag az egyes hálózatokból kiolvasott értékek.
-
Én arra is számítok, hogy lesz még variáció az áprilisban induló új 900/1800 MHz felosztásban. Egy kis kötelező érvényű frekvencia bérbeadás a nemzeti érdekeket kiszolgálva. A Telenornak feltűnően sok jutott a 900-ból, mivel állami tulajdonrész is van benne, lehetséges hogy nem véletlenül alakult így.
-
bociusz
aktív tag
Egyik sem, Rákoscsaba.
-
-
MDanny
senior tag
Sajnos érintetlen állapotban nem lehet használni vele a DIGI VoWiFi-t, a Telekom-féle gyárilag működik. Ha rootolt a készülék, akkor PDC Tool-lal a török profilt kiválasztva a digis működni fog, de a telekomos nem. Nem tudom miért ennyire zűrös ez az egész (mármint az esetleges támogatás), de szerintem ennyit nem ér meg. A Redmi 7-esem mindenféle variálás nélkül támogatja (eddig egyetlen frissítés sem rontotta el), itthon VoWiFi nélkül nem is tudnám használni.
Az volt az érdekes, amikor korábban közzétették pl. a Redmi Note 8T-t is a támogatott készülékek listájában sok másik mellett, szóltam nekik, hogy kizárt. Kiderült, hogy a román listát vették át, valóban benne van a román DIGI konfiguráció, de ezt aktiválva sem működik vele, de még talán a VoLTE sem.
-
martonl
senior tag
-
törölt tag
Ennek esélye nagyon kicsi. És mivel egy ilyen eljárás több hónapot vesz igénybe, ezért az ítélet átcsúszhat a jövő évi OGyV utánra...ami kétesélyes: ha nyer az ellenzék, akkor lecseréli az nmhh vezetőjét és megsz*patják a 4ig-t.
Ennél sokkal biztonságosabb egy frekvenciaárverés megnyitása/lezárása a következő 6 hónapban 700/1500MHz-re, amire csak olyan pályázhat, akinek kevés sávja van.
De ezek mind találgatások.
Inkább várjuk meg a szept. 30-at.... -
Lajosnagy17
senior tag
A másik érdekes dolog, hogy a 4ig részvények ára 640Ft-ról 980Ft-ra emelkedett két héten belül.
Az igaz, hogy az állam teletömte őket mindenféle megrendeléssel a jővőre nézve, de ez akkor is nagyon nagy ugrás.
A DIGI árfolyama szinte változatlan.
Feltélezem páran már tudják pontosan mi fog történni.
-
adman
tag
személyes rekord kb 25 km (Kosd hegyoldal Mogyoród) kb 1-2 Mb-s sebességgel, igaz xiaomi telóval, gondolom nem a legjobb a sar-ja.
-
-
DevKiller
senior tag
Annak is oka van, hogy Alsózsolca körbe van zárva már indulás óta, a környéken már csak 1 település nem kapott tornyot az említett településen kívül
Nemes egyszerűséggel szerintem ahol valami problémába ütköznek, azt skippelik, s majd visszatérnek rá, haladni szeretnének, ami őszintén megérthető. -
tibor23
senior tag
Sümeg esetén a torony szerintem nem a leendő sugárzás miatt nem kapta meg az engedélyt. Megnéztem pár videót, számomra nem derült ki a pontos ok. Sümegen egyébként politikai / önkormányzati képviselői harcok dúlnak, ez lehet a fő ok, és a többi szolgáltató aknamunkája sem lehet elhanyagolható az ügyben. Mondjuk ilyent én elképzelni sem tudtam volna, hogy beindul egy mobil bázis, és egy hét után lelövik. Ezek után leszerelik az egészet, eltakarítják az addigi infrastruktúrát, és átcuccolják máshova? Ez nonszensz. Ha ez így van, akkor a Digi nagyon eszetlenül működik - bár ez eddig is tudott volt.
-
gabor9991
addikt
Biztos megvan az oka sajnos...
Ahol élek a település közepén van a víztorony rajta a mikrós internetszolgáltató antennáival, laikusként úgy látom lenne hely rajta pár plusz antennának, a tápellátás megoldott, ott a hűtött elosztószekrény a víztorony mellett.
A település mértani kozepéhez nagyon közel van egy templom és egy 4 emeletes panel, ennek a tetejére települt a Telenor, itt kizárt hogy ne lenne alkalmas hely ahhoz hogy a digi feltegye az antennáit.Ezek ellenére nincs digi lefedettség nálunk , bár az összes többi környező települést lefedték már. -
pollack
csendes tag
-
pollack
csendes tag
Köszi a tanácsokat, és elnézést a félrevezető infokért. Még a héten itt vagyok Harkányban, és megpróbálom a Cellmapper-rel bejárni az általad leírt környéket.
Engem valószínüleg az vezetett félre, hogy a szemmel is jól látható torony felé haladva egyre javult az amúgy pocsék térerő. -
DevKiller
senior tag
Kicsit tényleg elkezdtünk beszélni más témáról is, de nem hinném, hogy ez probléma.
Van a DIGI-hez is köze, hiszen ki tudja meddig írja ki még a telefonunk a "DIGI HU/Digi.Mobil HU" szolgáltató nevet. Aki ismeri a DIGI vezérét az tudja, hogy ameddig komoly üzletet lát valamibe addig csinálja, utánna legkevesebb veszteséggel igyekszik abba hagyni, no ez történik jelenleg is. Egy üzletembernek nem a két szép szemünk a lényeg, hanem a profit, és legyünk őszintén, hogy nem csak mobil oldalról, de már vezetékes oldalról sem a régi a történet.Romániában nagyon futnak, mert ott favorit, hát nálunk nem favorit, sajnos így alakult. Tanuld meg elengedni a történetet, mert muszáj lesz
-
DevKiller
senior tag
Azért ilyen naív kijelentéseket ne tegyünk.
dchardal már megvitattuk, hogy fos, de engem az sem nagyon nyugtat meg, hogy a Telekom ugyanilyen értékeket produkál. Kint persze jól működik, no nem a B20 hanem a B3, de van sebesség. Mire odaérünk, hogy növekszik az elérhető sávszél az alacsony frekvenciatartományba, akkor már rég késő... -
Lajosnagy17
senior tag
Tisztelt Előfizetőink,
Mostantól Invitel előfizetőként az Ön számára is elérhető a DIGI Ügyfélkapu felülete!
A regisztrációval számos funkció érhet el:
Rendezheti aktuális számlaegyenlegét
Módosíthatja a szerződéséhez tartozó címadatait
Fizetési módot választhat
DIGIMobil szolgáltatás megrendelést indíthat
E-mail címet igényelhet
Inviteles ügyfélkapu regisztrációhoz, hozzárendelt DIGIMobil szerződéssel megtekintheti forgalmi egyenlegét
Ha még nincs regisztrációja kattintson a https://ugyfelkapu.digi.hu/register linkre. -
PBA
aktív tag
Nem, és nem is fognak rajta beltéri 5G fedettséget megvalósítani, azt ugye vágod? Kicsit olvass utána... max az utcán sétálva, a toronytól 100-500 méterre fog működni. Ezt a frekit a fixen telepített pont-pont összeköttetésekhez vették meg elsősorban, arra jó is, de kell hozzá irányított nagy antenna - ez utóbbit mobillal kicsit nehéz lesz.
-
-
Foremi
tag
A fejlődést megnehezíti, hogy sokan nem szívesen váltanak, ha valami bevált és jó.
Én ajánlottam a Digit a kollégáimnak a munkahelyemen. A négyből (akik mobilinterneteznek) csak egy kollégát sikerült meggyőzni, de őt is nehezen (mert előfizetéses és nem szeretett volna előfizetéses szolgáltatást). Végül azért ment bele, mert feltöltőkártyásként a Digi árának a többszörösét kifizette, és sosem volt elég az adatkerete, pedig alig internetezett. Azóta már más a meglátása, hogy megvette, mert neki is bevált.
A másik három kollégám viszont a Digi árának a többszöröség kifizetik, ezért cserébe kisebb adatkeretet kapnak, de nem váltanának, mert azt mondják, hogy jó az nekik, meg elég az adatkeretük. Természetesen megértem az ő érvüket is, a maguk szemszögéből nézve teljesen igazuk van (miért váltanának arról, ami jó és meg tudják fizetni).Az elején én is azért csatlakoztam nehezen, mert előfizetéses (sokan vannak, akik inkább a felöltőkártyás csomagokat szeretik). Ha lett volna feltöltőkártyás csomagjuk, azt választottam volna, még akkor is, ha drágább lett volna. Persze most már, hogy megkötöttem az előfizetésest, biztosan nem váltanék drágább csomagra (ha lenne feltöltőkártyás), így valahol megváltozott az én gondolkodási módom is.
De úgy gondolom, hogy ha lenne felöltőkártyás csomagjuk, sok új előfizetőjük lenne, még akkor is, ha némileg magasabb lenne az ára a havidíjashoz képest. -
törölt tag
Ez a történet már le van futva, már csak a formalitások/papírozások vannak hátra.
Mai friss hír: a román digi pénzügyi támogatást(?)/segítséget (?) kér a román kormánytól a huawei eszközök cseréjére. FORRÁS
-
Lajosnagy17
senior tag
Ebben a hónapban nagyon kevés új állomást sikerült beüzemelni. 30-at sem fogjuk elérni, ha a jövő héten nem lesz valami változás.
Egyetlen új helységben üzemeltek be optikai hálózatot( Nagyoroszi).
Azért arról hallani, hogy az FTTB-t továbbra is cserélik FTTH-ra, szóval az azért nem állt le.
Invitel integráció semmi fejlődés.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Projektor topic
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez már hamarosan működni fog.