- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
n00n
őstag
Felkerült az nmhh oldalára az idei első toronyépítési engedélyeztetés, Besenyszög. Reméljük idén nagyon ráfekszenek.
Év végén szeretném teljesen lemondani a Telekomos előfizut vagy visszarakni a legkisebb csomagra.
-
szilacus
tag
válasz
PinokkioOld #30588 üzenetére
Reggel még nálam sem ment, most már működik a számláló nekem is.
Viszont szolgáltatások /DigiMobil menüpontban az van ''ön nem rendelkezik DigiMobil előfizetéssel!'' -
adika4444
addikt
Hali!
Még decemberben hívtak a DIGI-től, hogy hogyan tovább a mobillal. Közöltük, hogy sehogy. Korábban azt az infót kaptam, hogy ha vége a tesztidőszaknak, és nem teszek semmit, akkor szépen kikapcsolják a szolgáltatást, most viszont látom itt, hogy kell jelezni, ha nem tartok igényt a kártyára?
Benne van egy telefonban, de jelenleg le van tiltva a mobilnet, kimenő hívások sincsenek, szóval perpill a négyből egy kártya sem kell. Kell ezt jelezni nekik? Február-március magasságában viszont aktuális lesz egy 30 gigás netes variáns.
-
nfsu17
veterán
Nálam meg itt a szobában végre van értékelhető sebesség.
Kb egy éve nem volt egy mbit upload, lefele meg annyi se, hogy 1080p YT menjen, most meg 'szárnyal'.
Közel öt lefele, majdnem négy felfele, YT pöpec.
Vagy valamit optimalizáltak, vagy eltűntek a userek.
Gondolom rövid életű lesz ez a sebesség, ha 'mindenkit' fel fognak engedni majd.
És nem a digi fogja megszívni a 0/0-ás kötelezettségével, hanem a fizető, akinek majd lesz 0.2 mbitje, ami viszont már kevés lesz 1000/1500 forintért. NE legyen igazam. -
Soma01
veterán
Kötött már Digi mobil szerződést valaki, akinek nincs a nevén és címén sem vezetékes Digi/Invitel szolgáltatás?
-
PinokkioOld
csendes újonc
Reggel még nem ment, most már működik a számláló nekem is.
-
Grid001
csendes tag
Nálam már működik az adatszámláló!
-
viktorhu
veterán
válasz
dchard #30525 üzenetére
Nekem ez az egész voltés sztori érthetetlen. Ahhoz képest, hogy korábban - bár mai szemmel nézve nagyon lassan, de akkori szemmel óriási áttörésként - elterjedt a GSM gyakorlatilag EK-szabványként (a Groupe Spécial Mobile munkacsoportból lett a neve), az SMS-t is belehekkelték utólag, meg a 3G titokzatos hívásmegszakadásait is pár év alatt megoldották, az LTE-nél mintha elfelejtették volna, hogy lehet, hogy telefonálni is fognak az emberek. Túl gyors lett a fejlődés ahhoz, hogy legyen idő az érdekek között rendesen egyeztetni? Mert most már messze nem új a volte, és nem látszik túl közelinek a sok probléma megoldása, és úgy tűnik, hogy az 5G-re is sikerül átörökíteni a kompatibilitási gondokat.
-
gábor-ka
tag
megszüntetett DIGI kártya csak 2G-re hajlandó csatlakozni, tehát a mobilnet kapásból kifújt.
érdekes módon a VoWiFi működik, de hívni csak az ügyfélszolgálatot engedi onnan is és 2G-ről is.
Bejövő hívásokat viszont lehet róla fogadni, csak rejtett számot ír -
Flashget
félisten
válasz
trec12 #30529 üzenetére
Mert eddig ez volt a feltetele! Most kinn van de mar kedvezmenykent es amit reklamaltam mar az is kikerult.
"EGYÉB FELTÉTELEK:
A FENTI AJÁNLATOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELE LEGALÁBB EGY DIGI VAGY INVITEL VEZETÉKES VAGY MŰHOLDAS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE AZ AJÁNLATBAN RÉSZTVEVŐ TELEPÜLÉSEKEN, MELYEK ELÉRHETŐEK A WWW.DIGI.HU/LEFEDETTSEG OLDALON." -
-
rin33
senior tag
válasz
Soma01 #30551 üzenetére
Lentebb viszont (még?) ez szerepel:
EGYÉB FELTÉTELEK:
A FENTI AJÁNLATOK IGÉNYBEVÉTELÉNEK FELTÉTELE LEGALÁBB EGY DIGI VAGY INVITEL VEZETÉKES VAGY MŰHOLDAS SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE AZ AJÁNLATBAN RÉSZTVEVŐ TELEPÜLÉSEKEN, MELYEK ELÉRHETŐEK A WWW.DIGI.HU/LEFEDETTSEG OLDALON. -
válasz
juve600 #30566 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de sok helyen nem új tornyot állít a DIGI, hanem olyan toronyra telepít, ahol a másik három szolgáltató is van. Ez alapján, nem hiszem, hogy a közeljövőben lesz felétek megfelelő minőségű DIGI mobil szolgáltatás, mivel a másik három is főleg a főutca és környékét fedi le a lakhelyeden.
De ez csak az én véleményem, ne legyen igazam.
Én budapesti agglomerációban lakom, és pl. a Telenornak itt az egyik tornya fedi csak le a területet, viszont nincs hozzá aggregátor. Tavaly pl. a pandémia kezdetekor többször előfordult, hogy elment az áram az egész környéken. Ilyenkor beltéren gyakorlatilag ledobódtak a telenor sim-ek a hálózatról és a lakáson kívül is csak úgy lehetett telefonálni, hogy sétálgatni kellett a kertben, hogy hol van az a pont, ahol hall a másik fél. Mindez 2020-ban, Budapest határától pár km-re... Viszont az egész környéken van optikai DIGI és koax UPC
.
-
juve600
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #30563 üzenetére
-
Lajosnagy17
senior tag
További érdekes dolog.
Nyaraló, nincs lakcim kártya, de én vagyok a tulajdonos.
-kérhetek DIGI Műholdas TV-t és kérhetek SIM kártyát utána.(adás vételi szerződés és SZIG elég)
- De nem kaphatok CSAK SIM-et(adás vételi szerződés és SZIG nem elég, lakcim kártya kell hozzá)Még kell ezen gondolkozniuk.
-
Soma01
veterán
válasz
Lajosnagy17 #30558 üzenetére
Sőt! Állítólag úgy se adnak csak mobil előfizut, ha a te neveden nincs még semmi, de ahol laksz, ott, azon a címen (ahol persze van lefedettség) már van valakinek a nevén Digis szolgáltatás. Szóval úgy néz ki, hogy egy címen csak egy ügyfél lehet.
-
Lajosnagy17
senior tag
Csak lakcímkártya alapján kérhetsz SIM-et . Ha van második lakásod és csak ott van lefedettség akkor sem kérhetsz, ha lakcímkártya nem oda szól, függetlenül, hogy te vagy a tulajdonos.
-
zelikocc
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #30555 üzenetére
De ha a Dunántúlat nézzük, akkor ott az 1 év kevés, ezért írtam a 2 évet. Legtöbb esetben az engedélyezések is elhúzódnak 1 évig és nem látni még különösebb mozgolódást arrafelé.
De remélhetőleg hamarosan haladnak arrafelé is.
Azért még Budapest is hiányos, rengeteg cella kell még a belvárosba stb..
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
Lajosnagy17 #30552 üzenetére
At ászf-ben benne van hogy a J3 függelékben lévő települések lakcímével rendelkező személy veheti igénybe a szolgáltatást. Tehát csak ha olyan településen van lakcímed ami ott fel van sorolva.
-
Lajosnagy17
senior tag
-
-
zelikocc
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #30550 üzenetére
Én optimistán azzal az ütemmel számolnék, amit eddig is tartottak. Ez alapján szerintem még 2 év és jelentősebb lefedettségük lesz országosan
@pjen:
Akkor az nem DIGI cella, ugyanis azok 5 számjegyből állnak. Ha dualSIM-es a telefonod, akkor érdemes figyelni, mert random válogatja hogy melyik SIM információit jeleníti meg a térképen -
Lajosnagy17
senior tag
Azt még nem láttam hogy továbbra is helyhez kötött lenne.
Ha nincs DIGI előfizetésem, akkor is lakcímkártya alapján ellenőrizik a lefedettséget, mielőtt kártyát adnának?
Sokan második kártyának fogják használni, nekik meg mindegy lenne.
Én engedném nekik is a vételt, könnyen le lehet mondani.
-
Lajosnagy17
senior tag
@Zelikoc
Az elmúlt negyedévben 50-100 közötti állomást kaptak a nagyvárosok.
Ha ezt a százat vidéken fogják beüzemelni, akkor jelentősen nőni fog a lefedettség vidéken.
Az M5-ös és M6-os között jelenleg kb 60-70 állomást számoltam(source Cellmapper)
Szerintem két hónap alatt minden helyiséget le tudnak fedni 50-75 állomással.
-
Miska0330
tag
Frissült a weboldal:
Már fent van az 1500 Ft -os csomag is. (Listaár, Digi, Invitel előfizetés nélkül)
-
ElPapa
újonc
Kedves Hozzáértők! Szeretném tudni ,hogy a Digi K2 masinában melyik telefongyártót kellene felismernem. Illetve ha nem Digitől venném milyen más néven találom meg ? Köszönet előre is.
-
baly81
aktív tag
Lehet, hogy én jó helyen vagyok, de nekem az ünnepek előtt, alatt és most is ugyan annyi a sebességem.
Közel van az általam mért Trékomos sebességhez.
Letöltés: 15-22 Feltöltés: 3-8 Mbit között.
Két hete sincs, hogy kihoztam a SIM-eket. Nekem pozitív csalódás volt, mert mindenütt azt olvastam, hogy lassú... -
djsunstealer
aktív tag
Aktuális mérés, 2.ker Marczibányi tér és Rét utca sarok:
[kép] -
törölt tag
válasz
Lajosnagy17 #30532 üzenetére
Pedig azt is leírtam, hogy mi állhat a háttérben, és pont neked: [link]
A vezetékes telefonszolgáltatás miatt is volt valami ügyük korábban, aztán azt is módosítaniuk kellett, így önállóan igénybe vehető.
-
n00n
őstag
válasz
Engem meglepne ez a forgatókönyv, akinek csak ingyen kellett a SIM kártya, 1000 forintért már nem, azok zöme már rögtön beállította, hogy nem kéri szerintem. Illetve abban sem vagyok biztos, hogy akiknek a Diginél ezt a döntést meg kellett hozni, azok egyáltalán még dolgoztak év végén.
Szerintem inkább az van, amit mondasz, hogy akinek nincs egy Digi szolgáltatása se, az elég valószínű, hogy azért van, mert olyan helyen lakik, ahol nincs is és így plusz embereket lehet ráengedni a hálózatra kisebb kockázattal.
-
riki
senior tag
válasz
Valószínű igazad lehet,mert újra 11Mbit letöltést mérek,ami nem olyan rossz még Voda viszonylatában is. Olvasom az ottani topikot ,és aki b20 on van ,az sem mér sokkal többet. Ha a Digi tudja tartani a "fapados"árakat ,van még esélye a piacon. Ha sikerül bevonzania új embereket ,/de nem ilyen idióta reklámokkal, tanúlhatna a telenortól/ akkor komoly esélye van .
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
#44932096 #30531 üzenetére
Az is lehet a változás mögött, hogy lehet sokan visszaadták a teszt kártyát, a DIGI-nek meg bevétel kell. Merlegelvén a helyzetet döntöttek úgy az utolsó pillanatban, hogy ráengedik a nem DIGI felhasználókat is a hálózatra.
Olyan helyeken, ahol műholdas DIGI van csak, nem hiszem hogy az állomás ki lett volna használva.
-
dchard
veterán
válasz
dethroner #30523 üzenetére
Ezzel küzd a háromból általam ismert módon legalább kettő nagy is. Az eddig ismert információk alapján ez alapvetően készülék (vagy inkább alapsáv) probléma: a telefonok valamilyen okból nem küldenek RTP adatot egy idő után, így a hívás féloldalassá válik. Fontos ismertető jele ennek a problémának, hogy a hívás nem szakad meg, és az egyik fél hallja a másikat. A probléma mobilitás nélkül is fennáll. Általában jellemző a VoLTE-ra, hogy a szabványosítás illetve a hozzá kapcoslódó komformancia tesztek nem kellően részletesek, és a gyártók sem törekedtek arra, hogy az ebből fakadó problémákat feloldják.
-
dethroner
veterán
válasz
MDanny #30510 üzenetére
Én is gyötörtem magam, próbálgattam a volte-t is, hiszen alapból nincs benne a note 4-ben, de vagy az én telóm hülyül meg ettől, vagy a mi9 lite, a lényeg hogy kikapcsoltuk mindkét telefonon. Tény hogy azonnal kicseng, nincs késleltetés, meg a hang is tiszta, de szinte nem volt olyan beszélgetésünk, amikor nem jött elő legalább egyszer, de inkább többször az, hogy nem hallott egyikünk, vagy meg is szakadt a hívás. Maradtunk a vibernél, ott is jó a minőség, az is ingyen van, franc se küszködik a volte/vowifi párossal.
-
so_ha
senior tag
-
válasz
Flashget #30518 üzenetére
Idézet a 2021. január 1-től érvényes ÁSZF-ből:
"...1 A MOBIL RÁDIÓTELEFON SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MÓDJA ÉS FELTÉTELEI, A
SZOLGÁLTATÁS TARTALMA, A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA
A Szolgáltató az Egyéni Előfizető számára, aki a J.3. Függelékben felsorolt valamely településen
rendelkezik bejelentett állandó lakcímmel, az előfizetői szerződés alapján Mobil Rádiótelefon
szolgáltatást és kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt (a továbbiakban: „Szolgáltatás”).
A fent említett Egyéni Előfizető a Szolgáltatás igénybevételére irányuló előfizetői szerződés
megkötésére vonatkozó jognyilatkozatát kizárólag személyesen teheti meg, a létrejövő előfizetői
szerződéssel kapcsolatos ügyintézésre a későbbiekben is kizárólag személyesen kerülhet sor. .."
Kérdés, hogy kit ertene egyéni előfizető alatt. A már meglévő, egyéb szolgáltatást igénybe vevő ügyfelet, vagy a leendő DIGI mobil ügyfelet. Számomra az utóbbi lenne egyértelmű. -
Flashget
félisten
válasz
nyitom #30457 üzenetére
Amig ASZF-ben ez nem szerepel, hogy kothet szerzodest mobilra az is akinek semmilyen meglevo Digi szolgaltatasa nincs es nem is akar kabeles vagy muholdas elofizetest kotni, addig ez a lehetoseg nincs barmit mond telefonon egy ugyintezo. Kulonben megint kapjak a buntit.
De ismerve a Digit (22 ev EMKTV/Digi elofizetokent) mindig az ilyen dolgaik utan jon csak ki az ASZF modositas pl. hetfon -
Flashget
félisten
válasz
MDanny #30510 üzenetére
Nekem RN5 pro van anno BL-t nyitottam miuihu rom miatt tehat custom romert.
Valamelyik Miui 11 beta romban ott volt a volte kapcsolo mig a stabil verzioba nem. Viszont akkor 2 eve bekavart csak, igy mindenki offba rakta. Kesobb kikerult a beta rombol is ez a kapcsolo es a szervizkoddal lehetett ujra aktivalni. Digi miatt megtettem de a legutolso xiaomi.eu romnal meg nincs woiwifi kapcsolo. Azota RN5-re a RN7-rol portoljak (nem hivatalosan ugyanazok akik a xiaomi.eu romokat) a Miui beta romot, kivancsisagbol felraktam es megjelent a woiwifi kapcsolo benne. Aztan hogy mukodik vagy sem pasz, visszaraktam a xiaomi.eu romot mert par funkcio jobb benne. -
Én nem látok perceket. Ha odaírják, hogy 50 Ft a telefonköltséged, abból hogyan látod, hogy hány percet telefonáltál el?
Ha csak nem akkor kezd el költséged lenni forintban, amikor már eltelefonáltad a 200 percet. De ebből még mindig nem derül ki, hogy amíg le nem telik a 200 perc beszélgetésed, addig éppen hol tartasz. -
Chris.G
tag
Nekem még működik a teszt sim kártyám. Ha erről hivok Digis számot vagy küldök sms-t mennyibe kerül?
-
erdoke
titán
válasz
szabonagyur #30511 üzenetére
A digis netet úgy 10 hónapja használtam már a készüléken. Most játszottam a beállításokkal, és egyszer csak felbukkant a Hotspot menü és a készülék is az iPaden… Elképzelhető, hogy csak annyit kellett beírni legalul az internet beállítások Hotspot részénél, hogy Internet? Az első két beállítás csoportnál be volt írva “gyárilag”.
-
MDanny
senior tag
válasz
dethroner #30508 üzenetére
Korábbi Xiaomi készülékek esetén, pl. a Redmi 7-nél a ROW profillal működik gond nélkül a digis VoWiFi, míg a telekomos nem (hiszen ez a készülék már réginek számít, akkor még nem volt a szolgáltatók kínálatában). Ha PDC-vel DT_Hungary profilra váltok, akkor a telekomos működik, a digis nem. A Redmi (Note) 8-tól felfelé a telekomos szinte biztosan problémamentes, hiszen ezek a készülékek rajta is vannak a támogatott készülékek listáján, bele van tervezve a konfigurációba. A Digi sajnos a Xiaomi-nál nincsen betervezve, ha véletlenül működik az általános ROW profillal, az csak szerencse. Más kérdés, hogy már a Redmi Note 5-ben is benne volt a Digi Romania profil, de mivel más az MCC+MNC, ezért nem aktiválódik. Valószínűleg a Diginek kellene a Xiaomi-t kérnie rá, hogy bekerüljön a megfelelő konfiguráció. Eleve kellene mindenféle kód nélkül látszódnia a VoLTE kapcsolónak is, de nem ismeri a 216 3 MCC+MNC-t a készülék...
Amikor megláttam az ajánlott készülékek listáján a Xiaomi telefonokat, akkor fel is hívtam a Digi ügyifogyit és mondták, hogy bizony ha ott van, akkor jónak kell lennie, de felvettek egy hibajegyet. Pár nappal később fel is hívtak, hogy bocsánat, tévedés történt leveszik a Xiaomi telefonokat a listáról.
-
erdoke
titán
válasz
szabonagyur #30507 üzenetére
Az enyém nem tudta megosztani. Ha a két szolgáltató közt váltok, akkor a telekomos eSIM esetében ott a megosztás (Personal Hotspot) menü, és működik is, de a DIGI-re váltva eltűnik a kérdéses menü, és a készülék is az iPad WiFi menüjében.
-
erdoke
titán
Elnézést, ha mostanában volt téma, de nem találtam meg a keresőben.
Most, hogy a szolgáltatás fizetőssé vált, várható, hogy az internetet tovább lehet osztani a telefonról? (Legalábbis iPhone-on a hotspot funkció továbbra is eltűnik, ha a digis netre váltok.) -
-
dethroner
veterán
válasz
#76519680 #30496 üzenetére
Csajom Mi9 lite telójában mókolás nélkül megy a volte és a vowifi is, szóval nincs köze az mtk procihoz. Inkább attól függ, a programozó milyen lábbal kelt fel reggel, illetve hová pozícionálja a gyártó az aktuális telefont. Ha csúcsközelinek állítja be, akkor menni fog minden, ha csak alsó középkategória, vagy esetleg már régebbi, kifuttatott model, akkor esélytelen bármire. Magyarán ha akarsz csicsát, akkor vegyél újat és drágát.
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Autós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest