Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
kw3v865
senior tag
Így van, ez a megfelelő hozzáállás. Nekem ugyan nem volt vele gondom, de ismerősi körömben (anno 1-2 évvel ezelőtt sokakat rábeszéltem a Digi Mobilra) egy embernél akadozott a szolgáltatás, ő hiszti helyett az ügyfélszolgálathoz fordult segítségért , nem adta fel és végül lényegesen jobb is lett.
-
Arra próbáltam célózni ezzel, hogy nekünk előfizetőknek nagyon nagy szükségünk lenne egy ilyen lowcost szolgáltatóra és elviekben most meglesz az esély rá, DE látva azt amit a Digivel csináltak, én biztos nem jönnék a magyar piacra ezek után.
Mi van, ha csak rásóznák valakire a mobilt, de aztán bemutatnak neki hogy amúgy érd be azzal amid van, mert más frekit nem kapsz hozzá és folytatódik az ellenszél... az egész nagyon labilis... és már sokszor láthattuk, hogy ez Kartellország...
-
domper2015
senior tag
És az Iliad [ Free mobile] megvette a piacvezető lengyel Play-t és olaszhonban is vitézkednek.
Magyarországon nem volt gond a szolgáltatói versennyel, magas díjak => magas bevétel az államnak. Senkinek nem volt célja a verseny, a kedves fogyasztók kit érdekelnek? Úgyis fizet a hülye.
A Digit kinyírták, erre most bevillant a besz@rszjelző -
p.riky22
csendes tag
Amit te küldesz az a jelenleg érvényes infó, ha jól látom akkor a honlapjukról vágtad ki a képet. Ez rendben is van.
Amit én küldtem 1 bejegyzéssel feljebb, az a legfrissebb ügyfél tájékoztató levél alján található/olvasható, és érvényes (lesz) 2023. június 1-től!
A tájékoztató levelet te is megtekintheted az alábbi linken:
https://digi.hu/sites/default/files/dokumentumtar/digi-mobil-vodafone-elofizetoi-level-2023-04.pdf -
Renwick
őstag
Nyilván ez egy erősen spekulatív cikk, ettől függetlenül tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy organikus növekedéssel nem fognak tudni komoly eredményt elérni, akármennyi pénzzel és spektrummal tömik ki őket.
A francia eset szerintem picit más ritmusban zajlott, máskor. A Free nem egy telített piacra lépett be, és szépen látszik is a számaikból, hogy '17-ben falnak mentek a növekedést illetően. Hogy pontosan mi történhetett - akkor kapcsoltak a versenytársak, vagy telítődött a piac - azt nem tudom, ennyire nem ismerem a francia piacot, de a lényeg, hogy most már kb negyedik éve stagnálnak.Oké, a Reinmetall hoz egy csomó pénzt a 4iG-ba, de azért ne feledjük, hogy a Telekom meg a Vodafone mögött is meglehetősen tőkeerős multik állnak, akik ésszerű üzleti keretek közt meg fogják védeni a befektetéseiket.
-
Renwick
őstag
Minden tiszteletem Jászaié, de ez az organikus növekedésről szóló elképzelés egy teljesen irreális vágyálom szerintem.
Egy telített mobilpiacról beszélünk, ahol a szolgáltatásvásárlási hajlandóság a zéróhoz konvergál (havi 5-10 ezer számot hordoznak átlagosan, ennek is kb 80-90 százaléka üzleti előfizetés). Hogy akar itt organikusan növekedni? Még ha tegyük fel megszerzi az összes digis vezetékes ügyfelet magának, akkor is messze a legkisebb operátor marad a piacon. Arról nem beszélve, hogy aligha valószínű, hogy a Telekom meg a Voda ölbe tett kézzel nézne egy ilyen akciót.
Netán majd jövőre az SZJA visszatérítés melle mindenki kap egy Digi SIM-et is, vagy hogy?
Akvirálni fognak, máshogy szerintem esélytelen.
Felvetődött itt az is, hogy eladnák a Telenor üzletrészt, ráadásul kvázi freki nélkül. Mégis kinek? Amikor az egyetlen értél abban a cégben pont a freki kb. -
sifarr
senior tag
... milyen "játszmák" mehetnek a háttérben.
Ahogy korábban írtam, a mozaikdarabok szép lassan összeállnak.
Ebben a hírben az a legfontosabb, hogy lassan kiderül, a csehek csak átmeneti időre, pénzügyi befektetőként vásárolták meg a norvég Telenor csomagot. Sorban el fogják adni a többit is. Egyébként miért csak egyet (Montenegro) és miért pont egy piacveztető szolgáltatót adnának el. Ez a terv magyarázza a Telenor márkanév használati jogának meghosszabbítását is. Nem pénzhiány vagy fantáziátlanság okán nem vezettek be egy új brandet, hanem időt nyernek az ügyletek lebonyolításához. Kellner halálától függetlenül ez lehetett eredetileg is a koncepció.
A folytatás is összeáll majd. Most úgy tűnik, a Balkánon a 4IG vásárol be + DIGI. A hazai Telenort a Lölö vagy az AH, vagy közösen. Aztán összeállnak. Mindez lépésről lépésre, ahogy a pénzügyi források megteremtődnek. És végre lesz egy magyar multi.
-
DevKiller
senior tag
Ha ennyi mindenbe belefognak nem lesznek szétszórtak?
Most enyhén szeretnék visszautalni a DIGI esetében az Invitel beolvasztására, és a mobilhálózat fejlesztésére(ideértve az összes teendőt, árverések engedélyek, társai) amit teljesen párhuzamosan csináltak, és látjuk, hogy mi a vége
-
Én nem látok perceket. Ha odaírják, hogy 50 Ft a telefonköltséged, abból hogyan látod, hogy hány percet telefonáltál el?
Ha csak nem akkor kezd el költséged lenni forintban, amikor már eltelefonáltad a 200 percet. De ebből még mindig nem derül ki, hogy amíg le nem telik a 200 perc beszélgetésed, addig éppen hol tartasz. -
Szia. Nekem S9+ van szintén Digi és Telekom kártyával. Nekem mindig a legfrissebb rendszer van fent és sosem volt gond. Most is tökéletesen megy a Digi VoLTE is.
Az segítene picit, ha elárulnád, hogy milyen régiós a telefon (CSC)? (Phone INFO alkalmazás segít ebben)
Az enyém TMH (Magyar Telekom CSC) de gyárilag független, mégis megy vele a VoLTE és VoWiFi is, sőt még a román DigiMobil is megy vele VoLTE és VoWiFi egyaránt.
Kicsit fura a helyzet amit mesélsz, mert ennél a telefonnál már nem szokott gond lenni a VoLTE-vel, még akkor sem, ha külföldi. Kicsit régebbieknél szokott ez a régiós gond lenni.
-
-
DevKiller
senior tag
Ehhez hozzá kell venni az anyacég többi problémáját is, mivel a mobilhálózatot tudtommal az anyacég építetti, legalábbis én mindenütt Román kocsikat látok.
Romániában ugyanúgy:
-FTTH váltás
-5G-t elkezdték kiépíteni
-Rájöttek, hogy only 3G módban sovány a beltér, és GSM kiépítését kezedeményezték 900 MHz-en.
-4G fejlesztés amiben igen elvannak maradva, 2100 MHz sokáig(amivel ugyebár még jobban szívnak mint az itteni 1800-al) nem rég 900-on is elindították a 900 MHz-es 4G-t.És, hogy jön ez a Magyar DIGI-hez? Anyuci építetti a hálózatot, ergo Romániában is dolguk van és itt is.
Sokaknak nem tetszik a jelenlegi álláspont én azt tudom modani, hogy nálam sincs itthon térerő bár van SIM-em családtagtól. És? Használom ott ahol és amikor tudom.
Akinek ez így nem jön be van Telekom,TeleNER,Vodafone. A többi is szutyok csak sokan elfelejtik. Itthon nálam a híres 4G hálózat a Vodánál 2mbps/0.5-ben kimerül. Ennyit erről. -
yogibear
addikt
Vezetékes fülessel az FM rádió, mint írtam, alig fogyaszt... meg a zenehallgatás sem pl. SD kártyáról... Ami fogyaszt, az az online rádiózás mobilneten át.
(meg kb minden netezés, akár wifin át, akár mobilneten át). Amúgy viszont az FM rádiója elég jó, a régi telóim sokkal érzékenyebbek voltak, kicsit zártabb térben hamar elveszett a jel, sőt sok esetben szabadtéren is "irányérzékeny" volt némelyik, ott a C1 még simán veszi az adásokat.Nem azt mondtam, hogy nem frissít simán, hanem hogy a drága guglisok sok esetben elbaxszák bizonyos alkalmazások újabb verzióját, nem véletlenül tettem be a linket, de ideteszem még egyszer: [link]
Ha a napokban arra lett figyelmes, hogy androidos okostelefonja a megszokottnál hamarabb merül le, könnyen lehet, hogy egy nemrég felfedezett bug áll a dolog hátterében. Az Android Hacks és a ZDNet portálok is megerősítették tesztjeik során, hogy a Google Play Szolgáltatások 18.3.82-es verziója indokolatlanul sok energiát fogyaszt a háttérben, sokszor minden más alkalmazásnál több szuflát szipkáz ki a készülékből.
A probléma orvoslására egyelőre két módot említenek a portálok: az egyik, hogy a Play Szolgáltatások egy régebbi verziójára térjünk vissza
Na én visszatértem azzal, hogy reseteltem az egészet és többé nem engedek fel semmilyen frissítést, kivéve a rendszerét, azt meg meg is tette újraindítás után.
Mindettől függetlenül az ár/érték aránya teljesen korrekt, nem sokkal olcsóbban, vagy akár ennél drágábban árulnak sokkal gyengébb készülékeket. Aki telefonálásra, rádió-/zenehallgatásra, meg némi netezésre használja és nem youtube, meg facebook, insta, satöbbi függő, és nem akar 4k részletgazdag fotókat készíteni a kis 8 megapixeles kamerával, annak teljesen megfelelő szerintem.
Sajnos ami minden FM rádiós telefonra érvényes, amióta léteznek, hogy kell nekik a vezetékes füles, mert az az antenna is egyben és a jack aljzat jellemzően egyiken sem tolerálja a napi füles ki-behúzogatást (megtapasztaltam nem egy telónál)... a füles jackje is hamar elkopik (aranyozott csatik sem bírták 1 évnél tovább, elkoptak), a teló aljzata is és onnantól erősen kontaktos lesz... igazán belevarázsolhatnának az FM-rádiós telókba vmi antennát a rádiónak és mehetne BT-on... de ez már halott ügy, mert minden az internetről szól.

-
.
újonc
1.
Beszédes, hogy eltűnt a hwsw oldaláról ez: HWSWeekly: a Digi és a frekvenciapályázat, amiben koitomi azt nyekergi perceken át (nem az én megállapításom, hanem a cikk alatt írta egy hozzászóló-szerinte ugyanis ez nem beszéd volt) hogy: a diginél alacsonyan képzett emberek dolgoznak, de én nem akartam ezzel semmit sem mondani...2.
Ha olvastátok a hwsw-s cikkeket a napokban, kérlek erősítsetek/cáfoljatok meg: a cikk születésével egyidejűleg kerül a putrisdigi-s [kép] az oldalukra, vagy később? Ha utóbbi, akkor az sokat elárul, a hwsw "pártatlanságáról" , ha előbbi, akkor a szakmaiságáról (nem emlékszem arra, hogy ilyen képpel illusztrálták volna pl. a telekomot, upc-t...stb az elmúlt 20 évben)3.
Az, hogy koitomi milyen kvalitású "újságíró", az pedig eléggé objektíven itt [link] [link] [link] olvasható -
törölt tag
a Telenor nem életképes? Vastagon nyereséges, még a Telekomnál is több pénzt tud termelni a tulajdonosának. Ha meg bevásárol benne az állam méginkább jobban fog menni neki a szekér.
Az meg valami újságírói agyrém csak, -nem is értem- hogy amelyik cégnek nincs vezetékes szolgáltatása és csomagajánlatai annak reszeltek.
-
sfdrakex
nagyúr
Lehet sokan kevesebbet költenek a 3 nagynál netre, de a Digi mellett is tartanak sokan tartaléknak, amit el sem használnak, mint én a csomagomban lévő 8 gigát, fizetem, de nem használom, csak ha nincs Digi térerő, de szerencsére amerre járom az országot, legtöbbször megy a Digi.
-
sirlacika
csendes tag
Köszi szépen az infót! Valami ilyenre jutottam én is.....
Fasza ez az egész
Mondjuk erre igazán rámehetne a digi. Hiszen jelenleg azért lószar a lefedettsége.
Pl. Budaörsön a lakásban már sokszor nulla a térerő
Úgyhogy a privát számomat, amt T-től áthoztam, azt átirányítottam most a cégesre, ha nem elérhető a digi hálózat. Pedig k-ra nem zavarna, hogy nincs térerő.... mert van wifi.
-
trec12
addikt
Nem hinném, hogy remegne a lábuk a Digitől.
Egyelőre.
Viszont hiba lenne nem figyelniük a Digire. Szerintem most még marginális azok száma akik eddig a három nagytól vették a mobilnetet és Digis SIM-re áttérve már nem ott veszik. Valószínűleg már ennek sem örülnek. 
Ősszel többet látunk majd ki/mi merre felé mozdul, halad...
-
p2pp
őstag
Ők bukhatnak a legnagyobbat, de még nem tudják.
Vagy tudják, de még nem fogták fel.
Pedig ez itt most nagyon egyszerű matek.
Hiába van hálózat, ha irreálisan drága.
Tudom lehet ezen vitatkozni.
Azt is tudom, hogy a 180MHz nem 10.
De nagyon reméljük ez jó irányban fog változni.
De akinek nem inge, ne vegye magára!
Eltérőek az igények, de az/érték az arány nagyon nem mindegy.A Mobil Flotta teljesen más tészta.
Átlag hétköznapi ember lehet nem is tud róla.
Hacsak nem kap a munkáltatójától. -
Ez kétélű dolog, semmiféle keményedés nem lenne, ha topikgazda kérésére normális mederben zajlana a beszélgetés.
Megnézzük a linkelt hozzászolás beillesztését, de tapasztalat szerint az összefoglaló böngészése nem erőssége a felhasználóknak. De a remény hal meg utoljára.
-
radio100jozs
őstag
A 2-es az helyes. Mindig az fizet, aki a hívást átirányítja.
Te miért fizetnél amikor te nem is tudod, hogy a hívás hol fog végződni. Ez ugyan az mint a romaingban volna, te sem fizetsz azért, mert Szerbiában van a hívott szám, te csak a normál belföldi hívást fizeted ki. -
törölt tag
Az én szüleimnél is hasonló a helyzet, mégiscsak elkezdtek fotózni, meg viber (hívásra is), bkv app és még továbbiakat használni. Kb. ugyanannyira használják, mint én, csak más dolgokra, pl.: nekem nincs bkv app, de vannak helyette bitcoin tárcák, stb.
16 gigából meg 10 eleve foglalt lesz és a cache, stb. a maradékot hamar fel tudják falni, azon meg a memóriakártyára mentett fotó nem segít.
Az ilyen olcsó telefon kb. netmegosztásra alkalmas (hasonlót keresek éppen, de mindenképpen nem kínait), minden másra ott vannak a 3GB-32GB-os készülékek.
-
Lackooo84
nagyúr
Ugyanilyen elv alapján vettünk anno anyám palijának egy J3-at, "óó amire ő használja jó lesz az...", aztán csak egy szaros GPS navigációt akart rátenni semmi mást, de a system appok állandóan dagadtak, és már arra sem volt hely, pedig a térképek az sd kártyán voltak neki, mindig vinnyogot, h töröljön valamit.
Persze az csak 8GB volt, de jó pár évvel ezelőtt, kb. most annyit érhet a 16GB teló is. -
DarkByte
addikt
16GB-os Moto Play X-ről váltottam tavaly novemberben. Hidd el, marha gyorsan be tud telni már sajnos. 32GB ROM alatti telefont már senkinek nem javaslok. Ahogy 2GB RAM-al rendelkezőt sem, inkább legalább 4GB legyen. Iszonyatosan el vannak engedve az app fejlesztők és tojnak az optimalizálásra. Mondom én, mint programozó.. sajnos ez a helyzet.
(én mondjuk meg erősen átestem a ló túlsó oldalára, de bízom benne hogy a 256GB ROM / 8GB RAM-os 1+6T-m még egy ideig elég lesz.)
-
Sas madár
őstag
Mindenki válaszát olvasom, és köszönöm az irány mutatásokat.
Igen most az R1 ami vásárolható ezért is gondoltam arra.
Mit gondoltok arról a telefonról meg szabad vásárolni, vagy azzal már a most ajánlott Xiaomi Redmi 6A 16GB jobb lenne...nem akarom elvinni a topik témát.
De a pár olvasható fő adat alapján akár az R1 ugyan azon az áron rendes verseny társnak látszik. -
törölt tag
00-át kell ütni a 6 számjegyű szerződésszám elé és úgy működik a hibabejelentő, mert jelenleg 8 számjegyet kér a rendszer.
ezt be kellene írni az összefoglalóba.egyébként hívni tudok, netezni is, de hívást fogadni nem (nem kapcsolható vagyok).
ugyanakkor a nem fogadott hívás sms-ek megjönnek azonnal.
szerintem ez még a tesztrendszer szépsége. -
: Szerintem neked is működik a kereső, én nem megyek bele a kelleténél jobban az ilyen végeláthatatlan eszmecserékbe.
Nem csak szakmait írnak ide, hanem sokan részletezik más módon is a véleményüket, nem hiszem, hogy ezzel különösebb gond lenne adott keretek között.
Ha leírja valaki a véleményét, akkor az nem kötekedés, ahhoz másik fél is kell.
Nem nehéz részben vagy teljesen ignorálni bizonyos hozzászólásokat vagy akar tagokat és máris nincs komoly kötekedés és problémás vita.DonMaster: Szövegértelmezés...
-
Ezek alapján a szétválasztást sem jól csinálod, de biztos lenne arra is valami magyarázatod, még ha nem állná annyira meg a helyét.
Nekem nem stílusom az idézgetés, pedig ezzel kapcsolatban lenne mit beömleszteni korábbról is.
Visszaolvasva találsz olyan hozzászólásokat, amikben körmeszakadtáig, a realitásokon erősen túl is védte a céget, na így jön ide.
Nem mindenki troll, aki nem isteníti a DIGI-t, még ha néhány ember annak is szeretné beállítani.
Továbbra is azt mondom, hogy érdemben akkor lehetne bármiről is beszélni, ha már működne rendesen a DIGI mobilos szolgáltatása, addig csak fikciók vannak, mondom ezt úgy is, hogy valaki mondott belsős, megbízható infót valamivel kapcsolatban és hiába volt az igaz, néhány hét alatt megváltozott a dolog, mert az illetékesek másként döntöttek, mivel nem tudták, illetve nem lehetett úgy és akkorra megoldani, ahogy és amikorra szerették volna. -
-
Az Invitel önmagában nagy falatnak bizonyult a DIGI számára, olyan dolgokat is átvettek azzal, amivel addig nem találkoztak, nem volt rá megfelelően képzett emberük, a nagyobb baj viszont az, hogy nem is néztek utána jogszabályilag...stb. és finoman fogalmazva is butaságokat akartak csinálni. Nem értették például, hogy létezik bizonyos terület, ahol nincs olyan, hogy ha valami nem tetszik, akkor nem adnak ajánlatot, mert azért bizony szankcionálva lesznek.
Úgy érzem, a mobilos szegmensbe is úgy ugrott bele anno a DIGI, hogy nem volt teljesen tisztában mindennel és részben ennek a levét issza manapság is, illetve dobtak ki rengeteg pénzt feleslegesen az évek során. -
Csak mint korábban is leírtam részletesen, illetve tették azt mások is, a mobilos szegmens teljesen más ilyen tekintetben is.
Top 2-t vizionál 5G-vel a DIGI-nek meghatározott évre, amikor még semmilyen mobilos szolgáltatása sincs, ami rendesen működne, a Telekom például meg már 5G-t tesztel - publikusan is - egy ideje.
Én csak azt látom a DIGI kapcsán, hogy a lakhelyünkre tavaly április 11-re írták ki az optikai fejlesztést - napra pontosan, hirdetményt is tett ki a házban a szolgáltató -, aztán mégsem valósult meg azóta sem, a nagyobb baj az, hogy információval sem tudnak vagy akarnak szolgálni, mikor várható, egyszerűen csak leálltak a fejlesztések.
Ha valahol, akkor itt is lenne pedig benne ráció, mert sok tízemeletesről van szó.
Valami oka nyilván van, bár én nem sűrűn szoktam DIGI-s szerelők...stb. elmondásaira hagyatkozni, hogy nincs rá pénzt, ember, eszköz...stb., de ugye nem zörög... -
továbbra sem lehet (illetve ahogy példa mutatja lehet, csak értelme nincs) összehasonlítani a kettőt. Kaptál 1000 megabitet az otthoni vezetéken és örülsz, átmész a szomszédba pont nem érdekel majd, hogy ott mi van. és mobilnál? ott se fog érdekelni, hogy már nem fog működni?

-
radio100jozs
őstag
Vannak még hiányok, pld a 4-esen Ceglédbercelre ma kapták meg az építési engedélyt az NMHH-tól. Tehát épül, és nem mindenre kell engedély, mert pl. épületekre, meglévő bázisállomás feltelepülésére nem kell ha jól tudom, ezeket nem is látni az engedélyezési határozatoknál. Csak így szűkebb környezetemet nézve, azaz a Bp-Cegléd szakaszon, az említtet Ceglédbercel hiányzik, meg Monoron lehet még gond, illetve nekem Vecsés is karcsú, hogy csak a Market Centrál melletti irodaépület tetején van bázis, de a város más részén nem tudni. Bér Vecsésen minden szolgáltató a központban lévő víztoronyra pakolt fel, így lehet ott van, lesz a Diginek is.
-
"legyél kedves tegyél be egy-két linket a 3 mobilszolgáltató féléves, vagy éves pénzügyi gyorsjelentéséről, ahol szerepeltetik a leírásokat az egyenlegükben a flottás veszteségek miatt"

Bírom mikor egy fórumos vitában valaki azt akarja, hogy a másik egy szakdolgozat irodalomjegyzéke szintjén támassza alá forrással a kijelentéseit. Ez valóban életszerű.
Ja, nem.
-
-
“De ne aggódj, utána is lesz számtalan kifogás, igaz akkor már nem azt írják le százszor, hogy úgyse indul el, onnantól az jön, hogy sz@r a lefedettség + a sebesség.”
Ha ilyen lesz, akkor nyilván ezt fogják írni az userek, ezen kár is előre sértődni.
Meg kell várni hogy milyen lesz, kár ezen előre keseregni meg vitatkozni. Majd lesz amilyen lesz. -
4Grider
félisten
Attól, hogy leírod az indulást követően nyilvánvalóan kialakuló helyzetet, még le fogják írni az emberek, mert az lesz a helyzet...
Mint ahogy az volt 1995-96-ban a Pannonnál és a Westel 900-nál is. És azok nem 1800 MHz-en indultak és nem kicsit tőkeerősebbek voltak mint a Digi...
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, mert bár a módosítás 04.13-tól hatályos, de a 3/3Mbits csak 06.01-től.

Viszont hiba lenne nem figyelniük a Digire. Szerintem most még marginális azok száma akik eddig a három nagytól vették a mobilnetet és Digis SIM-re áttérve már nem ott veszik. Valószínűleg már ennek sem örülnek.