Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
Marengo
csendes tag
válasz
snooze
üzenetére
Szia.
Én D-Link DWR-116 routerrel próbáltam amikor elindult a szolgáltatás, de ez nem volt kompatibilis a nekem kiadott ZTE-MF833V usb modemmel, és nem működött.
Általában a routergyártói honlapokon fenn van, hogy milyen usb stickekkel kompatibilis
egy-egy router. Például a D-Link honlapján is fenn van, hogy ez a router nem kompat.
a ZTE-MF833V usb modemmel. Csak én ezt utólag néztem meg.
Ugyan úgy meg kell nézni a router gyártói weboldalán az usb modem support listát,
mint például egy alaplap oldalán a cpu support listát.
Szerintem a Digi műszaki ügyfélszolgálatát meg lehetne keresni, hogy ajánljanak routert
a stick-hez, vagy pl. a Tp-Link magyar technikai támogatásnak írni e-mail-t, hogy
ajánljanak routert ehhez az usb stick-hez.
De nem tudom, hogy most milyen usb modemet ad a Digi az Aktiv-50 előfizetésnél. -
tahepa
senior tag
Percszámolgatós apk
Dual simhez is jó.
Lehet vótmá. -
Isaac76
tag
válasz
Zamasun
üzenetére
Igen, érdemes olyan helyre menned ahol mindkét szolgáltatónak van irodája ( a soroksári auchanban kb egymás mellett) és először adatot egyeztetni,mert pl ha a cím vagy bármi nem stimmel ( nekem például a jogosítvány száma van megadva náluk) ,akkor a rendszer elutasítja ( a telenoré ) . Aztán ha minden stimmel ,átbattyog az ember és leadja a számhordozásra a kérelmet a Diginél. Adnak majd a jelenlegi helyett egy teljesen másik kártyát és kapsz smst vagy emailt (ha kéred mindkettőt) , mikor lesz pontosan a váltás. Ha dualsimes a teló benne lehet mindkettő ,de egy újraindítás mindenképp kell majd. A régi kártyáról elmegy a jel teljesen,akkor már az újabb fog élni.
-
kbhuinfo
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszönöm! Melyik alternatív szolgáltatót válasszam ilyen területen szerintetek? Attól függ?

-
kbhuinfo
tag
DIGI mobil 2G-n nem tud adatot forgalmazni? Erre csak a 4G esetén van lehetőség? Van, ahol a 4G olyan gyenge, hogy csak 2G-t látok és nem tudok nethez csatlakozni.
-
vadpanda
lelkes újonc
válasz
dchard
üzenetére
Már csak azért sincs értelme csak egyiket vagy másikat indítani, mert együtt vannak meghirdetve, tehát nem mondhatod ellátottnak, ahol nincs mindkettő. És az NMHH biztosan ugrana rá, ha megtennéd.
A mellett, hogy akár 2 különböző, akár ugyanaz a HW viszi őket, két külön core hálózat áll felettük, adódhat olyan hiba, ami miatt nem minden áll meg csak az egyik technológia. -
jolti05
őstag
Sziasztok!
Digimobil Plusz esetében, hogy ha szeretném tudni, hol tartok a felhasználható 200 percből, kénytelen vagyok (egyelőre) számolni, hogy mennyit beszéltem a hónapban? -
dchard
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
El nem tudom képzelni, hogy ahol elindul egy állomás mi értelme lenne nem elindítani a 2G-t vagy a 4G-t? Egy plusz szoftver licensz, de még azt is el tudom képzelni, hogy az sem, mert egyszerűen az állomás árába a szükséges licensz készletet is belealkudták. BBU ugyanaz, RRU ugyanaz, antenna ugyanaz, átviteltechnika ugyanúgy kell. Tudunk egyáltalán ilyen területről, ahol valóban nincs egyik vagy másik?
Szerintem ezek a konteók alapvetően abból adódnak, hogy cella határon előfordulhat, hogy a 2G hang még éppen működik, és az emberek tévesen azt hiszik, hogy akkor ott csak 2G van az állomáson. -
nyitom
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nincs pl. egy régebbi mobilod amivel megoszthatnád a netet?
-
snooze
veterán
sziasztok!
stickes diginet aktiv50 müködik usb-s routerrel?ha igen milyen tipusuval,köszönöm! -
Zamasun
aktív tag
Sziasztok. Van egy digimobil simem, amire az eddig használt Telenor számomat szeretném rátenni (számhordozás). A Telenor szerődésem nem hűséghez kötött, sima havidíjas előfizu. Elég csak bemennem a Digihez kérni a számhordozást a Digis simre?
-
totron
addikt
Hogy is van a Digi? Egyesek váltig állítják, hogy mivel B3-on adnak mindent, ott, ahol van 2G, ott 4G is egyúttal. Mások 4G nélküli, csak 2G-t hozó foltokra panaszkodnak. Mi az igazság? SIM híjján nem tudom tesztelni.
-
Marengo
csendes tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Az 50GB-os adatkeretes sim kártyával valóban nem lehet telefonálni. Az csak internetkártya.
50GB/hónap 1000 Ft -ért. -
the.odzsy
aktív tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Tudomásom szerint nincs. Csak marad az 50 GB-os adatsim. De az egy másik kártya és azon nincs telefonálás. Próbáld meg megkérdezni az üfsz-t.
-
leo81
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Délnyugatra nem sok jut....konkrétan Zalában 2db. Kicsit aránytalanul építkeznek.
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Ha 30 GB-nál több adatkeretre lenne szükségem, akkor mik a lehetséges opciók diginél?
Plusz adatkeretet nem lehet venni?Az összefoglalóban "Az ajánlat részletei:" részt már törölni kellene, vagy odaírni, hogy ez még a teszt időszakra vonatkozott. (felületesen olvasóknak megtévesztő lehet)
-
tutitibi
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Köszi, mert én is a napokban akarok kötni új mobil előfizetést.
Otthon DIGI 1GB optikás internetem van. -
tutitibi
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Milyen változások várhatóak pl. az Észak -kelet-i országrészben ?
-
hhheni
tag
válasz
Robi_73
üzenetére
hasonló helyzetben vagyunk mi is, csak mi régi előfizetőként más összegeket látunk
én úgy értelmeztem, hogy meglévő szolgáltatásból kétfélénk van (multiplicitás nélkül), ezért szerepel ott csak kétféle dolog, mindekettőnek a telefon- és a netrésze
a forgalmi adatok viszont kártyánként vannak (nálad 1 max és 3 plusz)
szerintem tehát rendben vagy -
Beniii06
addikt
Online sikerült valakinek az új mobil csomagok közül rendelni? Telefonon esetleg?
Az oldal szerint online lehet vagy személyesen, azonban az ügyfélkapun belül meglévő szerződést vagy pint akar hozzáadni, hiába kattintok felül a menüből a "digimobil megrendelésre" a szolgáltatások fülön belül.
Digipont messze van, meglévő vezetékes vagy műholdas szolgáltatás nincsen, j3 pipa.
-
Robi_73
őstag
Sziasztok!
Tegnap teszt jelleggel kihoztam 4db Digimobil sim kártyát, amiket holnap szándékozok beüzemelni. Az ügyfélkapuba lépve a képen látható előfizetések és összegek szerepelnek. Itt is az van mint a többi szolgáltatónál, hogy az elején még valótlanságokat mutat a rendszer és majd később rendeződnek a dolgok, vagy csak hibásan rögzítette az ügyintéző a csomagokat? 3db Digimobil Pluszt és 1db Digimobil Maxra szerződtem, a csomagok nevei és azok összegei sem stimmelnek. Vagy itt is van főkártya és kedvezmény esetleg?

-
kiro76
tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Nálam is megjelent az aktív-hoz is a forgalmi adat. Ez tök jó, bár ezt a stick-nek a szoftvere eddig is jól mérte. A csomagválasztás viszont eltűnt.
Azért csak jó irányba faragják a rendszert!
Még az kellene, hogy a lebeszélhető perceket is mutassa a plusz-os díjcsomaghoz. -
Dracula72
senior tag
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Igen. Viszont felhívtam: A hívott számon előfizető nem kapcsolható.
Már Hétfő óta választhatok előfizu csomagot. -
mucsgyver70
aktív tag
Diginet 50 aktív van nekem, és megjelentek a forgalmi adatok ügyfélkapun.Viszont egy telefonszám is társult hozzá, és csomagot is választhatnék. Másnál is ez a helyzet?
-
válasz
Dark Archon
üzenetére
Fejlemény: akkor nem jelzi ki, ha Digi számról hívok Digi számot.
-
-
Lajosnagy17
senior tag
405-ös út is kezd lefedett venni. Újlengyel.
-
snooze
veterán
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
alföldön nem olyan nagy nyüg,1200fös falurol tudok,hogy lefedve..👍😀😀
-
4Grider
félisten
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ha nem raknak oda saját cellákat és hozzájuk felhordót, akkor maximum a VoWiFi marad. A nemzeti roamingot nem tudják megvalósítani 4-5 Ft-os percdíjakkal (15-30 GB mobilnetet ilyen áron meg főleg nem).
-
snemeth
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Nekem is ez a szívfájdalmam pont arrafelé. Simán tudnék adni egy simet nyámnak, csak sajnos a falu első házánál megszűnik a jel és gyakorlatilag az egész lefedetlen.
-
juve600
nagyúr
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
+1
de ha lesz nagyobb lefedettség akkor nem 1500 Ft lesz a havi díj az is biztos
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
4Grider
üzenetére
Kitűnő példa erre, ahol már nagyon jó lenne a lefedettség az Csorna, Kapuvár és Környéke.
Most sikerült nekik egy újabb állomást beüzemelni Szárföldön.
Ha megnézitek a térképet, sok 1000-2000 fős település található nagyon közel és még sincs lefedettség. Ha lenne 700,800 vagy 900-as frekvencia mindegyik le lenne fedve már.
-
Márton
nagyúr
Akkor a Digi részét értem.
De a T-mobil már jópár éve 4G-s a településen, látom is a zöld pöttyöket, de nincs olyan torony, ami egy sokszöggel lefedné a falut..
Épp azt írtad, ha egyszer valakinek sikerült rácsatlakozni, akkor azt már beveszi a sokszögbe.4Grider: jah, kezdem érteni. És azt is, hogy miért lesz nehéz így egy kis Diginek, ilyen frekivel, egyedül foltozgatni a kis területeket.. Hát, sok sikert hozzá.

Az pl. hihető hogy erre a toronyra a Telenorra rácsatlakozott valaki az ország keleti sarkából, Zsákáról?
Vagy valami rendszerhiba.. -
4Grider
félisten
válasz
Márton
üzenetére
A Dunától nyugatra a kisebb településeket (néhány ezer állandó lakosig) a Telenor fedi le 800 MHz-es (B20) 4G frekvenciával, a Dunától keletre pedig a Telekom, a két szolgáltató közötti szerződésnek megfelelően. Csak a rádiós rész közös, így az előfizetők nem észlelik, hogy a másik szolgáltató RAN-ját használják.
-
Boxi88
őstag
-
adman
tag
válasz
Márton
üzenetére
cellmapperen a cellák által lefedett terület félrevezető, veszi a legtávolabbi olyan pontokat ahonnan valaki rá tudott csatlakozni az adott cellára és ezen pontokból csinál egy konvex sokszöget, azaz kb semmit nem jelent, mert az hogy vki rácsalakozik nem jelenti azt h működik is, valamit nem veszi figyelembe a terepet.
ahol piros a cellmapperen ott gyak nincs semmi. ahol sötétzöld ott kültéri, ahol világos ott lehet h van beltéri.
a másik hogy a cellmapper nem tudja rendesen követni a fejlődést, ha új torony kerül fel akkor lehet h közben mellette minden piros mert még nem lett újra bejárva -
Márton
nagyúr
válasz
4Grider
üzenetére
Nézem én is ezt a webes Cellmappert, de valami nem világos.
Itt van például Tatabánya mellett a 30321 számú torony. Provider-nek ki van választva a Digi. Azt mutatja a grafika, hogy Tarján települést teljesen lefedi ez a torony, holott mégsincs ott semmi térerő, amit jelöl is pirossal. Ez azt jelenti, hogy be tudná, de nincs még valami beüzemelve? Vagy sok a hegy, és csak 500m magasan használható a falu felett?..A másik, ha kiválasztom a T-Mobile-t szolgáltatónak, akkor nem is látok a közelben tornyot, ami erre a településre sugározna, közben meg végig zöld pöttyökkel jelöli az utcákat és valóban használható a 4G-s T net. Most akkor ezt hogy értsem?

-
riki
senior tag
Lehet ,hogy sok embernek nem fog tetszeni amit írok,de én a Digi helyében,igencsak kényszeríteném a felhasználót a szólgáltatói vagy bizonyítottan VoWifis készülékek használatára,ami jelentősen növelhetné a hálózatra felengedhető készülékek számát. Van olyan szolgáltató külföldön, aki inkább ingyen kicserélte a régi 2,3 g készülékeket,hogy a teljes hálózatát 4g re állíthassa.
-
Lajosnagy17
senior tag
DIGI lefedettségi térképe frissítve.
Új állomások:
-87-es út lefedettséget kapod (Szombathely után)
-51-es út Dömsöd előttA többi változás már említésre került.
-
Soma01
veterán
válasz
mucsgyver70
üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ha ezen példából indulunk ki, akkor vegyük bele azt is, hogy az az út csak egysávos és macskaköves mindenhol, ahol van. Na, ilyen útra engedjünk rá minden autót... Mi lesz ott? Valahogy korlátozni kell a résztvevők számát, mert a végén senkinek nem lesz jó. Ha lesz egy majd négysávos aszfaltozott út mindenhová, akkor már mindenki el fog férni és nem lesz dugó sem.
-
pelenka35
őstag
Sziasztok!
30giga után milyen korlátozás lép életbe?
Köszönöm -
vadpanda
lelkes újonc
A lakcímhez kötés segítheti a behajtást, ha szükségessé válik. Volt idő, amikor a Westel üdvözlőlapot küldött új előfizetőknek első nap a megadott címre, vajon miért ?
Az lakcím településlista kombó nincs átgondolva teljesen. Én pl a nyaralóra hoztam ki a simeket.
-
csacsi67
addikt
Kérnek tulajdon lapot is ? Nekem van 4 ingatlanom ahová be vagyok jelentve nincs digi lefedetség csak mondjuk a mésik 1 ingatlanba akkor jelentkezek át , vagy mi a f... .Ujabb birság Megérdemlik Én ezt ma megkérdeztem az üfsz- nem tudtak rá választ adni. Telekom vagy a másik 2 kér iyet. Nevetségesek.
-
vadpanda
lelkes újonc
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Látod nem szempont, hiába a tied nem kaphatsz
. -
nyitom
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Valószínüleg a számlázás miatt az állandó lakcím hiánya a gond.
-
mucsgyver70
aktív tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Lakcímre adják, nem tulajdonjogra.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Asus Rog Strix G513 Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy pár száz cigi! Hiszen ezek élvezeti cikkek!
Épp azt írtad, ha egyszer valakinek sikerült rácsatlakozni, akkor azt már beveszi a sokszögbe.