Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
amper zoli
üzenetére
Pontosan így van, én is meg tudom erősíteni.
Voda kártya megrendelés neten, kiküldték, aktiváltam, majd a Vodás üszf-on kértem az 50-es számhordozást. Pár nap múlva megtörtént, esti idősávban. Sima liba. -
djsunstealer
aktív tag
A DigiMobil topikkal mi lesz az egyesülés után?
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Jelenlegi Digi Mobil SIM Redmi Note 9S-ben (nem egy mai darab, de akkor is na
a VoLTE hibátlanul megy, ki is jelzi. Kicserélem Vodafone SIM-re, nem működik. VoLTE szolgáltatást esetleg be kell kapcsoltatni 1270-en? Minden trükköt kipróbáltam már. Köszi a segítséget. 
-
djsunstealer
aktív tag
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
trec12
üzenetére
Igen, valóban elnéztem, azt hittem, hogy ez már a januári.
Szét van itt esve mindenki év végén, de az is igaz, amit dredjudge84 ír. Nyilván mindenki a 2500-3000 Ft-os havidíjat várja (tisztelet a kivételnek) nagy izgalommal, hogy lehessen azonnal lelécelni a Trékomhoz vagy a Yettelhez. -
djsunstealer
aktív tag
Nem tudom mi a probléma. Simán letölthető, olvasható minden.
ÁSZF december -
djsunstealer
aktív tag
Folytassátok! Popcorn bekészítve.
-
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Ha volt már, elnézést kérek.
Mivel kihasználatlan a digis SIM, váltanék NEM előfizetős, hanem feltöltőkártyás Tuti 100+-ra, viszont a jelenlegi 50-es számomat megtartanám. Lehetséges a számhordozás?
Ha a tuti+ kártya a kezemben van, aktiváció után kell intézni a hordozást? Van Vodás otthoni szolgáltatásom is.
Köszönöm szépen az értelmes, konstruktív válaszokat, Lölö, Orbán, NER és hasonló megjegyzésektől kíméljetek köszönöm.
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nekem meg 500 Ft-ot emelt.
Nyilván hazudik mindenki. Mindenki tudja a frankót. Minden cég szemétláda. -
djsunstealer
aktív tag
válasz
csaszi75
üzenetére
Mondjuk azt hozzátenném, hogy az én esetemben még jól is jöhetek ki a dologból, mivel otthoni vezetékes internet és TV szolgáltatásom is van a Vodafonnál (5 ezerért össz.) és semmilyen problémám nem volt egyikkel sem idáig, ahogyan a DigiMobillal sem. A vezetékes mellé csak adnak majd vmit a ONE égisze alatt. Persze lehet én vagyok naív, sőt biztos olvasva a legtöbb hozzászólást. Nem adom vissza a Digisvodás kártyám azért sem.
-
djsunstealer
aktív tag
Dunántúl, Balatongyörök.
Isten óvjon a (szarfosh) Yetteltől, térerő szinte a fél faluban tré.
Marad a Voda, nálam az átállás óta semmi bajom vele, sőt Horvátországot is megjártam már kétszer.
Úgyhogy én nem állok neki szidni semmit, senkit, nekem jó így és béke van.
-
djsunstealer
aktív tag
Digi honlapját átszabták? A mobilt kivették
-
djsunstealer
aktív tag
Horvátországban, Splitben működik minden, de csak manuális hálózatválasztás után lett mobilnet. A1 HR.
Xiaomi Redmi Note 9 S. -
djsunstealer
aktív tag
A Voda még mindig jobb, mint a Yettel féle bohóckodás, legalábbis arra amerre én járok.
Ne akarjon nekem 6000-ért olyat adni, amit 1830-ért megkapok. Ráadásul reklámozza a voWifit, holott be sem vezették, csak szűk körnek.A Telekom a legjobb arányaiban véve.
Digis kártyát mondjuk tényleg cserélhetnék. -
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Megyünk a héten Horvátországba, az ügyfélkapun be van kapcsolva a roaming, az átállás óta minden működik egyelőre. Kérdés: ügyfélszolgálatot hívjam nemzetközi roaming miatt vagy jó ez így?
-
djsunstealer
aktív tag
Vonaton utazva Balatonszentgyörgy és Balatonberény között nincs térerő, ugyanez a helyzet Balatonboglár és Balatonlelle között is sajnos. A DIGI jobb volt itt.
-
djsunstealer
aktív tag
Balatongyörökön teljesen rendben minden, a Vodás torony a Digis mellett volt/van, Vonyarcvashegyen szintén okés, ott nem is volt Digis torony, tehát ez mindenképpen előrelépés, hiszen Vodás van.
-
djsunstealer
aktív tag
Engem ráadásul zavar az R betű.😂 Mintha hegyjegykoteles vonaton utaznék.😃
-
djsunstealer
aktív tag
Zala megye (Keszrhely) még semmi.
-
djsunstealer
aktív tag
Kedves Ügyfelünk!
Emlékeztetjük, hogy 2023. június 1-től a Vodafone belföldi hálózatán keresztül veheti igénybe mobil hang- és adat szolgáltatásainkat. A Vodafone hálózatára történő csatlakozáshoz a www.digi.hu/halozatvalasztas weboldalon talál segítséget. Ügyfeleinknek közel országos lefedettséget biztosítunk, változatlan hívószám mellet és SIM kártya csere nélkül.
Üdvözlettel: DIGI
Helyesírás elégtelen!
-
djsunstealer
aktív tag
Érdemes elolvasni ezt.
-
djsunstealer
aktív tag
Kis tapasztalatmegosztás olyan helyről, ahol eddig abszolút nem volt térerő (vasúton utazva)
Balatonfenyves. -
djsunstealer
aktív tag
Lehet bugyuta kérdés, de ezzel a "külföldi" roaminggal itthon a telefon akkumulátora jobban merül majd? Köszönöm skacok!
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
[kép]
Nekem korlátlan a beszélgetés továbbra is...
-
djsunstealer
aktív tag
Nyilván megváltoztak a szokások, de a mobilnet nálam szó szerint értendő. Útközben nem fogok 1080/2k/4k-s videókat nézegetni, beérem a 720p-vel is, ha egyáltalán "muszáj" videókat bámulni. Híreket olvasok, Google mapsen utat tervezek, bringás appot használok, online zenehallgatás stb. Nekem ezt jelenti a mobilnet. A többit Wifin intézem. Persze mindenki azt csinál amit akar. Ettől függetlenül legalább 5/5-öt adhattak volna.
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
djsunstealer
üzenetére
A beszélgetéseket abszolút nem méri továbbra sem. Magamnak jegyzetelem, mennyit beszéltem. A netszámláló ok. Hozzáteszem, DigiMobil FB csoportjában is jelentették már hibának.
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Nálatok rendesen működik a forgalmi adatszámlázó? A beszélgetéseket abszolút nem méri (már beszéltem a hónapban vagy 2 és fél órát) se weben se appon. A mobilnet mennyisége ok.
-
djsunstealer
aktív tag
Topikgazda említette, hogy core hálózat. Mit takar ez pontosan? Tudom, Google a barátom, de a Digi esetében mit jelent?
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
4Grider
üzenetére
Igen zavart, hogy nem tudtam beállítani. Mindig motoszkált a fejemben, de most már el lehet engedni. Zirc és Pannonhalma ügyben nincs tapasztalatom, arról nem tehetek, hogy Keszthely-Balatongyörök viszonylatban jól működik (Vonyarcvashegy egy része kuka).
Mindenki azt a szolgáltatót választja, amelyik neki szimpatikus. Kritizálni mindig könnyebb. -
djsunstealer
aktív tag
Én örülök, hogy megszűnik a voWifi.
Nem tudja a telefonom. Itt a Dunántúlon, ahol járok, van rendes lefedettség. Meg kell becsülni, mert ritkaság. Telekomnál van rendes voWifi.
-
djsunstealer
aktív tag
Pár év és lesz voWifi.
Nem kell aggódni gyerekek. 
Nem tudom egyáltalán hogy a Voda tervezte bevezetni egyáltalán. -
djsunstealer
aktív tag
A voWifi eddig se működött nálam, úgyhogy nekem tökmindegy.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
kw3v865
üzenetére
Kelet-Magyarországon jobb a helyzet mindenképpen, mint itt Nyugaton (Keszthely és környéke). Átlagfelhasználó vagyok én is, a telefonom a voWifit szintén nem támogatja, de hála istennek itt a településen (Balatongyörök) van rendes térerő mindenütt. Amerre járok, sosem volt gondom.
Nyilván vannak ellenvélemények is, amiket én teljesen megértek. Nekem az 1800 Ft körüli összeg egy vicc kategória továbbra is.
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
domper2015
üzenetére
-
djsunstealer
aktív tag
-
djsunstealer
aktív tag
Vannak részek a Balatonon (Keszthely mellett pl.), ahol -124 dBm 13 asu a Digi jelerősség. Kegyetlen gyenge. Egyébként az asu az mi?
-
djsunstealer
aktív tag
válasz
kanyi51
üzenetére
Meg tudom erősíteni, nekem Redmi Note 9s (ugyanolyan mint a Redmi Note 9 pro) se megy Digi voWifi, voLTE hibátlanul működik. Bootloader nyitás után sem megy, csak ha profilt vált az ember görögre, elvileg akkor működik a Digi voWifi. De ezt nem tudom megerősíteni.
Én most már nem foglalkozom vele, ha összevonják Vodával úgyis megváltozik ez is szerintem. -
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már a téma elnézést előre is.
Kihoztam egy sim kártyát, egy havi összeget kifizettem helyben, most megint jött egy számla ugyanerről a hónapról, később azt az egy havi összeget jóváírják vagy az csak a beugró volt?
-
djsunstealer
aktív tag
Nálam voLTE van, voWIFi eddig se volt, sajnos nem tudja a teló (redmi note 9s).
Mondjuk a térerővel elvagyok nagyjából amerre járok, Siófok, Balatonszentgyörgy vonal, bár vannak közben döccenések.
Telekom voWifi megy hibátlanul. -
djsunstealer
aktív tag
Digimobil előfizetést az előfizető telefonon le tudja mondani vagy muszáj bemenni személyesen az üf -ra?
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Robotporszívók
- Társasjáték topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Warhammer 40.000
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Mikrotik routerek
- Autós topik
- További aktív témák...
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, gondolom a meglévőt nem veszik el. Vagy igen? 
Voda kártya megrendelés neten, kiküldték, aktiváltam, majd a Vodás üszf-on kértem az 50-es számhordozást. Pár nap múlva megtörtént, esti idősávban. Sima liba.

a VoLTE hibátlanul megy, ki is jelzi. Kicserélem Vodafone SIM-re, nem működik. VoLTE szolgáltatást esetleg be kell kapcsoltatni 1270-en? Minden trükköt kipróbáltam már. Köszi a segítséget.
Szét van itt esve mindenki év végén, de az is igaz, amit dredjudge84 ír. Nyilván mindenki a 2500-3000 Ft-os havidíjat várja (tisztelet a kivételnek) nagy izgalommal, hogy lehessen azonnal lelécelni a Trékomhoz vagy a Yettelhez.
Redmi Note 9 S.