Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
-
totron
addikt
válasz
üzenetére
Érzelmi túlfűtöttségedből fakadó fórumtelekiabáláson túl az általad vázolt veszélyeket semmi nem támasztja alá. Sőt, egyenesen röhej kategóriát teremtesz:
- havi 1500-as tétel bedönt bárkit is (nyilván)
- menekülni kell szerinted, mintha valami nagybefektetők lennének az előfizetők, milliós kitettségekkel. Pont azok szoktak így kibukni, akiknek sem nem szakmájuk, sem nem érdekeltségük nincs benne, csak rácuppantak egy ügyre, mert más nincs az életükben (háromfelkiáltójel). Ha annyira hallatni akarod a hangod, konkrét jövőmondásra cseréld ki a "majd meglátjátok"-at. Kössz.(#33384) zelikocc, a Digi belseje talány, ahogy működött eddig is nagyban, elkaristolhat kevés frekvenciával nálunk is. Tudom, nem ez a legvalószerűbbnek tűnő forgatókönyv most.
-
trec12
addikt
válasz
üzenetére
Én nem értem ezt a meneküljetek dolgot! Ki elől, mi elől meg hova is? Ez az új szolgáltató -már ha ténylegesen is létrejön az üzlet - valami elképesztő, rémisztő dologra készül az előfizetői ellen? Máshol jobban jársz majd? Az, hogy átstruktúrálják a csomagokat az sanszos. Azért azt ne felejtsük el, hogy a Digi igen nyomott áron szolgáltat (aminek persze előfizetői oldalról sokat köszönhettünk ezt nem lehet vitatni).
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem tudom miért reménykedsz.......
Az egész topik, 2014-től a reménykedésről szólt.
Mindenki látta (aki látni akarta), hogy a diginek semmi esélye ilyen "nehezített pályán".
Pontosabban 1 esélye lett volna, de azt valami miatt elszalasztották: ha 2014-ben mind a 3 db 5Mhz-es duplexre rákínálják az első körben adható maximális összeget, a 10 milliárdot, ahogy tették azt 1db esetén. És akkor nem lett volna második kör.
2*15MHz-cel pedig életképes lett volna a szolgáltatás.
Most már kár azon agyalni, mi lett volna ha.....Egy kérdés: milyen szolgáltatóhoz mész a mobillal?
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Ahogy igértem !
Ma megérkezett a Redmi 9 4/64 NFC telóm.
A szokásos kódok beütése után tökéletesen működik a VoLTE-VoWIFI páros Digi kártyával.
ROM: Miui 12.0.1.0( QJCEUXM )
Tehát aki ilyen telefonban gondolkodik, működik rajta.
Nekem a Román Digi kínálat + az MTK proci adott bizakodásra okot , s nem csalódtam.
További szép napot mindenkinek ! -
törölt tag
válasz
üzenetére
Első körben leíram a magyar vodás sztorit.
Második körben a románt.
Ennyi....
Meg még annyi, hogy 2 vodás app csak úgy lehet a telefonon, ha más-más országhoz tartoznak. [kép]
1999.01 óta (vodafone-airtouch révén) vagyok vodás, amikor Magyarországon még csak szó sem volt vodáról.
Ennyi a teljes sztori....Ehhez jön az, hogy jöttem volna a magyar vodától a magyar digihez, de nem engedett el az ügyfélmegtartó csoport...

Erre írtam az első hsz-emben, hogy megmondom a tuti-t. -
dchard
veterán
válasz
üzenetére
"..csak tovább kell görgetni"
Pont mint a te hozzászólásaidon. Itt is, meg a hwsw-n is... Ezt az ótvaros dumát, hogy kinek miért fizetnek, meg már tényleg be lehetne fejezni. Sok féle kritikát meg lehet fogalmazni a tech újságírással (meg úgy általában az újságírással) kapcsolatban, de hogy állandóan ezzel jönnek azok, akiknek már nincsenek érveik hogy "neked fizetnek ezért?", az már nagyon fárasztó.
-
dethroner
veterán
válasz
üzenetére
És te vagy az, aki megmondja milyen telefon a megfelelő? Van itthon volte és vowifi képes telefon is, de nem használjuk ezeket a ficsöröket. Egyrészt a volte bekapcsolása után teljesen random a beszélgetés, néhány percenként csak megy a hallózás és a szitkozódás, pedig a térerő fullon van. 2 xiaomi telóról van szó.
Csodálkoztam én a 4G és a volte összefüggésén? Mielőtt ilyet írsz, azért értően olvasd a hozzászólásom. Annyit írtam hogy ha a muter ragaszkodna a volte-hoz, akkor sose beszélne, mert a 4G annyira szar ott náluk, ellenben a normál gsm hívás használható. Szóval ilyen esetben is inkább hátrány a volte, mint előny. -
baly81
aktív tag
válasz
üzenetére
Mi nem a digitől vettük a telefont, viszont előtte megkérdeztem az ügyfélszolgálaton, hogy az ajánlott készülékek között szereplő Honor 20-al 100%-ban működni fog e a VoLTE/VoWiFi. Elsőre nem is kaptam kielégítő választ. Szerencsére ezt a típust vásároltam meg, pedig szemeztünk a Xiaomi-kkal is. Akkor még azok is benne voltak a listában.
Szerencsére a Honorral megy minden hibátlanul!
-
M.Ildiko
tag
válasz
üzenetére
Azért arra tessenek figyelni, hogy ami Romaniaban vowifi, az itthon jo esellyel nem az, kivéve, ha a paraméterei ezt lehetővé teszi. Én belesetaltam ebbe egy allview telefonnal. A román digis oldal telefonismertetője szerint volte, vowifi, de itthon ez egyaltalan nem működik, valamilyen frekvencia-elteres (bocs nem ertek hozzá) miatt.
-
JuanASR
friss újonc
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
üzenetére
Szia!
Általában MTK processzoroknál működik, de ha valaki VoLTE képtelen telefonban használja az "Only 4G" módot akkor ne csodálkozzon ha nem tud telefonálni!
Gyorsan vissza is állítom hogy hívni tudjon a DIGI, amikor jönnek bekötni a Nettet!

Telefonom: Nokia 6, a dobozom ott virít "4G LTE VoLTE Ready" de mivel már Android 9-el vettem nincs már VoLTE!

Sajnos ilyesmi nem csak a Nokiánál történik, hogy a frissítés inkább visszalépést jelent!
-
-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Azóta utánanéztem én is
Mekkora a hatótávja? Mennyire erős a jel? Nekem ahhoz kell, hogy feltegyem a padlásra, fix konnektoron lesz állandóan, két kamerát kellene otthonról elérni neten keresztül. Remélem bírja a 365/24-et
Egyszerűbb lenne, mint a mobil+router, már csak elrejtés szempontjából is.
Azt akarjuk, hogy rá tudjunk ellenőrizni a másik portára, vannak akik úgy gondolják hogy 'ami a tied az a miénk is'... Hogy száradna le a kezük
-
-
pinnacle
nagyúr
válasz
üzenetére
Én is gondolkoztam, hogy biztonsági tartaléknak, arra ha elmegy a vezetékes net, veszek egy hotspotot. Ez az Alcatel jobb lehet, mint a Huawei E5576-320? Illetve a hotspot miben jobb a telefonnál, azt is tudom annak használni. Nagyobb a hatótáv, több készüléket bír el egyszerre?
-
4Grider
félisten
-
dethroner
veterán
válasz
üzenetére
Csajom Mi9 lite telójában mókolás nélkül megy a volte és a vowifi is, szóval nincs köze az mtk procihoz. Inkább attól függ, a programozó milyen lábbal kelt fel reggel, illetve hová pozícionálja a gyártó az aktuális telefont. Ha csúcsközelinek állítja be, akkor menni fog minden, ha csak alsó középkategória, vagy esetleg már régebbi, kifuttatott model, akkor esélytelen bármire. Magyarán ha akarsz csicsát, akkor vegyél újat és drágát.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
szabonagyur
félisten
válasz
üzenetére
Te ugyanezt csinalod a tobbi temaban, felesleges a trollkodas, “feszko” keltes.
A negativ tapasztalat is hasznos, sot akinek nincs meg igenis segitseg, hogy mire szamithat. Es igen lenyeges info, hogy Digi szerint van terero de gyakorlatban megsincs.
Ha meg csak a szepet es jot akarod olvasni lehet venni premium tagsagot es mivel a nem tetszo neveket is ismered le lehet tiltani oket.
Es mivel rajtad kivul mindenkinek megfele/atugorja ezeket a temakat hagyd is meg masoknak a dontes lehetoseget mi legyen a tema.
-
DevKiller
senior tag
-
totron
addikt
válasz
üzenetére
A családtámogatások bejelentésénél is már vizionáltam előre a sok majmot: milliókat tesznek zsebre/injektálhatnak házaikba, több síkon is már, jobb életminőségük lesz, de feszt rinyálnak szerte a facebookon, hogy lassú a bank. Alázat, hála, súlyozás, józan ész nem épült be a kultúránkba.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nekem tegnapelőtt átállították telefonos ügyfélszolgálaton, nagyon kedves, és segítőkész volt a hölgy. Hozzáteszem, én is IT supportban dolgoztam, németül és angolul, van fogalmam arról, hogyan működik a történet: akinek nem tetszett a viselkedése, vagy tök hülye volt, azokat én is el szoktam hajtani a halál f@szára; aki kedves, és udvarias volt, annak azonnal megoldottam az ügyét, nem küldözgettem sehová.

-
sifarr
senior tag
válasz
üzenetére
Merre vetted a varázsgömböd ????
Ha figyelmesen olvastál volna, akkor láthattad, hogy így írtam: vagy ..., vagy ..., vagy ...
Tehát esélylatolgatásról volt inkább szó, nem varázsgömbről.
Az esélylatolgatáshoz pedig a kiinduló tények egyértelműek.
1. Kevés frekvencia, további szerzésre esély nincs. Tehát az ügyfélszám a normális szolgáltatás veszélyeztetése nélkül nem bővíthető a (gazdaságilag) szükséges mértékre. A cellaszám bővítésével sem. Ebben én dchardnak hiszek, aki a technológiában nagyon otthon van.
2. A DIGI Kft egy évi 50-55 miiliárdos bevételű cég. A mobil üzletága masszívan veszteséges üzemeltetési szinten is, és még ott van a beruházási rész is.
Van adóssága is bőven. Ez összemérhető az éves bevételével (nem az üzemi nyereséggel!), ráadásul tekintélyes része rövid lejáratú. Lásd nagyvonalakban a helyzetről itt!Az ügyfélszám gazdaságos szintre, saját megoldásra építve nem növelhető, az adósságot ki kell fizetni. Na, ezt a helyzetet kellene nagyon gyorsan rendezni.
Erre nézve vettem számba lehetőségeket. Többet is!
Egy valóban egyszerű megoldásról valóban nem írtam. A tulajdonos feltőkésíti pl. 50 milliárddal a magyarországi DIGI Kft-t. Akkor kicsi ügyfélszám mellett, alacsony díjazással is, a beruházásokat folytatva is mehet tovább minden az eddigiek szerint - pár évig.
Hogy ennek mennyi az esélye, nem tudom. De biztos nem sok.
Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest