- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
senior tag
Kis javaslat: Amikor lesz a januári árakról infó, akkor rögzített hozzászólásba is bekerülhetne egy darabig!
-
UHHH
senior tag
Remélem nem csak HAVI 3 gigabyte-ot forgalmazhatok ingyen idehaza, mert roamingol a telefonom a vodafone hálózaton!?
-
UHHH
senior tag
Meddig dolgoznak a Vodafoneosok innentől? 4ig
-
UHHH
senior tag
Sziasztok!
Az 1. roaming díjzónában történő időszakos utazási célú felhasználás során a magyarországi hívószámokra irányuló, illetve az 1. roaming díjzónába indított hívások, SMS-ek mennyisége, illetve az 1. roaming díjzónában felhasznált adatmennyiség mértéke nem haladhatja meg a belföldi használat négyhavi számlázási ciklusonként vett átlagát, valamint a vizsgált időszakban a szabályozás hatálya alá eső ország roaming partnerének hálózatán forgalmazott napok száma nem haladhatja meg a Szolgáltató hálózatán forgalmazott napok számát (méltányos használat).Szeretnék külföldön "DIGIMOBIL MAX NET" (asszem ez a 30 GB-os csomag, de neten nem találok már ilyen néven semmit) segítségével netezni, 1. zónában - EU-ban.
Ha eddig idehaza "nem nagyon" használtam a netet rajta ( pár kilobyte per HÓ ),
akkor a méltányos használat (ha az a négyhavi számlázási ciklusonként vett átlaga) is "nagyon kevés" lesz, s számlázni fog nekem sok-sok forintot?
Hívni nem akarok, csak netezni. Mit javasoltok, mennyit netezhetek az EU-ban "ingyen"? Így is lehet a 3,5 GB -ot ingyenesen használnom / hó?[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz Beniii06 #35502 üzenetére
Egymillió éves az eszköz, teljesen mindegy a firmware. Tuti nem azon múlik. Egyébként lehet hekkelni a B593-at, de felesleges jelen esetben... Anno belefolytam nagyon a berhelésébe.
Lehet, hogy a digi az IMEI száma alapján tiltja az eszközt?! De inkább folytassuk privátban plaszlo12! -
-
UHHH
senior tag
Csak óvatosan az ilyen cuccokkal. Ha ráfogják, hogy ellehetleníted vele más 112 hívását, akkor szép jogcímeket kitalálhatnak, hogy mit is tettél a köz ellen.
-
UHHH
senior tag
-
UHHH
senior tag
2G-n és 4G-n is bűn szar és szakadozós a telefonálásom. Pedig tele vagyunk toronnyal, Pécs belvárosa. Vagy sokan töltenek, mint állat? Nem erőltetem tovább a digi hangszolgáltatását.
-
UHHH
senior tag
Mik a tapasztalatok, a 30 gigabyte tényleg 30 gigabyte? Mikor van a fordulónap, ha esetleg mindenkinek ugyanakkor van? A korlátozás úgy jön, hogy vígan töltesz gyorsan, aztán belassul? Újrakonnektál, mielőtt belassul? Köszi.
-
UHHH
senior tag
A digi online nézése digi simről beleszámít a kvótába? Gondolom, igen. De jó lenne, ha nem számítana bele! Nem írunk a diginek sokan, hogy "legyenek oly kedvesek és legyen kvótamentes a digi online nézése"?
-
UHHH
senior tag
Amikor a norvég hegyekben full B20-as LTE Telenor térerőm volt, az volt az igazi. Ingyen hívtam a 1220-at, hogy legyenek kedvesek és a roamingomat nézzék már meg.
-
UHHH
senior tag
December közepével megszüntettem minden digis sim-emet, amit sikerült is január elejére lezárniuk, a simek már december végén nem működtek. Kaptam egy végszámlát, az egyenlegem azt mutatta, hogy ők tartoznak, elmentem a pénzért a múlt héten. Ma jön egy számla, hogy fizessek be 30 ft-ot. Pandémia van, még a pénzért sem szívesen mentem be.
Ne már, milyen végszámla volt ez, hogy utólag még kapok x perc beszélgetésért számlát?!
Nem a 30 ft miatt háborgok, itt az elvekről van szó. Ennyi erővel még várhatok, hátha lesz még pár tétel?!Ha megszűnik a számlád, várj még egy keveset, hátha lesz még pár tétel a számládon.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
"Önnek nincs olyan szolgáltatása, amellyel mobilt igényelhet!" De majd hétfőn is megnézem az Online Üszit!
-
UHHH
senior tag
Szóljatok, ha már nem megy az ingyenes digi sim, nagyon ki kellene már próbálni az 50 gigás fizetős mobilnetet, hogy hogy megy, amikor nincsenek a tesztelők a rendszerben. Mert eddig nem nagyon szépen muzsikál, sajnos... Pedig tele vagyok közeli tornyokkal itt Pécsett!
-
UHHH
senior tag
Ma írta az onlány üszi weboldala: "Önnek nincs olyan szolgáltatása, amellyel mobilt igényelhet!"
Szóval még mindig kéne hozzá valami egyéb előfizu (én lemondtam az egyéb előfizut nagy nehezen). -
UHHH
senior tag
válasz Lajosnagy17 #30233 üzenetére
Nem rossz Pécs. Remélem, jobb lesz, ha nem "ingyen netel" mindenki január egytől. Még a Mecsekben is van lefedettség.
-
UHHH
senior tag
válasz szabonagyur #30042 üzenetére
Felhívtam őket, azt mondták, hogy telefonon nem lehet... Milyen csomagokat töröltettél? Én kábelnetet is akarok töröltetni.
-
UHHH
senior tag
December 10-én írtam nekik lemondást mindenemre (ezt javasolta az üszi, hogy e-mailben írjak), azóta válaszolnak... Na persze újabb számlát meg kaptam jan 31-es határidőre befizetni.
-
UHHH
senior tag
Egy lte-s routerben teszteltem, mindenesetre elég fura, hogy ennyire leesett, amikor a fizetős simet raktam be. Lehet más cellára váltott akkor. Most 36 ms, és egy Domino van benn.
-
UHHH
senior tag
50 ms volt a pingem a tesztkártyával, beleraktam az 50 GB-os 1000 Ft-os kártyát és rögtön feleannyi lett a ping. Nagyon helyes, ha fizetek érte, legyen gyorsabb!
-
UHHH
senior tag
Kipróbáltam a ZTE usb modemet, tökéletesen megy rajta a 4G, a webinterface-ében is szépen látszik, hogy LTE... Mert mi más lenne? Töltöttem gyorsan 100 megabyte-ot, teljesen jó volt.
-
UHHH
senior tag
Nekem is van ilyen modemem, de nem próbáltam ki, ment a 4G routerbe rögtön a sim... Elég gyér a sebesség, talán január 1-től jobb lesz... Pedig Pécsett, a digi egyik fellegvárában vagyok. Cellmapper is mondja, hogy itt van 700 méterre egy torony (meg még pár másik is), de csak 3-as térerő van az 5-ből a hülyevej routeren.
-
UHHH
senior tag
válasz szabonagyur #29745 üzenetére
Pontosan így jártam, le is mondom az egészet, illetve mondtam, emailben... A válaszra várok...
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Diginet aktív 50-et lehet online rendelni pandémia idején, vagy mindenképp be kell menni személyesen?
Esetleg meglévő "teszt hang" simet átkonvertálni lehet ilyenre távolról? -
UHHH
senior tag
válasz aldebaran #28548 üzenetére
Én folyamatosan változtatgatom!
Mint említettem, az ügyfélkapun tudod variálni, nem kell őket zaklatni!
Ez a link, persze, csak ha be vagy lépve az ügyfélkapura itt.[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Az ügyfélkapun kiválasztottam, hogy kérem-nem kérem, s nem jött levél. Lehet emiatt? Remélem, nem jön levél. Ti nem választottátok ki?!
-
UHHH
senior tag
Ezt a gagyi dolgot, hogy papír meg posta 2020 végén!
-
UHHH
senior tag
Az egy dolog, hogy tegnap vártam smst két digis számomra, ma egyet a harmadikra. De nem jönnek meg.
Kifele nem tudtam hívni egy digis számról se telenorra, de a digis számok egymást sem tudták hívni. "Pillanatnyilag nem kapcsolható..." A telenor tudta hívni a digiseket! WTF?!
Más nem szívott ilyennel? A net ment... Ugye nem csak netre használjátok?![ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Elképedve olvasom a gonosz tippeket, hogy mit kell csinálni a "gonosz" Digivel.
Én örülök, hogy tesztelhetem és hajrá Digi!
-
UHHH
senior tag
Lelkes újonc, aki most kelt, most mit izéltek vele?!
Mindig kérdezi az üszi-s, amikor fizetem a számlát személyesen, hogy jó-e a digi mobiltelefonos szolgáltatás? - Hát persze!
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Azt hallottam, hogy MOST csak 1 simet adnak, szerintem ez hülyeség, én is négyet kaptam májusban. Valaki cáfolni?!
-
UHHH
senior tag
Hajdúszoboszló, fürdő főbejárat: speedtest.net DIGI budapest szerverre: 29 ms ping, 7.67/4.17, de a proci nem bírt többet... 4-es térerő az 5-ből. Pedig a románokat már ráengedték a digis hálózatra, és itt eszméletlen sok román van!
-
UHHH
senior tag
Előtte a mobilinternetes topic volt itt, ennyi a nagy titok.
-
UHHH
senior tag
Akinek működik a voLTE, elárulná, hogy milyen apn-eket lát az apn listában? ims apn?! Köszi.
-
UHHH
senior tag
válasz ferenck #9553 üzenetére
Gyorsan kerestem egy jó eszközt: S4 mini i9195 forever, tud LTE-t és osztani is...
-
UHHH
senior tag
válasz XboxGamePass #8666 üzenetére
Pécs, Hungária úton van nekik sim, hoztam párat... Siess!
Reggel nyitás előtt már 8 ember állt szépen libasorban. 06-50-107-50 xxx és 06-50-107-55 xxx -eket adnak.[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Én a kilencvenes évek végén, illetve talán 2000-ben használtam PannonGSM korlátlan WAP-ot, havi 500 Ft volt. Toltam rajta IRC-t, meg mindent, igazán jó volt.
-
UHHH
senior tag
Bizony, azért baj, mert innen lopták forrásmegjelölés nélkül.
S ha a forrás eme kis lapcsalád lenne, akkor talán lenne kicsivel több bevétele is. -
UHHH
senior tag
válasz DrBubo77 #7663 üzenetére
De azok is innen lopták, nem? Ugye kedves media1Eszter? Vétel! Vagy most már tényleg mondja el valaki, hogy honnan van az eredeti fotó? Kedves topictársunktól, Raijin jóvoltából?
Nem szép dolog a media1től, hogy nem említi a forrást, amikor ekkora nyilvánosságot kap.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Csak olcsó lesz a Digi mobilszolgáltatása, vagy jó is? - index.hu
A hwsw-re hivatkozik, LOL. A hwsw meg mintha levette volna az innen a fórumból lopott fotót!
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- SSD kibeszélő
- Nintendo Wii U
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Lenovo P12 + Pen 8GB TB370FU Tablet 12,7
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/1TB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest