- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Aktív témák
-
UHHH
őstag
Kis javaslat: Amikor lesz a januári árakról infó, akkor rögzített hozzászólásba is bekerülhetne egy darabig!
-
UHHH
őstag
Remélem nem csak HAVI 3 gigabyte-ot forgalmazhatok ingyen idehaza, mert roamingol a telefonom a vodafone hálózaton!?
-
UHHH
őstag
Meddig dolgoznak a Vodafoneosok innentől? 4ig
-
UHHH
őstag
Sziasztok!
Az 1. roaming díjzónában történő időszakos utazási célú felhasználás során a magyarországi hívószámokra irányuló, illetve az 1. roaming díjzónába indított hívások, SMS-ek mennyisége, illetve az 1. roaming díjzónában felhasznált adatmennyiség mértéke nem haladhatja meg a belföldi használat négyhavi számlázási ciklusonként vett átlagát, valamint a vizsgált időszakban a szabályozás hatálya alá eső ország roaming partnerének hálózatán forgalmazott napok száma nem haladhatja meg a Szolgáltató hálózatán forgalmazott napok számát (méltányos használat).Szeretnék külföldön "DIGIMOBIL MAX NET" (asszem ez a 30 GB-os csomag, de neten nem találok már ilyen néven semmit) segítségével netezni, 1. zónában - EU-ban.
Ha eddig idehaza "nem nagyon" használtam a netet rajta ( pár kilobyte per HÓ ),
akkor a méltányos használat (ha az a négyhavi számlázási ciklusonként vett átlaga) is "nagyon kevés" lesz, s számlázni fog nekem sok-sok forintot?
Hívni nem akarok, csak netezni. Mit javasoltok, mennyit netezhetek az EU-ban "ingyen"? Így is lehet a 3,5 GB -ot ingyenesen használnom / hó? -
UHHH
őstag
válasz
Beniii06 #35502 üzenetére
Egymillió éves az eszköz, teljesen mindegy a firmware. Tuti nem azon múlik. Egyébként lehet hekkelni a B593-at, de felesleges jelen esetben... Anno belefolytam nagyon a berhelésébe.
Lehet, hogy a digi az IMEI száma alapján tiltja az eszközt?! De inkább folytassuk privátban plaszlo12! -
UHHH
őstag
Csak óvatosan az ilyen cuccokkal. Ha ráfogják, hogy ellehetleníted vele más 112 hívását, akkor szép jogcímeket kitalálhatnak, hogy mit is tettél a köz ellen.
-
UHHH
őstag
-
UHHH
őstag
2G-n és 4G-n is bűn szar és szakadozós a telefonálásom. Pedig tele vagyunk toronnyal, Pécs belvárosa. Vagy sokan töltenek, mint állat? Nem erőltetem tovább a digi hangszolgáltatását.
-
UHHH
őstag
Mik a tapasztalatok, a 30 gigabyte tényleg 30 gigabyte? Mikor van a fordulónap, ha esetleg mindenkinek ugyanakkor van? A korlátozás úgy jön, hogy vígan töltesz gyorsan, aztán belassul? Újrakonnektál, mielőtt belassul? Köszi.
-
UHHH
őstag
A digi online nézése digi simről beleszámít a kvótába? Gondolom, igen. De jó lenne, ha nem számítana bele! Nem írunk a diginek sokan, hogy "legyenek oly kedvesek és legyen kvótamentes a digi online nézése"?
-
UHHH
őstag
Amikor a norvég hegyekben full B20-as LTE Telenor térerőm volt, az volt az igazi. Ingyen hívtam a 1220-at, hogy legyenek kedvesek és a roamingomat nézzék már meg.
-
UHHH
őstag
December közepével megszüntettem minden digis sim-emet, amit sikerült is január elejére lezárniuk, a simek már december végén nem működtek. Kaptam egy végszámlát, az egyenlegem azt mutatta, hogy ők tartoznak, elmentem a pénzért a múlt héten. Ma jön egy számla, hogy fizessek be 30 ft-ot. Pandémia van, még a pénzért sem szívesen mentem be.
Ne már, milyen végszámla volt ez, hogy utólag még kapok x perc beszélgetésért számlát?!
Nem a 30 ft miatt háborgok, itt az elvekről van szó. Ennyi erővel még várhatok, hátha lesz még pár tétel?!Ha megszűnik a számlád, várj még egy keveset, hátha lesz még pár tétel a számládon.
-
UHHH
őstag
"Önnek nincs olyan szolgáltatása, amellyel mobilt igényelhet!" De majd hétfőn is megnézem az Online Üszit!
-
UHHH
őstag
Szóljatok, ha már nem megy az ingyenes digi sim, nagyon ki kellene már próbálni az 50 gigás fizetős mobilnetet, hogy hogy megy, amikor nincsenek a tesztelők a rendszerben. Mert eddig nem nagyon szépen muzsikál, sajnos... Pedig tele vagyok közeli tornyokkal itt Pécsett!
-
UHHH
őstag
Ma írta az onlány üszi weboldala: "Önnek nincs olyan szolgáltatása, amellyel mobilt igényelhet!"
Szóval még mindig kéne hozzá valami egyéb előfizu (én lemondtam az egyéb előfizut nagy nehezen). -
UHHH
őstag
válasz
Lajosnagy17 #30233 üzenetére
Nem rossz Pécs. Remélem, jobb lesz, ha nem "ingyen netel" mindenki január egytől. Még a Mecsekben is van lefedettség.
-
UHHH
őstag
válasz
szabonagyur #30042 üzenetére
Felhívtam őket, azt mondták, hogy telefonon nem lehet...
Milyen csomagokat töröltettél? Én kábelnetet is akarok töröltetni.
-
UHHH
őstag
December 10-én írtam nekik lemondást mindenemre (ezt javasolta az üszi, hogy e-mailben írjak), azóta válaszolnak... Na persze újabb számlát meg kaptam jan 31-es határidőre befizetni.
-
UHHH
őstag
Egy lte-s routerben teszteltem, mindenesetre elég fura, hogy ennyire leesett, amikor a fizetős simet raktam be. Lehet más cellára váltott akkor. Most 36 ms, és egy Domino van benn.
-
UHHH
őstag
50 ms volt a pingem a tesztkártyával, beleraktam az 50 GB-os 1000 Ft-os kártyát és rögtön feleannyi lett a ping. Nagyon helyes, ha fizetek érte, legyen gyorsabb!
-
UHHH
őstag
Kipróbáltam a ZTE usb modemet, tökéletesen megy rajta a 4G, a webinterface-ében is szépen látszik, hogy LTE... Mert mi más lenne? Töltöttem gyorsan 100 megabyte-ot, teljesen jó volt.
-
UHHH
őstag
Nekem is van ilyen modemem, de nem próbáltam ki, ment a 4G routerbe rögtön a sim... Elég gyér a sebesség, talán január 1-től jobb lesz...
Pedig Pécsett, a digi egyik fellegvárában vagyok. Cellmapper is mondja, hogy itt van 700 méterre egy torony (meg még pár másik is), de csak 3-as térerő van az 5-ből a hülyevej routeren.
-
UHHH
őstag
válasz
szabonagyur #29745 üzenetére
Pontosan így jártam, le is mondom az egészet, illetve mondtam, emailben... A válaszra várok...
-
UHHH
őstag
Diginet aktív 50-et lehet online rendelni pandémia idején, vagy mindenképp be kell menni személyesen?
Esetleg meglévő "teszt hang" simet átkonvertálni lehet ilyenre távolról? -
UHHH
őstag
válasz
aldebaran #28548 üzenetére
Én folyamatosan változtatgatom!
Mint említettem, az ügyfélkapun tudod variálni, nem kell őket zaklatni!
Ez a link, persze, csak ha be vagy lépve az ügyfélkapura itt. -
UHHH
őstag
Az ügyfélkapun kiválasztottam, hogy kérem-nem kérem, s nem jött levél. Lehet emiatt? Remélem, nem jön levél. Ti nem választottátok ki?!
-
UHHH
őstag
Ezt a gagyi dolgot, hogy papír meg posta 2020 végén!
-
UHHH
őstag
Az egy dolog, hogy tegnap vártam smst két digis számomra, ma egyet a harmadikra. De nem jönnek meg.
Kifele nem tudtam hívni egy digis számról se telenorra, de a digis számok egymást sem tudták hívni. "Pillanatnyilag nem kapcsolható..." A telenor tudta hívni a digiseket! WTF?!
Más nem szívott ilyennel? A net ment... Ugye nem csak netre használjátok?! -
UHHH
őstag
Elképedve olvasom a gonosz tippeket, hogy mit kell csinálni a "gonosz" Digivel.
Én örülök, hogy tesztelhetem és hajrá Digi!
-
UHHH
őstag
Lelkes újonc, aki most kelt, most mit izéltek vele?!
Mindig kérdezi az üszi-s, amikor fizetem a számlát személyesen, hogy jó-e a digi mobiltelefonos szolgáltatás? - Hát persze!
-
UHHH
őstag
Azt hallottam, hogy MOST csak 1 simet adnak, szerintem ez hülyeség, én is négyet kaptam májusban. Valaki cáfolni?!
-
UHHH
őstag
Hajdúszoboszló, fürdő főbejárat: speedtest.net DIGI budapest szerverre: 29 ms ping, 7.67/4.17, de a proci nem bírt többet...
4-es térerő az 5-ből. Pedig a románokat már ráengedték a digis hálózatra, és itt eszméletlen sok román van!
-
UHHH
őstag
Előtte a mobilinternetes topic volt itt, ennyi a nagy titok.
-
UHHH
őstag
Akinek működik a voLTE, elárulná, hogy milyen apn-eket lát az apn listában? ims apn?! Köszi.
-
UHHH
őstag
válasz
ferenck #9553 üzenetére
Gyorsan kerestem egy jó eszközt: S4 mini i9195 forever, tud LTE-t és osztani is...
-
UHHH
őstag
válasz
XboxGamePass #8666 üzenetére
Pécs, Hungária úton van nekik sim, hoztam párat...
Siess!
Reggel nyitás előtt már 8 ember állt szépen libasorban. 06-50-107-50 xxx és 06-50-107-55 xxx -eket adnak. -
UHHH
őstag
Én a kilencvenes évek végén, illetve talán 2000-ben használtam PannonGSM korlátlan WAP-ot, havi 500 Ft volt. Toltam rajta IRC-t, meg mindent, igazán jó volt.
-
UHHH
őstag
Bizony, azért baj, mert innen lopták forrásmegjelölés nélkül.
S ha a forrás eme kis lapcsalád lenne, akkor talán lenne kicsivel több bevétele is. -
UHHH
őstag
-
UHHH
őstag
Csak olcsó lesz a Digi mobilszolgáltatása, vagy jó is? - index.hu
A hwsw-re hivatkozik, LOL. A hwsw meg mintha levette volna az innen a fórumból lopott fotót!
Aktív témák
Hirdetés
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Motoros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme az új Android Auto!
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest